Print Friendly and PDF

Translate

Entelektüeller için erkek psikolojisi

|

 Tamara Paly 

 Bölüm 1. Erkekler karakteri sever mi?

Erkekler karakterli kadınları sever mi?

Manipüle etmek için karaktere ve tutuma ihtiyacınız var

Aşık olduğumuzda bir erkeği nasıl bükebiliriz?

Bölüm 2

Ateşli maksimalistler için önlemler

Kadın mitolojisine meydan okuyan erkek psikolojisi

Erkeklerin güldüğü efsaneler

Efsane 1. Güzellik

Efsane 2. Feromonlar

Efsane 3. Ahlak ve karakter

Efsane 4. Zeka

Efsane 5. Doğal çekicilik

Efsane 6. Doğallık ve dolaysızlık

Efsane 7. Aptalı oynamak

Bölüm 3

Kendiniz olun - biraz hayvan gibi davranın.

4. Bölüm

Nasıl tanışılır ve çıkmaya devam edilir

Nerede buluşulur ve nasıl yapılır?

Her zaman, her yerde buluş

1 numarayla tanışmanın yolu. Onu kadere inandır

Tanışma Yöntemi #2: Garipliğinizi Akıllıca Kullanın

3 numara ile tanışmanın yolu. Dikkatli olun

Birbirinizi daha iyi tanımanın yolu 4 numara. Kötü görünmekten korkmayın

5 numarayla tanışmanın yolu. İlk iltifat eden siz olun İçlerini gördüğünüzde erkeklerle nasıl flört edilir Bölüm 5. Bir femme fatale ve sizi öyle olmaktan alıkoyan nedir?

Acı mı yoksa zevk mi?

Bölüm 6 Akıllı manipülasyon

Bağlanmama yeteneği

Yokluk

Kontrast oluşturma yeteneği

Neden böyleler?

Bir manipülatörden öğrenmelisin!

Bölüm 7

Bir manipülatörden nasıl bağımsız olunur?

Maddi yönün öneminin yanılsamalarından kurtulun

Kendi çekiciliğini geliştir

kışkırtmak

Dokunmadan nasıl uyandırılır (temel ilkeler)

İstenilen elbise

Olmak

Artırmak

Sözlü manipülasyon (ekstra cümle şablonları)

Bölüm 8. Psikolojik inisiyatif sahibi olma. Temel prensipler.

Özdenetim mi yoksa kayıtsızlık mı?

Önce aşkını itiraf etmeye değer mi?

Erkeklerin ceplerini nasıl zarif bir şekilde tersyüz edersiniz?

Pratik

Bölüm 9

Enerji tasarrufu nasıl yapılır ve artırılır

Kayıtsızlık enerji tasarrufu için neden önemlidir?

Kafanızda organize olun

Enerjinin korunumu ile ilgili diğer ilkeler

Baştan çıkarıcı bir havaya girme teknikleri.

Haline gelmek

Sistemi aldatın, eski programları atın

Kaybedenle ayrıl

Kendi baştan çıkarma kodunuzu ortaya çıkarın

Karanlık tarafını ortaya çıkar

Çözüm

Test 1. Kadınlar için bir manipülatör mü?

Test 2. Yine kadınlar için Hanginiz manipülatörsünüz?

Her hakkı saklıdır. Yazarın yazılı izni olmaksızın bu kitabın hiçbir bölümü kullanılamaz.

Okuyucu, bu kitaptaki bilgileri risk ve sorumluluk kendisine ait olmak üzere kullanır.

Kitabın ikinci baskısına giriş

2010 yılında "Entelektüel Kadınlar İçin Erkek Psikolojisi" kitabının yayınlanmasından sonra mektuplarınız şeklinde geri bildirimler aldım. Kitabı okuduktan sonra hayattaki değişikliklere dair hikayelerin yanı sıra sorular yağmuruna tutuldu. Bu soruları tek kitap formatında cevaplamak mümkün değil.

Entelektüel Kadınlar İçin Erkek Psikolojisi'nin yayımlanmasından bu yana, pek çok yeni makalenin yanı sıra, özellikle acil konuları olabildiğince eksiksiz ve sistematik bir şekilde ortaya koyan son derece uzmanlaşmış birkaç kitap yazıldı.

En başından beri, bu kitap bir genel bakış olarak tasarlandı, ancak bazı durumlarda istenen sürdürülebilir etkiyi vermeyen eksiksiz ve ayrıntılı bir eylem kılavuzu olarak algılanmaya başladığı ortaya çıktı.

Çoğu sorunun ortaya çıkmasının bir başka nedeni de, kitabı okuduktan sonra aşırı derecede artan iştahtır. Kamuoyunda bu tür bir merakı cevap-yorum şeklinde tatmin etmek sizin zararınıza olacaktır. Bu tür bilgi sunumunda, materyalin yanlış anlaşılma riskini içeren sistematik bir yaklaşım yoktur.

Bir önceki baskıda yüzeysel olarak değinilen bazı şeyleri anlamak için okuyucular hazır değildi. Böylece kitabı yeniden yapma fikri doğdu.

Kitap, Matriarchy.LidII'de daha önce yayınlanmış en güncel konular hakkında birkaç makale içerir. Özellikle bu kitap için, iki şekilde yorumlanamayacak şekilde önemli ölçüde geliştirilmiştir.

Ayrıca, kitaba ilk baskının yayınlanmasından bu yana yazılan bazı önemli materyallere referanslar eklenmiştir. Bu, bir inceleme_kitabının izin verdiği formattan daha fazlasını bilmek ve yapabilmek isteyen okuyucular için yapıldı.

Kitabı tekrar okuduğunuzda, referans verilen ek materyaller sizi belki de önceki okumada hayatınızda belirleyici olamayacak kadar açık ve basit görünen yeni düşüncelere yönlendirecektir.

giriş

Şanslıyım. Hayat beni sadece beni seven değil, aynı zamanda bana çok şey öğreten erkeklerle itti.

Ve onlarla iletişim bile bana onların ruhani (ve sadece değil) kasalarının ana anahtarlarını vermedi - erkekler bana gerçek bir ben olmayı, eğlenmeyi ve ... onlardan istediğim her şeyi almayı öğretti!

Kız arkadaşlarımın hikayelerini dinlediğimde onlar için sinirlendim. Peki, neden bu kadar güzel ve zeki kadınlar en iyi erkekleri baştan çıkarıp kendilerine bağlayamıyorlar?

Ve hepsi bir araya geldi - inatla akışa devam etmek istediler. Boyun eğmek istediler ama fethetmek istemediler. Kadere, aşk büyülerine - her şeye inanıyorlardı ama kendilerine değil!

Kendi kullandığım ve yakın arkadaşlarıma öğrettiğim basit yöntemleri sizlere öğretmek istiyorum.

Doğal olarak, stratejilerimi uygulamanın başarısı, öncelikle fikirlerimle ne kadar derinden iç içe olduğunuza bağlıdır. Yine de, belki bu kitaptan derlenen bir numara bile sizi çok uzağa götürebilir ...

Bölüm 1. Erkekler karakteri sever mi?

Bir insanı kazanmanın iki yolu vardır: Birincisi boyun eğmek, ikincisi fethetmek. İlk yol sizi yorabilir; ikincisi kişiliğinizi güçlendirecek ve size kendiniz olmayı öğretecektir.

Bu kitap, ikinci yolla ilgilenenler içindir.

Basit tekniklerim size içsel bir güç ve büyüleyici bir kayıtsızlık verecek.

Bunları uygulamaya koyun ve manipülasyonlarınız nefes almak kadar doğal hale gelecektir.

Hatta birçok şey canınızı yakabilir. Biraz acıtabilir. Eski kompleksleri ve taşlaşmış alışkanlıkları olabildiğince dikkatli bir şekilde üzerimizden sıyıracağız. Rahatsızlığın güçlü olmayacağına söz veriyorum.

Yani bir yol haritası var. Şimdi yolda.

Erkekler karakterli kadınları sever mi?

"Tabii ki değil!" birçok erkek sana söyleyecektir.

Soruyu farklı bir şekilde formüle edelim: "Güzel bacakları ve göğüsleri olan bir kızın iradeye ihtiyacı var mı?"

Cevap şu olacaktır: “Hayır. Tek ihtiyacı, kadınının tam olarak neye ihtiyacı olduğunu bilen yeterli bir erkek.

Erkekler uysal koyunları sevdiklerini iddia ederler çünkü kendilerinin çoban olduklarını düşünmek erkekler için hoştur. Doğru, bu tatlı fantezilerin gerçeklikle hiçbir ilgisi yok. Hayatın kendisi, erkeklerin karakterli kadınları ne kadar sevdiğini kanıtlıyor.

Aslında koyunun yolu hiç de yol değildir.

Neden kendinize bir çoban değil, benzer düşünen bir insan bulmuyorsunuz? Öyle ki sadece seven değil, hayata dair görüşlerini de paylaşan ve istediğin gibi yaşamanı engellemeyen.

Gerçekten, neden olmasın? Bence çok daha ilginç ve gerçekten bir araya getiriyor.

Savunmasız bir ifadeye sahip bir koyun elbette bir adama dokunabilir ama sonra ne olacak?

Sonra tüm dünyasını bu talihsiz olana odaklayacaktır. Her fırsatta sızlanacak, acıma ve sitem üzerine baskı kuracaktır. Er ya da geç bu, sevgiliyi üzecek ve onu ender bir piç haline getirecektir.

Bir koyunun sorunu, erkeğini anlayamaması ve onun için sadece tatlı değil, aynı zamanda onun bir numaralı arkadaşı olabilmesidir! Kadının karakteri yoksa kendine acı çeker, başkalarına eziyet eder. Ve ne kadar çok severse, bu işkenceler o kadar kötü olacaktır.

Ve hepsi fakir bir koyun olduğu için, koyun olmanın bir insana dönüşmek için kendi üzerinde çalışmaktan daha kolay olduğuna kendini ikna ediyor. Zayıf, güçlü olmak için hiçbir çaba sarf etmeyendir.

Manipüle etmek için karaktere ve tutuma ihtiyacınız var

Bir erkek ve bir kadın arasındaki ilişkiyi pervasız bir çekişme olarak değerlendirmek çok faydalıdır. Bu durumda, bir kadının onu bıraktığında düşmeme şansı büyük ölçüde artar.

Birçoğu, gerçekten seven bir kadının kesinlikle kendi kontrolünü kaybedeceğini ve durumu kendi lehine yönetemeyeceğini iddia ediyor. Tecrübelerime göre aşık bir kadın durumu kontrol edebilir. Bir şartla: Bir başkasını seviyorsa, kendini sevmeye devam eder ve gerçekçi kalır .

Hayal kırıklığına uğramamak için, kiminle muhatap olduğunuzu anlamak için gerçekçi olun ve ona göre davranın. Örneğin, birçok kadından hoşlanan bir adamdan hoşlandınız. “Böyle güzelliklerle nasıl yarışırım?” diye düşünürsünüz. Ya da tam tersi: "Ah, evet, bu aptallardan yüz kat daha zeki ve daha güzelim!". Ve ... boşuna öyle düşünüyorsun.

Onlardan daha iyi veya daha kötü olduğunuzu düşünmeyin. Baştan çıkarmanın gücü başka yerde yatıyor. Güç - illüzyonların yokluğunda. Münhasırlığınızın onu tutabileceğini düşünmeyin ve tam tersi - eksiklikleriniz tarafından itilebileceğinden korkmayın .

Herhangi bir durumda telaşlanmayacak ve kendin kalabilecek kadar karaktere sahip olmalısın. Yarattığınız izlenime odaklanmayın. Sadece keyfinize bakın ve olayların gelişimine müdahale etmeyin. Yani, onun yanında, kendinize daha fazla heyecan vermek için yalnızca yapmak istediğinizi yapın. ("Femme Fatale. Femme Fatale olmanızı engelleyen nedir?" bölümünde daha fazla ayrıntı var)

Senin işin onun hayranları kadar çabalamak değil. Zorlamayın, kendinize öyle bir ruh hali yaratın ki o size yaklaşsın ve artık sizden uzaklaşamasın.

Bir toplantıda heyecan yaşamamak ve saf bir zevk içinde kaybolmak size gerçekçi gelmiyor mu? Güçlü bir adam mı istiyorsun? Kadınların gözdesi, erkeklerin lideri mi istiyorsunuz? Şunu kafana al: O senin hevesin, bir idol değil. MІrTM ^ ^ tagias ^ ati / imperishable / yanılsamaların yokluğunda güç baştan çıkarma .

Bu adam sana güzel gözleri için değil, onun hayranlarının aksine senin onun yüzünden tükürmediğin için aşık olacak. Siz sadece iletişiminizin tadını çıkarın ve ipi fark edilmeden kendi üzerinize çekin. Bunu tam olarak nasıl yapacağınızı, "Erkekleri nasıl manipüle edeceksiniz" bölümünde okuyun.

Zavallı koyunlar, güzel "Aşk" kelimesi için pek çok saçma lakap buldular: "Aşk kötüdür", "Aşk kördür" ... Ama aşk öyle ki

Aşıklar nasıldır? Kör, saf ve zavallı olmayı seviyorlarsa, o zaman "keçi" ve "kötülük" ile çağrışımlar doğru.

Aşık olduğumuzda bir erkeği nasıl bükebiliriz?

Aşık olmak ve kayıtsız olduğunuz kişileri manipüle etmek kolaydır. Akrobasi - kendinize aşık olduğunuzda bir adamı çevirin. Sizi romantizm denizini analiz damlalarıyla sulandırmaktan alıkoyan nedir? Kendi ve başkasının hayatındaki olayları karşılaştırarak bunlardan mantıklı bir zincir oluşturma becerisini geliştirin. Kendinize ve adamlarınıza karşı dikkatli olun ve sevmekten vazgeçmeden galip gelebilirsiniz.

Zaman zaman kendimize, aşktan kör olanların çoğunun yetenekli manipülatörlere kölece bağımlı olduklarını hatırlatırsak, o zaman ipin ucu elden kaymaz ...

Sevdiğin zaman aşkın kör kölesi olmak gerekmez. Aşık başka bir aptal olmak zorunda değilsin. (Bu konu hakkında daha fazla bilgi “ Aşkın kölesi olma ” yazısındadır.

Bu tür anları fark etmelisiniz: erkeklerle iletişim kurarken sizi en çok ne tahrik eder, kontrolü kaybetmenize neden olan ve sizi soğutan şey.

Sizinle etkileşim kurarken erkekleri en çok neyin tahrik ettiğini açıkça görmelisiniz.

Görmek ve anlamak çok kolay görünüyor. Çoğu kadının bunun için yeterli dikkati veya motivasyonu yoktur. Şaşılacak bir şey yok, sonuçta, hepimizin sürekli olarak bazı dış saçmalıklardan rahatsız olmasına şaşmamalı: Güzel bir araba sürdüm, kolumu nazikçe okşadım, bir şey için söz verdim ... Belki şu düşünceleri biliyorsunuz: "Yanlış elbise giymiştim", "Sigara içtim. bir sigara - muhtemelen boşuna”, “Yatağına atlamadan önce, muhtemelen iyi bir mola vermeliydim…”

İnanın size karşı olan hisleri gerçekten etkileyen detaylar bunlar değil. Bu kitapta, dikkat ve sağduyu ile sevmeye devam edebileceğiniz özel bir zihin yapısının nasıl geliştirileceğine detaylı bir şekilde bakacağız.

Kendiniz ve başkaları için asla hayal kırıklığına uğramak istemiyor musunuz? Bazı muhteşem rüyalara değil, tamamen dünyevi bir gerçekliğe uyum sağlayın. Kafanızdaki ayarları değiştirin ve dikkatinizi mevcut duruma çevirin.

Önemli olan dikkat! %100 kadın sadece inanmak istediğine inanma eğilimindedir. Bu yüzden, Doğa Ana'nın ona fısıldadığı gibi, erkeğe yüzde yüz ve kendisine - yüzde iki inanıyor.

Adam, ona zaten yakıştığı için bir güzellik salonuna gitmesine gerek olmadığını söylüyor - uysal bir şekilde kabul ediyor. Onlar olmadan mükemmel durumdaysa neden salon prosedürleri için ödeme yapsın? Kendisi için asıl şeyin tatmin edici ve temiz olması olduğunu beyan eder ve tüm gücünü yalnızca günlük yaşama yönlendirir.

Ve zavallı koyun, dudaklı komik aptalın, üzerine para harcamayı gerekli gördüğü gerçekten sevdiği kadın olduğunun farkında değil. Ve kendisi onun için aynı zamanda sadece iyi bir insan - kullanışlı ve güvenilir bir mutfak robotu. Ne yani şimdi, güvenecek kimse yok mu? Çocukça maksimalizmi bir kenara bırakın! Erkeklere nasıl güvenileceği hakkında ayrı bir makale yazıldı Hirtm ^ ^ taipagsyaiti / nѳtlѳyka / erkeklere nasıl güvenilir /.

Bir kız bana şöyle yazıyor: “Birini manipüle etmek, bir insanı bir nesne düzeyine indirmek gibidir. Aşkınızı bir çay kaşığı ile ölçmek çok düşük! Sevmek böyle sevmektir, acı çekmek de böyle acı çekmektir.

Elbette romantik bir ilişkinin amacı herkes için farklıdır. Birisi sadece acı çektiğinde yaşadığını hisseder. Bu senin kişisel tercihin.

Ve şimdi, benim için her şeyin nasıl olduğu hakkında çok özlü bir şekilde düşünmek için bilgi:

Bir erkeğe aşık olduktan sonra kendime karşı en ufak bir ürperti hissedersem, elbette bir süre bu adamla aşk hakkında hayal kurabilirim (örneğin, onunla büyüleyici seks hayal etmek). Ama aynı zamanda, daha fazla açılma ve sıcaklığımı verme teşvikimi tamamen kaybediyorum. Onu rahat bırakıyorum ve dikkatimi başka bir şeye çeviriyorum (ille de erkeklerden birine değil).

Ona karşı son derece nezaket gösteriyorum (skandal yapmıyorum, yeniden eğitmeye çalışmıyorum) - Onu kasıtlı olarak duygularımdan mahrum bırakıyorum. Benim soğuduğumu hissediyor ve sinirleniyor. Erkek kibri, ona enerjimden aslan payını verdiğim ana kadar her şeyi geri döndürmeye çalışıyor. Ve şimdi, belli bir süre sonra, duyguları yenilenmiş bir güçle parlıyor.

Diyeceksiniz ki: "Böyle bir tutuma sahip olmak için, onunla doğmanız gerekir." Ve cevap vereceğim: "Aşkta şanslı olmak için, sadece dikkatinizi sürdürmeniz ve illüzyonlardan zamanında kurtulmanız gerekir."

Bu kadar basit olduğu konusunda yalan söylemeyeceğim. Açıkçası, çoğu zaman duygularla o kadar bunaldım ki, dünya tam anlamıyla ayaklarımın altından çıktı. Ancak iki soru beni her zaman kurtarmıştır: Bu ilişkiden ne istiyorum ve bulutlarda asılı kalmaya devam edersem ne elde edeceğim? Daha doğrusu beni kurtaran soruların kendisi değil, onlara verilen son derece dürüst cevaplar oldu. Sadece yavaşlarsan cevaplanacağını bile bile neden aşkınla doluyorsun?

Neden karakter ve tutumun geliştirilebileceğini söylüyorum? Bu zihniyetle doğmadığım için, bu zihniyet bana dikkatimi ve güncel olayları analiz etme eğilimimi verdi. Bunun iç gözlemle ilgisi olmadığını unutmayın.

Çok erken, güzel, zeki ve kibar kadınların neden genellikle iyi erkeklerden mahrum kaldığını merak etmeye başladım . Bu soru o kadar ilgimi çekmişti ki, on iki yaşımdan itibaren kendime bu konudaki tüm gerçeği bulma hedefi koydum. Ayrıca kendi masaj salonumda altı yıl çalışma (soyunmayan insanlar çok konuşkan ve açık sözlüdür), ayrıca parlak ve güçlü erkeklerle iletişimin doğrudan görevlerimin bir parçası olduğu bölgesel bir analitik yayında çalışma.

Öz disiplinle el ele giden aşk, karşılıksız ve kötü olmayacaktır. Yine de, acı çekmeyi ve dramatik olmayı seven biriyseniz, o zaman bir sonraki metin yüzümü kaşımak istemenize neden olacak.

Hesapçı ve soğuk erkekler yumuşak ve saf kadınlara boyun eğmez. Tutkularını tatmin edecekler ve onlara bir kalem yapacaklar: "Güle güle!". Alternatif olarak zaman zaman uygun, güvenilir iskele, yani yedek hava sahası olarak kullanılmaya devam etmektedirler.

Böyle bir ilişkide %100 feminen ve zayıf bir kadın kendini çok çabuk tüketir. Bir manipülatöre karşı kendi çiplerini kullanamaz, böylece onunla ilişkilerinde arzuları da dikkate alınır. Neden? Çünkü kafasında her şey tamamen kadınsı ve onun ne soluduğunu ve zayıf noktalarının nerede olduğunu asla tam olarak anlamayacak.

Ben de yetenekli manipülatörlerde birçok avantaj görüyorum. Bizi kişisel gelişimimizi dönüştürmeye ve sürdürmeye zorlayan onlardır.

Çünkü manipülatörleri büyütmezsek veya en azından gelişimimizde onlara yetişemezsek, fakir koyun seviyesinde kalacağız.

Üç restoran sahibi, eşi ve iki çocuk annesi diyor ki:

Kocam çok yakışıklı ve asi. Ve senin de görebileceğin gibi, ben sadece gri bir fareyim. Çocuğumuz doğduğunda ailemizdeki tek kişi o oldu.

ekmek kazanan Bebek üç yaşındayken kocama sordum: "Neden tasarruf sandığımızda artık para yoktu?" Buna sakince cevap verdi: "Yeni kıyafetler için yeterli yoksa, hemen şimdi iş aramaya başlayabilirsiniz."

Kızgınlıktan dudaklarımı ısırarak bir büfede iş buldum ve bir ay sonra kocama ilk maaşımla övündüm. "Aferin!" dedi aynı sakinlikle, "Planlanmamış harcamalar için bu parayı aile fonuna yatıracağız."

Yeni bir çizme alma hayalimden vazgeçip Türkiye'den kıyafet getirip kendim satmaya karar verdim. Şey gitti. Bu şekilde kazandığım parayla bir kafe kiraladım. Sonra maliyetleri geri aldıktan sonra satın aldım. Sonra, birkaç yıl sonra, bir tane daha aldım ... Peki ya kocam? Başarılarımla gurur duyuyor ve şunu tekrarlamaktan bıkmıyor: “Daha güçlü olan haklıdır. Demir bir iraden var ama seni bu hale kim getirdi?

Hayat bize öyle nefes kesici kombinasyonlar ve kombinasyonlar fırlatıyor ki, tüm kadınları yırtıcı hayvan kategorisine sığdırmak yanlış olur. Sonunda, ne kadar çok ilişki, ne kadar çok norm var. Sonuçta, norm nedir? Sana uyan bu. Hayatınızda neyi değiştirmek istemezsiniz. Maria, belki de uzun zaman önce bir başkasının boşanacağı bu kişiyle çok mutlu. Çalışmayı ve para kazanmayı sever, iş yapmanın yükü yoktur. "Kişisel mutluluk" ve "kişisel gelişim" sözlerine herkes kendi anlamını katmalıdır. Bu konularda anne babanızın, arkadaşlarınızın veya komşularınızın fikirlerine güvenmeyin. Hatırlamak? Herkesin kendi cenneti vardır. Cennet herkes için aynı olamaz!

Erkeklerin ceplerini utanmadan ters çevirme bilimi, "Erkeklerin ceplerini zarif bir şekilde tersyüz etme" bölümümün konusu. Ayaklı çantalarla etkileşimi büyük ölçüde kolaylaştıran ilkeleri ortaya koyuyor.

Bu nedenle, kadınlar çoğunlukla ilgilerini çekebilecek ve onlara kadınların henüz sahip olmadıklarını (ve sadece maddi açıdan değil) verebilecek erkeklere çekilir. Bu yüzden ahmakların eşliğinde sıkılırsın, ama kolayca sofistike ve deneyimli bir kurdun dişine kapılırsın.

Bu durumda iki senaryo sizi bekliyor - ya heyecan verici bir çekişme başlayacak (kim kazanacak) ya da uyarı vermeden ipi bırakacak ve siz yere düşeceksiniz.

Evet sevgili arkadaşlar, bir erkekle sadece seks sırasında rahatlamanız için varım. Geri kalan zamanlarda ayık bir tavır takınmalısınız: görün, duyun, her şeyi tamamen algılayın ve oyunda kalın!

Her zaman rahatlamak ve her zaman patolojik olarak dürüst ve basit kalmak istiyorsanız, bir çıkış yolu var: bir ahmak seçin.

Bölüm 2

Bu kitap üzerinde çalışırken kocam kıkırdadı: “Kadınların tüm bunlara hakim olmasına gerek yok. Bir erkeğin gerçek bir erkek gibi, bir kadının da %100 kadın gibi davranmasına izin verin. Neden doğa kanunlarını çiğniyorsunuz? Teyzeler bu tür kitapları okursa normal teyze olmaktan çıkarlar. O zaman erkekler onlarla nasıl başa çıkabilir?

Ancak, erkeğim bir konuda haklı: Her avantajın bir dezavantajı vardır. Neye vardığımı anlamak için daha derine inelim.

Cinsiyet değiştiren kişilerin istenirse çok çabuk eş buldukları ve karşı cinsle büyük başarı elde ettikleri bilinmektedir. Neden onlar için doğal kadınlardan daha kolay? Çünkü tanım gereği sıradan bir kadının olamayacağı bir yere - bir erkeğin yerine - gitmeyi başardılar.

Böyle bir giriş, yalnızca düşüncelerde olsa bile, kendinize gerçek bir ilgi uyandırma şansınızı büyük ölçüde artırır. Çünkü olayları bir erkeğin gördüğü gibi görmeye başladığınızda, tüm erkek açılımlarını net bir şekilde anlamaya başlıyorsunuz!

Uygar insanlar içgüdülerinin kaba dışavurumlarını bastırmayı öğrenmiş olsalar da, özleri aynı kalmıştır. Sizi çok istemelerine rağmen, size itaat etmekten çok korkarlar ve sizi hep boşuna elde etmeyi umarlar.

Ne için? Yan etkileri olmadan saf zevk almak için. Bu nedenle, bağlantılarının sayısı genellikle kalitesinden daha ağır basar. Ve güçlü bir erkeğin sizden bir dakika bile ayrılmadan size uyum sağlamasını ve her dakika sizi memnun etmeye başlamasını gerçekten istiyorsanız, onu bunun için nasıl motive edeceğinizi bilmelisiniz.

Bununla birlikte, tipik bir kadın için, arzulanan erkeği kendi iradesine boyun eğdiren ve sanki hipnoz altındaymış gibi onu takip eden güdüler, yedi mühürlü bir gizemdir. Erkeklerin onda gerçekten neyi takdir ettiğini bilmiyor. Bu nedenle, "rastgele", körü körüne hareket eder.

Bu anlaşılabilir, çünkü her şeye tamamen kadınsı bir şekilde bakarsa, kendine karşı gerçek tavrını nasıl anlayabilir? Sadece yüzeyde olanı görür ve duyar: hoş bir iltifat, pahalı bir araba, bir kafe, çiçekler.

Çiçeklerin ve tatlıların romantik ortamından uzaklaşarak, asıl şeyi anlamıyor - içinde neler olup bittiğini. Yani, ne zaman ve nasıl biteceği hakkında hiçbir fikri yok. Bu nedenle, kadın mantığı erkeklerin karşısında güçsüzdür. Aksine, bu arada da.

Kadınsı görünümünüzü kaybetmeden dünyayı bir erkek gibi hissedin. Ve erkeklere daha rahat yaklaşabilecek ve onlarla baş edebileceksiniz. O zaman, tamamen kadınsı sorunları olan kadınların çoğunlukta ne kadar umutsuzca saf olduğunu göreceksiniz.

Kendi dünyalarında yaşıyorlar. Sonra prenslerinin onlardan neden aldatılmış hizmetçiler yaptığını merak ederler, onlar da biraz isyan ettikten sonra tekrar mutfaktaki yerlerine dönerler. Ve nihayet vaat edilen saraya taşınacakları zamanı alışkanlıktan beklemeye devam ediyorlar.

Ateşli maksimalistler için önlemler

Zaman gelecek ve önerdiğim birkaç deneyi başarıyla gerçekleştiren ve bu kitabın ruhuna kapılan siz, yuva yapmaya başlayacaksınız. Zaferlerinizin kolaylığından keyif alacaksınız ve özgüveniniz fırlamaya başlayacak. Ve bu iyi! Mükemmel sonuçlarınızın sadece orta düzeyde olmasın, hedeflenen "mutlu sona" ulaşmanıza yardımcı olsunlar diye, bir kadının sadece onun düşüncelerini ve duygularını dinlemek için zihinsel olarak bir erkekle özdeşleşmesi gerektiğini aklınızda bulundurmalısınız. Ardından, onları hesaba katarak, dünya görüşünüzü ayarlayın ve hiç de erkeksi bir canavar olmak için değil! Tam bir özdeşleşme varsa , kendi avantajlarını kaybeder ve bu sadece hayatını zorlaştırır.

Bir erkekle rekabetini saçma bir noktaya getiren herkes yüksek risk grubuna girer . Bu durumda ne olur? Erkekliği aleyhine işlemeye başlıyor!

1.              İğrenç bir şekilde alaycı hale gelir. Küçümsemeyle evcil tavuklara bakıyor ve tavuk endişelerine kıkırdıyor.

2.              Profesyonel başarılarını kişisel hayatının üstüne koyarak, fark edilmeden aşırı agresif hale gelir. Ebedi çocuklar ayaklarının dibinde debeleniyor. Güçlü adamlar arkalarına bakmadan ondan kaçarlar.

3.              Geleneksel olarak kadınsı olan her şeyi reddederek erkeksi değerleri abartıyor. Ne de olsa, daha küresel hedefleri olduğuna içtenlikle inanıyor.

Güzellik salonlarına ve dükkanlara giden yolu unutarak, sadece dışa doğru kaybetmekle kalmaz, aynı zamanda gönüllü olarak güvenilir, kolay ve hızlı mutluluk kaynaklarından da mahrum kalır.

Aydınlanmış bir hanımefendi, iç tutumlarını değiştirirken, karşı cinsle başarısının pratikte onun dışsal ve ahlaki parametrelerine bağlı olmadığını aniden açıkça anladığında tehlike özellikle büyüktür.

Bugün tüm medeni dünyada izlenebilen eğilime bakın - karakter ve değerlerde mutlak kadınlık, neredeyse aşağılık ile ilişkilendirilir.

Aynı şeylere yönelik tutumların nasıl değiştiğini karşılaştırın: yirmi yıl önce, bir kadın zengin bir erkekle başarılı bir şekilde evlenirse ve çalışması gerekmiyorsa, herkes onun şanslı olduğunu düşünürdü.

Bugün bu durum genellikle sempati uyandırıyor: “Evde çocuklarınızla oturup pancar çorbası mı pişiriyorsunuz? Zavallı şey, muhtemelen işe gidene kadar bekleyemezsin!”

Diğer insanların fikirlerinin ağırlığını abartmayın. Ne de olsa, modern kurtuluşların çoğu, yakından bakarsanız, ekrandan çıkmayan sayısız "moda cümlesi" ile aynı dayatılan dantel olduğu ortaya çıkan modern trendlerin kurbanlarıdır.

Kendinizi nasıl bulabilir ve kimeranın etrafından dolaşabilirsiniz? Erkeksi tavırlar kazanmak ile içsel dişillik arasında sağlıklı bir denge nasıl bulunur? Öğenize girmek için testler yapmaktan korkmamalısınız. Farklı davranışları kendi konfor merkezinizle koordine ederek deneyim kazanın. İç huzurunuz belirleyici faktördür. Sistematik bir şekilde “istemiyorum” üzerinden bir şey yaparsanız, tüm eylemleriniz aleyhinize döner.

Erkeklerin sözlerinizin ve davranışlarınızın büyüsüne kapılması için onları kendi içinizde kabul ettirmelisiniz. İçsel olarak aynı fikirde olmadığınız ve özel bir ruh hali olmadan deneyeceğiniz her şey, bölünmenize, sinirlenmenize, kafa karışıklığına neden olacak ve yetersiz olarak algılanacaksınız!

İçte ve dışta doğru zihin çerçevesine daldığınızda, şablonsuz kandırabileceksiniz. Kendin olma lüksünü karşılayabilirsin. Sadece dikkatli olun, hareket etme isteksizliğinizi kendi kompleksleriniz ve fobilerinizle karıştırmayın! Örneğin, sevdiğiniz adamdan uzaklaşın, risk almak ve olabileceklerin sorumluluğunu almak konusunda isteksiz olduğunuz gerçeğiyle kendinizi haklı çıkarın.

Öte yandan, sanki kendi başına aldığınız, ancak her zaman sizi kuran şey tanınmalı ve atılmalıdır. Örneğin, ilk sempati haftalarından itibaren sahip olduğunuz her şeyi ona verme arzusu.

Sistemi kandırmanın ne kadar kolay olduğunu anlatarak sizi kandırmayacağım. Bütün bunlar, elbette, kendi üzerinde çalışmayı ve ek rezervlerin keşfedilmesini gerektirecektir.

Bu yüzden benim için bir ortak bulma fikri, kendi kişisel gelişimimden ve benim için önemli olan alanlarda ilerlememden ayrılamaz. Hayatımda bunlar tamamlayıcı yönler. Kendimi geliştirdiğimde kendi özgünlüğümü ve bütünlüğümü hissediyorum. Ve yakınımdaki adamlar başarımın bir aynası.

Erkeklerin felsefesi aslında basittir. Ve şaşkın bir adamı topuklu ayaklar altına almak için değil, tamamen kadınsı avantajları kullanmayı kolaylaştırmak için bunu hiç kavramak gerekir. Bu, onun için başka biri olmamak için de gereklidir.

Kadın mitolojisine meydan okuyan erkek psikolojisi

Bir aşk ilişkisinde bir erkeğin konumu neden bir kadınınkinden daha avantajlıdır? Buradaki mesele, fiziksel olarak daha güçlü olmaları, asla hamile kalmamaları ve çocuk doğurmamaları değildir. Kadınlar üzerindeki tüm üstünlükleri iki basit bileşenden oluşur.

İlk bileşen, hayata karşı tutumlarıdır. Sizin de defalarca gördüğünüz gibi, güçlü ve zeki adamlar (bizim çok sevdiklerimiz) tamamen hazcıdır. Yapamıyorsanız ama gerçekten istiyorsanız, cesaretle kendi kendilerine: "Mümkün!" derler. Hayattan her yönüyle zevk alırlar, her zaman uygun gördükleri şeyleri yaparlar.

“Hedonizm (Yunanca hedone - zevkten), zevki insan davranışının en yüksek iyi ve kriteri olarak onaylayan ve tüm çeşitli ahlaki gereksinimleri ona indirgeyen etik bir konumdur. Hazcılıkta zevk alma arzusu, doğası gereği içinde yerleşik olan ve tüm eylemlerini önceden belirleyen bir kişinin ana itici ilkesi olarak kabul edilir. Normatif bir ilke olarak hazcılık, çilecilikle çelişir” [Büyük Sovyet Ansiklopedisi].

Bir adam masada harika bir kadeh kaldırdı: “Gerçek kadınlara içiyorum çünkü onlar bizden daha iyi, daha kibar, özverili ve daha akıllılar. Çok iyiler ama ne yazık ki bu hayatta kendileri için yaşamak için çok daha az şansları var. Çünkü ailede kaç çocuk olursa olsun, şartlar ne kadar zor olursa olsun ailenin babası kendini asla unutmayacak, küçük erkeksi sevinçleri için her zaman kendine vakit bulacaktır. Ya kadın? Ama kadın değil! Ne olursa olsun, kötü şöhretli ocağı korumayı her zaman hatırlamalıdır. Kendimden de eklerdim: "aynı adam."

Kötü şöhretli hazcı dramatize etmez, çünkü şöyle bir şey düşünür: “Şimdi bunu yapacağım ki kendimi iyi hissedeyim. Ve eğer benim için iyiyse, o zaman sadece başkaları için de iyi olacaktır." Bir erkek bu pozisyona daha yatkınken, bilge bir kadın ona bir çocuğu oynuyormuş gibi bakar. Tüm oyuncaklarının onun küçük erkek zayıflıkları olduğunu düşünüyor. Aslında oyuncaklarından büyük güç alıyor.

Zeki bir adam bir şey isterse onu alır ya da en azından onun için çabalar. En önemli şey, bu şanslı kişinin pişmanlık duymamasıdır. Ve bu doğaldır, çünkü zevk ve suçluluk birbirini dışlayan şeylerdir.

Hedonist her zaman temiz kalır. Kendine sadık ve hayatta masum. Bütünlüğünü korur ve kendini korur.

Sahip olduğunuz en değerli şeyin kıymetini bilin: her güçlü adamın her şeyden önce kurtardığı hakkı - her durumda kendiniz kalın . Bir erkek, içsel olarak özgür olan bir kadına hükmetmez. Ne yaparsa yapsın onu kontrol edemiyor.

İnsanlar neden içsel özgürlüğe çekilir? Çünkü bilinçaltında onlar da anın tadını çıkarmak istiyorlar, bunun için cehenneme düşmekten korkmuyorlar. Mutluluk pişmanlık duymayan zevktir.

Bu yüzden, sizi içsel olarak özgür ve kendi kendine odaklı olmaya teşvik ediyorum!

Hoşlandığınız erkeği nasıl kazanacağınızı düşünürken her durumda kendinize sorun: "Bundan zevk alacak mıyım, bundan zevk alacak mıyım?" Değilse, o zaman kaderinizin ötesinde olmalı.

Bu yüzden. Fedakarlık veya pişmanlık duymadan baştan çıkarma alışkanlığını edinin. "Ne istiyorsun?" Sloganından, "İstiyorum!" İnancına gidin. Unutma: " Sadece mevcut durumun tadını çıkarabildiğin kadar seksisin."

Erkek ayrıcalığının ikinci bileşeni, diğer erkeklerin çocukluklarından beri onlara dayattığı şeydir: "Bir kadınla birlikte olmak, hayatınızın ana olayı olmamalı. Asla! Her şeyden önce - küresel hedefler: bir ev inşa edin, kariyer yapın, uzaya uçun. Ve kızlar - o zaman. Beklemek!"

İşte bekliyorlar. Ordudan, işten, arkadaştan, metresten, eşten, kayınvalideden erkeklerini sabırla bekleyen kadınların en hayırlısı... Birçok insan bu sonsuz beklentiye o kadar alışır ki, onu düşünür. gibi bir şey

zorunlu kadın payının bir parçası. Bir anne kızına bunun için ağlar, kayınvalidesi içini çekerek gelinine bunu ima eder. Yani kadın cemaati, başınızı sempatik bir şekilde okşayarak, sizi "bekliyor efendim" üzgün pozisyonuna oturtuyor. Ve bu bugün - feminizmin kitlesel enfeksiyonu sırasında! Ne söyleyebilirim? Daha yaşlı ve daha deneyimli olanları dinlemeye devam edin, ancak talihsiz ve ihmal edilmiş kadınların tavsiyelerini asla dinlemeyin .

Ve burada, kişisel hayatınızı bir kereden fazla karmaşıklaştıran basit, iddiasız bir erkek sırrı yatıyor. Hayatının umutlarla dolu olduğuna inanan güçlü bir adam, her şeyden önce bu umutları düşünür ve romantik bir aptalın bütün akşam onun aramasını nasıl bekleyeceğini değil.

Lütfen en çok imrenilen ve değerli örneklerimizin romantizmde değil, onlar için bir tür önemli faaliyette çözüldüğünü unutmayın: kariyer basamaklarını tırmanmak, sanat, bilim, tıp, iş ... ve zihinsel alanlarının yalnızca küçük bir kısmı gider. Sen.

Hala güçlü ve zeki bir erkeğe yakın olmak istiyor musun? Onun hatası yüzünden kendini gözyaşlarıyla yıkamaya devam edersen, başarman pek mümkün değil.

Yetişkin ve iş adamları özgürlüğü ve ilerlemeyi tercih eder! O zaman ne yapacaksın? Örneklerinden ilham alın! Bu sizi hemen bağımlılıktan koruyacaktır. Bu bağımlılık, ruhsal ve zihinsel boşluğunuzu onun varlığıyla doldurma ihtiyacının hakim olduğu bir uyuşturucu bağımlılığı gibidir. Somut başarı getiren bazı önemli işlerle ciddi şekilde ilgilendiğinizde, romantik rüyalar için zihinsel alanınızın giderek azaldığını fark ettiniz mi?

İdeal bir ilişki sadece romantizmden ibaret değildir. Bu, yeteneklerin karşılıklı ifşasıdır, bu kişiliğin parlatılmasıdır, bu arzularınızın yerine getirilmesidir .

İş heyecanı ya da bilinmeyen şeyleri öğrenme anında, bir hedefe doğru ilerlerken, kendimizi açığa çıkarma anında içimizde giderek daha az savunmasız boşluklar oluşur, hareketlilik ve olumlu bir tutum kazanırız. Dikkat! İşte bu noktada, erkek ayrıcalığının aslan payını nihayet elimize alıyoruz.

Ve tereddüt etmeyin!

Onunla nasıl geçineceğinizi kahve telvesi üzerinde tahmin ettiğini hayal edebiliyor musunuz? Neden yapsın ki? O zaten çok iyi anlıyor: "Her şey benim istediğim gibi olacak!". Kocaman açılmış gözlerine baktığında, bundan kesinlikle emin

tıpkı bir erkek olduğu kadar. Şahsen ben bu tür adamlara her zaman saygı duyarım ve onlardan memnuniyetle örnek alırım.

Şimdi özverili bir şekilde havuza koştuğunuz o anları hafızanızda tazeleyin. Yani en azından bir süreliğine kendinizi bazı dizilerin zayıf iradeli bir kahramanı olarak hissederek güçlü duygulara teslim olmak istediniz mi? Dizi mutlu bir son sağlar ve hikayenizin sonu - vicdanınıza kalır. Kadere kendinizden daha çok inanıyor musunuz?

Kişisel yaşamınızı bağımsız olarak nasıl şekillendireceğinizi öğrendiğinizde, herhangi bir tanıdık ve ilişkinin gelişiminin ne kadar çok değişkenli olabileceğini anlayacaksınız.

Nasıl yapılır? Cinsel zekanızı harekete geçirin, psikolojik inisiyatifi elinizde tutun, içinizdeki femme fatale'i keşfedin ve seçiminizin tadını her zaman ve her yerde çıkarın.

Şimdi sizi, kadın çoğunluğun çok fazla inandığı, cinsellikle ilgili en abartılı mitlerle dalga geçmeye davet ediyorum. Gizli amacı sizi asıl şeyden mümkün olduğunca uzaklaştırmak olan bu masalları analiz edin: kendi özel baştan çıkarma kodunuz.

Erkeklerin güldüğü efsaneler

Efsane 1. Güzellik

Yüzeyde ne olduğuyla başlayalım: Bir erkeğin gözünde bir kadının vücudunun hangi bölgesinin en seksi olduğunu öğrenelim. Üst veya alt? Çoğu erkek için eşdeğerdir çünkü kadınların gördüğü gibi belirleyici bir öneme sahip değildirler. Erkekler alaycı bir şekilde sadece güzel olanları istediklerini iddia ederler, ancak etrafta kaç tane sahipsiz yuvarlak popo ve muhteşem büst olduğunu kendiniz görebilirsiniz. Aynı zamanda, ideal olmaktan uzak gri fareler, ayakta duran adamları uzaklaştırır! Erkek forumlarını okuyun ve güzel insanlara grimsi olanlardan daha az yaklaşıldığından emin olun. Kendini kandırmaya eğilimli olmayan arkadaşlarımdan biri kız arkadaşı hakkında şöyle dedi: "Onun ne kadar korkunç olduğunu görüyorum ve onu hala istiyorum!"

Günaha karşı çıkmanın birkaç yolu vardır; bunların en emini korkaklıktır.

Mark Twain.

Güzellik endüstrisi ivme kazanıyor, ancak tüm kadınların ana sorusuna cevap veremiyor: "Nasıl evrensel olarak arzu edilir olunur?". Bu nedenle popoyu nasıl sıkılaştıracağımız veya göğsü nasıl büyüteceğimiz konusunda anlamsız konuşmalar yapmayacağız. Mali durumunuz ve arzunuz varsa, bir timsahı dönüştürebilirsiniz.

kadın. Ve tam tersi, erkekler tarafından rahatsız edilen herhangi bir kadın, sonunda aynı timsaha dönüşebilir.

Güzel ya da değil, ne yazık ki ya da neyse ki - önemli değil. Bugün, dünya muhteşem oyuncak bebeklerle doluyken, güzellik değerini yitirdi ve bununla kimseyi şaşırtmayacaksınız. Tek şans başka olamaz - kafanızdaki klişeleri ve gelenekleri terk etmek. Genel olarak kabul edilen dış gereçler olmadan bile dikkati kendinize çekmeyi öğrenin.

Bir erkek baştan çıkarılmayı beklemediğinde direnmez. Niyetinizin ciddiyetini anlamadığında ve sadece şimdiki anın tadını çıkardığında, yakınlaşmanıza izin vermeye hazırdır. Aşırı cinsel görünümünüze özellikle odaklanmadan, işinizi bir ölçüde kolaylaştırabilirsiniz.

Efsane 2. Feromonlar

"Sihirli" parfümlerin ticari olarak ilgilenen yaratıcılarının yardımı olmadan modası yayılmayan, bilimsel temelli bir çekicilik teorisi. Kendiniz düşünün: Kokuların rolü bu kadar yüksekse, o zaman neden, ilk koklamadan sevdiğimiz bir partnerle birkaç kez yattıktan sonra, bir süre sonra sık sık ondan ayrılmak için geri alınamaz bir karar veriyoruz? Çalışmaların doğruladığı gibi, gezegenimizdeki nüfusun çoğunun koku alma sorunları var, bu da pek çok erkeği kokuyla geçemeyeceğiniz anlamına geliyor!

Efsane 3. Ahlak ve karakter

Zeka, nezaket, bağlılık ve alçakgönüllülük... Erkekler iki eliyle oy verseler de bu nitelikler tutku uyandırmaz. Bunun en iyi teyidi, yalnızca talep ettikleri ve hiçbir şey ödüllendirmedikleri nazik, küçük bir eştir.

Berrak kadınlar pragmatik taliplerle evlenir ve onlarla evlenme güdülerinin tamamen pratik olduğunu çok geç anlarlar. Sadece bir kız kardeş veya şefkatli bir anne olarak sevilmek istemezsiniz. Çoğu zaman, genel olarak kabul edilen tüm parametrelerde kusursuz görünen kadınlar cinsel olarak sahipsiz kalırlar. Şu şakadaki gibi:

-      İyi eşlerin neden bu kadar kötü kocaları olur?

-      Çünkü iyi kocalar genellikle kötü eşlere gider.

Sadece beyaza bahis oynayarak, çok fazla zorlamaları gerekmediğinden emin olarak şeytani bayanlardan asil bir şekilde aşağısınız. Böyle hanımlar ve

Kaderin enfes bir armağanı olarak sevilmek için lütufta bulunmaları gerekmediğine inanırlar. Bölümlerde: “Femme fatale. Sizi bir olmaktan alıkoyan nedir? ve "Erkeklerin ceplerini zarif bir şekilde nasıl tersyüz edebilirim?" Bu konuya özellikle dikkat edeceğim.

Efsane 4. Zeka

Kadın zihni kendi başına tutunmaz. Erkekler cinsel zekaya daha çok ilgi duyarlar. Sizin için nasıl çalıştığını kontrol etmek çok kolaydır. Kendinize birkaç soruyu dürüstçe cevaplayın: erkeklerin yanında ne kadar rahatsınız ve sizi ne sıklıkla reddettiler. Cevaplar gerçek durumu gösterecektir.

Bir kadın için hem cinsel aklın hem de ana aklın çalıştığı durumlar nadirdir. Entelektüeller kötü şöhretlidir ve kompleksleri olmayanların beyinleri genellikle dinlenir. Hem cinsel aptal hem de yeniden eğitilmiş akıllı kız, her ikisinin de tam olmadığı, sadece aynı olduğu gerçeğini kaybeder. erkeklerle ilişkileri gibi. Baştan çıkarmada durumu kontrol etmezler çünkü tamamen hoşlandıkları adamın davranışına bağlıdırlar.

Her iki zeka türünün birlikte çalıştığı o kadar ender örnekler var ki, otomatik olarak erkeklerin çekim merkezi haline geliyorlar. Bekar kız arkadaşlarının çoğu kadar mükemmel olmasalar da. Ve kuralın bu mutlu istisnaları kimler? Onlar beyazlı kurtlardır. Doğru zamanda son derece doğrudan ve bencilce davranacak kadar zeki bir karaktere sahip entelektüeller.

Efsane 5. Doğal çekicilik

Doğanın cazibesi biraz da kendiniz üzerinde çalışmanıza bağlıdır: sahip olduğunuz en iyi şeyi dünyadan gizleyen sefil kabuğu kendinizden koparma yeteneği. Cazibenin var olup olmadığını fanatik bir şekilde iddia eden bilgeleri dinlemeyin.

Aslında, ahlak düşkünleri bile doğal olarak çekici olabilir. Akıllı kadınların çoğu, her gün kasıtlı olarak kendilerini sakatlar. Zavallı şeyler, gerçek kimliklerinin münhasırlığını takdir edemezler. Doğalarını tanımayan bazı kadınlar, en parlak özelliklerinden şiddetle nefret eder ve onları metodik olarak çok sayıda komplekse ve korkuya dönüştürür . Benzer durumları "Karanlık Yönünüzü Açın" veya "Kendi Baştan Çıkarma Kodunuzu Açığa Çıkarın" bölümlerinde anlatmıştım.

İmajlarını cilalayan insanların nasıl dönüştüğünü görün. Birçok politikacı ve aktör bu yoldan gitti. Bu önemli kuşlar, çekiciliklerini etkisiz hale getiren sertliği ortadan kaldırmayı başardılar ve karşılığında,

onu güçlendiren şeyi gün ışığına çıkarmak için. Zamanla fark ettiler - çekicilikle donanmış rakipler, tüm parlak fikirlerini kolayca yenecekler.

Bu bir şey - profesyonellerin üzerinde çalıştığı soyut bir ekran görüntüsü ve tamamen başka bir şey - arkadaşlarının, ebeveynlerinin ve parlak dergilerin görüşlerine güvenmek zorunda kalan gerçek, kafası karışmış bir kadın. Kendinizi uygun bir ışık altında nasıl sunabilirsiniz? Birini münhasırlığı konusunda yanıltması için hayatı boyunca yoğun bir oyun halinde olması gerekiyor. Aslında, Halkın Seçimi Ödülü için kalıcı bir kriter, sinir krizi geçirmeye giden doğrudan bir yoldur!

Onlara çok fazla güvenmeden önce, gerçekten ne istediğinizi bir düşünün. Kendinize bir kerelik bir zevk vermek, kendinizi karlı bir şekilde cinsel köleliğe satmak veya herhangi bir iddiada bulunmadan aynı dalga boyunda rahat olacağınız birini çekmek için mi?

Rahatlatıcı bir şekilde büyüleyici olmanın en kolay ve en hızlı yolunu söylememi ister misin? Riskli olduğu kadar etkili. Kendini kazmayı bırak! Kendinizi tamamen kabul edin. Dayanmayı seviyorum - bekle. Tükürük sıçratarak, kendiniz hakkında masallar anlattığınızda - sağlığınıza! Gülünç kıyafetler giyerek palyaço gibi davranmayı sever misin? "Çıkarın artık!" gibi TV şovlarını sergileyen kaygan görüntülere dönüp bakmayın.

Genel olarak, bu kitabın altında yatan ilkeleri göz önünde bulundurarak nazik olun , kişilerarası iletişimde çekiciliğin ana ve tek kuralını ihlal etmeyin: Kolay olan aynı zamanda hoştur. Hoş olan her zaman büyüleyicidir.

Dikkat! Düşüncesiz hafiflik ve basitlik ilkesi, açıklığınızı kötüye kullanma riskinin olduğu uzun vadeli ilişkilerde işe yaramayacaktır. Burada, ilgi alanlarınızı dikkate alarak iyi düşünülmüş bir davranış taktiğine ihtiyacınız var. Kitabı sonuna kadar okuduktan sonra, taktik ve strateji üzerine düşünmek için yeterli zemini elde edeceksiniz.

Efsane 6. Doğallık ve dolaysızlık

Her zaman tatlı için bir şeyler kalması için kendinizi parçalar halinde yetkin bir şekilde ortaya çıkarmak gerekir. Hafif hatalarınızı itiraf ettiğinizde, size bir tür titizlik verir, ancak ... yalnızca her türden tümsekleri doldurmak için büyük bir güvenlik payına sahip çok genç bir aptal tam bir dürüstlük sağlayabilir.

Kendinizi zaten bir yetişkin olarak görüyorsanız ve boşuna ağlamak istemiyorsanız, gerçekten sevdiğiniz erkeklerin tezahürlerine karşı kendiliğinden tepkilerinizi izleyin. O zaman, geçmişten gelen tatsız bir durum yeni bir partnerle kendini tekrar etmeye başladığında, kendine zamanında dur demeyi öğreneceksin . Ancak böyle bir analizden sonra, doğrudan ve kendiliğinden davranış modeli yalnızca son derece cinsel olmakla kalmaz, aynı zamanda son derece güvenli hale gelir.

Bu arada, doğrudan bir çocuk gibi dışa dönük davranan bir kadının, ilişkinin en başından itibaren kendisini demir iradeli, düşünceli bir entelektüel olarak konumlandıran bir kadından daha fazla avantajı vardır.

İlk başta, görüntünüze çok fazla duygusallık vermeyin. (“ Baştan çıkarmaya engel olan        klişeler ” makalesinde bu konu hakkında daha fazla bilgi

baştan çıkarma-2 / ) Aynısı romanın başlangıcı için de geçerlidir: Bir erkeğe karşı tutum ciddi değildir - bu, bir fare kapanının sahip olabileceği en lezzetli peynirdir ve canavarı ömür boyu akşam yemeğine bırakır. Bu tür kadın havacılığının ne gibi ikramiyeler sağladığıyla ilgili daha fazla ayrıntı sonraki bölümlerde tartışılacak ve bunun içinden geçtiğiniz durumlara nasıl uygulanacağı konusunda kendi sonuçlarınızı çıkaracaksınız.

Endişelenmeyin, Majesteleri ilk başta bir kaide üzerine konulmamalı - bugün Orta Çağ değil. Bir romanın başlangıcı için bu normal ve hatta çok iyi. Sonuçta, gerçek aşk henüz olgunlaşmadı.

Diğer şeylere dikkat edin:

-       ilk bakışta sana mezara kadar aşk empoze ettiklerinde;

-       toplantınızın kaderine ve kaderine bakın;

-      birkaç randevudan sonra yelek içinde ağlamaya başladıklarında ve onları sorunlarıyla doldurmaya başladıklarında;

-       para konusunda aşırı gösteriş yaptıklarında;

-       ya da tam tersi, borç isterler.

Genel olarak, artan ciddiyet ve endişeyi çok erken gösterdiğinizde uyanıklığınızı açın. Çünkü böyle bir durumda, büyük olasılıkla manipülasyonun nesnesi olursunuz.

Efsane 7. Aptalı oynamak

En iyi şekilde yalnızca kısa süreli maruz kalma için kullanılan tehlikeli bir oyun. Bir erkek , onun zeka düzeyine ve yaşam deneyimine ulaşmadığınızı içtenlikle kabul ettiğinizde memnun olur - bu ona hüküm süren ataerkillik yanılsamasını verir .

Bu tekniği kullanarak fazla abartmamak önemlidir: "saçmalığınız" kontrolünüz altında ve duruma uygun olmalıdır. Dış saflığınız ona dokunabilir, anlamsızlık büyüleyebilir, ancak onun gözünde açıkça aptal görünüyorsanız ve size karşı saygısız saldırıları azaltıyorsanız, bu dolu.

Cinsel zekanızın gücünü kullanarak nasıl baştan çıkaracağınızı öğrendiğinizde, korkmadan biraz aptal olabilirsiniz. Ve bilinçli olarak aptal olduğunuzda - bu aptallığın bir göstergesi değil, kadın bilgeliğinizin bir gerçeğidir.

Bu oyunları oynarken kafanız açık ve muhakeme yeteneğine sahip olmalıdır. Bunu yapmak için, "dahili bilgisayarınızı" zaman zaman yeniden başlatmanız önemlidir. Bunun yapılabileceği teknikler, bu kitapta yazılacak kadar basit değil. Birçoğu var, ancak en iyisi "Donörden Vamp'a" kitabında açıklananlarla başlamak.

Bölüm 3

Baştan çıkarmanın ön koşulu: “Benden gerçekten hoşlanıyor mu? »

Bu anı dün gibi hatırlıyorum. Lisenin en güzel kızlarından biri bana, erkekler ona baktığında tökezlemeye başladığını söyledi. Katya (adı buydu) çok doğru bir şekilde ifade etti: "Bana baktıklarını hissettiğimde hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum."

Daha sonra benimle, ona çok fazla önem vermediği sürece sırılsıklam aşık olan bir çocuğun uzun süredir ilgisini çekmeye çalıştığına dair bir hikaye paylaştı. Kendisine aşık olur olmaz ve sadece onu düşünmeye değil, hatta onu kaybetmekten korkmaya başlar başlamaz, sonunda ayrılana kadar ona gittikçe daha soğuk davranmaya başladı.

Onun hikayesini gemiye aldım. Bu güzelliğin erkekleri tutmasını neyin engellediğini anladım - erkek değerlendirmesine olan bağımlılığı. Ne pahasına olursa olsun, enerji ve güç kaybetme pahasına bile erkeklerin beklentilerini karşılamaya acı bir şekilde çabaladı.

Erkeklerin umutlarını boşa çıkarmaktan korkan kadın vampir değil donör kadındır. "Oral seks ile bir erkeği nasıl bağlarım" konusunda tavsiye aramak için interneti izleyen odur, gözlerinin içine bir köpek gibi bakan ve yardımsever bir şekilde arka ayakları üzerinde yürüyen odur, sonunda bundan şikayet eder. takdir edilmedi Nasıl yani? Enerji verdi mi? Ben verdim! Ve ne karşılığında? Bunun yerine acı çekti!

Sokakta yürürken bana baktıklarını hissettiğimde, bir güç dalgası hissediyorum. Gösteriş yapmaya çalışmıyorum ama bu görüşler altında içsel gücümün nasıl büyüdüğünü açıkça hissediyorum. Ve bu kıyafet ya da makyajla ilgili değil. Bu, erkeklerin aynı eşofmanın içinden bile tanıdıkları benlik duygusuyla ilgili. Gidip gittiğin şeyin tadını çıkarıyorsun ve onların bu kadar gösteriş karşıtı olmayı nasıl takdir ettikleri umrunda değil.

Lisede, çok sevdiğim insanlarla takılarak deneyler yapmaya başladım, nefes kesiciydi!

Ne pahasına olursa olsun onların onayını kazanmak için bilinçaltı bir arzuya kapıldığım anda, hemen kendi kendime: "Dur" dedim ve nasıl yürüdüğümü hatırladım ve hayran bakışlar bana her yönden enerji veriyor.

Ona baktı ve kendi kendine tekrarladı: "Bana hayran ol, bana gücünü ver, lütfen beni, bana daha çok aşık ol ...". Böyle bir zihinsel yapı, yalnızca beni memnun etmeyi ve vermeyi amaçlayan zıt zihinsel kalıbı kesintiye uğrattı. Hipnotik telkin ile hiçbir şekilde karıştırmayın. Her şey bu kadar basit olsaydı , ciddi bir egzersiz ve teknik sistemi ile bağımsız kılavuzlar oluşturmanın bir anlamı olmazdı.

Neden dans etmeye çekildiğimi uzun zamandır anlıyorum. Dans ettiğimde ve hayran olduğumu bildiğimde - yorgunluk yok, bir güç dalgası hissediyorum. Bütün gece dans ettikten sonra eve geldiğimde bile ertesi sabah kendimi dinlenmiş ve enerji toplamış gibi hissediyorum. İlk başta bilinçsizce enerji aldım, sonra bunu isteyerek ve daha büyük bir cesaretle yapmaya başladım.

Artık ahlaksızlık suçlamalarını öngörüyorum: bilinçli olarak başkalarını vampirleştirmek, çalmakla aynı şey! Hayır canlarım! Kavramları karıştırmayın! Önerdiğim şemaya göre, kimseyi ihlal etmiyorsunuz, sadece ilişkiye sağlıklı bir denge getiriyorsunuz. Kendiniz için bir "yıldız" olarak kalırsanız, bir erkek için de öyle kalırsınız.

Hayat, erkek kurbanlarının hakkında çok düşündükleri vampir kadınların akranlarından çok daha genç ve taze göründüğünü gösteriyor. görünüşe göre

esprili bir filozofun kastettiği buydu: "Bir kadın ne kadar sağduyulu ve iffetliyse, hayat onu o kadar çabuk yıpratır."

Erkeklerin sizi düşünmesini sağlayın ve onları nasıl daha fazla memnun edeceğiniz konusunda fazla endişelenmeyin. Erkekleri memnun etmek için çok çabalarsan, gözlerindeki aç parıltı onlara kaçma zamanının geldiğini düşündürür...

Çok basit: Bir erkek, sizi en çok ilgilendiren hedefin bu olduğunun farkında olmadan baştan çıkarılmak ister.

Ve sizde bu yaratıcı tavrı daha iyi düzeltmek için böyle bir deney yapmayı öneriyorum.

Deneyin amacı, odağınızı dış güzellikten iç güzelliğe kaydırmak. Böylece, parlak dergilerin bu kelimeye yüklediği anlamda seksi olmaya çalıştığınızda karşılamaya çalıştığınız standartların ne kadar keyfi olduğunu kendi deneyimlerinizden anlarsınız. Parlatmanın amacı, satın almanızı sağlamak için iç güzelliğinizi (özgüven dahil) baltalamaktır. Göreviniz iç güzelliğinizi keşfetmek ve onu kullanmaya başlamak.

Makyajınızı çıkarın ve aynada kendinize bakın. Yıkanmış bir yüzle aydınlanmayı kabul ediyor musunuz? Eğer öyleyse, o zaman bugün sizin için özel bir gün.

Makyajı unutun ve daha basit bir şey giyin. Şimdi gerçekten ne kadar güzel olduğunu düşündüğün netleşecek. Bu kot pantolon ve spor bir tişört çok yakışacaktır. Ve şimdi yolda. Tanıdık erkeklerle kolayca tanışabileceğiniz sokaklarda bu kadar basitleştirilmiş bir şekilde yürümek sizin için kolay mı? Düşünün, böyle bir gece kulübüne geliyorsunuz ve pervasızca flört etmeye başlıyorsunuz. Ne kötü görünüyor? Ancak bu kadar basitleştirilmiş bir görüş, dostane ilişkiler kurmaya çok elverişlidir. Erkekler sizden gelen "tehlikenin" farkına varmaz ve size çok daha kolay yaklaşır.

Buddy Girl, bir güzellik için mükemmel bir giriş rolüdür. Daha fazlasına yönelik iddiaları ustalıkla gizleyen ve aynı zamanda kendiniz olmayı kolaylaştıran bir rol. Hırpalanmış erkekler için çok endişe verici olan yapaylık dokunuşu yok.

Kendi içinizdeki güzelliği bulabilecek ve "garip" kelimesinin bulunmadığı herhangi bir görünüme iyi gelecek türden bir sürtük haline gelebilecek misiniz? Evet veya hayır? "Ben güzelim" ifadesinin senin için ne anlama geldiğine bağlı. Bununla ne demek istiyorsun: sevdiğin ruj mu yoksa kolayca yıkanabilen veya senden çıkarılabilen başka bir şey mi? eğer seninle

güzellik kavramları söz konusuysa, o zaman sıradan bir kendini kandırmayla uğraşıyorsun. Ancak görünüşünüzden ve kendinizden memnun değilsiniz ve bu nedenle sonsuz bir milyon dolar gibi görünme arzusu sizin için bir saplantıya dönüşüyor.

Bir yandan dış görünüş değişikliği kadar cinsel partner değişikliği de kendini yenileme sürecine katkı sağlayabilir. Öte yandan, sürekli maske ve erkek değişiminin ardına sonsuz memnuniyetsizlik gizlenebilir. Bu nedenle, şeylere gerçekçi bir şekilde bakın - ne modaya uygun şeyler ne de silikonla şişirilmiş dudaklar, dikkatinizi huzursuz bir yüz ifadesinden uzaklaştıramaz.

Güzellik, kendi görünümünüz hakkında sahip olduğunuz herhangi bir fikrin öznel olduğu bir yanılsamadır. Aynada dudaklarınızda moda olan rujları sever misiniz? Erkekler ise bu gölgenin reklamını yapan dergileri okumazlar, bu rengin moda olduğunu ve tanıtılan bir marka için ne kadar açılacağını bilmezler. Dudaklar hiç makyajlı değilse o zaman hiç düşündünüz mü? kesinlikle herhangi bir erkeği memnun edebilirler mi?

Standartları ve klişeleri unutun. Artık rahatlama ve cildinizi alçıdan dinlendirme fırsatına sahip olmanızın verdiği hafifliği ve mutluluğu takdir edin. 5-7 gün sonra her zamanki güzellik imajınıza dönün. Artık sadece gerçek bir güç dalgası hissetmeyeceksiniz, aynı zamanda hayranlık uyandıran erkek bakışlarını da yakalayacaksınız.

Güzel olmak ya da olmamak, sizin gönüllü seçiminizdir ve annenizin ve babanızın sizi ödüllendirdiği bir şey değildir. Ve dantelde kurtuluş yoktur. Aynı şekilde vücudun ve yüzün mükemmel oranlarında da yoktur.

Baştan çıkarıcı kadının dış şablonunu reddederek, yalnızca masumiyet görüntüsünü yaratırsınız - kendiliğindenlik, yalnızca sonradan düşünülerek. Çünkü böyle bir masumiyetin deneyimsizlikle alakası yok, tam tersi.

Masumiyeti oynayabilenlerin en doğalı, sofistike olan kadınlardır. Ne kadar iyi, başka bir soru. Gerçekten sofistike kadınların çoğu, özellikle "seçilmek" için giyinmezler. Tarafsız kalırken içlerindeki en iyiyi ortaya çıkaracak şekilde kendilerini sunarlar. Görünüşe göre adamın kafasını nasıl çevirdiklerini kendileri anlamıyorlar: ya omuz askısı yanlışlıkla kayıyor ya da tamamen arkadaşça bir şekilde dizine vurdu ve tanıştıklarında elini sallayarak çok şefkatli görünüyordu.

Kendiniz olun - biraz hayvan gibi davranın.

Hayvanları, özellikle vahşi olanları gözlemleyin.

Doğa herhangi bir süsleme olmaksızın büyüleyicidir. Peki ya insanlar? Ve insanlar vicdanlı öğretmenlerinin kurbanı oluyorlar. Her zaman zeki olmaya çalışırlar. Sadece sorun getirdiğinde bile.

Şunu soruyorsunuz: “Gerçekten mantıksız küçük hayvanlar gibi düşüncesizce davranmaya mı çağrıldık? O zaman onlardan farkımız ne? Cevap veriyorum: “Bir iş sözleşmesi imzalarken, beyinde daha ileri bir strateji kaydırırken veya dört bir yandan birikmiş bir elin ve yüreğin önerileriyle ne yapılacağına karar verirken iyi düşünmek gerekiyor. Baştan çıkarma eylemi sırasında bu gereksizdir!

Cazibe, tıpkı aşk gibi, her türlü mantığa meydan okur. Temel bir içgüdü gibi. Mantıksızlık ve içgüdülerin dikte ettiği eylemler insanlardan çok hayvanların ayrıcalığıdır. "Ayrıcalık" terimini kullanıyorum çünkü bu durum onlar için hayatı çok kolaylaştırıyor.

Kural olarak, uyumlu bir adam hayvani doğasını inkar etmez. Temel içgüdüsünün peşinden gitmekten utanmaz. Ya kadın? İyi bir kadın her zaman bir yol ayrımındadır. Bir fahişe, iyi bir kız, orospu, aptal vb. gibi görünmekten korkuyor.

Her şeyden vazgeçip, sonunda gerçek olmaya izin verdiğinde ve bir erkekle biraz hayvan gibi davranmaya başladığında, o senin etrafında her gün dans eden o göz alıcı ve ruhsuz oyuncak bebeklerden tamamen farklı olduğundan şüphelenecek. . Ve aklına böyle bir düşünce gelir gelmez, hayal gücü zaten tamamen sizin imajınızla meşgul olacaktır.

Aşk bir değiş tokuşla başlar: bakışlar, cümleler, mektuplar. Değişim bir sinyaldir: "Devam et ve bunu düşünme bile!" veya "Senin için çok sertim ve hayal kurma!"

Ve bir kez daha fauna hakkında. "In the Animal World" adlı TV programından bildiğimiz gibi, ilgili ve dikkatli bir bakış, ölüme mahkum bir kurbanın boynuna ölümcül bir sıçramanın başlangıcıdır. Böyle bir görünüme sahip bir zihniyetin nasıl geliştirileceği hakkında daha fazla bilgi için - Donörden Vampa " kitabında 

4. Bölüm

Uzun bir süre toplumun kafasında ilk adımı erkek atması gereken bir klişe yaşadı. Ve bu nedenle, başlatıcı olacağınız düşüncesiyle, bir şekilde huzursuz hissediyorsunuz. Bu çok büyük bir risk! Seni gönderebilirler!

Bundan sonra nasıl yaşayacaksın? Evet, cesaret ister ama çok fazla seçme özgürlüğü verir.

Bir düşünün - gerçekten neye ihtiyacınız olduğunu seçin! Muhtemelen cinsiyet eşitliği için iki eli de kullanıyorsunuz! Ama gerçekten nedir? Aslında, diğerlerinin çoğu gibi aynı şirin, zayıf kızsın. "Kendin yapmalısın, sen bir erkeksin!" Ve bu böyleyken nasıl bir eşitlikten bahsedebiliriz?

Hayallere dalın, özgüveninize dikkat edin. Dünyadaki en iyi adamın senin var olduğundan şüphelenmesin.

Ve her türlü çöp ışığınıza akın etmeye başladığında, er ya da geç bir uzlaşmayı kabul edecek ve ne yazık ki iç çekerek, uzun süredir ayaklarınızın altında yatan şeyi seçeceksiniz. Böylece gururunuzu korursunuz. Yine de şunu düşünün: "Gurur mu yoksa korkaklık mı?"

Risk asil bir sebeptir. Meyveleri kendi ayakları altına düşenlerden daha tatlı olacaktır. Ve burada aynı sağlıklı kayıtsızlık yardımınıza koşacak - sizi elinizi ve ayağınızı bağlayan tüm tehlikeli önyargıları zihninizden uzaklaştıran ve bunun için en uygunsuz anlarda ağzınızı tıkayan cesaretin bu mükemmel ikamesi.

İmp hakkındaki karikatürü hatırlıyor musun? Şeytanlar için özel bir okulda ona öğretilen şey: "Kendini sev - herkese hapşır ve hayatta başarı seni bekliyor!". Bir örnek alın: korkaklık anlarında, kendinize Tanrı'nın muhalefetinin şu neşeli şarkısını söyleyin: "Umursama ... umursama!"

Kayıtsızlık, cezasız kalmanın ötesine geçmeyi, kimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği şeyleri yapmayı mümkün kılar. Kazanın ve nihilistlerin ve kazananların yargılanmadığından emin olun!

Nasıl tanışılır ve çıkmaya devam edilir

Nasıl tanışılır ve çıkmaya devam edilir? Doğru fırsatı bekleyin veya sadece inisiyatif alın. İkinci yolu seçerseniz, kendinizi doğru ayarlamanız gerekir. Modern ve kendine güvenen bir kadın için her şeyi kendi eline almanın normal ve çok faydalı olduğunu anlamak.

İlk adımı atarak, adama sadece size yaklaşarak egosuna sizden bir tokat yemeyeceğini bildirmiş olursunuz. Bir sonraki işiniz onu rahat bırakmak ve sonra ne olacağını izlemek.

Bazen hoşlandığın kişi saygılı bir uzaklıkta ve senin varlığından haberi bile yok. Sizi birbirinizle tanıştırabilecek ortak tanıdıklarınız yoktu, diğer kadınlar dikkatini dağıtıyor, etrafa bakamayacak kadar meşgul. Yollarınızın asla kesişmemesinin birçok nedeni var! Flört etmeye ve onu takip eden her şeye hızla geçmek için aranızdaki uçurumu nasıl kapatabilirsiniz? Ve kadın gururunun zarar görmediğinden nasıl emin olabilirsin?

Vurmak, vurulmaktan daha iyidir.

Büyük Katerina.

Parlak yayınlarda konuşan erkekler, korkak olduklarını, saldırgan rolünden bıktıklarını, aktif ve kararlı kızlara çok düşkün olduklarını içtenlikle itiraf ediyorlar. Bu dokunaklı güvencelerin arkasında gerçekte ne var?

"Hey, hadi tanışalım! Ben Maşa". Böyle bir cümlenin alt metni, adam şöyle bir şey okur: “Ah! Beni nasıl istiyor! Pekala, deneyelim. Belki bir kereliğine sığar ... ".

Bir kadın çoğu erkeğin bu aziz arzusunu yerine getirmeye cesaret eder etmez, artık bunu gerçekten yapmak istemez. Düşünün, uzaktan ona daha çekici göründüğünüz ortaya çıktı! Belki de sana uzaktan baktığında burnundaki o iğrenç sivilceyi göremediği içindir? Bu doğru gibi görünse de gerçek farklıdır. Gerçek şu ki, doğrudan temas kurduğunuzda, onunla her şeye hazır olduğunuzu ustaca önceden bilmesini sağlıyorsunuz. Kesinlikle ikna olmanıza gerek yok. Ve bu hiç de ilginç değil!

Bazen o yiyemediğin armut olmak, çoktan olgunlaşmış ve ayaklarının altına düşecek kadar hafif çürük bir elma gibi görünmekten daha iyidir.

Bu yüzden size söylüyorum: doğrudan yaklaşımları kötüye kullanmayın. Öyle yan etkileri vardır ki, kabaca tüm çekiciliğinizi yok edebilirler (istisna, ikinizin de sarhoş olmanız veya ikinizin de 15 yaşında olmanızdır). Tabii ki, bunu seni susmak ve hayatın boyunca beklemek için yazmıyorum. Ben tamamen aktif bir yaşam pozisyonu alan kadınlardan yanayım. Pek çok kişi, her şeyi kendisinin tahmin edeceği ve fareler gibi sessizce ve fark edilmeden davranacağı bu önemli günü bekliyor. Ve sonra bir gün...

Hayır olmasına rağmen, genellikle bu an asla gelmez. İnsanlar birbirlerini farklı bir şekilde tanırlar. Dışarıdan bakıldığında, koşullar onları birbirlerinin kollarına itiyor gibi görünüyor. Kolaylığın etkisi nasıl elde edilir?

Belgesel tabanlı uzun metrajlı filmlere olan ilginizi düşünün. Filmin gerçek olaylara dayandığını öğrenir öğrenmez bizi harekete geçirmek zaten çok daha kolay. Artık ana karakterler için sempati gözyaşları tutmuyoruz, artık çekimin teknik yönlerini bile düşünemiyoruz! Ah, mutlu bir rastlantıya olan bu inanç!

Aynı şey flört aşamasında ve ilk buluşmalarda da olur. Bir erkeğe, onu tanımak ve onun ruhuna girmek için gösterdiğiniz çabayı sadece haber verirseniz, hemen gerilir: “Bak, ne kadar maksatlı! Benden gerçekten ne istiyor? Pantolonumu mu çıkaracaksın yoksa paramı mı çıkaracaksın?

Kısa kırmızı bir elbise içinde tüm çekiciliğini taşıyan güzel bir kız, yerel iş seçkinlerinin temsilcileriyle orada buluşmak için bir restorana gitti. Gereksiz düşüncelerle uğraşmadan, böyle sıkılmış bir "as" ın masasına oturdu ve ondan şunları duydu: "Ne düşünüyorsun," somunlarını "benim için sergilersen, o zaman ben alırım." hemen odana mı gidiyorsun?” Ve aslında, gerçekten, şanslı değildim. Onun için bir kokteyl ve barbekü ısmarladıktan sonra kalkıp gitti. Bazı başarılı erkekler, birinin ilkel içgüdüleriyle bu kadar kabaca oynamaya çalışmasına dayanamaz.

İşte doğal makyaj ve göze batmayan davranış lehine başka bir güçlü argüman. Doğal olanı seçin ve kaçırmayacaksınız. Dinamik zaman kendi kurallarını belirler. Basit kısa cümleler, tek kelime olsalar bile, uzun ve anlaşılması güç cümlelerden daha güçlü bir etkiye sahiptir. Yoğun bir makyaj tabakasının arkasında gerçek bir kadın aramaya zaman yok. Süslü bir monologda düşünecek zaman yok.

Nerede buluşulur ve nasıl yapılır?

Kırılgan bir egonuz varsa ve yanlış anlaşılmak istemiyorsanız, ilk hamlenizi planlayın. Ve bunu, iyi yapılmış bir gerilim filmi gibi, konunuzun dikkatini hemen çekecek şekilde yapın. Örneğin: yanlışlıkla bir adama çarpabilir, incinebilir, kıyafetlerini lekeleyebilir, düşürebilir, burnunun önüne bir şey saçabilirsiniz. Bu satırları yazarken, gençliğimde birkaç kez bu şekilde kütüphane kapısında kendimle nasıl tanıştığımı hatırlıyorum. Aptal yerine konacağınızdan korkmayın - hayattaki garip durumlar herkesin başına gelir. Ancak şimdi, herkes ustaca yapamaz

yararlanmak Aptal kızlar, güzel yüzlerinin görülebileceğinden daha hızlı kaçarlar.

Ve ne yazık ki genellikle ihmal edilen bir başka güvenilir ve basit yol - erkeklerin sayısının kadınlara üstün geldiği yere gitmek: spor salonu, dövüş sanatları dersleri, yat kulübü, bowling kulübü. Sonunda bilardo oynamayı öğrenin! Bu yerlerin avantajı, otomatik olarak ilgi odağı olmanızdır. Çoğu zaman önce erkekler sizinle konuşur, dikkat çekmek için çok fazla çabalamanıza bile gerek kalmaz.

Kendi beceriksizliğin ve köşeliliğinle kucaklaşarak özel kulüplere git. Kendinizi bir bütün olarak kabul edin - ve komik beceriksiz erkek bebek.

İşiniz, sahip olmadığınız yerlerde sofistike bir görünüm yaratmaya çalışmak değil.

Kendinizi herhangi bir şekilde kabul edin ve sevin, geri kalan erkekler size kendileri öğretmekten mutluluk duyacaktır.

Her zaman, her yerde buluş

Öyleyse, asıl erkeğinizle tanışana kadar, her yerde ve her zaman tanışmaya hazır olun! Anlayın: faaliyet alanı her adımda önünüzde açılıyor.

Fırsatı görebilmek için yapmanız gereken ilk şey, dahili konumlandırıcınızı doğru bir şekilde kurmak, yani her zaman hedefinize göre ayarlanmış olmaktır. Başarıyla inisiyatif alabileceğiniz anları kolayca yakalamak için dikkatinizi ayarlayın.

Açık bir kapı olarak kendinizin farkına varın. İçiniz açıksa, dışınız da açık demektir. Yüz ifadelerinizden, jestlerinizden, yürüyüşünüzden kolayca okunan özel bir ruh hali geliştirirsiniz. Sonra nefes aldıkça tanışırsınız: kolayca ve tasasızca. Sadece bir kelime söyleyerek iletişim kurabilirsiniz. Bu yüzden, hava durumunu tek kelimeyle yorumlayarak: "Yağmur", geniş bir şemsiyesi olan bir adamın koluna girdim.

Zamanla, gelişmiş karşı konulmazlığınız, hiçbir çaba göstermeden erkekleri size çekecektir. Ve sonra en iyileri size kendileri gelecektir.

Unutmayın: bekar bir erkeğin sizi nasıl algıladığı, büyük ölçüde diğer herkesin sizi nasıl algıladığına bağlıdır. Dolayısıyla söz: "

kadınların talipleri ya çoktur ya da hiç yoktur.” "En İyinin En İyisi", genel olarak erkeklerle başarılı olmanın sizin için normal olduğunu hissettiğinde, sizinle iki kat daha fazla ilgilenecektir.

Ve şimdi, sizi hızlı bir şekilde neşeli başarılara itmek için, size hayatta biraz denenmiş ve test edilmiş fikirler atacağım.

1 numarayla tanışmanın yolu. Onu kadere inandır

Sinemanın görevi, her şeye tesadüfen karar verildiği yanılsamasını yaratmaktır. Çoğu film tembel insanları gündeme getirir. Seyirci, birinin ani başarısına altın tepside sunulur ve tüm sıkı çalışma perde arkasında kalır. Bu tür kavramlara bağlı kalırsanız, gerçek bir hayat yaşamak sıkıcı hale gelir ve buna gerek kalmaz. Çünkü içinde feci derecede az sayıda sinematik mutlu tesadüf ve parlak bir geleceğe davet var.

Göreviniz, gerçekte nereden ve neyin alındığını anlamaktır. O zaman hayatı sürekli bir bekleme istasyonuna çeviren can sıkıcı ön yargılarınız da olmaz. Herkes risk almaya hazır değildir, ancak zaman zaman herkes sorumluluk yükünü atmayı ve birinin liderliğini takip etmeyi hayal eder.

Tüm zamanların ve halkların büyük maceracılarının başarıyla kullandığı ilke, rahat bir "bekleme, efendim" pozisyonuna yönelik sonsuz aşk ve mutlu bir kazaya iç açıcı bir inanç üzerine inşa edilmiştir. Tanışmanın ve ilişkileri yenilemenin bu en etkili yolunu, deneyimli kadın avcılarının en sevdiği sözlerle belirleyeceğim: "Buluşmamız kaderdir." Komik, ancak kaderin kendisi tarafından önceden belirlenmiş göründüğünde, günaha genellikle büyük bir coşkuyla karşılanır.

Kendinize şunu söyleyin: “Ben bir maceracıyım! Benim hayatım heyecanlı bir oyun” deyin ve karşınızdaki kişiye onu yüz yıldır tanıyormuşsunuz gibi hitap edin.

Bir sabah erken saatlerde metroya biniyordum ve sonra düzgün giyimli genç bir adam, koltuğa yanıma çöktü. Kırmızı yorgun gözlerine baktığımda, geceyi neşeyle geçirdiğini hemen anladım. Sonra onunla sanki tanışmışız gibi konuşmaya başladım.

-       Nasıl eğlendin?

-       Fena değil ama başım ağrıyor... Tanışıyor muyuz?

-       Aynı masaya oturdular.

-       Ah. Bir şey hatırlıyorum.

-       Adımın ne olduğunu hatırlıyor musun?

-      Hayır, ama nasıl?

-      Başının ağrımayı bıraktığı zamanı hatırla.

Durağım gelince beni takip etti, bana yetişti ve durdu. Sorularım hiç açık sözlü yemek yiyor gibi görünmüyordu - daha çok arkadaşça katılım gibi görünüyorlardı. Bu, sohbeti rahat ve kolay ve en önemlisi her ikisi için de verimli hale getirdi. Duruma uymak önemlidir: "Dün tanıştık ve bugün (peki, gerekli!) Kader bizi yeniden bir araya getirdi."

Daha sonra adam, onunla önce konuşmasaydım cesaret edemeyeceğini itiraf etti. Biz tanışmadan birkaç gün önce kız arkadaşından ayrılmış ve o sabah arkadaşlarının bekarlığa veda statüsünü geri kazanması vesilesiyle düzenlediği sarhoş partisinden yeni dönmüştü.

Bu tür ayaklanmalardan sonra, artık güzel yolculara bakma gücüne sahip olmaması mantıklı. Ancak, onlara nasıl direnilir.

Tanışma Yöntemi #2: Garipliğinizi Akıllıca Kullanın

Yanlışlıkla gücendirdiyseniz, şok ettiyseniz, gücendirdiyseniz veya birini güldürdüyseniz - ihtiyacınız olan tek şey suç mahallinden hemen kaçmamak! Durumun tadını çıkarmalı ve anı yakalamalıyız. Şimdi, anlamsızlığım nedeniyle meydana gelen komik ve sıradan tanıdıklardan bazı örnekler vereceğim. Her zaman birbirimizi tanımaya güvenmedim, çoğu durumda sadece iyi bir ruh halim vardı ve yukarıda bahsedilen içsel açıklık işe yaradı.

1)     Kar beyazı gömleğine bir parça domates düşürdüğümde bir büfe masasında değerli bir adamla tanıştım. Yıkamayı veya yenisini almayı teklif ettim ama bunun için onu tekrar görmem gerekiyordu ... Yöntemin önemsizliği etkinliğini azaltmıyor.

2)     Klinikte merdivenlerden aşağı inerken kaydım ve yanlışlıkla önümde yürüyen bir adama çarptım, onu hala doktor kuyruğundayken fark ettim. O şaşkınlıkla elime aldığım ceketini düzeltirken, baskınım için özür dileyerek sevgiyle gözlerine baktım. Cevap olarak masum bir şekilde gülümsedi ve yakındaki bir kafeye bakmayı teklif etti.

3)     Siyah bir BMW'nin yanından geçerken, karartılmış camlardaki yansımama alışkanlıkla baktım. Derme çatma bir aynanın önünde durup saçımı düzeltmeye başladığımda, arabanın kapısı açıldı ve beni bilen bir gülümseme ve beni bırakması için nazik bir davetle karşıladım.

4)     Önemli bir olaya geç kaldığım için arabaları karıştırdım. Arabanın kapısını kararlı bir şekilde yırtarak açtı ve hızlanarak sürücünün yanındaki koltuğa çöktü.

-       Alexey?

-       Alexey.

-       Ben Tamara'yım. Yalvarırım acele edelim, yoksa çoktan geç kaldım!

-       Güzel, - sürücü garip bir tonlamayla cevap verdi.

-       Yani gidiyor muyuz, gitmiyor muyuz? Motorun çalışma sesini duymadan sabırsızlıkla soruyorum.

Arabanın şok içindeki sahibi yaklaşık otuz saniye sonra bana cevap verdi: "Annem gelir gelmez hemen gideceğiz."

Yaşlı bir kadın sakince arabaya bindiğinde, sert bir şekilde sordum: "Öyleyse önce senin işine, sonra benimkine mi gideceğiz?" Sonra babamın yeni şoförünün aramasıyla cep telefonum patladı: “Yirmi dakikadır seni koruyorum! Evden ne zaman çıkacaksın?"

Bu hikayedeki en şaşırtıcı şey, babamın şoförünün bana hiçbir zaman faydalı olmaması. O gün, birkaç ay boyunca kişisel bir şoförüm vardı.

Tüm bu vakalar, uzun zamandır çekiciliğime atfettiğim doğal dalgınlığım yüzünden başıma geldi. Utanç kasıtlı olarak da yaratılabilir.

3 numara ile tanışmanın yolu. Dikkatli olun

Size zaten bakan, ancak henüz size yaklaşmaya karar vermemiş olanlara dikkat edin ve sanki onun sözlerini tahmin ediyormuş gibi masumca söyleyin:

Birbirimizi tanıyor muyuz?

Ve neden bir ev ile kaşlar?

beni baştan çıkarmak mı istiyorsun?

Beni görmek istiyor musun?

hayat güzel mi

Ne sevgi dolu bir bakış...

Sonunda bana "merhaba" diyebilir misin?

Hazırlıksız yakalanan bir adam genellikle kilidi bile açmaz. Bu, özgüveninizi kaybetmeden her zaman tersine dönebileceğiniz en kolay ve etkili yollardan biridir.

Utangaç erkekler için ideal olan yöntem, kendisine uzun süre bakılmaya dayanamayan ve sonuç alamayan utangaç kadınların da kullanımına uygundur.

Utangaç bakışını yakaladığımda hemen tepki verdim:

-       Benimle röportaj yapmak ister misin?

-       Sanırım seni daha önce bir yerde görmüştüm...

-       Muhtemelen televizyonda.

Sohbet doğal bir şekilde başladı ve biz hala onu ilk kimin başlattığını tartışıyoruz.

Birbirinizi daha iyi tanımanın yolu 4 numara. Kötü görünmekten korkmayın

Şunu unutmayın: Kötüden iyiye gitmek çok enerji vericidir. Ve aşktan nefrete bir adım varsa, o zaman nefretten aşka daha da az.

Meslektaşımdan gerçekten hoşlandım ama o her zaman mesafesini korudu: sadece iş ve kişisel değil. Bir gün şöyle düşündüm: "Asla olmayacak bir şeyi bekleyen kibar, güzel ve akıllı bir kız mıyım?" Bir gün önce düşününce kendime ve ona o kadar kızdım ki hemen ertesi gün bana daha yakından bakmasını sağladım.

O sabah, şevkle ve mantıklı bir şekilde projesine karşı çıktım. Bütün bunlar, herhangi bir yumuşatma konuşması olmadan doğrudan gözlerinin içine bakılarak söylendi. Ve sonra, herkesin ve her zaman başını sallayıp alkışlamasına alışkın olan bu saygıdeğer adam, benim açık sözlülüğümden mosmor oldu.

Sonraki birkaç gün onunla dişlerimizi gıcırdatarak konuştuk.

Bir hafta sonra yanına yaklaştım ve bir yalan daha söyledim: “Biliyorsun yanılmışım, kabalığım için kusura bakma, aslında bu yeniliği ben yapmak istiyordum. Ve ilk sen ateş ettiğin için bu beni çok etkiledi. Bu arada, bugün belki bir gece kulübünde bir masa ayırttım. savaş baltasını gömmek?"

İronik bir şekilde, kabul etti. Akşam iyi geçti. Sonra bana iş takıntılı bir sürtük olduğumu düşündüğünü ve bu kadar hoş ve tatlı bir küçük adam olabileceğimi asla beklemediğini söyledi.

İkinci durum

Telefonda sinir bozucu bir "evet" sesi duyunca, kendimi kuru bir şekilde bölgesel bir yayının muhabiri olarak tanıttım. (O zamanlar bir gazetede çalışmaya yeni başlamıştım - gazeteciliğin bana öğrettiği şey “Küstahlık, neden gerekli ” makalesinde bulunabilir.

Bir girişimin faaliyetleri hakkında bir dizi yıkıcı makalenin hazırlandığını duyurur duymaz, "meşgul adamım" yanlış hırsı hemen terk etti ve benimle tanışmak için tutkulu bir arzuyla yandı.

15 dakika sonra, "göze çarpmayan" Bentley'inde birbirimizi inceliyor ve derlediğim şişirilebilir, uzlaşmacı bir kanıttan alıntılar okuyorduk. "Uzlaşmacı kanıt" derken, oldukça tartışmalı bilgileri kastediyorum, ancak bir gazeteci olarak beni ciddiye almamı sağlayan bir parça gerçek olmadan değil.

-       Bu bilgiyi nereden aldın? Bu sadece saçmalık!

-      Kişisel olarak sana karşı bir şeyim yok ama görünüşe göre gizli düşmanların var...

-      İlginç. bana bu kadar sanatsızca çamur atma emrini veren. Belki sana bir konuda yardımcı olabilirim? Utanma deyin.

-      Tam bir makale için sadece sizden gelen yorumlara ihtiyacım var. onlar. Senin gerçeğin. Başka bir şeye ihtiyacım yok.

-      Biliyorsun, sen çok ender bir gazetecisin. Alınmayın ama muhatap olduğum gazeteciler çok şerefsiz insanlar.

Sonraki kırk dakika boyunca, muhatabımın önünde sakince bir ses kayıt cihazı tuttum ve zaman zaman onun monologuna kısa sorular ekledim.

Bu tanıdıklığı organize etmek için gerçek uzlaşmacı kanıtlar toplamak zorunda değildim. Plan, bu adamın "çalışma yolunun" küçük bir analizinden sonra olgunlaştı. Müşterinin şüpheleri, ancak ben ondan herhangi bir maddi ödül almayı kararlı bir şekilde reddettikten sonra tamamen ortadan kalktı. Tamamen ellerde yüzen şeyi neden parçalara ayıralım?

5 numarayla tanışmanın yolu. İlk iltifat eden siz olun

Bu teknik her yerde ve her zaman kullanılabilir. Biraz mizahla tatlandırılmış bir iltifat, neşe içinde telaffuz edilir.

Yemi atarak, yavaşça ve sorunsuz bir şekilde bırakın. Orada durmak isteyebilirsin. Bu bile olmayacak, merak etmeyin. Sözlerinizin isabetli olması şartıyla, bir sonraki toplantıda büyük olasılıkla sizi çoktan baştan çıkaracaklar.

İşte böyleydi:

-       Seni izliyorum ve düşünüyorum: bunu nasıl yapıyorsun?

-       Ne?

-       Bu kadar şakacı olmak ve aynı zamanda gizemli bir yüze sahip olmak...

Çekiciyim, havalıyım, beni istiyor! - kafasının içinden parlıyor ve bu arada, ganimetimi yumuşak bir şekilde sallayarak onu fantezileriyle baş başa bırakıyorum.

"Ama ben gerçekten yakışıklıyım, sadece onun benim hakkımdaki fikrindeki bu sinir bozucu belirsizliği düzeltmem gerekiyor," diye kafasında yanıp sönüyor ve topuklarımın sesi duyuluyor. i'leri noktalamak için beni takip etti.

İletişimin ilk aşamasında standart ve ciddi ifadelere başvurmamalısınız. Anlamsızlığı açın ve doğru kelimeler hemen dili açacaktır. Ve şimdi söylenen her şeyi özetleyelim.

Bu bölümden öğrenmiş olmanız gerektiği gibi, faaliyet alanı hemen hemen her adımda önünüzde açılıyor.

İnisiyatif aldığınız her seferde bunu öncelikle kendiniz için yapar ve zevkle yaparsınız. Her yeni tanıdığınızı oynamak, başkalarına bakmak ve kendinizi göstermek için yeni bir fırsat olarak değerlendirin. Ve kimseye borcun yok...

İçlerini gördüğünüzde erkeklerle nasıl flört edilir

Niyetlerini anladığınızda erkeklerle nasıl flört edilir? Bir erkek seni elde etmek istediğinde çok güzel konuşur ama sen çok akıllı ve iradelisin! Onun trillerini soğuk bir şekilde dinlerken, sadece ironik bir şekilde gülümsersiniz ve anlaşılmaz kalırsınız: "Konuş, konuş, hepinize ihtiyacınız var!".

Bir adam kandırılamayacağınızı anlar, güvenini kaybeder ve başarısızlığının utancına dayanamayarak kalabalığa karışır. İyisin? Ve o senden bile daha kötü durumda! Elbette tüm bunlar biraz abartılı ama gerçeğe çok yakın.

Aslında kuyruğunu önünüze yayarak işini vicdanlı bir şekilde yaptı.

Sizi içtenlikle memnun etmek istedim ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bunlar flört etmenin kurallarıdır - onlar olmadan ilişkilerin geliştirilmesindeki sonraki tüm adımlar imkansızdır.

Bu nedenle, bir kişiyi seviyorsanız, neden size sunduğu gerçekliğe dahil olmuyorsunuz? Rasyonalizminizi kapatmaya çalışın ve onun ruh halini alın.

Ondan aşırı taleplerde bulunmanın zamanı değil çünkü o henüz sana aşık değil. Şimdiye kadar henüz hiçbir şeye karar vermedi, sadece size bakıyor ve dinliyor. İltifatlarıyla sizi yokluyor: “Bu senin için geçerli mi yoksa seninle ilgili değil mi?” Burada birçok kadın çok fazla kişisel algılama hatasına düşüyor, olumsuz tepkiler vermeye veya utanarak tepki vermeye başlıyor.

Kadınlar tanıdıklarının ilk dakikalarında kendilerine gerçeği tekrar etmelidir: “Her şey ciddi değil - dünya göründüğü gibi değil. Bir erkek olmak istediği ya da göründüğü gibi değil, bu yüzden şu anda pek mantıklı olmayan bir durumun tadını çıkarıyorum."

Bir erkek doğası gereği tutkuludur ve onunla birlikte oynamaya başladıklarında, süreçle daha da ilgilenir. Sonra, yakın zamana kadar anlamsızca cıvıldadığı şeye yavaş yavaş kendisi inanabilir.

"Bukalemun" adını verdiğim tekniğin özü, ilk aşamada adamla aktif olarak oynamak ve ikinci aşamada doğrudan sorumluluktan defalarca kaçmak ve çizgisini nazikçe bükmektir. Aşağıdaki mikro diyalogla mükemmel bir şekilde örneklenen tamamen erkeksi bir numara.

O: "Seni hiç kimseyi sevmediğim kadar seviyorum" (duyguları ve beklentileri ile birlikte oynuyor)

O: "O halde neden evlenmiyoruz?"

(okuma yazma bilmeden çizgisini büker)

O: “Birbirimizle o kadar iyiyiz ki neden zorluk çıkarıyoruz?” (yetkin bir şekilde çizgisini büker).

Önce kendin nesnen gibi olursun ve sonra ona gerçekten ihtiyacın olursa sana karşı tavrının yönünü değiştirirsin. Unutma, güzel bir söze direnmeye gerek yok! Ne kadar havalı olduğunuzu duymaktan kendiniz memnunsunuz. Al, tadını çıkar. Tartışmanın anlamı yok!

Övüldüğümde genellikle gülümserim ve “Teşekkür ederim, inanıyorum. Lütfen devam edin!". Flört kurallarına göre oynarken bir erkeğe teslim oluyor gibisin ama aynı zamanda ona ciddi umutlar vermiyorsun ve bu onu çok ısıtıyor. Bu nedenle, sizi aktif olarak övmeye başladıklarında, gelen iltifatları geri çeviremezsiniz - bunlar yansıtılmalıdır:

-       Bizde öne çıkan bir kızsın ... - seni araştırıyorlar.

-      Öne çıkan? Ne kaba bir iltifat. Evet, ben bir süper modelim! - Gülerek cevap verirsin.

-       Meydan okurcasına güzelsin! - bir yabancı sizi bombalar.

-       Bunu büyümüş göz bebeklerinden anladım - karşılık veriyorsun.

-       Tek kelimeyle harika görünüyorsun!

-       Ve sanırım tüm erkekler etrafta yığılmış?

Böyle bir narsisizm, ikiniz de ciddi olmadığınızda çok dokunaklı görünüyor ve en önemlisi sizi neşelendiriyor. Cesaretinizi girin ve iltifatlarla kafasına aynı bombardımanı başlatın!

Flört etmek ve kelimelerle oynamak kolay ve keyifli: biraz sarhoş olduğunuzu hayal edin ve zihinsel olarak repliklerinizin sorumluluğundan kurtulun. O zaman başka bir şey bulursun!

Flört ederken beynini gereksiz yere yüklemene gerek yok. Ona hoş bir şey söylemek istiyorsan, kendi kişiliğine odaklanmayı bırak. Ardından, muhatabınıza gerçek bir ilgi gösterdikten sonra, duyularınız gerçekten iltifatı hak eden şeyi kolayca anlayacaktır.

“Ben de kendimi çok seviyorum ama öğrenmem ve sizden öğrenmem gerekiyor!” dedim bir keresinde patronuma. Sonra devam etti: "Bana bu kadar solgun baktığında titriyorum!" Ve bana daha da yaklaştığında kendime engel olamadım: "Bu parfümü kadınları cezbetmek için mi kullanıyorsun?"

Anladığınız gibi, bunu patronunuza söylemek ancak sözlerinizin sorumluluğunu zihinsel olarak atmakla mümkündü.

Ve bir şey daha: İltifatlarınız asla iğrenç olmamalı. Samimiyetin yanı sıra acı biberleri de eklerseniz daha iyi olur. İdeal formül: iltifat + hafif fanila.

Mizahla tatlandırılmış iltifatlar beceriksiz bir pohpohlama gibi görünmez, aksine, havadan sudan konuşmanın virtüöz bir emri olarak algılanır. Sorularda da durum aynı. Tek taraflı sorulardan kaçının. İyi ve meraklı bir gazeteci gibi hissedin ve aktif olarak soru sormaya başlayın. Sadece aşırıya kaçmayın ve sorgulama sırasında bir araştırmacıya dönüşün.

Ne sorulur? Örneğin, göze çarpan şey hakkında. Utanmadan göğüs dekoltenize bakarsa, nazikçe sözünü kesin: "Acaba hiç utandınız mı?" O soracak: "Ne?" "Neden bu kadar kızarıyorsun?"

Ne kadar harika olduğuyla övünürse, “En çok neyle gurur duyuyorsun? Neden?". Cevabını hatırlayın - bu kişi için, yani kompleksleri, korkuları ve umutları için bir kontrol kolu vardır. Bir erkeği kasıtlı olarak soru ve iltifatlarla ifşa etme süreci, ilk bakışta göründüğü kadar basit değildir. Yavaş yavaş bu konularda ustalaşmalısın. Diğer kitaplarda Anaerkillik. Light http^ www.matrjarchat.ru/categorY/products/ bunun nasıl, ne zaman ve neden yapılacağını ayrıntılı olarak açıklar.

İlk aşamada asıl şeyi anlamalısın: sevdiğin adamla, o zaten seninmiş gibi davranmalısın. En iyi arkadaş veya sevgili. Sanki aranızda sıfır engel varmış gibi onu tamamen ve tamamen etkiliyorsunuz. Bunu yaparak, ilişkinizden almak istediklerinize yaklaşacaksınız.

Bölüm 5

Doğanız gereği yumuşak ve savunmasızsanız, neden sizin için ölümcül hale geliyor? Herkesi memnun etmeye alışkınsanız ve birini gücendirebileceğiniz veya gücendirebileceğiniz düşüncesi sizi incitirse. Eğer öyleyse - o zaman büyük kadın zaferleri hayallerinizi bırakın. Sana suçluluk ve hayal kırıklığından başka bir şey vermeyecek. Her şeyi fazla kişisel alırsan olacağı bu. Örneğin, yeterli olmadığınız talihsizlerin konumuna girmek, iltifatlara ve kur yapmaya fırtınalı bir neşeyle karşılık vermek. Tüm bu tezahürler, elbette, sizi tatlı ve samimi bir insan olarak nitelendiriyor, ancak ... bu yaklaşımda, asıl şey eksik - yaşayanları yakalayamıyor.

Bir kayınvalide, gelininden şöyle bahsetmiştir: “Ah, ne kadar lezzetli yemek yaptığını bir bilseniz! Her gün ocakta ve aynı zamanda evin etrafındaki her şeyi yapmayı başarıyor ve çocuklar üzerinde.

Bu kadar iyi bir ev hanımı olmasaydı, oğlum muhtemelen onunla yaşamazdı.”

Yani oğlu, yalnızca ev içi niteliklerinin düzeyinden memnun olduğu için birlikte yaşadığı bir kişide özgür bir aşçı ve hizmetçi bularak iyi yerleşti. Öte yandan, bir kadın için sevilecek bir şey yoksa, bu kimsenin onu kullanmasına engel olmaz.

Aslında bir erkek için arzu ve sevgi nesnesi olmak için kanatlarda durmak hiç de gerekli değildir. Mideden ve hatta garip bir şekilde yataktan kalbe giden bir yol arayın. Bir fırıncının güvenebileceği en büyük şey, en sevdiği aşçı olmaktır, tıpkı altın kalpli sorunsuz bir fahişenin onun için yine de sadece bir fahişe olarak kalması gibi...

Bir katılımcı bu konuda şu yorumu yaptı: “Biz erkekler, tüm kalbimizle eğlenmeyi ve lezzetli yemekler yemeyi severiz, ama aşk ... biraz farklı bir seviyedir. Gerçek şu ki, genel olarak servis personeli her zaman kolayca değiştirilebilir: “Hayır mı? Öyleyse yapma! Başka birini bulacağız. Hani her şeye hazır olan ve her zaman bizim için hazır olan kadınlar, elbette pantolonlarımızda ve midelerimizde güçlü bir tepki uyandırır.

Derinlerde bir yerde her erkek, pek çok kişi tarafından arzulanan ama gerçekte kimseye ait olmayan bir femme fatale'e sahip olmanın hayalini kurar. Onu diğerlerinden ayıran, daha az değerli ve güzel olmayan ne? Benlik saygısı en önemli farktır. Bu benlik saygısından, tüm gerçek ve görünür erdemleri gelişir. Benlik saygısı, tüm eksikliklerini telafi edebilir. Ve bu erkekler için en korkunç ve anlaşılmaz olanıdır. Yüksek benlik saygısı yüzünden pek çok şeyden paçayı sıyırıyor.

Aynı zamanda, dışarıdan nazik ve ışıltılı olabilir. Soğuk bir buz bloğu ile ilgisi yok. Aksine dokunma isteği uyandırır. Aynı zamanda, asla körelmeyecek, haklı çıkarılmayacak ve empoze edilmeyecektir.

Yapamazsan nereden başlarsın? Yapılması gereken asıl şey, sorunun ifadesini sevindirici olan "Onu nasıl kancalarım?" “Bu adam beni nasıl alabilir?” değerlendirmesine. Kafanızda kontrolsüz bir şekilde ortaya çıkan bu tür soruları yeniden formüle etmeye alıştığınızda, sadece yüzünüzün ifadesi değil, daha iyiye doğru değişecek ... Sonra güzel bir gün senin hakkında şöyle bir şey söyleyecekler: herkese mutluluklar. Bu ve sadece bu, sebepsiz de olsa kendinizi durumun metresi gibi hissettirecektir.

Bir erkeğin size hayran olması için ona karşı biraz üstünlük hissetmeniz gerekir. Ve kendinizi taçlandırılmış bir insan olarak hayal etmenize gerek yok,

onun kulu olmamak yeterlidir. Ve yatakta kötü şöhretli kahve teklifleriyle ilgili değil.

Aşağıdakileri hatırlamak önemlidir: Göreviniz bir erkeği memnun etmek değil, onunla zevki paylaşmaktır . Bir erkeğe neşe getiriyorsanız, bir enerji ve güç dalgası hissedersiniz - makul hazcılık ilkesini gözlemlersiniz.                          ("Hedonist kimdir" makalesinde daha fazlası

Inr^T^^zhtaYagsIauz/development/kim böyle bir hazcı/) O zaman onun gözünde gerçekten güzel olursun. Tatilinde kendini yorgun hisseder ve “istemiyorum” diye bir şey yaparsan, saf kölelik yapmış olursun ve tüm eylemlerin değer kaybeder.

İki eş, çok sevdikleri kocalarını uzak bir yolculuktan beklemektedir. İlki yerleri cilaladı, camları sildi, mutfağa yeni perdeler astı, çeşit çeşit gurme yemekler hazırladı. Ayakta zar zor ayakta, sevgilisine kapıyı açtı. Görev başındaki sarılmalar ve öpücüklerden sonra, cömertçe hazırlanmış masaya kadar ona eşlik etti.

“Teşekkürler güzel kızım, az önce beni besledin! - tatlı tatlı esneyen tok koca, - Eee? Yemek yedik ve şimdi - bainki zamanı! Ne kadar yorgunum...” Uyuyan kocasıyla uyum içinde bitkin bir şekilde içini çeken harika eş, kanepeyi düzeltmek için ağır adımlarla ilerledi.

İkinci eş özellikle gergin değildi. Odaları orta derecede toplayarak, rahatlatıcı bir banyo yaptı, en sevdiği ipek sabahlığını giydi ve ... müziği "rahatlama" tarzında açarak, akıllı bir kitapla yatağın üzerine çöktü.

Parıldayan gözleri ve tazelenmiş yüzü ile sevgili kocasıyla tanıştığında, kocası hiç tereddüt etmeden hemen onu yatağa doldurdu. "Ne kadar yorgunum!"

-      baş döndürücü seksten sonra, "Şimdi hangi güçle sobanın arkasında durayım?" - Hadi bir restoranta gidelim! geri duydu.

Bir erkekle iletişim kurmaktan KENDİ zevkini nasıl çıkaracağını bilen kadın, otomatik olarak onun da zevk kaynağı olur. Ve böylece, bir gün onun ana ve en büyük neşesine dönüştüğünde, artık kendini tutamaz ve ondan beklenen teklifi ona yapar.

Sadece sözlerde değil, hayatta da onun neşesi olmak ister misiniz? Hafifçe baştan çıkarmak ve hiçbir şey için endişelenmemek istiyor musunuz? O halde, ne kadar zeki olursanız olun, zaman zaman kendinizi boş bir oyuncak bebek olarak hayal etmekten çekinmeyin.

-      bak, başını salla ve... kesinlikle kaderin bir hediyesi gibi hisset.

Bunu derinden anlarsanız, erkeklerden sevilen "onayı" beklemeyi bırakacaksınız - arzularınızı kolayca ve açıkça dile getireceksiniz. Dikkatli bir "Dans ediyor musun?" yerine elini tut ve "Dans etmek istiyorum!" de. Belirsiz bir "Beni eve bırakabilir misin?" - "Gel beni takip et!". "Belki bir fincan için gelirsin .." yerine - "Gelebilirsin." Mazeret üretmeyin, yalvarmayın veya sormayın, sadece kendinizden emin bir şekilde ne istediğinizi söyleyin.

"O kadar cesur değilim" gibi bahanelerinizi bırakın. 14-15 yaşlarında bu işe başladığımda ve bu böyleyken ben de özgüvensizdim. Çizgimi ne kadar çok bükersem, pozitifim o kadar doğrulandı. Ana şeyi öğrendim: "Zarif ve kusursuz olmanıza gerek yok, tek ihtiyacım olan güvenle arzulamak."

Bir kadın bu kadar cilveli bir özgüvene sahipken, konuştuğu erkeğin düşüncelerine geçecek zamanı olmasın diye kendini kaptırır. Şimdi ve buradayken ve ondan da aynısını talep ettiğinde, sanki tesadüfen onun arzusuna neden olabilir. Ona gözleriyle sormuyor! Sorma, yalvarma - sadece yol göster.

Acı mı yoksa zevk mi?

Düşmüş kadın, ayağa kalkamayan kadındır.

V. Rumyantsev

Birçoğunuzun gerçekten acı çekmekten zevk aldığı ortaya çıktı. Yine de olur! Bu çok romantik! Her ikinci şarkı karşılıksız aşk hakkındadır. Herkes dinler ve sempati duyar ve ... bu şarkıların olay örgüsünü coşkuyla kendileri için dener. Görünüşe göre acından zevk almak her zaman modaydı. Uzun zamandır bir klasik olmuştur. Bu tür tercihler neye yol açabilir?

Peki gerçekten ne istiyorsun - acı mı yoksa zevk mi? Ya da belki ikisi birden? Dürüst bir sadomazoşist için bu soru hiç de değmez. Acı ve zevkin onun için ayrılmaz şeyler olduğunu bilir. Bu nedenle sadomazoşist kelepçe ve kırbaç almak için seks dükkanına gider. Mutluluğu, kendisini doğru anlaması gerçeğinde yatmaktadır, bu nedenle kendisi için de - bilinçli ve yanılsama olmadan bir partner seçer. Tuhaflıklarını biliyor - kendini kandırmakla ilgilenmiyor.

Oldukça farklı bir konu - tuhaflıkları olmayan normal bir kadın. Çoğu zaman kendisi farkına varmadan haklı bir şehit olan odur. Kamçıya ihtiyacı yok - tüm acısı zihninden geliyor. Adam için sürekli endişeleniyor. Onun üzerine titrer, sadakatle onu diğer kadınların tecavüzlerinden korur ve

aynı zamanda ondan sürekli olarak iyi bir şey bekliyor ... Ve o bir alçak olan yine umutlarını haklı çıkarmıyor!

Bu yeterince uzun sürerse, uyum sağlar ve kendi fedakarlığından zevk almaya başlar. Pek çok sempatizan bulur ve bu ona aynı ruhla devam etmesi için ek bir teşvik verir. Akıl ona şöyle der: "Bırak onu - onun yanında kendini kötü hissediyorsun!" Ve kalbi onunla çelişiyor: "Onunla bu kadar iyiyken onu nasıl bırakabilirsin!". Böyle bir kadın her zaman bir erkek işkenceciyi tercih edecektir. Normal bir erkekle tanışırsa, birbirlerinden etkilenmezler. Her şeyden önce, bir erkekteki zulmü takdir ediyor. Onun için asıl mesele, onu düzenli olarak ... acıya çekmeyi başarmasıdır.

Bildiğiniz gibi, tanınmak kolaylaştırır ... Bu nedenle, onun gibi birinin kendisi için yapabileceği en iyi şey, kendisine dürüstçe itiraf etmektir: “Evet, öyle, sadece despotları ve bana soğuk olan erkekleri sevebilirim. kibirli bir şekilde ayaklarını üzerime siliyor. Onlara sadakatle hizmet etmeye ve itaat etmeye hazırım. Sadece despotların arka planında kendimi gerçek bir kadın gibi hissediyorum - zayıf ve savunmasız. Bu nedenle, benim için çok değerli olan bir kişinin sevgisine ve saygısına dair tüm iddialarımı kendimden geri çekiyorum.

Şimdi kafanızda daha fazla karışıklık olmayacak. Her şey hemen yerine oturur. Artık ondan aşk için yalvarmıyorsunuz, çünkü bu tür ilkeler ve zevk tercihleriyle, en azından almak istediğiniz ölçüde size asla verilmeyeceğini anlıyorsunuz.

Sadece köpekler gibi efendilerini arayan kadınlar var. Sahibinin zaman zaman yerini belirtmesi, cezalandırması ve sürekli olarak hürmetli bir gerginlik içinde tutması onlar için hayati önem taşır. Makul bir soru ortaya çıkıyor: Sadık köpeğinizi tamamen sevmek mümkün mü? Muhtemelen yapabilirsin ... Ancak bu aşkta tutku olmayacak. Özel hizmetiniz için sadece bir teşekkür.

Öyleyse unutmayın: durumun metresi sizsiniz. Kendini onun gibi takdir et. Gece saat on ve o hala burada değil mi? Ve bu akşamdan akşama tekrarlanıyor mu? Kendinizi en sevdiğiniz dizinin uzun süredir acı çeken kahramanıyla özdeşleştirerek televizyonun önünde oturmayın - arkadaşınıza gidin. Döndüğünde kesinlikle seni arayacak ... Sadece telaşlanma ve acele etme. Ona sakince ve net bir şekilde açıklayın: tüm taksiler meşgul - ve ne zaman serbest bırakılacakları bilinmiyor. Tepkisinin tadını çıkarın. Bu sorunu çözmesine izin verin.

Ona kusursuzluğunuzu kanıtlamanıza gerek yok, sizi takdir etmediği için onu suçlamamalısınız - bununla mutluluğunuzun tamamen ona bağlı olduğunu göstermiş olursunuz. Ona adalet ve eşitlikten yana olduğunuzu söyleyin: Kadınların peşine düşerse, siz de kendinizi hiçbir şeyden mahrum bırakmayacaksınız.

Hareketleri seni hâlâ incitiyor mu? Her şeyi mahvetmekten ve battaniyeyi üzerinize çekmekten korkmayın! Ne söylediğinizden emin olduğunuzda, onun gözleriyle "Kabul ediyorum, efendim?" diye sormayın. O zaman adam sana emir veremez, seninle hesaplaşmak zorunda kalır. Ve değilse? Yani, zamanında kaybetmeniz gerekiyor.

Bağladığınız "Aşk-acı" düğümünden nasıl yararlanacağınız hakkında daha fazla bilgi "Acıyarak aşık olmak (bir manipülatörü fethetmek)" kitabında yazılmıştır http://www.matriarchat.ru/products/book- acıya neden olan aşık olmak - fethetmek /

Bölüm 6 Akıllı manipülasyon

Gördüğünüz gibi "Entelektüel Kadınlar İçin Erkek Psikolojisi" kitabının amacı sizi aptalca evlendirmek değil. Hedefler:

1.     Kişisel gelişiminiz ve gerçek size dönüş. Yalnızca bu, sizi en iyisini seçebileceğiniz, mümkün olduğunca çok değerli erkeğe çekici kılabilir.

2.     Duygularınızı suistimal etmeye çalışanların saldırılarını püskürtmeyi öğretin.

Bu tür adamlara ben manipülatör diyorum. Yaygındır, ancak herkes sokmaz. Manipülatif bir erkeği hemen ifşa ederseniz, ilişkinizin yalnızca iki yolu kalır:

                  karakterinize saygı gösterecek ve daha uzlaşmacı başka birini aramaya gidecek;

                  sana âşık olacak çünkü sen onun çok kolay ilişki kurduğu koyunlarla aynı değilsin.

Asıl mesele, ilişkinizin üçüncü bir yolu olmayacak - sizi geçici olarak kullanılan ve terk edilen veya daha da kötüsü ömür boyu kullanılan pasif bir kurbana dönüştürmek.

Ancak manipüle edilmesi kolay bir kadının nitelikleri:

                  dürüstlük;

                  cevaplanabilirlik;

                  samimiyet;

                  kendine güvensiz;

                  saflık;

                  kurban etmek;

                  bir ortağa bağımlılık (kendi kendine yeterlilik değil).

Bu niteliklerden bazıları geleneksel olarak kadınlar için olumlu kabul edilir. Manipülatörle ölümcül karşılaşması gerçekleştiğinde, her zaman ona karşı dönerler. Gerçek şu ki, kurbanıyla ilk konuşma sürecinde, deneyimli bir manipülatör, buraya bağlanabilecek bir şey arıyor. Zayıf yönlerinizi hissederek farklı sorular sorar.

Örneğin herhangi bir manipülatörün hayali vicdanlı bir kadındır. Onunla hemen hemen her şeyi yapabilirsiniz ve eğer canlanırsa, onun için ne yaptıklarını hatırlatarak hemen vicdan azabı için onu suçlayın. Sonra hemen kafasını tutacak ve alışkanlıktan tüm suçu kendi üzerine alacaktır.

Aynı şekilde saf ve samimi kişilerle de hareket ederler. Bu tür kadınlar, tehlikeli bilgileri manipülatörle isteyerek paylaşırlar. Örneğin: Uzun zaman önce ona açıkça itiraf ettikleri ve tövbe ettikleri "kirli" eylem onlar tarafından sürekli hatırlanacak, kişinin sadece bazı kötü işlerine kızması gerekiyor.

Listelediğim diğer niteliklerin yoruma ihtiyacı olmadığını düşünüyorum. Nihayetinde, bunların hepsi başkaları için sizden daha büyük bir nimettir.

Öte yandan, iyi bir insan olarak doğacak kadar şanslıysanız, o zaman lütfen bunu sağduyu ve sağduyu ile telafi edin.

Ancak gerçek manipülatörlerin doğasında bulunan nitelikler:

                  özgüven;

                  alaycılık;

                  pragmatizm;

                  kendi kendine yeterlilik;

                  acımasızlık;

                  bencillik;

• suçluluk eksikliği.

Gördüğünüz gibi manipülatör, kurbanının tam tersidir. Sözleri ve eylemleri genellikle gizli çağrışımlara sahiptir. (Bu konu hakkında daha fazla bilgi için "Manipülasyon ve bunlara karşı koruma" makalesine bakın.                                                                                                       

b11p://^^^.ma1giarcba1.ru/manipulate herhangi bir ^ man/manipulation 2^ protection-from-them/ )

Konuşmalarıyla kendine acıma uyandırıyorsa, bu, duyarlılığınızı kötüye kullanmak için yapılır. Tüm küçük günahlarını listelediğinde size samimiyet gösteriliyorsa, bu büyük olasılıkla sizi açık sözlülüğe kışkırtmak ve geçmişinizden bazı "korkunç" gerçekleri sizden çekip çıkarmak için yapılıyor.

Diğer bir yaygın manipülatif teknik, kendinizi bekletmektir. Zaman manipülatörleri sizi süresiz olarak bekletmeyi sever. Duraklamaları her yerde, her zaman kullanırlar. Diyaloğun heyecan verici bir şekilde devam etmesini beklediğinizde, anlamlı bir şekilde sessiz kalıyorlar.

Genellikle böyle bir duraklamaya, arama bakışı eşlik eder. Bunu yaparken, deneyimli bir manipülatör, saf bir kurbanın ortaya çıkan sözlü boşluğa dayanamayacağını ve kesinlikle aceleci ve aptalca bir düşünceyi ifade edeceğini bilir. Belki özür dilemeye veya mazeretler uydurmaya başlayacak, belki birdenbire kabul etmemesi gereken şeye yaltaklanarak hemfikir olacaktır. Her durumda, kendi aleyhine tanıklık edecek. Bu tür duraklamaların amacı, kurbanın kafasını karıştırmak, kaygısına ve zihinsel uyumsuzluğuna neden olmaktır. Ve utanan kurban her zaman kolayca kontrol edilir.

Beklentiyi manipüle etmenin başka yolları da var. Diyelim ki, birlikte harika zaman geçirdikten sonra, acil konulara atıfta bulunarak bilinmeyen bir yönde kayboluyor. İlk birkaç gün sakinliğini koruyorsun ama yine de aramıyor ve bu seni tedirgin ediyor.

Bir hafta geçiyor ve kendi kendine diyorsun ki - bu son. Birkaç hafta daha geçti - makul bir efsaneyle ortaya çıktı. Ve şimdi, uzun bir bekleyişten bitkin düşen siz, bir daha yalnız bırakılmamak için herhangi bir şeye inanmayı kabul ediyorsunuz.

Ne kadar kolay olduğunu görün! Adam sana çok çabuk dönerse, onu uzaklaştıracak gücün hâlâ var demektir. Neredeyse umudunuzu kaybettiğinizde ve böyle bir sürpriz olduğunda - dönüşü sizin için sadece bir kader hediyesi olur! Başka bir deyişle, size basit bir şeyi anlamanız için zaman verildi - onsuz kendinizi kötü hissediyorsunuz, bu yüzden gönüllü olarak vazgeçemeyeceksiniz.

Ne söyleyebilirsin? Hastalığınızın teşhisi partnere bağımlılıktır . Aşık ve iradeli kadınlarda bu pratik olarak tedavi edilmez. Tek bir çıkış yolu var - manipülatörden bir örnek almak. Kendi kendine yeterlilik geliştirin ve hayatınızın nedenini aramaya başlayın. Bu şekilde azaltılan zihinsel alanınız, ruhun tüm eziyetini en aza indirecektir.

Bir arkadaşım bana şöyle demişti: "Bütün gün beni düşünmesi için, bir sonraki randevumuzun tam zamanını söylemek için acelem yok." Mesela bir kıza soruyorum: "Yarın seni görebilir miyim?" "Kesinlikle!" mutlu bir şekilde cevap verir. Sonra ona altıdan dokuza kadar onu Mercedes'imle alacağımı söylüyorum.

Neden bu kadar belirsiz bir zamanda olduğunu sorarsa, iş yerinde tüm planlarımızı bozabilecek öngörülemeyen toplantılardan bahsediyorum. "Ne iş ve ihtiyatlı biri" diye düşünüyor. Bu nedenle, randevumuza hazırlanmak aslında onun 4 saatini alıyor! Ne de olsa, o zaten 5'te hazırlanmaya başlıyor ve ben onun için sadece dokuzda geliyorum. Buluşmamızı ne kadar dört gözle beklerse, o kadar çabuk aşık olur. Bu yüzden bu kıza bir sabır dersi veriyorum. Beni beklemeyi kabul ederse, diğer her şeyi kabul eder.

Dıştan yumuşak ve kabarık, içten çok sert insanlardır. Her şeyden önce, güce açlar. Ancak, ilk başta, manipülatörler her zaman gerçekte olduklarından daha basit görünürler.

Birçok deneyimsiz kadın yöneticilik potansiyellerini hafife alma eğilimindedir. Burada, kendisini kontrol edemeyen (ama sizi mükemmel bir şekilde kontrol eden) çocuksu bir çocuk rolünü oynayan adamları hatırlamak uygun olur. Kirli bir numara oynayacak ve sonra masum bir gülümsemeyi tasvir ederek suçlu bir şekilde ellerini havaya kaldırıp, ne yapabilirsin - ben böyleyim! Onun tarafından uzun süre kırılmak imkansızdır ve işe yaramaz. Anaç kadınlar böyle oğlanlara hafızasız âşık olurlar. Sözlere tutunmayı seven manipülatif savcılar da var. Argümanlarınızdan herhangi birini kendi lehlerine saptırmaya hazırlar.

Tabii ki, tüm manipülasyon yöntemlerini listelemedim. Aslında çok daha fazlası var. Bu bölümden öğrenmen gereken en önemli şey, kusurlu olduğun için kendini suçlu hissettirdiğinde tuzağın kapanacağıdır. Yani, anlaşılmaz, etik dışı, mantıksız, intikamcı, histerik olduğunuzu anlamanız açıkça veriliyor - kısacası, siz bir süpermen veya kutsallığın vücut bulmuş hali değilsiniz.

Kendine saygısı olan her manipülatörün görevi, sizi istediği şekle sokabilmesi için değer sisteminizi yeniden inşa etmektir .

gerekli. Bunun için, gerçekliğe karşı tutumunuzu bozmayı amaçlayan belirli ifadeler kullanılabilir. Bu, onun hayatındaki yeriniz hakkında yanılsamalara sahip olmanıza yol açar. Sonuç olarak, başınıza gelen olaylar sizin için bambaşka bir anlam kazanıyor. Zamanla, kavramların bir ikamesi oluşur. Örneğin, ahlaksız davranış, önyargıdan kurtulma olarak yorumlanır; kişisel bağımsızlık - komplekslerin olmaması, kendinizi bir kişi olarak gerçekleştirme arzunuz - bencillik, yeteneklerinizin abartılması, sevgisinin ve aile değerlerinin ihmal edilmesi.

Ve bu hipnotik cümleyi nasıl buluyorsunuz: "Sadece burada ve şimdi var, sadece sen ve ben." Evet, bilinçaltınızın tam hedefine isabet ediyor! Özellikle geçmişte her şey kötüyse, ama geleceği düşünmek korkutucu. Sadece bu tür sözlerle her şey daha romantik görünüyor ve gerçekte olduğu kadar banal ve alaycı değil.

Ve yine de, manipülatöre bir tür yükümlülükler yükleyen herkesin er ya da geç payına düşen tüm acılara rağmen. Kadınlar onu nasıl da seviyorlar! Bu adamların gönüllü olarak vazgeçmeleri zordur ve bunu çok iyi bildikleri için ne zaman vedalaşacaklarına kendileri karar verirler.

Böyle bir aşkın fenomeni nedir? Evet, öncelikle zıtlıklarla oynamakta mükemmel oldukları gerçeğinde: siyah - beyaz, sıcak - soğuk, bu yüzden bu adamlar asla sıkılmaz ve sıkılmazlar.

İkincisi, insanlar onu istiyor ama henüz alamıyorlar. Ve öylece bir manipülatör alamazsınız. Onlara aşık olan kadınların dediği gibi: o bir şekilde yakalanması zor. Ve kadın duygularını bir kenara bırakıp bir erkek gibi söylerseniz - sadece kaygan. Ve daha kesin olmak gerekirse - başa çıkma konusunda "şanslı" olduğunuz kaygan bir tip.

Bir şey değiştirilebilir mi?

Zaten anladığınız gibi, kendi kendine yeten ve pragmatik bir kişi olarak gerçek bir manipülatör düzenlenemez. Size duyguları hakkında ne söylerse söylesin, özü değişmeden kalır. Kendini kandırma, ona koşulsuz sevgini öğretmeyi veya bir şekilde onu değiştirmeyi hayal etme. Size karşı tüketici tavrına ne karşı çıkabileceğinizi daha iyi düşünün. Bunun için yeterli iç gücünüz var mı? Değilse, o zaman daha iyi ... Ancak sizin için neyin daha iyi olacağı size kalmış.

Buradan ne öğrenilebilir?

Bir köpek, kendisine karşı iyi bir tutumun bedelini alçakgönüllülükle öder. Aynı zamanda, kedi eğlenir ve şehvetli bir güç hissi yaşar - hiçbir şeyi geri vermez.

F. Nietzsche.

Manipülatör sizin için iyi bir öğretmen olabilir. Böyle bir insan mutlak bir kötülük değildir - öğretir. Öğrenme sürecine bilinçli olarak dahil olmanız şartıyla. Bu da ilişkinize sanki dışarıdan bakabilmenizi gerektirecektir. Ayrıca, biraz kendine hakim ol. Onu ne kadar çok severseniz, o kadar çok özdenetim geliştirmeniz gerekeceğini unutmayın.

Sertleştirilmiş bir manipülatörle "üzerinizde" konuşmak ve ona aşağıdan yukarıya bakmayı bırakmak için cümle kalıplarını ezberlemek ve denetleyicinizi ifşa etmek yeterli değildir. Sıradan konuşmalar sırasında manipülatörün nasıl ifşa edileceği hakkında                         ayrı bir                             makale yazılmıştır      .                           


Bu yöntemler epizodik etkileşimler için idealdir. Bu ilişkileri geliştirmeyi planlıyorsanız ve sadece ıstırabınızdan zevk almakla kalmıyorsanız, daha derine inmeniz gerekecek.

Genel olarak, zor doğasına rağmen, yine de onunla birlikte olmak istemeniz şaşırtıcı değildir. Bu tür insanlara belirli bir çekicilik bahşedilmiştir, ek olarak, genellikle çoğunluğun özlemlerine atfedilen şeye sahiptirler - iyi ücretli bir iş, toplumda önemli bir konum, bağlantılar vb. Er ya da geç istediklerini elde ederler çünkü bu yöneticiler başkalarının ne istediğinin gayet iyi farkındadır.

Kimin acıdığını biliyorlar ve kendi acıyan noktalarını dikkatlice saklıyorlar. Onların sorunu ne biliyor musun? Bu onların bencilliğidir. Bir şeyler ters gittiğinde, en çok acıtan yerden vurulurlar. Ve böyle bir erkeği sevginizle doldurursanız, o zaman bu onun için yaygın bir şeydir - ortalama kadınların onun cazibesine tipik bir tepkisi. Bu tepki üzerine “Ben de çok seviyorum!!!” yazısı yazıldı. kІір ^^^^.taіgіagсаі.gi^etlenka/I-çok seviyorum/

Aşkın kölesi olmak planlarınızda yer almıyorsa ve eşit düzeyde bir ilişki hayal ediyorsanız, o zaman bir şekilde onun gibi olmanız gerekecek. Doğası gereği parlak ve açık bir insansanız ve sahipseniz, bunu nasıl yapabilirsiniz?

bir manipülatör ile kutupsal nitelikler? Gerçekten kendi şarkının gırtlağına basmak zorunda mısın?

Daha insancıl bir yol var - kendin kalarak, içsel gücünü geliştir, kendini bir insan olarak dönüştür . Aynı zamanda en iyi niteliklerinizden vazgeçemezsiniz, sadece onları alışkanlıktan değil, gerektiği gibi göstermek için kontrol altına almayı öğrenirsiniz. Bu, sizin de onun sinirlerini gıdıklayabilmeniz için gereklidir.

En önemli şey: manipülatör için asla üzülmeyin, onun pozisyonuna girmeyin, kendinizi onun yerine koymayın.

Mantıklı düşün. Yetimhanedeki yetimler için üzülmek bir şey ve başka bir şey - yarın sakince üzerinizden geçecek ve işine devam edecek tam teşekküllü bir yetişkin adam. Çünkü onun için kişisel çıkarlar senin üzerindedir.

Öyleyse, böyle bir adamı sevmek sizin için nispeten güvenliydi, aşkınızın bedelini özgüvenle ödememek için ondan üç ana şey öğrenmelisiniz:

                  Bağlanmama yeteneği (bir ortağa bağımlı olmama);

                  kendine acıma eksikliği;

                  Davranışlarında zıtlıklar yaratma yeteneği.

Ve şimdi tüm bunlar hakkında daha ayrıntılı olarak.

Bağlanmama yeteneği

Bağımlı olmamak demektir. Sahip olduğunuz en değerli ve sevgili şeyin kendiniz olduğunu anlamak önemlidir. Bu, sonuna kadar seninle kalması garanti edilen tek şey. Bugün sevdikleriniz de dahil olmak üzere etrafınızda dönen her şey er ya da geç gözden kaybolabilir. Ve bununla birlikte, her an aynanın karşısına geçebilir ve kesinlikle sizi asla terk etmeyecek tek kişiyi, kendinizi görebilirsiniz. Kendin sevgili! Bu konu , " Sofistike Kişiler İçin Manipülasyonun Sırları          " kitabında ayrıntılı olarak ele alınmıştır.

manipülatif/

Bilirsiniz, bazı koşullara ve diğer insanlara kolayca bağımlı hale gelen patolojik olarak şefkatli doğalar vardır. Kendi kendine yeterli değiller (birisi veya bir şey olmadan yaşayamazlar). Yani manipülatörler bu tip insanlara ait değil. Manipülatörler, yanlarında sonsuza kadar kalacak tek şeyin kendileri olduğunun farkına varırlar. ne buluyorlar

sürekli onay - arabalar, bazı şeyler, insanlar ve hatta siz - büyük olasılıkla hayatlarında geçici bir fenomen. Bu nedenle, bu tür erkekler bir kadına olan aşktan asla tamamen vazgeçmezler - sadece kısmen ...

kendine acıma eksikliği

Kendinizi sevebileceğiniz ve kendiniz için üzülmeyeceğiniz ortaya çıktı. Nasıl olabilir? Bir kişi aktif bir yaşam pozisyonu aldığında, kendine acımak için herhangi bir zihinsel alanı yoktur. Tersine, pasif kurban her zaman kendine acımaktan zevk alır. Bu duyguyu kendi içinde besleyen kişi, onu her şey için yaşar: sevdiği için, geçmişi için, diğer insanlar için. Böyle bir insan ne kendini ne de başkalarını yönetemez - kendisi savunmasız hale gelir ve onu yönetmek kolaydır.

Kontrast oluşturma yeteneği

Bu, herhangi bir manipülatörün cazibesinin önemli bir parçasıdır. Zalim ve mesafeli, bazen yumuşak ve kabarık oluyor ve bu size rüşvet veriyor, sizi onun melodisine göre dans etmeye zorluyor. Valery Rumyantsev doğru bir şekilde şunları kaydetti: "Merhemdeki bir sineği bir damla neşe ile nasıl yıkayacağınızı bilin." Onu kırmak imkansız - o bir bukalemun. Davranışı sizin için anlaşılmaz: İçinde "yaşayan yerler" bulmaya vakti olmayacak kadar değişken.

Zıtlık yasası, kişinin kendi orijinalliğini etkili bir şekilde gösterme becerisinde kendini gösterir (yetersizlikle karıştırılmamalıdır). Bu yasa, nesnenin hayal gücünü heyecanlandırmanıza, kafasını karıştırmanıza izin verir, önceden görmenize izin vermez.

Giysilerde kontrast kullandığınızda, figürün ve yüz derisinin kusurlarından uzaklaşır. Zıtlıkları davranışta kullandığınızda, karakterinizdeki ve niyetinizdeki kusurlardan uzaklaştırır.

Kendisinden beklenmeyen şeyleri yapan, tepkisi önceden tahmin edilemeyen kişinin yönetilmesi zordur. Göreviniz, kontrolör için lapa lapa bir yumurta olmak değil, onun kafasını düzgün bir şekilde kırmak istediği çok özel bir durum haline gelmektir.

Örneğin, bir erkeğe samimi bir iltifat edersiniz. Bunu yaparak ona ilginizi gösterdiğiniz açıktır. Aynı zamanda, uygunluğunuzu ima ederek, aranızdaki fiziksel mesafeyi azaltmak için acele etmiyorsunuz, yani kendinizi metreslere tıkmıyorsunuz, boynunuza acele etmiyorsunuz. Durduğunuz yerde duruyorsunuz, kısıtlanmış bir tutku gösteriyorsunuz: bu senin için iyi, ama sensiz fena değil. Onun gururunu okşarsın ve. onu yalnız bırakın.

Sinyal verildi. O zaman kendi başına hareket etmelidir. Ayrıca zıt eylemi de gerçekleştirebilirsiniz: ona mümkün olduğunca yaklaşın ve hatta doğrudan gözlerinin içine anlamlı bir şekilde bakarak koluna dokunun. ( Bu konu hakkında daha fazla bilgi “Baştan Çıkarma Başlangıcı: Elini Tut ” makalesinde yer almaktadır .

O zaman bir şey söylemeye gerek yok. Fiziksel mesafeyi kısaltırken sadece dokunma dilini konuşun. Ve tam tersi: sözlü olarak baştan çıkarırken, fiziksel bir mesafeyi korumayı unutmayın.

Bu incelikli baştan çıkarma size her zaman zamanında geri adım atma şansı bırakır. Tepkisine dikkat et. Gözlerine bir köpek gibi değil, sakince bakın ve doğru yolda olup olmadığınızı kesinlikle anlayacaksınız. Böylece bir erkeği kaynama noktasına getirebilir ve aynı zamanda durumu kontrol altında tutabilirsiniz. Ve çok konuşursanız, uzun kirpikli bir inek gibi alkışlayın, parlak boyalı dudaklarla parlak bir şekilde gülümseyin ve aynı zamanda önünde mini etekle çırpının - o zaman kime benzeyeceğinizi düşünün? Kabalığın ne olduğunu biliyor musun? Bu iğrenç ve açık bir davranış.

Ucuz bir fahişe, bayağılığın canlı bir örneğidir. Erkeğin kendini ulaşılabilir bir kadın olarak algılamasını kolaylaştırır. Ona baktığında ondan emin olur; hiçbir şey düşünmeye gerek yok - her şey açık.

Şimdi zeka, stil ve incelik duygusuyla yüklü bir fahişe ya da kompleksleri olmayan bir rahibe hayal edin. Bunun olmayacağını mı söylüyorsun?

Aniden mi oluyor? O zaman zaten ilginç hale geliyor çünkü üzerinde kafa yoracak bir şey var.

Bir kadındaki bilmece, inatla kendisi hakkında herhangi bir bilgi vermemesi gerçeğiyle ifade edilmek zorunda değildir. Gizem, mantıksızlığının bir kısmında yatıyor olabilir. Bu tekniği kullanırken dengeyi korumak önemlidir - büstü olmamalıdır. Gösterilen zıtlıklar kişiliğinizle çeliştiğinde kötüdür. Sizi uyumsuz değil, olağanüstü yapacak parlaklık katmalılar.

Zıtlık yasasına uyarak resmi bir takım elbise giydiğinizde daha rahat olmayı göze alabilirsiniz. Ve tam tersi - eteğiniz ne kadar kısaysa, erkeklere karşı tavrınız o kadar ölçülü olmalıdır.

Unutmayın: çok şekerli olduğunda zaten tatsızdır.

Neden böyleler?

En önemli şeyin seni yatağa atmak olduğu erkekler var. Çoğu çoğunlukla yeni başlayan veya ilkel türlerdir. Artık ilgilenmedikleri noktaya kadar hayatlarında kendilerini kızartmış kişiler de var. Sadece vücudunuza girin (onlar için iki kez iki gibi) - onlara ruhunuzu gümüş bir tepside verin. Bu tür adamlar, sadece duygularınıza dokunduklarını görene kadar ilgi gösterir, pohpohlar ve istediğinizi yapar. Tepki alınır alınmaz - her şey! Görevleri tamamlanmıştır ve soğuk bir kalple kıllı yanaklarını sizden çekerler. Görünüşe göre burada kendinize dur demelisiniz, ama hayır - zaten esaret altındasınız. Ne kadar çok seğirirseniz, ağ sizi o kadar çok içine çeker . Bu nedenle, ilişkiniz nasıl gelişirse gelişsin, seğirmeyin ve sakin olun - bu% 90 başarıdır.

"Neden böyle?" Sorusuyla eziyet ederek, kafanız daha da karışacak. Prangalardan kurtulmak için ihtiyacınız olan tek şey onu değil, kendinizi anlamaktır.

İlgi alanlarınızı düşünmediği halde neden ona yakın olmak istiyorsunuz? Çoğu zaman aşkla hiçbir ilgisi olmayan bir şeye aşk derler.

Kadınların duygularla ilgili yanılsamalara düşme olasılığı daha yüksektir - erkekler, yetiştirilme nedeniyle daha gerçekçi ve bağımsızdır. Aşkın gözünü kör ettiğini mi sanıyorsun? Ya da belki yatakta halini seviyorsun, belki ondan ilgi işaretleri almayı seviyorsun, görünüşünü, statüsünü çekiyorsun, belki başka bir şey ... Her ne ise, kendini kaybetmeye, karşılıksız olmaya değer mi? tüm arzularının yerine getirilmesi?

Akıllı bir kadın olarak neden "Aşık Aşk" dizisini oynuyorsunuz? Gerek yok! Çünkü aptal bir dizi size asla tatmin edici bir ilişki öğretemez. Tam teşekküllü bir ilişki, kendi kendine yeten iki kişinin, birlikte olmaları iyi olduğu için birbirleriyle kaldığı ve aynı zamanda herkesin bireyselliğini koruduğu, eşit düzeyde bir ilişkidir. Ortak yaşam ancak bir çift oluşturarak her biri kendi kaderinin efendisi olarak kalırsa kazanır.

Bir manipülatör, kendi kaderinizin efendisi olmanızdan memnun değildir - kısıtlama olmaksızın sizin üzerinizde güç kazanmayı amaçlamaktadır. Ona bunu verir vermez, tanışmamızın en başında ona göründüğün kadar mesafeli ve soğuk oluyor.

Soru şu ki, bununla nasıl başa çıkılır? Ya gerçekten istiyorsan, ama neredeyse soğuduysa? İlk olarak, soğutma aşamasına getirmeyin. "Getirme" ne demek? Gerçek şu ki, bu tür erkekler öncelikle heyecan arayanlardır. Avlanma sürecinin kendisini severler, oyunu takdir ederler ve özellikle

sinirler üzerinde ince oyun. Neden? Her şey adrenalinle ilgili. Adrenalin eksik olur olmaz, artık istemezler. Böyle bir adam seninle evlenebilir bile ama tutkusunu başka yerde söndürür.

Bir manipülatörden öğrenmelisin!

Eski forumumda yayınlanan bir hikaye nefesimi kesti. Kaynak göstermeden edemiyorum, doğal olarak yazarın izniyle.

“Bütün materyalleriniz, özellikle gizli manipülasyon hakkında yazdıklarınız, sanki benim hakkımda yazılmış gibi. Sitenizde okuduklarımın çoğunu inceledim ve bugün, olup bitenlere karşı doğru tavırla, böyle bir deneyimin kişisel gelişim için çok elverişli olduğunu kesin olarak söyleyebilirim. İşte bugüne kadar kimseye anlatmadığım hikayem.

Bir gün başıma bir felaket geldiğini fark ettim - normalde sevdiğim insanlardan kesinlikle olmayan birine aşık oldum. Ben tıknaz esmerleri severdim ve o uzun boylu bir sarışındı, otuz beşin üzerindeki erkekleri severdim ve o yirmi dört yaşına yeni girmişti. Her şey bizimle oldukça masum bir şekilde ve sadece bir iş ortaklığından öteye en ufak bir ipucu olmadan başladı. Davanın menfaati için, sık sık görüşmek ve yalnız kalmak zorundaydık. Bu birkaç ay sürdü ve bir gün, her zamanki gibi ofisine gittim, her şey değişti.

Manipüle ederek ihtiyaç duyduğu gerçekliği yarattığı o “rastgele” sözlere dikkat etmeniz için onunla diyaloğumuzu ayrıntılı olarak aktarıyorum.

Pek bir şey olmuyor gibiydi. Bana kahve ikram etti ve vay canına, ne yazık: sekreteri işten yeni çıktı ve kendisine kahve yapmak zorunda kaldı.

Kahve makinesine dönerek, sanki tesadüfen şöyle demeye başladı: “Seninle benim çok ortak noktamız olduğunu düşündüm. Siz de benim gibi uygun gördüğünüz gibi yaşayın. kek alacak mısın

-      kek sevmem

-      Tatlı şeylerin tadını çıkarmayı sevmiyor musun?

-      Tanrıya şükür başka şeylerden zevk almayı öğrendim.

-      Hangileri olduğunu söyleyebilir misin? Başka nelerden hoşlanırsın? Sen söyle. Belki bana da uyar, çünkü biraz benziyoruz ... - dedi boğuk bir sesle, kahveyi karıştırmaya devam ederek.

-      Neden aynı olduğumuzu düşünüyorsun? Bana uyan sana uymayabilir, diye cevap verdim.

Bu sırada kahve fincanlara dökülür, kek yerine meyve ve kuruyemiş ikram edilirdi. Karşıma oturdu ve dikkatle gözlerimin içine bakarak bir şeyi ya da diğerini denemeyi teklif etti. Hem delici hem de büyüleyici olan delici bakışları beni kızdırmıştı.

Güçlü bir arzu hissettim, aynı zamanda bunu gerçekleştirmek istemediğimi fark ettim! "Lezzetli" muameleye uygun değildim. Yüzümün kızarmasına engel olmaya çalışarak, "Hadi gidelim, işimize bakalım," dedim. "Ne?" - canlandı ve gözlerinde şeytanlar koştu. "Hadi çalışalım!" - Duygularımın tüm tonlarını taradığını dehşetle fark ederek sinirlendim.

Bu ve sonraki birkaç ayda, ilişkimiz tamamen resmi görünümünü korudu. Bununla birlikte, görünüş bir şeydir ve gizli öz, tamamen başka bir şeydir. "                                   Masaüstü ve                                  alternatif hipnoz" makalesinde iletişimin gizli tarafının ne olduğu hakkında daha fazla bilgi edinin.                             

IMrTM ^ ^ ^.maigiagcia.gi/manipulate-any-male/hypnosis-cabinet-and- alternatif/

Evet, böyle bir görünürlüğü sürdürmek benim için kolay olmadı ama aynı zamanda onu bu kadar kolay bırakamazdım: bir projede birlikte çalıştık - bu bir, iki - bu, dışarıdan mesafesini koruduğu ve son derece davrandığıdır. doğru . Dedikleri gibi, şikayet edecek bir şey yok, karşılaşacak bir şey yok. Tüm bu sahte itaatin arkasında ben olduğumu hissettim. Aynı zamanda, ona doğrudan söyleyemezdim, onu özellikle bir şey için suçüstü yakalayamazdım.

Bir keresinde bir sigara molası sırasında en içtekini paylaştı: Bir süreliğine ... bir manastırda yaşayacağını söyledi. En ciddi bakışla, Tanrı ile ilişkisi konusuna değinerek buna neden ihtiyaç duyduğunu tartıştı.

Sadece doğasının derinliğini hafife aldığımı düşünecek zamanım oldu ve o. beş dakika sonra aslında porno filmler hakkında ne düşündüğümü sordu.

Aslında utangaç olanlardan biri değilim ama böylesine beklenmedik bir geçişten dolayı şaşkına döndüm: “Porno hakkında ne hissediyorum? Dünyamızda her şeyin bir yeri var

olmak". Genel olarak, nehrin hangi yönde aktığını zaten anladınız. Bunu da anladım ama bunu bir gerçek olarak kabul etmek istemedim.

Etkileşimimizin bazı ayrıntılarını atlayacağım, asıl şeyi söyleyeceğim: Bu aylarca süren performans boyunca bana hiç dokunmadı ve hiçbir zaman özel bir şey teklif etmedi - sonunda tüm kıyafetlerimi kendim çıkardım.

Sonra bir çılgınlık başladı. Her zaman istedim. Ama bir gün kendime senin basit sorularını sordum:

Bu ilişki bana nasıl fayda sağlayacak?

Bulutlarda asılı kalmaya devam edersem ne olacak?

Kafamda onun tezat oluşturan dürüst bir çapkın imajı belirdiğinde ve bu soruları kendime dürüstçe yanıtlamaya çalıştığımda kendime bu soruları sordum.

Cevaplar basitti: Bu ilişkilere ihtiyacım yok, herhangi bir gelişme bana sadece zarar verir. Bulutlarda asılı kalmaya devam edersem işimi, kendime olan saygımı ve meslektaşlarımın saygısını kaybederim. Ancak ruhumda bir yara ile ayrılmak istemedim. Sonunda onlardan bıkmak için kasıtlı olarak ilişkimizi zorlamaya karar verdim.

İlk başta, her fırsatta ona saldırarak kendimi bıraktım. Buna paralel olarak, sitenin materyallerine dayalı ilişkilerde kendi önceliklerimi belirlemek de dahil olmak üzere kendim üzerinde amaçlı çalışmalar yaptım.

Artık hayatımı terk edeceğinden korkmadan onu kolayca reddedebileceğimi anladığım an geldi. Vücudum beni kollarına atmayı bıraktı, onunla gösterişli değil, gerçek bir sakinlikle iletişim kurmaya başladım - kafası karışmıştı. Aramızda geçen onca şeyden sonra mantıksız soğukkanlılığımın onu ne kadar kızdırdığı belliydi. Sonunda, kendim için yıkıcı sonuçlar olmadan bu bağlantıyı kestim.

Not: Bu hikaye yayınlanalı üç yıldan fazla oldu. Kitabın ikinci baskısı sırasında söz konusu adam, kendisiyle uzun süredir çalışmayan ve bir başkasıyla oldukça mutlu olan kadını geri döndürmek için girişimlerde bulunmaya devam eder. Şimdi bu adam, ayrıldıkları sırada ona verebileceğinden fazlasını vermeye hazır. Kontrol edip etmeyeceğini zaman gösterecek.

Aynı nehre iki kez girmek için bir sebep olduğunu düşünüyorsanız, kendi çıkarınız için bir ilişkiye nasıl düzgün bir şekilde dönebileceğinizi okuyabilirsiniz.

"Aşık olmak, acıya neden olmak (Bir manipülatörü boyunduruk altına almak)" http://www.matriarchat.ru/products/book-to fall -to fall-causing-acı-fethetmek/ ve "Donörden" kitapları Vamp'a" http://www.matriarchat .ru/products/book-from-donor-to-you-update 2-2013/ .

Bölüm 7

Bir manipülatörden nasıl bağımsız olunur?

Ne olursa olsun çizgine nasıl sadık kalınır? Bunun için çok para kazanmanız ve erişilemezliği ile oynamanız gerektiğini düşünüyor musunuz? Nasıl olursa olsun! Gerçekten bağımsız ve etkili olmak istiyorsanız, bir erkeğin size bağımlı olmasını sağlamalısınız!

Hayır, şimdi finansal yönlerden bahsetmiyorum. Duygular ve arzular düzeyinde size bağlı hale getirmenizi öneririm.

Size gerçek bağımlılık, kendinizin ve o adamın geçimini sağladığınızda değil, onun ruh hali doğrudan sizinkine bağlı olduğunda ortaya çıkar . Memnunsun - ve yüzü mutlulukla parlıyor, kaşlarını çattın - ve o hemen ruhunda huzursuz.

Bir ailede bir kadın, kocası onu yanına yatırmak istemeden kanepede yatarken tüm maddi sorunların çözümünü üstlendiğinde hayat örneklerle doludur.

Her zaman yanınızda olsa bile sadece maddi bağımlılık içinde tutacağınız bir adam sizden sessizce nefret edecek ve duygusal olarak uzaklaşacaktır...

Onu kaba bir şekilde altınızda ezmek için değil, kendisinin sürekli sizin için çabalaması, ona cömertçe verdiğiniz dakikaların tadını çıkarması için ondan bağımsız olmanız gerekir.

Bir erkeğin size bağımlı hissetmesi için onun için güçlü bir uyuşturucuya dönüşmeniz gerekir. Ona enerji, güç, dürtü, pozitiflik veren birinde - buna ne derseniz deyin. Cüzdanında bir zamanlar üç ruble olan, ancak kafalarında daha fazlası olan kadınlar, etkili ve mali açıdan bağımsız erkekleri için tam da böyle bir ilaçtır.

Nasıl olunur?

Maddi yönün öneminin yanılsamalarından kurtulun

Ona getireceğiniz maddi şeyler, onun size karşı olan hislerini ısıtmayacak, bazı durumlarda sadece şevkini soğutacaktır.

Ne kadar pahalı o kadar iyi ilkesine göre bir erkek için hediye seçmeyin.

Ona borç verme. Bir erkek borç isterse nasıl yanıt verileceği hakkında ayrı bir makale yazılmıştır httpjT www.mariarchatjnd/nѳtlѳnіka borç vermek için borç verir veya/ .

Ona mali konularda yardımcı olmayın. Erkeklerin yaşamla ilgili şikayetlerine layık bir yanıt şu söz olabilir: “Sana inanıyorum. Sen güçlü bir adamsın, üstesinden gelebilirsin."

Böyle cesaret verici sözler için, sloganı "Ben-tüm-sorunlarını-çözeceğim-sadece-her zaman-benimle-ol" olan zavallı cankurtaran anneye sümüğünü silip yuhalamaktan çok daha fazla minnettar olacaktır. ”

Ayakta duran bir adam bir jigolonun seviyesine inmez. Bunun yerine size hediyeler verecektir (bununla ilgili daha fazla bilgi için “Erkek ceplerini zarif bir şekilde tersyüz etme” bölümünde).

Kendi çekiciliğini geliştir

Eğlenin ama önce kendinizi tanıyın. Kendiniz hakkında en çok şeyi öğrendiğinizde, kendinizde tüm kalbinizle seveceğiniz nitelikleri kesinlikle göreceksiniz. Bu aynı zamanda eksikliklerinin erdemlere dönüştürülmesini ve benim böyle olduğumun ve buna katlanmak zorunda kalacağınızın doğrudan gösterilmesini de içerir. Elbette böyle bir özgüven geliştirmek zaman alıyor ama inanın bana sonuç buna değer. Bir tılsım tasarlamak ve eğlenmek hakkında daha fazla bilgi için, "Doğanızın karanlık tarafını açın" bölümünü okuyun.

kışkırtmak

Sizden bir uyuşturucu kadar keyif almasına izin verin, konumunuzu ortaya koyun ve ancak ondan sonra... uyuşturucuyu bırakın. Bazen birkaç günlüğüne bir yere gidin, işe kafa kafaya saklanın. Bir erkeğin sizi ciddi şekilde taciz etmeye başladığını görürseniz , gereksiz suçlamalar yerine "özür dilerim, duygularımı çözmem gerekiyor, sizinle aranızdaki her şey çok karmaşık" konusunda mantık yürütmeye başlayabilirsiniz. Bunu yapın ve kırılmasının sonucunu dışarıdan sakince gözlemleyin. Bir veya iki veya üç hafta ve kasılmalar içinde toplanmış, bildiği tüm yollarla kaybettiği şeyi elde etmeye başlayacak. Ve sen? Ve bağımsızlığınızın ve onun size olan kölece bağımlılığının tadını çıkaracaksınız ... Ancak, onun tepkilerinden herhangi birini sakince gözlemlerseniz

henüz yapamıyorsanız, muhtemelen kendinize: "Duygularımı çözmem gerekiyor", cevap mantıklı olacaktır: "Duygularınızı çözmek istiyorsanız, devam edin."

Dikkat: Henüz bir kişi olarak güçlenmediyseniz ve kaybetme korkusundan kurtulmadıysanız, bu tekniğin tam tersi bir etkisi olacaktır. "Aşık olmak, acıya neden olmak (manipülatörü fethedin)" kitabında geri dönmek için nasıl ayrılacağınız hakkında mümkün olduğunca çok şey. http://www.matriarchat. ru/products/book- fall in love-caising-acı-fethetmek/

Dokunmadan nasıl uyandırılır (temel ilkeler)

Bazılarımız sadece varlığımızla bile erkekleri heyecanlandırabiliriz. Diğerleri daha fazlasını yapabilir: en zaptedilemez ve soğuk adamları bile büyülemek. Bu nedir? Doğuştan gelen bir hediye mi yoksa çarpıcı bir görünüm mü? Ne biri ne de diğeri! Mini eteğe veya parlak rujlara başvurmadan ve en önemlisi doğrudan talep etmeden aynı etkiyi elde etmek için kullanılabilecek birkaç ilke vardır.

Hayal gücünü aç

Hayalperest ve başarılı kadınlar arasındaki fark nedir? İlk hayal kuran, rüyaların sadece rüya olduğuna peşinen boyun eğer. Başarılı kadınlar ise tam tersine hayal güçlerini arzulanan olayları tetiklemek için bir düğme olarak kullanırlar.

Kendinizi ilgilendirmek istiyorsanız, başlangıç olarak erkek içgüdülerine bakın. Ucuz fahişeler kadar açık sözlü ve kaba değil, ama yavaş yavaş yapın, yüzünüze parlak ruj ve kalın bir kalemle yazmayın: "Seni ne kadar istiyorum!"

Ona zihinsel bir mesaj iletmek çok daha etkilidir. Düşünce gücünün neler yapabileceğini birden fazla kez gördüğünüzü düşünüyorum. Çoğu durumda, işe yarayabilecek tek şey budur.

Unutmayın: sizi açıkça taciz eden adama büyük olasılıkla köpek denildi ve cehenneme gönderildi. Ellerini eritmemekle birlikte, ne kadar arzu edilir olduğunuzu size hissettiren kişi, sonunda yolunu bulmuştur.

Bir keresinde, bir yazlık kafede bir masada otururken, yanlışlıkla baba ve oğul arasındaki bir konuşmaya kulak misafiri oldum:

- Onunla ne yapacağımı bilmiyorum, baba! Onu hiçbir şey etkilemiyor: ne çiçekler ne de hediyeler. Beşinci ay oldu ve hepimiz el ele yürüyoruz.

-      Ve farklı denersin. Sana bir sır vermemi ister misin? Hiçbir şey hakkında bir konuşma sırasında onunla seks hayal ederseniz, onu bilinen tüm yollarla zihinsel olarak okşarsanız, istese de istemese de vücudu yanıt vermeye başlayacaktır. Bunu kaç kez yaptım! Örneğin, üniversitenizin dekanı Galina Lvovna, onun ne kadar sert bir hanımefendi olduğunu bilirsiniz.

-      Ve sadece göğüslerine bakarsan? Bu onu tahrik etmez mi?

-      Evlat, bir kız biraz utangaç olduğunda, bu tür görüşler onu rahatsız edebilir. Daha fazla silinmiş gibi davranırsanız - neredeyse herkesi etkisiz hale getirir.

Bu sır her erkeğin işine yarar. Ve ne kadar zeki ve ciddi göründüğüne aldanmayın. Herhangi bir insanın gizli özü, geçici olarak bastırılmış içgüdüsüdür. Tek kelime etmeden bilinçaltıyla konuştuğunuzda, kesinlikle tepki verecektir. Şu anda zihni onu senin onun tipi olmadığına ikna etse bile, şimdi sırası değil, bir karısı var ya da statüsünü koruması gerekiyor.

Seks hakkında olabildiğince sık düşünün. Yalnızken değil, tam tersine çekici bir erkek yanınızdayken. Bu gözbebeklerinizi büyütür, kızarmanızı sağlar, vücut ısınızı yükseltir yani erkeklerin gözünde çekicilik katar.

İstenilen elbise

Dün çok fazla allık giymişti ve yeterince elbise giymemişti. bir kadında

her zaman çaresizliğin bir işaretidir.

Oscar Wilde.

Birçok kadın klişelerden etkilenir: kısa etek, kırmızı bluz ve dantel, erkeklerle başarının garantisidir. Elbette rasyonel tahıl burada, ancak daha da heyecan verici ve en önemlisi neredeyse tüm durumlar için uygun kıyafetler var.

Yırtmaçlı veya yırtmaçsız uzun bir elbise giyebilirsiniz. Ve onun merakını uyandırın ki hayal gücünde tam anlamıyla vücudunuzun hatlarını çizsin. Her şey kendinizi bu elbisenin içinde nasıl sunduğunuzla ilgili.

Örneğin, tarafsız bir bölgede bir adamla tanışırsınız ve ona bakarak yavaşça desene bakın: gözleri - dudakları - dizleriniz - gözleri. Ardından, aynı yavaş ritimde, üst bacağınız ortaya çıkacak şekilde eteğinizi gelişigüzel bir şekilde kaldırın. Olabilmek

hatta masumca sor: "Uzun olduğumda hoşuna gidiyor mu?". Veya daha kısa ve öz bir şekilde: "Bunu beğendin mi?" Bir seçenek olarak, sessiz kalabilir ve sonra ne olacağını görebilirsiniz.

Uzun elbiselerin avantajı, hayal gücüne daha fazla yer bırakmasıdır. Ve sadece çıplak bir vücut görmek isteyenler bir porno sitesine girip mutlu olacaklar!

Spontane ol

Bugün arzularınızın peşinden gidin, çünkü yarın tamamen farklı arzularınız olabilir! Şu anda ne istersen onu yap ve şimdiden bunun için kendine saygı duy. Bu kural, ön analiz olmadan yapmanın imkansız olduğu hayati sorunları çözmek için uygun değildir.

Yukarıda bahsedildiği gibi, bir erkek ve bir kadın arasındaki ilişkide olanları çok ciddiye almamalısınız. Drama uygun değildir ve pathos işe yaramaz.

Unutmayın: olan her şey hakkındaki değerlendirmeniz yanlış olabilir ve bir saniyede değişebilir. Büyük filozoflardan birinin orada söylediği gibi? Hiçbir şey bilmediğimi biliyorum! Asla olmayacak bir şeyle kendinizi sarmalayın. Anın tadını çıkarın ve her şeyi kartları dağıttığınız bir oyun olarak görün. Harika çıktı. Çalışmadı mı? Şey - hatta daha iyisi için, bu yüzden başka bir zaman ortaya çıkacak.

Benlik saygısını artırın

Utangaç mısın ve bu geçici heveslerin senin için çok zor olduğunu mu düşünüyorsun? Nasıl olursa olsun! Bu şemayı izlemeniz gerçeği, kendi gözünüzde size çok hızlı bir şekilde puan kazandıracaktır.

Unutmayın, benlik saygınız kazandığınız galibiyet sayısıyla orantılı olarak artar, tıpkı benzer benzeri çeker. Bu nedenle, her zaman arzu edilir olmak istiyorsanız, zaman zaman denemekten korkmayın! (Bu konu hakkında daha fazla bilgi “Nasıl özgüven sahibi olunur” makalesinde I11p://^^^.ma1gіarcba1.gi/develop/how-^)po^b 2 utangaçlık ^2as ^3^e/)

Sözlü manipülasyon (ekstra cümle şablonları)

İtirafın sessizlikten daha fazlasını gizlediğini biliyorum. Her şeyi söyleyebilirsin, ama sır sadece sözlerimizin arkasına saklanacak ...

M. Frisch

Bir erkeği sevsin diye manipüle etmek ister misin? Kelime oyunu öğrenin - cümle kalıplarını öğrenin. Tecrübe ile kalıplardan uzaklaşmalısınız. Fikri anlamanız için başlamanıza yardımcı olabilirler.

Herkesin kendine özgü, benzersiz bir diyalog tarzı olabilir, ancak bazen kelimeleri bulmak kolay değildir ve hemen konuşmanız gerekir. Düşünmek için zamanınız olmadığında ne olur? Aklına gelen ilk şeyi aceleyle ağzından kaçırırsın. Bazı durumlarda bu tür acelecilik aleyhinize işler. Ayrıca bir erkek ve bir kadın arasındaki ilişkide özellikle hassas bir tavır gerektiren birçok konu vardır. Örneğin: seks, evlilik, para ve kesinlikle dikkatlice düşünmeniz gereken diğer hassas sorular.

Cümle şablonları, amacı bir erkekle diyaloğunuzu daha uyumlu ve yetkin hale getirmek olan, hayat kurtaran basit ifadelerdir. Bu ifadeler, konuşma boyunca psikolojik inisiyatifi korumanıza izin verir. Bunları nasıl kullanacağınızı anladığınızda, artık çılgınca incelikli yanıtlar almayacaksınız veya kaba ve gergin bir şekilde yanıt vermeyeceksiniz. En karmaşık konuşma kombinasyonlarında tarafsızlığı ve soğukkanlılığı koruyabileceksiniz.

Şablonların sizin için yapabilecekleri:

                  Zorlandığınızda kafanızın karışmamasına yardımcı olun; doğrudan bir cevaptan ustaca kaçının;

                  Kendiniz hakkında gereksiz bilgi vermeden kendinize ilgi uyandırın;

                  muhatabı temiz suya getirin; durumu sizin için netleştirin - onun için bulanıklaştırın;

                   Sohbeti doğru yöne yönlendirin;

                   Ortak ilgi alanlarını hızla belirleyin;

                   Bir erkekle diyaloğunuzu daha heyecanlı hale getirin;

                   Bir erkeğe ihtiyacın olan düşünceyi yerleştir.

Şablon türleri

Açıklayıcı:

                  Gerçekten ne istiyorsun? İlişkimizden ne bekliyorsun?

                  Bunu bana neden söylüyorsun?

                  Nasıl hayal edersin?

                  Daha açık olun, neden bahsediyorsunuz?

                  Devam etmek

                  Neden?

                  Sorun nedir?

                  Ve daha sonra?

                  yardım ister misiniz?

                  Son sözünü bir soru olarak tekrarlayın.

İlginç:

                  Düşüneceğim.

                  Anın tadını çıkarın.

                  Herkes istiyor.

                  Yakında, ama şimdi değil.

                  Benimle kolay değil.

                  Çok hızlı değil.

Teşvik edici:

                  Sen kendin istiyorsun.

                  Daha cesur.

                  Beğendim.

                  Rahatlamak.

                  Hiçbir şey düşünme!

                  Benim için her şeyi yapacağını biliyorum.

Şüphe ekmek, suçluluk duygusuna neden olmak:

                  Tekrarlamak.

                  İyi düşündün mü?

                  Herşeyi anlıyorum.

Temiz.

                  tamam tamam

                  Bir düşüneyim.

                  Senden bir örnek alacağım    .

Efekti artırmak için, göz göze teması duraklatın ve tutun.

Örnek 1

O: Tam iki haftadır çıkıyoruz, senin hakkında ne hissettiğimi biliyorsun...

Siz: Daha net olun

O: Ve biz seninle hala "sadece arkadaşız".

Siz: Anın tadını çıkarın...

O: Artık bunu yapamam, ben bir erkeğim.

Siz: Bunu bana neden söylüyorsun?

O: Sonunda ne zaman benim olacaksın?

Siz: Yakında, ama şimdi değil

O: Seni istiyorum, - kollarında sıkıyor.

Siz: Herkes istiyor, vs., vs.

Bu diyalog sürecinde erkekte biraz daha hazır olduğu yanıltıcı bir duygu oluşur ve bu onu ısıtır. Reddetmeden veya direnmeden tarafsız bir duruş sürdürerek onu kaynatırsınız. Aynı zamanda, hiçbir şeyi kabul etmiyorsunuz.

Örnek No. 2 "Bir düşünceyi bırakmak."

Diyelim ki bir adam sizinle bir sohbete dalmış durumda. Ona güzel bir iltifat ettiniz, ortak konular bulundu, onun için hoş şeylerden bahsetmeye başladı.

şeyler. Şimdi söz vermeye başlayacağı anı bekleyin ve kısa bir aradan sonra sakin bir sesle şöyle söyleyin: "Benim için her şeyi yapacağını biliyorum..." gözler. Ve ne göreceksin? Büyük olasılıkla, gözleri bir süre geziniyor ve sonra aniden ruh halinizi değiştiriyorsunuz ve dikkatsizce gülerek devam ediyorsunuz: "Rahatla, bunu kendin istiyorsun!"

Bu cironun gücü, bunu söyleyerek kafasına çok anlaşılır ve hoş bir kurulum koymanız gerçeğinde yatmaktadır: "Benim için her şeyi yapacaksın, çünkü kendin istiyorsun."

Örnek 3

O: Dinle, bugün çok iş var, olur mu bilmiyorum.

Siz: Her şeyi anlıyorum. TAMAM.

O: Ne anladın?

Siz: Sizden bir örnek alacağım.

O: Kırıldın mı?

Sen neden?

O: Ama yarın mutlaka görüşeceğiz?

Siz: İyi düşündünüz mü?

O: Yarın en sevdiğin restorana gitmek ister misin?

Sen: Sakin ol, görüşürüz.

Burada adama, onun istediğinden daha fazlasını bildiğinize dair rahatsız edici bir his veriyorsunuz. Bu örnekte kullanılan şablonlar, bir erkeğin sizi memnun etmesini ve davranışını haklı çıkarmasını sağlamanız gerektiğinde yardımcı olur. Bir erkekle sizi memnun etmesi için nasıl konuşulacağı konusunda ayrı bir makale yazıldı . / .

Unutmayın: suçluluk duygusuna neden olan kişi kontrol altındadır. Bununla birlikte, suçluluk duygusuna neden olarak çok ileri gitmek tehlikelidir, aksi takdirde sizinle iletişim merak uyandırmaz, baskı yapar.

Unutmayın, şablonlar koltuk değneklerinizdir. Arka arkaya tüm durumlarda sadece onlara güvenmek imkansızdır! Özellikle sofistike erkeklerle ilişkilerde.

Bir erkek ona hayran olduğunuzu, onu kaybetmekten korktuğunuzu hissederse ve ayrıca sözlerinizden sorumlu değilseniz, şablonlar hiç yardımcı olmaz. Okuyucu mektuplarından birindeki gibi olmaması için kafanızdaki ayarları değiştirmeniz gerekiyor:

M.Ch.'yi aradım. bana gelip gelmeyeceğini sor. Hayır dedi.

Neden ben?"

O: "Arkadaşlarımla bira içerim, sarhoş gelmek istemiyorum."

Buna dedim ki: "Bana kahvaltı vermeyi bırak!"

O: "Seni sonra arayacağım."

Ben: "Beni bir daha arama!" ve kapatıldı!

Ondan sonra sinirlendiğimi düşündüm ve onu tekrar aradım ama vazgeçti! Sonra çok fazla SMS yazdım cevap vermiyor!

Son mesajım şuydu: "Anlaşıldı, tamam." Cevapsız. Gelmiyor. Bu konuda kendimi suçlu hissediyorum. NE YAPALIM??? Bu hafta sonu onun şehrinde olacağım.

Böyle titreyen bir kızın, sadece doğru kalıpları ve kalıpları seçerek bir erkeğin davranışını etkileyebileceğini düşünüyor musunuz?

Bir insan olarak büyüyene kadar, onun aşağılayıcı konumunu kurtarabilecek hiçbir aşk sözü yok!

Suçluluk, kendini beğenmişlik ve memnun etme arzusuyla dolu olan kadın, hangi durumlarda hangi sözcüğü kullanacağı tam anlamıyla dikte edilmiş olsa bile aptalca şeyler yapmayı başaracaktır.

Bir erkekle ilişkinin kaygan anlarında inisiyatif alabileceğiniz durumlar hakkında, ayrı bir makale yazılmıştır МІрТМ ^ ^ tapas ^ ati / bozulmaz / bozulmazın sevgisini iade edin / nasıl-düzeltilir-göster- inisiyatifler /

Onunla ana konu hakkında röportaj yapın

(i'leri noktalayan sorular)

Bu tür sorulara geçmeden önce, muhatabınızın sizinle birlikteyken kendini rahat ve rahat hissettiğinden emin olun. Yumuşak ışıklar, rahatlatıcı müzik ve doğru miktarda alkol... Sakinliğinizi koruyarak, onunla konuştuğu soyut şeyler hakkında konuşun.

zevk cevapları verir: eğlence, hobiler, profesyonel başarılar... Ardından, tatlı kendiliğindenliği oynayarak suları test edin.

Isınma soruları:

                   Senin için özgürlük nedir        ?

                   Senin için zevk nedir    ?

                   Senin için hayattaki en değerli şey nedir     ?

                   Sizin için hangisi daha önemli          : süreç mi sonuç mu?

Cevaplarının ne kadar ilginç olacağına şaşıracaksınız. Duyduklarınız, onu en beklenmedik taraftan ortaya çıkarabilir.

Genel olarak kadınlara karşı tutumunu ortaya koyan sorular:

                  Acaba bir erkek bir kadında ne arar öncelikle?

                  Acaba bir kadın, bir erkeğin ondan hoşlandığını hangi işaretlerle anlayabilir?

                   Bir erkeğin bir kadının ondan hoşlandığını nasıl anladığını merak ediyorum.

                   Erkeklerin zayıf (güçlü) kadınları tercih ettiği doğru mu?

                  Acaba kadının için yaptığın en iyi şey neydi?

Ve yanıtlayıcınız sorduğunda: "Neden yapıyorsun?" Utanma. Örneğin Psikoloji Fakültesi'ne girip sosyolojik araştırmalar yapmaya hazırlandığınızı veya bazı kız arkadaşlarınızın bu konularda kafa patlattığını söyleyebilirsiniz.

Bunun gibi sorular sorarak sadece ufkunuzu genişletmekle kalmaz, aynı zamanda kişisel bakış açılarını da öğrenirsiniz. Suları test ederken, ilgi çekici hikayelere de yönelebilirsiniz.

1.               “Geçen gün sınıf arkadaşımla tanıştım (sadece öyle olduğunu söyleme

yakın zamanda genç bir adamla tanışan arkadaşınız). Birbirlerini o kadar çok sevmişler ki ilk buluşmada yatmışlar. Sonra birkaç toplantı daha yaptılar ve ardından aramalarına cevap vermeyi bıraktı. Kayboldu, çünkü ilk görüşmelerinde, neredeyse zorla numarasını cep telefonuna girdi. Desenleri görüyor musun?

Veya: “Bir arkadaşım var. Tatlı, zeki, güzel ve ölçülü davranış. Ama nedense erkekler birkaç görüşmeden sonra onu terk ediyor. Bekarlık tacına sahip olduğunu mu düşünüyorsun, yoksa öyle davranmıyor mu?

2.               Ona şakacı bir soru sorun: “Ve eğer size söylenseydi: “Burada biri harika dans eden, seksi seven ve genellikle çeşitli olan, ancak bir hostes olarak çok vasat ve diğeri olan iki güzel arasından seçim yapabilirsiniz. mükemmel temiz kadın, dikişçi, iyi yemek yapıyor ama sıkıcı bir kapalı karaktere sahip. Kimi seçerdin?”

Bu "keşif" size davranışınızı düzeltme veya zamanında dönme yeteneği verecektir. Bu sorular, konuşmanın yönünü hissetme yeteneğini gerektirir - bu sefer. İkincisi - aranızda belirli bir güven düzeyi gerektirir. Üçüncüsü, onlara biraz alaycı bir tavırla samimi bir şekilde sormalısınız.

Heyecan verici sorular

                  Bir erkeğin hayatındaki ilk kadının asla unutulmadığı doğru mu?

                   İlk seksin nasıldı?

                  Acaba akşamları film izlemek dışında nasıl rahatlıyorsunuz?

                   Boş zamanlarında nasıl eğleniyorsun merak ediyorum.

Cevap ne olursa olsun, yine seks konusuna yönlendirin. Bunun gibi sorular striptizci gibi davranır. Arzu uyandırırlar ve bu arzunun kreması tamamen size gider.

makalesinde

Bölüm 8. Psikolojik inisiyatif sahibi olma. Temel prensipler.

Kaderini kendi elinde tut yoksa başkasının eline düşer.

V. Rumyantsev

Aşk sıfırdan doğmaz - bir kıvılcıma ihtiyacı vardır. Yeni başlayanlar için, henüz ona yakınken, onun ilgisine olan duyarlılığınızla, sadece ilk kıvılcımı çakıyorsunuz.

Unutmayın, güçlü iradeli, aktif bir erkekle karşı karşıyaysanız, kendisine karşı hiçbir şiddeti kabul etmeyen, özgürlüğü seven bir hayvanı evcilleştiriyorsunuz demektir.

Artan arzu anında kulaklarınıza ne kadar lezzetli erişte asarsa assın, bu puanla övünmemelisiniz. Size olan çekiciliğinin kıvılcımı , siz ona aşırı önem vermeye başlar başlamaz , alevlendiği anda sönebilir .

Onunla olan ilişkinizdeki istikrarın onu sıktığını düşünüyorsanız, yakalamaya başlayın. Önce ondan uzaklaş, psikolojik inisiyatifi elinde tut.

Bu ilke, bir gece kulübünde veya restoranda gözlerinizi parlattığınızda bile çalışır. Yakında bulunan bir nesne için ilginç kalmak istiyorsanız, uzayda aktif olarak hareket etmeli, yani dans etmelisiniz. Ve sadece bir yerde durmak değil, onun için göze batmak, ama dans pistinin her yerinde hareket etmek.

Avcılar ve yırtıcılar, ortaya çıkan ve kaybolan hareketli avlara en şiddetli şekilde tepki verirler. Hareket etmeyen oyun sadece korkak çöpçülerde istek uyandırır. Hareket halinde kalmak, herhangi bir ilişkiyi yenileme ve geliştirme yeteneğinizin anahtarıdır.

Özdenetim mi yoksa kayıtsızlık mı?

Bu iki nitelikten biri mutlaka her femme fatale'de bulunur. O kadar kendine hakim mi yoksa bana karşı mı kayıtsız? Bu soruya şaşıran erkekler sizi akıllarından çıkaramaz.

Kendini kontrol, gerekçesiz zihinsel striptiz ve ani hareketlerin reddedilmesidir. Bu, bir kalp yiyicinin geç de olsa tanınmasını sağlayan ilk niteliklerinden biridir.

Bununla birlikte, bazen hiçbir özdenetim yoktur - sadece güçlü duygular yaşamaz. Ve burada, uygunsuz bir şekilde, aşıkların ebedi sorusunun cevabı size açıklanıyor: "Neden hep bizi sevemeyecek olanlara aşık oluyoruz?" Çünkü duygularınızı çok çabuk şımartmaya başlıyorsunuz. Ve en önemlisi, çünkü onları çok erken göstermeye başlıyorsunuz . .

Bu yön, insan ruhlarının ince bir uzmanı Vladimir Vysotsky tarafından ima edildi: “Şefkatli sözler bağırmayın, bağırmayın - şimdilik onları esaret altında tutun. Vapurların gece çığlık atmasına izin verin. Bağırın - ve tarlada rüzgar arayın!

Açıktır ki, aşık olmanın ilk aşamasında çoğumuz coşkuyla kaplanırız; bunun altında yatan amaç, rasyonalizmi kapatarak bizi dikkatsizce çoğaltmaktır.

İlk alarm zillerini aldıktan sonra kendi kendinize: "Dur!"

Asıl mesele, gerçekten ne tür bir aşka ihtiyacınız olduğunu anlamaktır: varsayımsal mı yoksa gerçek mi?

Tersi durum, aşk kanalından diğer programlara geçme yeteneğinizi kaybettiğinizde ortaya çıkar. Sonra "pervasızca aşık ve ilham verici" ... dönüşür ... onun için en beklenmedik anda terk edilebilecek bitkin ve savunmasız bir aşk kölesine dönüşür.

Aşk hakkında bağıramazsın - onun hakkında fısıldayarak konuşmalısın. Bu, özellikle bir kerelik bir şımartmadan daha fazlasını talep ettiğinizde doğrudur.

Buradaki mesele ikiyüzlülük ilkesinde değil, "ona hemen vermemek, hiçbir koşulda bir buz bloğunun konumunu korumak." Onunla çılgınca seks yapmadan önce ön tanışma için bize ayrılan süre, kişiliğini deşifre etmek ve sulu bir parçayla pervasızca dalga geçmek için kullanılabilir. Çünkü biri hemen yapabilir, diğeri - "ancak sonra ...". Bir adamı anında ve herhangi bir konuşma yapmadan nasıl çözeceğinizi biliyorsanız, devam edin. O zaman bu konu hakkında okuyacak bir şeyler yazmanın ne anlamı var?

Kendini kontrol etmenin sağladığı ikinci ikramiye, ilişki son bir çıkmaza girmiş gibi göründüğünde ve duygularınızı dozlamanız veya durumun karmaşıklığına bağlı olarak onları tamamen kapatmanız gerektiğinde bir darbe almanıza yardımcı olmasıdır. Sık sık olur. Birbirinizle tanışır ve eğlenirsiniz ve aniden ... adamın artık size ait olmadığını hissedersiniz. Bunun bir çok sebebi olabilir ve hepsi dikkate alınırsa yetersizlik içerisine düşebilirsiniz.

Ortalama bir aşık bu durumda ne yapar ? Her şeyi düzeltme çabasıyla, umutsuzca pırıl pırıl topuklu ayakkabılarını kapıyor. Sadece ondan alaycı bir şekilde duymak için ahlaksız iç çamaşırı ve çorap giyer: "Sana ne oldu?"

Çok itaatkar ve huzursuz hale geldiğinde, genellikle her şeyi daha da kötüleştirir ... Tüm suçu ve sorumluluğu üstlenen zavallı şey, yalnızca üzücü sonu yaklaştırır!

Kendini toparlama yeteneğinin ona yardımcı olabileceği yer burasıdır. Durumdan geri adım atın... ve "tersini" oynayın. Aniden ona tanıdık gelen şeylerin gidişatını değiştirin. Sonra yumuşak ve kabarık sarışın beklenmedik bir şekilde kendini siyaha boyuyor ve ... diyelim ki köydeki büyükannesini ziyarete gidiyor. Aynı zamanda, valizine hangi şık gece elbiselerini özenle koyacağını erkeğinin kesinlikle görmesi için her şeyi yapıyor.

"Saçlarını ne yaptın? Köye gidiyor musun? Dior elbisesiyle boğaların önünde kirletecek misin?” - bu, ona sorduğu soruların sadece küçük bir kısmı, sonunda kontrolünü kaybediyor. Yani ona! Hedefine ulaştı - buzdağı çözülmeye ve yüzmeye başladı ...

Kendini kontrol etme eksikliğini, erkekler için çok çekici olan kadın ifadesiyle karıştırmayın. Etkileyicilik, değişken ruh halinin periyodik olarak yanıp sönmesidir, karşılayabileceğiniz duygusal bir açıklıktır, kendinizi baştan çıkarıcı bir yüksek durumda hissedersiniz. Ve kendini kontrol arka plandadır. Romanınızın kritik bir anda kurtuluşunu sağlayacak duygusuz bir arka plan.

Önce aşkını itiraf etmeye değer mi?

İtirafın kolaylaştırır derler... Ama aşkını itiraf etmeye değer mi? Önce "seni seviyorum" demek, biraz da sahte değil. Aşkın yanı sıra cesarete de sahip olmak gerekir.

Bir diğer soru da “Şu anda böyle bir cesarete ihtiyaç var mı?” Ya da belki şimdilik belirtmemek daha iyidir? Belki kendini köşeye sıkıştıran ilk kişi sen olmayacaksın?

Seni ne durduruyor?

Aşkta aşırı davranan kaybeder. Gerçek duyguların olduğu yerde, prensipler sadece araya girer. Bir kişiye ruhunuzu açıp sadece birbirinize daha yakın olabilirsiniz ya da aynı dürtüsel "Seni seviyorum" ile anın tüm cazibesini yok edebilirsiniz. O bir alçak ya da senin gibi bir şey olduğu için değil. Sadece ya ana düşersin ya da aceleyle uçup gidersin.

Kız blogunda şöyle yazıyor: “Burada onu seviyorum ama o bunu bilmiyor ve bana sadece bir arkadaş gibi davranıyor. Bazen bana öyle geliyor ki, ona kendimi açarsam bir ilişkimiz olabilir. Ona soruyorlar: "Neden yapmıyorsun?

ona duygularını göster? O: “Aynısını başka bir adamla yaptım. Ona ilk aşkımı itiraf ettiğimde arkasını dönüp gitti.

Aşk hakkında tek kelime yok!

Bir kişi ne kadar deneyimliyse, o kadar şüphecidir ve onda güçlü duygular dalgası uyandırmak o kadar zordur. Kendinize yüzeysel bir ilgi uyandırmak ve erkek gururunu okşamak kolaydır, ancak deneyimli bir erkeği sonsuza kadar sizin yapmak için acele ederseniz, haşlanmış bir adam gibi sizden çekinebilir. Ve büyük ve saf aşkı istemediği için değil, sadece henüz hazır olmadığı için.

Bazı durumlarda, zamansız bir aşk ilanı, ilişkilerin daha da gelişmesi için ilk cinsiyet için doğrudan bir provokasyondan çok daha büyük bir risk oluşturur. Bir erkeği ilk seks için nasıl kışkırtacağınız hakkında daha fazla bilgi için "Bir erkeği nasıl hızlı bir şekilde baştan çıkarırsınız" makalesini okuyun.

Erkeklerin ceplerini nasıl zarif bir şekilde tersyüz edersiniz?

Zeki ve son derece ahlaklı bir kadın olan sen, sevgili erkeğinin ceplerini neden çıkarıyorsun? Kesinlikle başkasının pahasına bayat kar elde etmek için değil.

Bu, onda size karşı daha güçlü ve daha açık duygular uyandırmak için gereklidir.

Kesme çiçek buketlerini hiç sevmedim ama bir çiçekçinin önünden geçerken utanmadan müstakbel kocamdan bana bir gül süpürgesi daha almasını istedim. Mütevazı bir maaşı olduğunu ve fazladan parası olmadığını anladım ama bunların her zaman üzerimde olması gerektiğini de anladım. Benim için harcasın, beni memnun etmeyi alışkanlık haline getirsin! Bir arzu olurdu - araçlar zamanında gelecek.

Herkes utanmadan ve aynı zamanda nazikçe soramaz. Bu en iyi şımarık bir çocuk tarafından yapılır. Kendiliğindenlikleri şaşmaz olanı “Baba, satın al!” diye telaffuz ettiklerinde, bu asla kaba olarak algılanmaz. Böyle bir talebin başarısı, çocuğun ebeveyninin sevgisinden şüphe duymaması ve ayrıca gerekli olan şeye gerçekten ihtiyacı olduğundan, bunu hak ettiğinden emin olmasıdır. Bu nedenle sevgili bir çocuk sorduğunda gönderileceğinden korkmaz.

Babayla böyle bir ilişki sürecinde, hoş bir "soruldu - alındı" refleksi düzeltildi. Böylece çocukta korkusuz bir karakter gelişir, bu yüzden "Çocuklar şımartılmalı, o zaman içlerinden gerçek hırsızlar çıkacaktır" derler.

Bu örneğin aksine, çoğu kadın ya nasıl soru soracağını bilmiyor ya da bunu yapıyor, bu da özgüvenlerini zedeliyor ki bu, erkeklerle kolayca ve gerilim olmadan başa çıkılması gerektiği varsayımımızla temelden çelişiyor.

Öyleyse neden birçoğunuz, bu kadar güzel ve zeki, hala adamlarınıza cömert olmayı öğretmediniz? En popüler cevap: "Sormak - gurur izin vermiyor - erkeklerden bağımsız olmak istiyoruz." Bu kendini kandırmaktır! Aslında, kendinizi almaya değmez buluyorsunuz. Arzularınızı bir dilenciye dönüşmeden nasıl söze dökeceğiniz hakkında bilgi için, INrT ^^^ taMagsIati / imperishable / unmen'e sor / adlı ayrı makaleyi okuyun.

Bu hastalığı nereden kaptın? Evet, her şey oradan! Unutulmaz bir aile tüzüğünden. Büyük olasılıkla, en sevdiğiniz babalar büyük insanlardı ve çocukluktan öğrendiniz: sorun veya sorun - yine de hiçbir şey alamayacaksınız. Ve eğer yaparsa, o zaman sadece zorunlu koşulla - çalışmak için! Ve şimdi bu durum size boğazdaki bir kemik gibi geliyor, sevdiğiniz kişiyle normal bir diyalog kurmanıza engel oluyor, elinizin hafif bir hareketiyle onun tüm maddi değerlerini önünüze seriyor. Sonra kesinlikle hatırlatıldın, sana verdim diyorlar ve sen çok nankör, umutlarımı haklı çıkarmadın, yani çalışmadın. Bugüne kadar, bir erkeğin size karşı koşulsuz sevgisine inanmıyorsunuz, bu yüzden iyilik yapmak zorunda kalıyorsunuz. Ve şimdi bile, bir yetişkin olduğunuzda, bir erkekten bir şey istemeyi düşündüğünüzde bile, mideniz bulanmaya başlıyor.

On beş yaşındaki kızı, bir kafede bir arkadaşının yanına uğrama bağımlısıdır. Babam bundan hoşlanmadı ve bir gün tesadüfen önüne şu cümleyi bıraktı: “Vesna kafesindeki bu süslü dilencilere bakmak komik. Bütün akşam bir çeşit meyve suyuyla oturuyorlar ve üç saat boyunca çek-çek-çek, ta ki acıyarak bir enayi onlara daha önemli bir şey ikram edene kadar. Kızı akıllıydı. Yetişkin oldu - erkeklere kendisi davranıyor.

Bu tür maceralardan sonra, normal bir erkekle etkileşime girmektense bir erkeği bakıma alıp jigolo seviyesine indirmenin daha kolay olduğu, normların ötesinde özgürleşmiş hanımların saflarına katılırsınız. Çocukluğundan itibaren kolayca alma fırsatından mahrum bırakılan güçlü kadınlar, hayatları boyunca potansiyel patronları otomatik olarak reddederler. (Bu konu hakkında daha fazla bilgi için "Güçlü bir kadın mı yoksa bir manipülatörün kurbanı mı?" başlıklı makaleye bakın.)

Bununla birlikte, bazen daha da kötüsü olur - kronik kaybedenler ve despotların kurbanları, tüm potansiyel vericileri de reddeden sevilmeyen kızlardan büyür. Dıştan, bu kendini şu şekilde gösterebilir: bir erkek olur olmaz

böyle bir bayana iyi bir şey vaat ettiğinde, ona onaylayarak gülümsemek ve şimdiden teşekkür etmek yerine kaşlarını çatar ve bağımsızlık ve dürüstlük oynamaya başlar.

Kendi bükülmesinden dolayı kendisine düzgün bakılmasına izin vermeyen bir tür eğilen at. Pekala, eğer çok gayretliyse, böyle bir davranışla onu alaycı bir şekilde yük ata çevirenleri kışkırtacaktır . Bağımsızlık her zaman iyidir, ancak bu durumda gösteriş yapmak uygunsuzdur.

Hayatın maddi yönüne kayıtsız kalmanıza gerek yok - kendi duygularını güçlendirmek adına erkeğinize yetenekli olmayı bilinçli olarak öğretmeniz gerekir.

Aslında, veren bir adam, zevkle alan bir kadını, onu böyle seven bir kadından daha çok takdir eder. Bir kişi için ne kadar çok zaman, para ve çaba harcanırsa, veren taraf duygularında o kadar ileri gitme eğilimindedir. Bir ev inşa etmek gibi. Diyor ki: “Ruhumu koydum, nasıl satayım!” Alıcı taraf genellikle daha soğuk bir pozisyon alır.

Nietzsche bunu çok iyi söyledi: "Gerçekten sadece insanlar yetenekli değildir. Her şeyi geri verirler. Bu yüzden onları sevenlerde tiksinti uyandırırlar.

Öyleyse cömert ol. Bir erkek size “Ne istersen iste” derse, en pahalısını dileyin. Elbette mantıklı. Ucuz kozmetik ve giysilere, ucuz kafelere alışkınsanız, bu da bir erkek için bir göstergedir.

Diyeceksiniz ki: “Nasıl oluyor da toplumumuz için erkeklerden ücret alacak kadar fahişe değiliz! Biz namuslu kadınlarız." Bu arada, satış hakkında. Öyle ya da böyle, hepimiz kendimizi müzayedeye çıkardık. İster iş bulalım, ister hayat arkadaşı arıyor olalım - her zaman takdir edilmeyi hayal ederiz. Ve bu iyi, sağlıklı hırslarımız olduğu anlamına geliyor.

Kendinizi değerli bir kadın olarak ilan etmek için güzel olmak gerekli değildir, bakımlı olmak daha önemlidir. Gerçek bakım, bir güzellik uzmanına bir kerelik ziyaretler değil, kendine karşı titizlikten kaynaklanan günlük öz denetimdir. Mecazi anlamda, kayıtsızca yağ biriktirebilir ve kırışıklıkları görmezden gelebilir veya bu sorunları çözebilirsiniz.

Bir yaşam tarzı olarak talepkarlık, yalnızca kendinizle ilgili olarak değil, aynı zamanda erkeğinizle ilgili olarak da gelişmek için yararlıdır. mutlaka çok değil

pahalı bir görüntü oluşturmak için harcayın. Pahalı ve şık aynı kavramlar değildir. Küçük bir masrafla bir milyon dolar gibi görünebilirsiniz. Görünüm, sizin için normun ne olduğunun ve en önemlisi, sevgili bir ruha sahip erkeğinizden neyi kabul etmeye hazır olduğunuzun bir göstergesidir. Bugün düşük kaliteli mücevher takmayı kabul ederseniz, büyük olasılıkla elmaslar size sunulmayacaktır. Genel olarak, hepsi bağışçıya değil muhataplara bağlıdır.

Hayat, aynı erkeklerin farklı kadınlara tamamen farklı şekillerde davrandığını gösteriyor: Vicdanı rahat bir paralel hanıma elmas bir kolye alırken, onlara indirimli bir paslanmaz çelik yüzük hediye ediyorlar. Gerçek olarak kabul edin, sevgili adamlarınız herkesle aynı insanlar - nerede ve kiminle çok tasarruf edebileceğinizi mükemmel bir şekilde görüyorlar. Peki ya adalet?! - öfkeyle haykırıyorsun. Ve size cevap vereceğim, aslında bu doğru. Çünkü benzerler her zaman çeker: Elmaslar sadece altınla gider, bakırla asla!

Yirmi yaşındaki Masha'nın sevgilisi, çalıştığı restoranın müdürü olan altmış yaşındaki şefiydi. Maddi desteğe ihtiyacı vardı, kalıcı erkek gücünün canlı bir gösterisine ihtiyacı vardı. İlk başta ona düzenli olarak hediyeler verdi ve onun için önemli miktarlar kustu ama bir gün her şey değişti.

O gün saunaya gittiler. Yolda para biriktirmek için ondan şampuanını ve duş jelini almasını istedi. Pratik kız, “eğlencenin” ardından cebinden bir kez daha para harcamamak için ıslak şişeleri poşete koyup eve götürdü.

Görünüşe göre Masha'ya acıma ve iğnelerine ve iğnelerine daha çok atmaya başlama zamanı. An, hayır! O günden itibaren genç bir metrese yapılan yatırımlar sadece ürünler ve ev kimyasalları ile gelmeye başladı. Ve minimumda. Ve kız öfkesini dile getirdiğinde, sevgilisi fikrini değiştirdi ve her yakınlık için mütevazı bir yemek sepeti bedelini ödemeye başladı.

Masha gibi bir kızın yeterli olacağına karar verdi. Neden belirtilen fiyattan daha fazlasını ödeyesiniz? (Bir ilişkide daha azına razı olmama konusu hakkında daha fazla bilgi için "Beni takdir etmesi için" makalesini okuyun I11p://^^^.ma1gіagcba1.gi/manipulirrv-any-^man/wtf-p-me -takdir/ )

Ondan kabul ettiğiniz sop'un sizi zaten özgüveninizi kazımanın çok zor olduğu bir seviyeye getirdiğini anlamak önemlidir. Lordun önemsemesini almak, bir kafede bulaşıklarıyla yemek yemekle aynıdır - bunların hepsi fakirlerin alışkanlıklarıdır. Sadece ciddiye almalısın, hatta onunla parasız ve hediyesiz yatmalısın ve ona kendin hiçbir şey vermemelisin!

Tabii ki, herkesin kendi fiyat noktası vardır. Kime daha fazla verilirse, daha fazlası borçludur. Som altından yapılmadığı ve değerli taşlarla kaplanmadığı sürece, bir petrol kralına Sevgililer Günü'nde sevdiği kadına yalnız bir kahve fincanı vermek yakışmaz.

Eski zamanlardan beri, bir erkek hayranlığının bir göstergesi olarak bir kadına adaklar sunar. Yüzyıllar geçti ve ... hiçbir şey değişmedi! Cömert verici olma zevkinden onu mahrum etme! Doğal para avcısında bir patron veya sadece "baba" gibi hissetme arzusunu uyandırın.

Erkek için büyük masraflara yol açan kadın sevgisi sadece ona fayda sağlar. Aktif olmasını sağlar: para kazanın, kariyer yapın, zorlukların üstesinden gelin. Ve ona doğrudan şöyle derseniz: "Biliyorsun, senden hiçbir şeye ihtiyacım yok, yine de seni seviyorum ve seçtiğiniz herhangi bir kulübe beni ayarlayacaktır", o zaman pasif kalır ve sıkılır. Onu suçlamazsın, adrenalinini almaz.

Kaybeden konumuna girdiğinde, onun için durumu daha da kötüleştirirsin! Size altın ve elmas yağdırmaya ve bunun için hayatında bir şeyi değiştirmeye çalışmayacak - bunun için ona motivasyon vermiyorsunuz. Kendini bu kadar özverili, yumuşak ve kabarık olduğun gerçeğiyle eğlendiriyor musun? Boşuna. Bu konuda size daha çok şaka gibi gerçek bir hikaye anlatacağım.

Birbirine aşık bir çift stadyumun önünden geçer.

-       Sevgilim, aşkımız adına Altın Kupa'yı kazanacağım!

-       Kazanıp kazanmaman benim için o kadar önemli değil. Seni bardaksız sevmeye hazırım!

Altın kupayı alamadı.

Birbirine aşık olan çift yine stadın önünden geçer.

-       Sevgilim, görünüşümü kaybediyorum; tekrar eğitime başlama zamanı.

-       Merak etme, karnın büyüse de seni seveceğim.

Zaman geçer. Adam sporu bırakır, antrenmanı bırakır ve hızla şişmanlamaya başlar.

Yine stadın önünden paytak paytak geçiyorlar. Bir şişe bira alır ve hareket halindeyken içer.

-       Ne kadar içebilirsin! Beni seviyorsan, bırakmalısın! şişeyi ondan alarak itiraz ediyor.

- Bu doğru mu? Gelecek vaat eden bir atlet olduğumda, kim olursam olayım ve ne yaparsam yapayım beni seveceğini söylediğini hatırlıyor musun? Aşkımızın hatırına, beni olduğum gibi sev. Bana biramı ver!

pratik öneriler

"Kendinize harcamak" sorunu sadece bir önceliklendirme sorunudur . Pek çok şey onun için senden çok daha önemli olabilir: alkol, arkadaşlar, eğlence ve hatta kız arkadaşlar.

Onun kötü durumuna girmek aklınıza geldiğinde bunu bir düşünün.

1.               Bazı özellikle yetenekli bayanların sözlüğünde "satın al" kelimesi hiç yoktur - yerini incelikli "ihtiyaç" kelimesi alır. Erkekler “istiyorum” ve “ihtiyacım var” sözlerini çok daha fazla dinliyorlar, onları “satın al” kadar rahatsız etmiyorlar.

Kelime ile çalışma aşağıdaki şemaya göre yapılır. Zaman zaman, bu "sihirli" kelimeyle bağlantılı olarak, sanki şans eseri hatırlıyormuş gibi, istenen şeyden bahsediyorsunuz. Bunu sık sık ama kısaca hatırlatın. Hiçbir durumda sızlanmaya izin vermeyin! Üstelik bu sözlerin doğrudan kendisine hitaben söylendiği izlenimine de kapılmamalıdır. Unutmayın: ondan hiçbir şey istemeden ve utanmadan arzularınızı yüksek sesle dile getiriyorsunuz.

Patolojik bir cimri değilse ve sana karşı hisleri varsa, ihtiyacın olanı yapacaktır. Ve şimdi böyle bir fırsatı yoksa, onu nasıl bulacağını düşünecektir. Böylece bir taşla iki kuş vuracaksınız: bir kişiye gelişme ivmesi verin ve ondan istenen şeyi alın.

Bu yöntemde önemli bir nüans var - erkekler "ihtiyaç" kelimesini esas olarak ilişkileri zaten tüm hızıyla devam eden ancak henüz tam olarak hazır olmayan kadınlardan alıyor. Yani, sadece ağzının içine baktığınızı yaparsanız ve ona ayak uydurmaya çalışırsanız, zaten bildiğiniz tüm yollarla onu memnun ettiyseniz - dinlenin, size çok fazla harcama yapmayacaktır. Çünkü sen onun için zaten fethedilmiş bir nesnesin. Bu durumda, kitabımı gözden geçirin ve inanç sisteminizi gözden geçirin.

2.               Adamın paraya birincil ihtiyaçlarınızı karşılamak için değil, çeşitli zevkler almak için ihtiyacınız olduğunu anlamasına izin verin. Gerçekten öyle olmasa bile. Bu mide bulandırıcı sözlere gerek yok: "Telefonuma koy, yoksa param bitti" veya "Bana bir şişe maden suyu al, yoksa cüzdanımı unuttum." Zengin sadaka vermeyi sevmez, parayı zevkle harcamayı sever. Bu zevke sahip olduğunuzu gösterin, o da memnuniyetle ceplerini açıp sizinle yuhalayacaktır.

3.               "Cimri babanın kızı" gibi sahte bir suçluluk duyma. Unutma, erkeğinin parasını onsuz harcamak her kadın için bir onurdur. Buna hakkınız var. Çünkü iki kalbin çekim yasasına göre sen o'sun. Bunu yaparak, sadece birbirinize daha yakın olacaksınız.

4.               Adama senin için büyük meblağlar harcamanın sorun olmadığını göster. Nasıl gösterilir? İçinizde normalleştirin. Her şeyi anlıyorsanız, ancak kendinize hakim olamıyorsanız, Külkedisi klişesini kırın. Utançtan kurtulduktan sonra, kendi babana git ve haince O'nun ceplerini çıkar. Babasıyla işler yolunda giderse diğer erkeklerle arası çok daha kolay olacaktır. Babanla pek şanslı değilsen, o zaman erkeğinin ceplerini çevirerek, babanın tüm borçlarını onurlu bir şekilde iade edeceksin.

5.   Zaman zaman kendinize şu önemli şeyi hatırlatın: "Ben başlı başına bir hediyeyim, şımartılmaya layıkım!"

Donörden Vampa ” kitabımda ilişkilerin maddi yönü hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz ^enie12 2013/

Bölüm 9

Çok fazla hırsınız varsa ve sıfır enerjiniz varsa - ne kadar kibirli olursanız olun, ilk ona giremezsiniz. Aynı zamanda, enerji eksikliği, çıtayı kendiniz için düşürmeniz için bir neden değildir! Bu, arzularınızı gerçekleştirmek için neden yeterli güce sahip olmadığınızı düşünmek ve bu eksikliği düzeltmek için bir fırsattır.

Bu bölüm, tutkularınızı gerçekleştirmek için enerjiyi nereden alacağınız, bu enerjiyi nasıl koruyacağınız, uzun zamandır olmayı hayal ettiğiniz şey haline nasıl geleceğinizle ilgili.

Kimin enerjiye ihtiyacı var?

Zaten anlayabileceğiniz gibi, Matriarchy.YdII'nin çeşitli kadın gücü türleri hakkındaki tüm materyalleri, her şeyden önce, zaten içsel olarak buna ulaşmış ve sadece becerilerini biraz geliştirmek isteyen hırslı bayanlara yöneliktir.

"Ruhları tamamen açık" yaşamayı seven ve kaderlerini özverili bir şekilde yanlış ellere emanet eden kadınlar için, size yalnızca mutlu bir yolculuk diliyorum - büyük miktarlarda enerjiye ihtiyaçları yok çünkü. kendini yok etmeye harcanacak.

Her şeyden önce, potansiyelinizi en üst düzeye çıkarmak için enerjiye ihtiyaç vardır. Örneğin, web sitemde Matriarchy'de okuduklarınızı kolayca uygulamaya koymak için, öğrettikleri gibi, ama hiçbir şey çıkmıyor!

Bilginizin etkisini elde etmek için, motivasyon için güçlü enerjiye ihtiyacınız var, bununla ilgili daha fazla bilgiyi http^ www.matriarchat.ru/no^enka/how-to-motivate/ adresindeki ayrı bir makalede okuyun .

Enerjik olmak, hayatlarını yönetmeye kararlı ve bundan keyif almaya kararlı kadınlar için önemlidir.

Fazla enerjiniz olur olmaz, iş ve özel hayatınız tüm hızıyla devam edecek. İlk olarak: karşı cinsin gözünde alışılmadık derecede çekici hale geleceksiniz. İkincisi, uykunuzda geçirdiğiniz saatler yarıya inecek, bu da büyüleyici seks için daha fazla zamanınız olacağı anlamına geliyor.

"Nasıl enerjik olunur" makalesi, bu kitabın yazarına enerji veren bazı egzersizler veriyor http://www.matriarchat.ru/become-beautiful/become-beautiful-and-energetic/ .

Enerji tasarrufu nasıl yapılır ve artırılır

Oligarklarımızdan birinin bir röportajda dediği gibi: "Zengin olmak istiyorsan, para biriktirmeyi öğren." Zenginliğimiz enerjimizdir, bu yüzden onu çıkarmadan önce onu nasıl kurtaracağımızı öğrenelim. Tek gereken büyük bir arzu ve biraz da özdenetim. Enerji tasarrufunun temel ilkelerini düşünün.

Kayıtsızlık enerji tasarrufu için neden önemlidir?

Enerji, başkalarının ne düşüneceğini düşünerek akar gider.

Başkalarının derecelendirmelerine bağımlılık nasıl öldürülür? Anlamsızca kendi kendine kazmayı nasıl durdurabilirim?

Değerlendiricilerinize zihinsel olarak "Beni yeterince seviyor musunuz?" diye sorduğunuzda ne kadar kaybettiğinizi hatırlayın.

Bu nedenle, diğer insanların değerlendirmelerine bağımlı olmak, enerjinizin sizin için elverişsiz bir yöne akmasına neden olacaktır. Bu durum size uymuyorsa, kendi içinizde bazı rahat davranış ve düşünce kalıplarını zorlamanız ve kırmanız gerekecektir.

Umarım doğru sonucu çıkarmışsınızdır ve artık sizin hakkınızda kötü şeyler söyleyeceklerinden endişelenmezsiniz - bunu zaten söylüyorlar.

Kıymetli enerjinizi “Dün ne aptaldım” konusunun tadına varmaya yönlendirdiğiniz sürece, enerjik olma tehlikesiyle karşı karşıya değilsiniz. Yıkıcı iç gözlem sorununu çözmek için “Hiçbir şeyden pişman değilim” yazısı yazıldı.

Kafanızda organize olun

Dağınık bir zihin, işe yaramaz düşüncelerin bir çöplüğüdür. Zaman zaman zihninizi tüm düşüncelerden arındırın. Zihni istediği gibi arındırabilen insanlar çok şey başarabilir. Bunun nedeni, planlanan temizliklerden sonra makul kararların önündeki tüm engellerin kaldırılmasıdır.

"Manipülatörün Hipnozu" eğitimimde sunulan egzersizlere ek olarak Iyp ^ ^ ^ .ta1gIarcsa1.gi / mallar / 2 / eğitim 2 hypn ^ zz manip ^yator" 1 - bölüm / , mükemmel bir arınma etkisi düşünceler her türlü yaratıcılığa sahip sınıflar tarafından verilir."Sanat Terapisi" bölümündeki makalelere bakın Uyr:HYPERLINK "http://www.matriarchat.ru"

Düşüncelerinin sahibi olan, tüm dünyanın sahibidir. Kontrollü bir kayıtsızlık durumuna giremeyenler, bir eczane veya psikanalist için çalışmaya zorlanırlar. Başarılarının çoğunu, figür olmayan kişi şişirilmiş bir oranda öder: kalp krizi, felç, sinirsel tik ve tüm bunlar ...

Bir kez umursamadığımızda, artık boşuna enerji israf etmiyoruz. Sonuç olarak, daha önce kapatılan tüm kapılar bizim için otomatik olarak açılır. Bu nedenle, hayattan maksimumu çıkarmak ve aynı zamanda kendinizi kurtarmak için iç huzuru, kendinize sevgiyi ve yoldan geçenlere kayıtsızlığı kazanın. Bunun nasıl yapılacağı hakkında daha fazla bilgi için "Umursama başarının anahtarıdır" makalesini okuyun.

Enerjinin korunumu ile ilgili diğer ilkeler

Günahlara tövbe etmeyi ve suçluluk duymayı bırak! Kendinizi alçaltın, hepimiz suçluyuz, çünkü biz zaten insanız. Bu gerçeği soğukkanlılıkla kabul edemeyecek kadar gururlu olanlar, başkalarıyla ve kendileriyle çatışmaktan başka bir şey alamazlar.

Enerjik kalmak için, kendi kusurunuz için suçluluk duygusunu bir kenara atmalı ve Ana hedefinizi yaşamalısınız - ikincil olan her şey, dikkatinizi ondan uzaklaştırmamalıdır.

Hatırlamak! Suçluluk, en zor fiziksel çalışma olan enerjinizi sizden daha fazla çalar. Bu yıkıcılıktan vazgeç

bugün düşünerek, gücünüzü korumak zorunda olduğunuz şeye zihinsel olarak geri dönün.

Gerçekten, ne için? Kariyer yapmak, çok para kazanmak, erkeklere aşık olmak, sağlıklı çocuklar doğurmak, güzel ve genç kalmak için... Hatırlamak çok kolay görünüyor! Ama hayır - sürekli olarak en önemli şeyi unutuyoruz. Sonuçta, daha somut bir şeyi hatırlamamız bizim için daha kolay: bir paket sigara satın almak, iki saattir şeker yemediğimizi hatırlamak - genel olarak, her şeyden önce, her şeyi hatırlamaktan mutluyuz, ama hakkında değil küresel hedeflerimiz. Küçük şeyleri hatırlamak çok daha kolaydır - hayatın kendisi her saniye onu hatırlatır. Sizin için gerçekten önemli olan bir şeyi düşünmeye ne dersiniz?

İşe ne kadar çok enerji harcarsanız, kendiniz için o kadar çok enerji biriktirirsiniz - bu, gelecekteki tüm kazananlar için temel kuraldır. Güçlü ve enerjik olmak istiyorsanız, erkeğiniz de dahil olmak üzere çevredeki sömürücülere değil, kendinize ve kendi işinize ilişkin tam bir özveri için hazır olmalısınız.

Her gün kişisel hedeflerimize en az yarım adım atmalı, “hayallerimizi gerçekleştirmek” için burada ve şimdi elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.

Korkma - pil oturmayacak - aksine kendi kendine şarj olacak. Bu gerçeğin sadece farkında olmak, zaman zaman gücünüzü korur ve çoğaltır! Bununla ilgili daha fazla bilgiyi “Her şey daha iyisi için. Kötüden iyi nasıl yapılır. I11p://^^^.ma1gіagcba1.gi/developed^e/all-k ^uch^him/.

Baştan çıkarıcı bir havaya girme teknikleri.

Duygularının nesnesiyle iletişim kuran bazı kadınlar çok huzursuz olurlar: Bir erkeği delirtmek için "Ben kafam iyi" durumundan yoksundurlar. Size sadece aşık olmaya benzer bir öforiye neden olmakla kalmayan, aynı zamanda tam ve doğal bir özgürleşme sağlayan narkotik olmayan yöntemler vereceğim.

Kısır deneyiminizden yararlanın

Herhangi bir eğitim kurumunun başında olsaydım, zorunlu pratik alıştırmalarla kesinlikle sarhoşların incelenmesi için bir bölüm kurardım. Herhangi bir kitaptan ve laboratuvardan daha fazlasını verirdi.

J._ Londra

Nasıl olduğunu hatırla. Baş hoş bir şekilde dönüyor, tatlı bir halsizlik vücuda yayılıyor. Tüm problemler yavaş yavaş bir bardakta çözülür ve

başka bir sigaranın dumanıyla birlikte dağıldı. Şüphe solucanlarını ve sahte kimliğinizi öldürmek için kanıtlanmış bir teknik. Doza uyulursa, o zaman ... artık üzülmezsiniz ve hiçbir şeyden korkmazsınız - bastırılmış enerjiniz, şişeden çıkan bir cin gibi dışarıya salınır. Böylece, bedelini sağlığınızla ve bazen de itibarınızla ödemenize rağmen neşeyi, huzuru ve özgürlüğü yeniden kazanırsınız.

Vızıltı oluşturucular arasında yasa dışı ve yasal uyuşturucular var. Özleri aynıdır - kendi başımıza elde edemeyeceğimiz hoş bir duruma girmeye yardımcı olurlar. O konforlu. Hatta bazen gereklidir. Aynı zamanda, sürekli kendine düşkünlük sizi pasif ve iradesiz yapar. Bunun bedelini, kullanılmadan bırakıldığında yavaş yavaş solmaya başlayan içsel gücünüzü kaybederek ödersiniz.

Bunu kesinlikle sizi korkutmak ve içki ve sigara içmenin ne kadar kötü olduğunu bir kez daha hatırlatmak için yazıyorum. Öfkeli Sağlık Bakanlığı'na ve ağlayan doktorlara katılmayalım, çoğu düzenli olarak başkalarının yapması yasak olan şeyleri kendileri yapıyor. Her şeyden önce, bu bölüm, defalarca geçici vızıltı iletkenlerinin etkisi altına giren, onların kendi vücutları üzerindeki mucizevi etkilerini çoktan takdir etmiş olanlara yöneliktir. Kişisel kullanım deneyimlerini kendi çıkarları için nasıl kullanacaklarını öğrenmekle özellikle ilgilenirler.

Şahsen neden uçmayı seviyorsun? İyi sebeplere gelince, bundan şüphem bile yok: misafirperver bir şirket ve atmosfer, zorlu günlük hayattan kaçma arzusu, vb. Tüm bunların arkasında gerçekten ne var? Tüm dünyayı sevme arzusu veya "iç işkencecinizi" boğma arzusu? Size rahatlama ve olumsuzluktan kopma fırsatı vermek için mi? Ne de olsa, iç eleştirmen dinlendiğinde, gerçek doğamız nihayet sahneye çıkıyor. İnsanların dediği gibi: "İçtiğinde, başka bir kişidir!"

İnsanlar içer ve dans etmeye başlar, şarkılar bağırmaya başlar ve gerçek olur. Analizörleri çalışmadığında - tüm sınırlayıcılar otomatik olarak devre dışı bırakılır. Bir kişi için, herhangi bir uyuşturucu, sonunda kendiniz olmanıza izin verebileceğiniz bir dünyaya geçiş gibidir. Sözleşmelerden ve önyargılardan yoksun bir dünyada - herkes oraya gitmek ister. Sağlam bir zihinde ve ayık bir hafızada, "oraya" gitmek bir şekilde sakıncalıdır. Dünyaya gerçek yüzünü göstermek korkutucu - ya ona tükürürse? Yeterli maske takmak zorundasınız. Er ya da geç kafanıza baskı yapmaya başlarlar ve sonra etrafınızdaki dünyanın sonsuz baskısıyla başa çıkmanın nesiller boyu kanıtlanmış bir yolunun varlığını hatırlarsınız.

Ve şimdi, gerçekten rahatlamak istediğiniz, ancak herhangi bir uyarıcı alamadığınız durumlarda çok yardımcı olan bir yöntem, çünkü

durumlar ortaya çıkmıştır. Bu nedenle, bir dahaki sefere kendinizi kötü bir ruh halinde, korkmuş veya üzgün hissettiğinizde, bir bardak maden suyu içerken rahatlayın ve şu anda ne içtiğinizi düşünün... alkol. Ve ne kadar çok içersen, "sarhoşluk" süreci o kadar hızlı gider.

Yeterince net bir şekilde hayal ederseniz, vücut kesinlikle tepki verecektir. Ve bir süre sonra ("kabul edilmiş" in etkisini hissetmeniz gereken genellikle), istenen coşku kesinlikle gelecektir. Tüm hisler son derece basit ve tanıdık - karmaşık fanteziler yok! Vücudunuz kandırılmadığı için, tam olarak neyi ve ne zaman hissetmeniz gerektiğini tam olarak bilir. Her şey güvenilir ve hızlı bir şekilde gerçekleşir - tıpkı birkaç bardağı devirmek gibi.

Dozunuzu zihinsel olarak alsanız bile, bu zevk merkezinizin çalışması ve ıstırabın kapanması için oldukça yeterli olacaktır. Böylece kendine yönelik şiddet sona erer. Şu anda istediğinizi yaparsınız ve zihinsel olarak yüksek seviyenizi aldıktan sonra, sonuna kadar rahatlayın.

"Büyüleyici" ol

Hayal kırıklığı zayıfların malıdır. Hayal kırıklığına uğrayanlara güvenmeyin - neredeyse her zaman güçsüzdürler.

G. Flaubert

Hızlı bir ayartmayla, analitik yeteneklerimizi abartmak aptalcadır - nesnemizi neyin memnun edeceğini asla yüzde yüz bilemeyiz. Evet, kendisi bunu pek bilmiyor. Her zaman bir durumda kazanırsınız - ... ruh halinizin, kendi sözlerinizin, görünüşünüzün ve yanınızdaki adamın gördüğü ve hissettiği diğer her şeyin tadını çıkardığınızda. Bu, etraftaki çoğu insanın yaptığının, sadece şikayet edecek bir şeyler arayan ve bu yüzden acı çekeceklerinin tam tersidir.

Ortak bir resim: Bir tavernadayken bir erkeği yakalamak istiyormuş gibi görünen iki kadın, menünün düzeninden, müzik repertuarından, çevredeki halktan memnuniyetsizliklerini ifade etmeye başlarlar veya daha da kötüsü, ağızlarını yalarlar. kendi sorunlarını dikkatle Yüz ifadeleri, herhangi bir güzellik enjeksiyonunu telafi etmiyor. "Ne için geldin?" diye sorma isteği uyandırıyor.

Ortamdaki her şey sizi yalnızca rahatsız ediyor ve üzüyorsa ve kesinlikle iyi bir şey yakalanamıyorsa, akıllıca kalkıp gitmeniz yeterlidir. Evde sus ve orada inle. Ne zaman istersin

bir erkeği ilgilendirmek ve dahası onu kendi üzerinize çekmek istediğinizde her şeyin tadını çıkarmalısınız. Şu sırayı hatırlayın : Önce mevcut durumun tadını çıkarın, sonra... beklenmedik bir orgazm. Etrafınızdaki boşlukta her şey yatakta olduğu gibidir: gergin bir şekilde orgazm için beklediğinizde, kesinlikle sizden kaçacaktır!

Arkadaşım ve ben bir gece kulübüne gittik. Ben dans ederken Sveta masada oturmuş meyve suyu içiyordu. Koltuğuma döndüğümde, sipariş etmediğimiz şampanyayı masamızda buldum.

Ben ortalıkta yokken, Svetin'in gezici bakışlarının yakınlarda oturan bir adama (veya daha doğrusu, klasik beyaz bir takım elbiseyle eksantrik bir şekilde birleşen parlak kırmızı (!) kravatına) odaklandığı ortaya çıktı. Bir arkadaşı onu bir erkek olarak değil, karanlık bir alemde parlak bir nokta olarak gördü: bir arka düşüncenin mutlak yokluğu, saf bir estetik zevktir! Ve onun açık, ilgili bakışını takdir etti.

Bir yer bulucu gibi hissetmek için, tüm duyulardan zevk almaya ayarlanmış her saniye, tam da bu duyguları harekete geçirmeniz gerekir: algı kanallarınızı açın. Kendine eziyet etmeyi bırak ve kendini bilinçli olarak kandırmaya çalış . Bu çok kolay ve hoş bir şekilde yapılır. Her gün kasıtlı olarak kendinizi böyle baştan çıkaracak bir şey arıyorsunuz ve sonsuza kadar "büyülenmeyi" öğreniyorsunuz.

Geceleri arabayla bir şehirden geçtiğinizde ücretsiz bir parkurun verdiği dinginliği hatırlayın. Bir trafik sıkışıklığında sıkıştınız ve yoğun bir şekilde yağmur yağmaya başladı. Damlaların melankolik sesini dinlemek, dışarıda olmadığına sevinmek ne hoş... Anın büyüsü her yerden çekilebilir ama... kural olarak dikkatimizi iç sorunlarımıza odaklarız. ve güncel endişeler

Sizi memnun eden bir ortam arayın veya kendiniz yaratın. Örneğin, gözlerinizi memnun etmek için yatağınızın önüne son derece sanatsal bir resim asarsınız, size dokunan bibloları sergilersiniz veya daha da iyisi, mutlu ve genç göründüğünüz en sevdiğiniz fotoğraflarınızı sergilersiniz. Kulağınızı memnun etmek için en sevdiğiniz hitleri cep telefonunuza indirin ve düzenli olarak dinlemenin keyfini çıkarın. Koku alma duyusunu açmak için - kendinize en sevdiğiniz parfümü serpin, pahalı bir puro yakın veya hoş kokulu bir adamın yanında durun. Vücudunuzun şehvetini artırmak için banyo yapın, ipek iç çamaşırı giyin ve hatta giymeyi “unut”.

Deneyimli düzenbazların etkisi altında bunu kaç kez bilinçsizce yaptığınızı hatırlayın. O zaman kasıtlı olduğunu fark etmedin

kasıtlı olarak şehvetli bir trans durumuna daldığınız romantik bir ortam yaratın. O zamanlar, daha önce pek çok kadın üzerinde başarıyla denenmiş bir yapıyı dışarıdan size yerleştirirken, duygu ve düşüncelerinizin içeriden geldiğini, kendi arzularınızın sizi ikame ettiğini düşündünüz.

Ne kadar kolay baştan çıkarıldığını, sunduğu çiçek buketlerine hayran kalarak ve lezzetli tatlılardan yudumlarken, restoranın enfes atmosferi, erotik melodisi, konforlu arabası ve sözlerinin tatlı müziği ile nasıl etkilendiğinizi hatırlıyor musunuz? Artık, gerçekten istediğiniz anda, istediğiniz zaman kendinizi baştan çıkarabilirsiniz. Ve aynısını sevdiğiniz kişilerle de yapabilirsiniz.

Kendinizi baştan çıkardıktan sonra mutlu bir aşık gibi görünmeye başlarsınız: gözleriniz parlar, dudaklarınızın köşeleri yükselir ve kafanızda kelebekler uçuşur.

Okuduğunuz ve okuyacağınız tüm teknikler, şüphelerinizi ve iç kıskaçlarınızı kolayca atabileceğiniz kutulardır.

Sistemi aldatın, eski programları atın

Cinsellik hafif bir transtır, onu taklit etmek imkansızdır. Cinsel sinyalleri özgürce yayınlamak istiyorsanız, "görünmek" değil, "olmak" gerekir. Kendi kendine güncelleme kurun ve eski programları atın.

Kaybedenle ayrıl

Her şey kaybolduğunda, bir şey bulma şansı daha fazladır.

V. Rumyantsev

Geçmişinize küçük bir gezinti yapalım. Kişisel bir baştan çıkarma kodu oluşturmak için, kendi yaşam deneyiminizin zaten içinizde yattığı gerçeğinden hareket edeceğiz, bu yüzden şimdi sorunlu aşk hikayelerinizden birini hatırlamalısınız. Nasıl başladı, nasıl gelişti, nasıl bitti.

Hafızanızı iyi araştırırsanız, herkes hayatında en az bir kez ilişkisinin istediği gibi bitmediği bir kişiyle tanıştığını görecektir. Bir şekilde, göz göze gelmediniz ya da o diğerine gitti - her halükarda, ayrılma inisiyatifi ona aitti, size değil. Öyleyse sevgili dostlar, bu başarısız aşk için teselli edip başınızı okşamayacağım. İllüzyonlardan vazgeçmenin ve bu ilişkilerin şerefsiz sonunun sizin ihmaliniz olduğunu ve sözde birinin size layık olmadığını hiçbir şekilde doğrulamadığını kabul etmenin zamanı geldi. Bir düşünün, durum gerçekten böyle olsaydı, romanı tamamlamak sizin ayrıcalığınız olurdu.

Öyleyse, hayal kırıklığınız için yalnızca siz sorumlusunuz: önce kasıtlı olarak çıkmaz bir bağlantı kurdunuz, sonra kendinize ulaşılamaz bir hedef belirlediniz: bu ilişkilerden başlangıçta ortaya konanlardan daha fazlasını sıkıştırmak. Sonuç olarak, başka bir melodram oldu: Büyük ve saf aşkınızın kimsenin ihtiyacı olmadığı ortaya çıktı!

Neden böyle oldu? Büyük olasılıkla, duygularınızı çok hızlı bir şekilde reddettiniz ve onlar da zihninizi ve iradenizi bloke etti. Yani o zaman bu bağlantıyı kendi iyiliğine çevirecek kadar aklın yoktu. Ya da zamanında kurtulma cesareti. Cesaret? Evet, evet, çünkü modern erkekler zayıf kadınları değil, sadece zayıf görünenleri tercih ediyor. Kendinizde aşırı zayıflık geliştirmeyin - sizi başarısız bir "bekle ve gör" konumuna sokan bu sonsuz fren. Onu cehenneme gönder ve yeni, büyük bir hayata uyum sağla.

Şimdilik geçmişinize geri dönün. Oradaki tüm başarısız maceralarınızı bir trajikomedi izleyicisinin bakış açısıyla görün. Romantik geçmişinizde rolünü aldığınız talihsiz ana karakterin ana komik özelliğini hesaplayın. Ona yürekten ve nazikçe gülün - sonuçta, bu aptal kız her şeyi doğru yapmak için çok uğraştı! Şey - o zamanlar yeteneklerinin zirvesindeydi! Değişmeyen kederi olmadan önce ona zaman zaman ne olduğunu hatırlayın ve romanlarına kaba darbesiyle kalın haçlar koyan o kısır davranış çizgisine kesinlikle dikkat edeceksiniz.

Sizi ilişkilerin uyumlu akışından çıkaran bu tuhaflığı düzeltin. Bu şekilde hareket etmeye yönelik bu açıklanamaz arzu, başka türlü değil. En iyi niyetlerden gelmiş olmalı! Ve bundan önce ne oldu? Kıskançlık, dargınlık, açgözlülük, kaybetme korkusu, “herkes gibi olma” hayali, “Dinliyorum ve itaat ediyorum” sözünü gece gündüz tekrarlama arzusu? Veya başka bir şey? Ve şimdi, bunun farkına vararak, her zamanki, ancak başarısız olan stratejinizi terk edin.

Durumu aldatmak. Bölüm 8 “Psikolojik inisiyatif sahibi olmak”ta açıklandığı gibi ilerleyin. Temel prensipler. Kendini kontrol etme veya kayıtsızlık ”- kritik bir anda tam tersini oynayın ve ... Tanrı ile“ hayal kırıklığına uğramış akıllı kızı ”bırakın, ona gelecekteki romantizminize girme şansı bırakmayın.

Size inatla modası geçmiş bir senaryo dayatan talihsiz karakterinizle, başarısız "Ben"inizden nasıl güzel bir şekilde ayrılacağınızı bilin. (“Neden aynı tırmığa basıyorlar” makalesinde bu konu hakkında daha fazla bilgi

duygusallığa gerek yok - panjurları indir ve onunla ilgilenme bile. "Hayal kırıklığına uğramış" çoktan kapıyı çarptı ve onu tekrar içeri almayacaksın!

Her şeyin yoluna girdiğinin bir göstergesi, ağrılı bir konuya karşı tutumda tam bir değişiklik olacaktır. Bunca zamandır kafanızda dikkatle beslediğiniz kendine acıma ve boş takıntıların yerini hafiflik, netlik ve ortaya çıkan cesaret alacaktır.

Kendinize yeni bir şekilde bakın: boş bir sayfa gibisiniz. Gelişimde sizi yavaşlatabilecek hiçbir şeyiniz yok çünkü artık sevmediğiniz ve üzerinize uymayan eski bir sundress'in kuyruğunu sürüklemiyorsunuz. Yetersiz giyinmektense tamamen çıplak olmak daha iyidir. Gereksiz olarak atın, üzerine gelin ve gidin. Artık eskiye olan hakimiyetinizi gevşettiğinize göre, bu sinir bozucu déjà vu artık hayatınızda olmayacak. Asla!

Bu egzersizi ihtiyacınız olduğu sürece yapın. Ve bir gün yetersiz bir dönüş hissederseniz, şu sözlerle kendinizi kolayca durdurabilirsiniz: Bu zaten oldu. Artık bu komediyi izlemiyorum.

Ve şimdi dikkat: en önemli ve hoş olan. Geleceğinizi yaratan, içinizdeki özgürleşmiş boşluğu hissedin. Kaybedecek başka bir şeyin yok! Tutunacak başka bir şey yok. Bu harika duyguyu tüm kalbinizle yaşayın! Arkanda bir uçurum var ve geri dönüş yok. (Bu durumu kendi amaçlarınız için nasıl kullanacağınıza ilişkin ayrıntılar “ Deneyimliler İçin Manipülasyonun Sırları ” kitabında anlatılmıştır.

Önde - kesinlikle yeni doluluk. Artık aşkta hayal kırıklıkları yok, kendinde artık hayal kırıklıkları yok - yalnızca çevrendeki dünyayla, kişiliğinle, tüm cazibesini henüz kendin için keşfetmediğin, sürekli büyülenmeler var. Yaklaşan umutlar. Ana şey, kıvrımların hareketiyle eski yeşil melankoli kalıbından kurtulan görüntünüzün saflığıdır.

Kendi baştan çıkarma kodunuzu ortaya çıkarın

Kendine hayran olmayanın zevki kötüdür.

V. Rumyantsev

Sözde eksikliklerinizi abartın ve son olarak, onlar hakkındaki en önemli şeyi anlayın - tüm hayatınız boyunca özenle telafi etmeye çalıştığınız eksikliklerinizin çoğu, potansiyel abartılmamış erdemlerinizdir. Buna tamamen katılmak için

ifade ve bundan en iyi şekilde yararlanın, yine bir şeyi hatırlamanız gerekir.

Geçmişe dönün, adresinizde şimdiye kadar duyduğunuz en parlak iltifatları çıkarın. Dahası, yalnızca yüzeysel dantel ve payetler göz ardı edilerek, kişisel özelliklerinizle ilgili olanlar önemlidir.

Bu iltifatları asla unutmayacaksın. Mide bulandırıcı bir kalıp taşımazlar ve her zaman samimi bir tonlamayla telaffuz edilirler ve ille de size aşık olan erkekler tarafından söylenemez. Tesadüfen tanıştığınız her iki cinsiyetten insanlar, mizacınızla ilgilenmeden bazen size şaşırtıcı gerçekleri açıklayabilir.

Ayrıca sarhoş masadaki filtrelenmemiş gevezeliğe dikkat edin. Sarhoş yoldaşlar çok sık olarak sizinle ilgili en karmaşık olmayan gerçeği yayarlar. Genel olarak, ilgisiz ve hatta tanımadığınız insanların sizin hakkınızda söylediği güzel şeyleri daha dikkatli dinlemeyi alışkanlık haline getirin. Kelimenin tam anlamıyla geçimlerini sağlayan şeyi verirler: sizde ön plana çıkan temel nitelikler.

Örneğin, kusurlu dişlerinizi inceleyen bir diş hekimi, ön dişleriniz arasındaki bu merak uyandıran boşluğun size ne kadar yakıştığı konusunda gelişigüzel bir cümle kuruyor. Diş hekimi sizi yatağa mı yatırmak istiyor yoksa diş teli takmakla mı daha çok ilgileniyor? Övgüsünde mantık yok - şeref sözü bir serçe gibi uçtu.

En değerli övgü, kendiliğinden ve yapmacıksız söylenen övgüdür. İnsanların size neden bu kadar bağlandıklarını mantıklı bir şekilde açıklayamadıkları bir durum, sizin için şu anlama gelir: "Bu, diğer kadınlar için tamamen kontrendike olurken, yalnızca size uyabilecek en merak uyandıran ve heyecan verici şey."

Böyle bir övgüyü her zaman hatırla. Onu alır almaz rakiplerinize karşı bir takım avantajlar elde edersiniz.

Özellikle değerli iltifatların bir başka işareti de düzenli olarak ve tamamen farklı kişiler tarafından tekrarlanmalarıdır. Hayatınızın farklı zamanlarında tanıştığınız insanların hepsi sizde aynı temel özelliği gösteriyor gibi görünüyor. Bu tekrarlar rastgele değildir. Kişisel baştan çıkarma kodunuzu temsil eden niteliklere istemeden işaret ediliyorsunuz.

Örneğin, doğal olarak afacan bir görünüme sahipsiniz. Akıllı kitaplarda böyle bir görüşün yorumlanması gurur verici görünmüyor: sinirlilik,

güvensizlik, aldatma. Ancak tüm klişelere rağmen, bilinçli ya da bilinçsiz olarak koruyucu maskenizi çıkardığınız ve bakışlarınızı kaçırdığınız anlarda, erkekler size sempati duyuyor ve taklit edilemez çocuksuluğunuzu hayranlıkla ilan ediyorlardı.

Aklınızda bulundurun: her yerde bulunan parlaklığın zihninizde sabitlediği baştan çıkarma standartlarına aykırı bir iltifatı ve kendinizle ilgili öznel fikirlerinizi bir kenara ittiğinizde. Bu noktada, ayrıcalığınızın gücüne inanmak ve kişisel baştan çıkarma kodunuzun ne olduğunu anlamak için bir şansı daha kaçırmış olursunuz.

Karanlık tarafını ortaya çıkar

Mükemmellikten korkma. Ona ulaşamazsın. Üstelik mükemmellikte iyi olan hiçbir şey yoktur.

S. Dali

Gökyüzünden yıldızları koparmak ve savaşçıları vurmak için mükemmellikle parlatılmış olmak yeterli değildir. Erkeklerin dünyasında görkemli zaferler için, son derece popüler olmayan önlemler almak - kişinin doğasının karanlık tarafını müttefik olarak çağırmak ve narsist olmak gerekir. İyi kalite ve neden kötü şöhretli orospuları damgalamak için kullanılan tek kelime bu? Bence kıskançlıktan yapıyorlar. Diğer insanlara saygı duymakta, kendi doğanızdan zevk almakta ve kendinizi tüm erkekler için çekim merkezi olarak görmekte kesinlikle yanlış bir şey görmüyorum. İşte bu, tam merkez! Tam olarak ihtiyacımız olan şey bu!

Bir arkadaşım içtenlikle kendini tüm erkeklerin ilgi odağı olarak görüyordu. Nasıl görüneceğine ve nasıl davranacağına dair kendi fikri olan bir kız. Vahşi hayal gücü ve tükenmez zekası sayesinde, onunla iletişim sürekli bir havai fişek gibiydi. Doğru, tek bir takıntısı vardı - sert bir iş adamının karısı olmak.

Ticaret hayali gerçekleşir gerçekleşmez başına kötü metamorfozlar gelmeye başladı. Umutsuz yüzüne baktığımda, yavaş yavaş net bir şekilde görmeye başladım: biz arkadaşlarının onun güzelliği için safça aldığımız şey, aslında onun ötekiliğini etkili bir şekilde sunma yeteneğiydi.

Despotik kocası, kendisine dair özel hiçbir şeyin olmadığı, tüm erdemlerinin hasta hayal gücünün bir ürünü olduğu, aslında tüm hayatı boyunca halkı eğlendiren bir palyaço gibi davrandığı konusunda ustaca ilham verdikten sonra - birdenbire ondan utandı. aptalca davranış ve genel kabul görmüş çerçeveye korkuyla uyum sağlamaya başladı. Ve istediği anda

doğru eş olmak için, anında kendi özel baştan çıkarma kodunun değerini düşürdü ve sürekli bir eksi haline geldi.

Güçlü bir ortak önermek çok kolaydır. Baskı altında olduğunu hissederek hemen haklı bir öfke göstermeye başlayacak: “Değişmemi istiyor musun? Kendin olmayı bırakmak mı? Buna nasıl cüret edersin?"

Evet, çoğu erkek sadece açıkça ve cezasız bir şekilde doğalarının karanlık tarafını beslediklerini yapar. (“Aşık olmak ve baştan çıkarmak için: herkesin kendi “hilesi” vardır) makalesinde bu konu hakkında daha fazla bilgi bulabilirsiniz. -kendi-“f/ )

Ve senin narsisizmin düzgün işaretler altında mı gizlenmeli? Ama aksi nasıl olabilir, çünkü çevrenizdeki insanlar kendi değerinizi kendiniz için doldurduğunuzu düşünebilir ve sizin için hak ettiğinizden fazlasını yapmalarını isteyebilirler.

Mükemmelmiş gibi davranmamanın ne kadar karlı olduğunu anlamak için "Dürüst Kız" oyununu oynamayı deneyin. “Sen bir meleksin, sen bir azizsin!” tarzında bir itiraf dinledikten sonra ona itiraz edin: “Yanılıyorsun. Aslında çok alçakgönüllü, kıskanç, şımarık ve kızgınım. Benim için gerçekten zor." Ona sesli düşünmeyi sevdiğinizi, sizin için en önemli şeyin duygularınızı ve düşüncelerinizi kısıtlamamak, her zaman dürüst ve açık sözlü olmak olduğunu söyleyin. Yine de bu, patolojik olarak dürüst olmanız gerektiği anlamına gelmez.

Bu yüzden. Rahatlayın ve sevinin. Hepimiz farkında olmadan "tatlı" ve "iğrenç" taşıyıcılarıyız. Bu nedenle, karanlık tarafınıza korkakça gözlerinizi kapatmaktansa, tam tersine, ona azami dikkat göstermek daha iyidir. Bununla özel ve olağanüstü derecede değerli bir şey olarak gurur duyun ve o zaman kusurunuz için kendinizi beceriksizce sizinle aynı kusurlu olanlara haklı çıkarmak asla aklınıza gelmez.

Ve korkmamak ve hiçbir şeyden pişmanlık duymamak için bir şeyi hatırlamak önemlidir: Bir erkeğe kendi çekiciliğinizle ilgi duymazsanız, o sizi mutlu edemez!

Kendinizi bütünsel olarak kabul etmeyi öğrenin - onu kafanıza almayın ve başkalarının özünüzü barbarca parçalara ayırmasına, ondan en ilginç olanı koparmasına izin vermeyin! Her dürüst yalancı, kişiliğinin karanlık tarafı hakkındaki gerçeği bilmelidir, çünkü kendi gerçeğini fark etmesi onun çekiciliğini artırmaktan başka bir işe yaramaz.

Kendinizdeki gerçeğin tadını çıkarmak ve çekiciliği tasarlamak nasıl? Zayıf yönlerinizi güçlü yönlere çevirin. Neyi başaramadığınızı belirleyin, yoksa bir şekilde garip gelir ve çekiciliğiniz nedeniyle yazın. Örneğin, teknoloji ile iyi pazarlık etmem ve hakları devretmek gibi bir arzum yok. Ama erkeklerle müzakere etmede harikayım! Ve onlar beni taşımaktan mutlu olurken, ben pencereden manzaranın ve rahat sohbetin tadını çıkaracağım. Ben de sık sık kızarırım. Bana neden diye sorduklarında Gemilerin sadece yakınlarda olduğu gerçeğiyle ilgili sıkıcı açıklamalara girmiyorum. Utangaçlığın ve alçakgönüllülüğün başlıca erdemlerim olduğunu beyan ederim.

Kendinize bir kez ve herkes için netleştirin - bir baştan çıkarıcı olarak amacınız, arka arkaya herkesi memnun etmek değil, her şeyden önce kendinizi memnun etmektir. Evet, bununla tüm kusurlarını iyileştirmekten daha fazlası için. O çok, taklit edilemez, büyüleyici kusurlar, en korkunç günahlarınız, itiraf edin, ruhunuzun derinliklerinde asla inkar etmek istemezsiniz!

Sizi hemen uyarıyorum: Bu vicdansız tavsiyelere uyarak toplum içine çıkmaya başladığınızda, düşündüğünüz gibi yakın arkadaşlarınızdan bazıları hızla sizden uzaklaşmaya başlayacak. Bu normaldir - yakalanması zor silüetlerine kapılmayın.

Uzun zamandır fark edildi - kalabalığı memnun etmeyeceksiniz. Örneğin, görünüşünüzde ve davranışınızda erkeklerin beğendiği şeyler genellikle kadınlar tarafından onaylanmaz. Ve tam tersi: Bir kadın ne kadar standart olarak dişilse, kafasının içindekiler erkeklerin olaylara ilişkin anlayışından o kadar farklıdır ve buna bağlı olarak, erkeklerden o kadar sık acı çeker.

Dolayısıyla, hedef kitlenize ne kadar çabuk karar verirseniz, o kadar çabuk "hayran olunan" kitlenizi bulacaksınız. Onlara çok dikkat edin ve daha da gelişeceksiniz - çığlık atan muhalefete dönmeyin, çünkü taşa dönüşecek ve donuk bir idole dönüşeceksiniz.

Tek taraflı olarak gelişmiş, dekoratif bir kişilik lehine karanlık tarafınızdan vazgeçerek, kadınların dünyasında en yaygın ve onaylanan suçu işleyeceksiniz - manevi intihar.

Düğün gecesinden sonraki sabah, kıskanç bir koca genç karısının burnunu ısırdı. Duruşmada saikleri incelendiğinde çok net bir şekilde “Sakin olmak için bir lokma aldım çünkü beni asla bırakmayacak” dedi. Zavallı adam kıskançlığının bedelini uzun vadeli ve parçalanmış bir aile ile ödedi. Güzelliğinde çirkin bir aşağılık kompleksi yaratmanın daha az etkili olmayacağı hiç aklına gelmemişti.

Yavaş yavaş ve kasıtlı olarak, düşüncesizlikten ve en iyi niyetle, kocaların, kız arkadaşların ve ebeveynlerin cesaret verici sözleri altında, her gün milyonlarca kadın doğal cazibelerini ve Tanrı vergisi güçlerini öldürüyor.

Parlak bireyselliğiniz bu gerçek güçtür. Ve ancak sürekli bastırırsanız - en savunmasız ve (!) Çirkin yerinize dönüşür.

Dikkat edin, kendileri hakkında silinmez bir izlenim bırakan, gerçekten büyüleyici olan tüm insanlar - hepsi "standart dışı". Uyumsuzları birleştirerek, sosyal normlarla bile çelişebilirler. Herkes gibi değiller ama bundan muzdaripler mi? - tersine! Bununla gurur duyuyorlar! Kötüye kullanıyorlar ve ... sonunda kendi markaları yapıyorlar.

Bu nedenle, parlak bir bireysellik sorunu tek bir şeyde olabilir - kişinin kendi ayrıcalıklarını takdir edememesi. "Manipülasyona karşı en iyi savunma kendin olmaktır " makalesinde kendi özelinizi nasıl oluşturacağınız hakkında daha fazla bilgi

manipülasyondan-koruma-ile-olmak/

Erkekler standart olmayan kadınları sever, ancak aynı erkekler kadınlara tuhaflıklarla bulaşmamayı tercih eder. Parlak bir kişilik ile itici bir tuhaflık arasındaki farkı biliyor musunuz? İlkinin kendini öne sürmesi, ikincisinin ise kendi kendine şok olması!

"Tuhaf", "ötekiliğini" haklı çıkarmaya ve "yargıçlara" ulaşmaya çalışırken, "parlak kişilik" suçlayıcı aramıyor - eğlenmesine izin veren ortakları tercih ediyor. Onu kendi kendine yeterli kılan ve aynı zamanda davranışını onaylayan erkekleri zahmetsizce cezbetmek için kıskanılacak bir yetenek bahşeden şey, kendi gerçeğinin farkındalığıdır.

Elma parlak bir görünüme sahipse ve solucan delikleri yoksa gerçek değil, genetik mühendisliğinin çabalarının sonucudur. Bu tür elmaların sayısı ne kadar hızlı artarsa, doğal ürünlere o kadar çok seviniriz. Bugün, koruyucular, boyalar, tatlar ve göz alıcı bebekler çağında, herhangi bir biçimde doğallık her zamankinden daha alakalı. Kendi saf gerçeğinizin tadını çıkarın.

Her zaman eksiklikleri konusuna yüklenen, kendilerini abartılı kriterlerin etkisi altına alan kadınlar, erkekler, kural olarak, kendilerini takdir etmezler ve kolayca kendilerine boyun eğmezler.

Çözüm

Herhangi bir alım manipülasyondur.

Matriarchy.YdII, bir erkeği sevmesi için bile manipüle etmenin bilinen tüm yollarını ortaya koyuyor.

Sevilmek için memnun etmek gerekli değildir - asıl mesele kendi kendine yeterli olmak ve psikolojik inisiyatifi sürdürmektir.

Becerikli erkekleri nasıl cezbedersiniz, erkeklerin ceplerini nasıl açarsınız, dokunmadan ve utanmadan nasıl heyecanlandırılır, nasıl her zaman ve her yerde tanışılır, bir erkeği nasıl baştan çıkarır ve onu kaybetmezsiniz... - herhangi birimiz bunlarla ilgileniriz sorular. Sitede ve kitaplarda yazılan her şey kişisel deneyimle doğrulanır.

İnce alma manipülasyonu bir sürüştür! Her zaman kenarda yürümek ve eğlenmeyi asla bırakmamak gibi. Bu, kendi içinde tutku, sağlıklı kayıtsızlık, el becerisi, sanat, hatta belki cüretkarlık ve aynı zamanda incelik gibi parlak bir yaşam için yararlı olan bu tür nitelikleri kişinin kendi içinde geliştirmesini önerir! Bu kenardan şaplak atmamak ve utanmaz yüzünüzü kırmamak için incelik gereklidir.

Test 1. Kadınlar için bir manipülatör mü?

(en yüksek işaretli harf sayısına göre puanlanır)

1.               onun hakkında en çok neyi seviyorsun

                  Esnek olmayan karakter(ler)

                  Zekasını heyecanlandırıyor (b)

                  Nasıl dinleyeceğini ve sempati duyacağını bilir (c)

                  Çocukça yakınlık (g)

                  Açıklanamaz çekicilik (d)

                  Büyüleyici bir şekilde her şey hakkında konuşuyor (e)

                  O beni anlıyor

2.               Bunun nesi rahatsız edici

                  Bazen onun yanında tam bir aptal gibi hissediyorum (b)

                  Patlayıcılığı (a)

                  O herkese karşı "yumuşak ve kabarık"! (V)

                  Her şey sanki en çok benim ihtiyacım varmış gibi çıkıyor (d)

                  Bazen sözlerinden sorumlu değil (d)

                  Bazen benimle oynuyor gibi görünüyor (e)

                  Bir şey muhtemelen can sıkıcı, ama tam olarak - hatırlayamıyorum (peki)

3.               ilişkinin nesini seviyorsun

                  İlişkimiz bana adrenalin patlaması yaşatıyor. Onunla sıkılmayacaksın (e)

                  Birbirimize güveniyoruz. Onunla yüksek sesle düşünebilirim ... (f)

                  Onunla bir taş duvarın arkasında gibi hissediyorum (a)

                  O beni evrenin merkezi gibi hissettiriyor (içinde)

                  Her zaman ikimiz için en iyisini bilir (b)

                  Onun yanında dümenci gibi hissediyorum (g)

                  Onu memnun etmeyi seviyorum (d)

4.               İlişkinizde neyi sevmiyorsunuz?

                  Hikayelere giriyor ve sonra temizlemem gerekiyor ... (g)

                  Bazen tartışırız ama herkes bundan hoşlanır (iyi)

                  Bazen bana öyle geliyor ki, biraz daha ve beni yenecek (a)

                  Konuşmalarımız suçluluğumun sağlam kanıtı (b)

                  Dikkatini çekmek için yarışmacılarla rekabet etmekten bıktım (e)

                  Bazen uyarı vermeden kaybolur (c)

                  İnisiyatif almak istemiyor. Reddetmez ama hiçbir şey yapmaz (d)

5.               İlgi alanlarınız, hobileriniz, işiniz, arkadaşlarınızla nasıl bir ilişkisi var?

                  anlayışla (w)

                  Tüm ilgi alanlarımın yalnızca onun etrafında dönmesi gerektiğine inanıyor (a)

                  Karışmaz ve tamam (g)

                  Kendi işlerine o kadar düşkün ki benimkine parmaklarının arasından bakıyor (e)

                  Asıl ilgi alanım o (d)

                  Hem arkadaşlara hem de ilgi alanlarına ilgi duyar (c)

                  İlgi alanlarımı eleştiriyor (b)

6.               Sakladığından (aklında)

                  Onun en iyisi olduğunu hissetmesine izin verdim (d)

                  Kendini gerçekleştirmesi için tüm koşulları yaratıyorum (d)

                  Zaman zaman onun duygularını kıskançlıkla ısıtırım (e)

                  dinlerim ve itaat ederim

                  Ben olağanüstüyüm! (V)

                  Kolayca onun ruh halini değiştirir ve ona uyum sağlarım (b)

                  Tutmadığım gerçeği (f)

7.              Onun için ne fedakarlıklar yaptın?

                  Değişen sosyal çevre veya tavır (b)

                  Hayalimi feda ettim (a)

                  İçimdeki saf çocuğu öldürdü (e)

                  Kendime olan saygımı feda ettim (d)

                  Mali (veya evle ilgili) sorunların çözümünü tamamen üstlendiğim için boş zamanımı feda ederim (d)

                  Pencerede gereksiz bekleyerek çok zaman öldürdü (c)

                  Özgürlük - artık farklı erkeklerle çıkamam (k)

8.              Onu nasıl yerleştirdin (kendi görüşüne göre)

                  Uzun bir süre ona hayran gözlerle baktı (d)

                  Gülümsedi ve kabul etti (b)

                  Onu iyi taklit ettim ve kendini toparlamaya başladı ve heyecanlandı (e)

                  Düşünceli ve üzgün bir bakışla oturdu (a)

                  Onunla yürekten flört ettim (w)

                  Narsist bir çocuk gibi davrandım (c)

                  Ne istediğini açıkça anlayan yetişkin bir kadın gibi davrandı (d)

9.              neden kavga ediyorsun

                  Beni yoktan suçlu yapmaktan hoşlanıyor (c)

                  İlgisini çok fazla kişiye vermesinden dolayı (b)

                  Onun yüksekliğine yetişmek her zaman mümkün değildir.

gereksinimler (a)

                  Beni ilgilendiren bir soruya cevap vermekten kaçındığında (d)

                  Bir şey söyleyip başka bir şey yaptığında (e)

                  Kendini çok düşünüyor (d)

                  Farklı olur (w)

10.           Sizce çiftinizi hangi atasözü tarif ediyor?

                  İyi bir kocanın her zaman suçlayacak bir karısı vardır (c)

                  Kadın, erkek olarak adlandırılmaya layık olmayan bir yaratıktır (a)

                  Çocuk ne eğlendiriyorsa ağlasın (g)

                  Ne tür bir koca - böyle bir eş (f)

                  Tüm hayat bir oyundur (e)

                  Tek gol oyunu (d)

                  Yumuşakça yayıldı, ancak uyuması zor (b)

Çoğu cevap "içinde" yazılır - Manipülatör "Savcı"

Açık sözlülüğü kışkırtır ve sonra sözlerinize yapışır. Kelime oyunu mükemmel. Kendini en zeki ve diğerlerini aptal olarak görüyor. Onun için en yüksek hayır, daha acı verici şekilde enjekte etmektir.

Savcı, şeker buketi döneminde bile size iltifat yağdırmayacaktır. Farklı bir yaklaşımı var - ondan hala uzakta olduğunuzu, mükemmel olmadığınızı ve onun sizinle birlikte olduğunu göstermek için sadece bir kader armağanı.

İşin garibi, bu yaklaşım birçok kişinin ilgisini çekiyor. Nasıl yani? Herkes beni övüyor ama bu benim erdemlerimi görmezden mi geliyor? Ve şimdi, nihayet onları fark etmesi ve takdir etmesi için, kendinizi tüm ihtişamıyla göstermek için derinizden çıkmaya başlarsınız. Fethetmek gibi.

nasıl etkisiz hale getirilir

Seni kusurlu olmakla suçlamaya başladığı anları takip et. Suçluluğunu körelt! Başka biri, alnında yedi karış olsa bile, senden daha iyi olamaz - o sadece farklı bir insan olabilir.

İyi kitaplar okuyun. Zekanızı mükemmelleştirdikten sonra, her iki kürek kemiğinizi de koyarak onunla bir kelime oyununda rekabet edebilirsiniz ...

Daha az enerji harcayan başka bir seçenek daha var - ona yüksek sesle zekice bir amatör olarak bakmak.

Ona başını salla: Ben aptal mıyım? Evet evet. Ne koca - böyle bir eş ...

Kötü mü giyiniyorum? Evet, evet, beni bu yüzden seviyorsun.

Fahişe gibi mi görünüyorum? Evet evet. Sen her zaman uçarı kızlardan hoşlandın...

Bu onu çileden çıkaracak ama sonunda seninle dalga geçme arzusunu kaybedecek.

Çoğu "g" - Manipülatör "Ebedi Çocuk"

Ebedi çocuk asla büyümez. Hiçbir şeye cevap vermemenin ve tüm sorumluluğu birine vermenin ne kadar faydalı olduğunu uzun zamandır anlamıştı ...

Yaratıcı yetenekler arasında ve garip bir şekilde, "bilge eşin" gayreti sayesinde böylesine büyük patronlar haline gelen pek çok ebedi erkek çocuk var. Böyle bir patron, iş görevlerinde mükemmel bir iş çıkarabilir, ancak evde hiçbir şeyle uğraşmak istemez!

Örneğin apartmandaki onarımları organize etmek veya diğer acil sorunları çözmek için kafasını zorlamak istemiyor. Sadece canının istediğini yapacaktır... Her şeyi kendi üzerine alacak bir insan olduğundan emindir.

Ayrıca ortalığı karıştırmayı çok sever. Kirli oyunlar yapacak ve yaramaz çocuğa saldıracak! Bir bebeğe nasıl küsersin? Suçlu bir gülümsemeyle, Ne yapabilirsin, ben çok yaramaz biriyim! Ve sen anne, tüm tuhaflıklarımı anla ve güçlü bir şekilde küfretmeyi bile düşünme!

Bir kadının yetişkin olması gerektiğine ve bir erkeğin holiganlıktan paçayı sıyırabileceğine kim ilham verdi?

nasıl etkisiz hale getirilir

Sorumlu bir pozisyondaysa veya yüksek maaşlı bir sanatçıysa, işiniz onun "oyunlarına" sempati duyuyor, ancak bu başka bir seçenekse ...

Bilge bir anne rolünde olmak, onun sadece "çocukça oyunlarını" teşvik ediyorsun. Ve işte yapmanız gerekmeyen şey! Bu nedenle, "yaramaz" ı sakinleştirmek için yalnızca iki seçenek vardır:

1.               Çocukluğun bir sonraki saldırısında, ona doğrudan şunu söyleyin: “Artık büyüme zamanın gelmedi mi? ben senin annen değilim ben senin kadınınım Bu yüzden bana yetişkin bir adam gibi davran!”

2.               Aynı anlamsız kız gibi davranın ve maskaralıklarınız ve kaprisleriniz karşısında nasıl şok olacağının tadını çıkarın. sorduğunda

Sana ne oldu? (başarınızın kriteri bu olacaktır), yüzüne gülün ve çocukluğa düşmeyi ondan öğrendiğinizi söyleyin.

Her iki seçenek de çalışır.

Çoğu "a" - Manipülatör "Despot"

Korkuya sürükleyen manipüle eder. Onun için güçlü olmak ile terör estirmek bir ve aynı şeydir.

Bir despot, istemediği için değil, korktuğu için değiştirilemez. Kusursuz olduğu için değil, sağlığı ve güzelliği riske atmayacağınız için ona yanıldığını söyleyemezsiniz...

nasıl etkisiz hale getirilir

Acı çekmeyi seviyorsanız, sizin için Despot'u etkisiz hale getirmek, onu erkekliğinden (ve her anlamda) mahrum bırakmakla aynı şeydir. Sadist ve mazoşist - mükemmel çift. Sürekli bir enerji alışverişi var.

Uyumlu ve rahat bir birlikteliğe odaklanmış bir kadınsanız, despotun yerini mazoşistlere bırakın.

Bana göre bir despot, sizi ne kadar severse sevsin etkisiz hale getirilemeyecek tek manipülatör türüdür.

Çoğu "e" - Manipülatör "Oyuncu"

Dolandırıcı, maceracı ve mucit. Manipüle ettiğinde, tutku tarafından yönlendirilir. Oyuncu, gizemli bir yarım gülümsemeyle, örneğin iki kızgın dişinin onun için nasıl kavga ettiğini izleyecektir (bu şekilde davranan kızlara başka ne diyebilirsiniz).

Ayrıca diğer kadınların arkasından nasıl öldürüldüğüne dair her türlü hikayeyi anlatmayı da seviyor. Onun için kocalarını nasıl terk ettiler, ebeveynleriyle ilişkilerini bozdular ve tamamen aptalca davrandılar. Bu hikayelere inanmak için her türlü sebep var. Oyuncu, her şeyden önce bir maceracı ve heyecan arayan biridir. O da seninle çok eğlenebilir... Tek soru, geri kazanmak istiyor musun?

nasıl etkisiz hale getirilir

Birinci seçenek: Oyunlarını teşvik etmeyin ve provokasyona gitmeyin. Beğenmediysen hemen oyunu bırak. Kıskançlığınızı kışkırtmaya mı çalışıyor? Açıkça sorun: “Kıskanmamı mı istiyorsun? eğer yapacaksan

yap, sadece sana karşı tüm hislerimi kaybediyorum. Sonra kalk ve git. Büyük olasılıkla, eğlenceli ruh hali burada sona erecek.

İkinci seçenek sadece cesur kızlar için uygundur: Oyuna dahil olun ve onu başlattığına pişman ettirin. Yakın bir akrabam, playboyu bir gece kulübünde bir striptizciyle dans yarışmasına gittiğinde onu takip etti. Zaten zorlu bir hesaplaşmanın resmini hayal etmiş olan gardiyan, onun dansçıyla kadın aşkı oynamaya başlamasını şok içinde izledi. Salon zevkle ciyakladı! O olaydan sonra akrabamın refakatçisi çok daha dikkatli davranmaya başladı...

En önemlisi "b" - Laskovy Manipülatörü

O kadar şefkatli ki, kendinizi ondan koparmak imkansız! Sizi ilgi ve hayranlıkla çevreleyecek. Kendini alçaltırken sizi kaldıracaktır. En Önemli gibi hissedeceğiniz bu adamdır.

Onu iyi tanımayan herkes, Laskovoy'u sıradan bir kılıbık olarak görür, ama boşuna ... Gizli bir saikin varlığıyla kılıbıklardan farklıdır. Sevecen, zor koşullara ince yaklaşımların ustasıdır. Uyanıklığınızı azaltacak ve böylece rahat bir duruşa geçeceksiniz. Sonra, daha sonra ... hızla üzerinize düşmek için!

Ve burada kaba seksten bahsetmiyorum - herhangi bir güç olabilir. Mesela ilk etapta gözünün önünde sürünerek, dikkatinin ilacına seni bağladı. Sadece açıklanamaz bir şekilde onunla yer değiştirdiğinde keşfettiğin şey. Evet, evet, şimdi kendin ağzına bakmaya başladın. Bu "yumuşak halının" neden artık yayılmadığını merak ediyor musunuz?

nasıl etkisiz hale getirilir

Sevecenliği etkisiz hale getirmek için söylediklerini ciddiye almayı bırakın. Sözlerinin eylemleriyle nasıl uyum sağladığına dikkat etmeyi alışkanlık haline getirin. O zaman şunu fark edebilirsiniz: Bir şey söylüyor, başka bir şey yapıyor ama ne olduğunun hiç de net olmadığını düşünüyor!

Laskovy'nin sözlerine cevap vermesini sağla. De ki: "Siz yapana kadar inanmayacağım!" veya "Gerçek bir erkek boşuna konuşmaz - boş konuşma." "Benim için her şeyi yapacağını biliyorum" derseniz, bu herkeste işe yarayabilir ama Laskov'da işe yaramaz.

En önemlisi "d" - Manipülatör "Nergis ve pofigist"

"Bana kendin gel ve hatta ikna etmeye başla!" Genel olarak ilgilenmediği gerçeğiyle kendisi için eğilecektir. Mesela, ilgi sadece senin tarafında. Genellikle iki taktiği vardır:

1.               Açıkça kendini bir ödül olarak konumlandırıyor. Ona baktığınızda, kendisini en zeki, seksi ve talep gören kişi olarak gördüğünü düşünebilirsiniz. Doğru, bu maskeyi çıkarmayı başarırsanız, çok güvensiz bir insan görebilirsiniz.

2.               Ters dans. Kendinden o kadar emin ki bir maske takıyor: "Ben buna layık değilim."

Neden sana "Benim için fazla iyisin" diyor? Böylece aslında onun daha kötü olmadığını kanıtlamaya başlarsın ... Ya da belki senden yüz kat daha iyi.

Örneğin: "Çok güzel ve gençsin, sana el uzatmaya hakkım var mı?" Veya: “Evet, arkanızda iki enstitü var, peki ya ben? Bölge okulu ve "Kendine Öğret" kitapları.

Şu anda kalbiniz paramparça: "Peki, sen nesin, hiç de öyle değil, birçok eğitimli insandan daha zekisin, hala çok gençsin ve çok hareketlisin!"

Nasıl etkisiz hale getirilir?

1.               Belirgin bir "Ödül" ile karşı karşıya kalırsanız, içten hayranlığınızı gösterin. Benlik saygısını besleyin - dört gözle bekliyor! Ve sonra, neden olduğu belli değil, sadece onu övmeyi bırak.

Kendi kendine kazacak, kendi kendine şöyle diyecek: “Evet, o, %100 benim için deli oluyordu! Ona ne olduğunu öğrenmen mi gerekiyor? Ve sonra, emin olun, O size gelecektir. Bu manipülasyonu düzenli olarak yapın: övgü-kayıtsızlık-soğuk-övgü. Sonunda, aslında ödülün sen olduğunu anlayacaktır.

2.               "Değersiz" olarak biçen "Priz" ne istiyor? "Klasik ödül" ile aynı - onun hakkında iyi şeyler söyleyebilmeniz için kendisi hakkında kötü konuşuyor. Genel olarak, üzerinde çok fazla spekülasyon yapmadığı sürece, bunda korkunç bir şey yoktur.

Bir dahaki sefere sana "Benim için fazla iyisin" gibi bir şey söylediğinde onu şu şekilde şaşırtın: "Haklısın, birlikte olmamız tamamen mantıksız. Genç değilsin, enstitüden mezun olmadın - ama seni mükemmel bir şekilde tamamlayabilirim!

Bu bağlamda Carla Bruni çok güzel söylemiş: "Bu kadının güzel olması bir erkeğin etkili olması için yeterlidir."

En önemlisi "f" - Manipülatör değil

Manipülatör değil. Manipüle ederse, o zaman sadece sen değilsin. Bir ilişkide açıktır ve karşılığında aynısını talep eder. Görünüşe göre doğru kişiyi bulmuşsun. Ya da belki onun BÖYLE olması senin erdemindir?

Test 2. Yine kadınlar için Hanginiz manipülatörsünüz?

1.               Bir iltifat aldığınızda:

                  Oh, sana öyle geldi! (0)

                  Sen gözlemci bir insansın (2)

                  Eğer bu doğruysa, bunu benim için yap...(3)

                  Evet benim! (1)

2.               Eleştirildiğinizde:

                  Bu hak edilmemiş ve haksızlık! (0)

                  İlginiz için teşekkürler, denemekten memnun oldum (2)

                  kendine bak...(1)

                  Eğer yanılıyorsam, bana nasıl olduğunu gösterebilir misin? (3)

3.               Prensiplerinden vazgeçmek zorundasın

                  Her şey yolunda, ama korkarım ki zihinsel olarak hazırlıksızım (2)

                  Nasıl böyle bir şey teklif edebilirsin! (0)

                  Düşüneceğim. Ama uzun süre düşüneceğim (1)

                  Kabul ettim diyelim. Ödül ne? (3)

4.               hoşlandığın kişi seni görmezden geliyor

                  Ayrılmadan önce şunu söyleyeceğim: "Seni seviyorum ama tek taraflıysa, o zaman sana da ihtiyacım yok!" (3)

                  Sorun nedir? Senin için her şeyi yaptım! (0)

                  İşte sen ve yol! (1)

                  Tamam, tamam ... Daha fazla sürün (kendinize) (2)

5.               Birinden kurtulmak istiyorsun

                   Dedim ki: Beni bir daha arama! (3)

                   Git - Hayatını mahvetmek istemiyorum (1)

                   Reddedemem (0)

                  Kendimi toparlamak için zamana ihtiyacım var. Seni arayacağım... Kendini arama - Telefonu açmayacağım! (2)

6.               borç para almak ister misin

                   Başka bir zaman dönmezdim ama çok baskı altındaydım! (1)

                  San Sanych, acilen yüz dolara ihtiyacım var ve onları senden ödünç almaya geldim! (3)

                   parayla aran nasıl? Ben çok kötüyüm...(0)

                  Hemen şimdi bir makbuz yazalım, bir ay içinde bu para cebinize iade edilecek (2)

7.               Maaş zammı almak istiyorsunuz.

                  Patronuna söyle: "Başka bir yerde bana daha fazla ödeme sözü verdiler ..." (0)

                  Bana yüz dolar daha öde, ben de yorgun olmanın nasıl bir şey olduğunu unutayım. (3)

                   Benden çok şey istiyorsun ama bir kuruş ödüyorsun! (0)

                  Bana yüz dolar daha ödemen için ne yapmalıyım? (2)

8.               Ne kadar alçak biri olduğun söylenen insanlarla konuşmalısın.

                   Bana öyle bakmanla sana ne yanlış yaptım? (0)

                   Cazibemi sonuna kadar aç (2)

                  Seninle açık konuşmak istiyorum. Hakkımda yayılan dedikoduların farkındayım...(3)

                   Umursamazsam, yine de gidişatı değiştiririm.

9.               Aldatıldığınızdan şüpheleniyor musunuz?

                  Sevgilim, bir dahaki sefere beni boynuzladığında dikkatli ol...(2)

                  Kendimle ilgili ciddi gerçekler vermeden onu kıskançlıktan duvara tırmandıracağım. (3)

                   Ben de aynısını yapacağım. (1)

                   Her şey yolundaymış gibi davranacağım ve biraz ruhumu araştıracağım (0)

10.           Seks yapmak istiyorsun ama o bunu görmüyor. Nereden başlayacaksın?

                  Cinsel takıntılı değilim. yukarı gelmeyeceğim (0)

                  Arkadan gelip boyun ve omuz masajına başlayacağım. (1)

                  Başlangıç olarak, elini benimkiyle kapatacağım ve           parmaklarını nazikçe okşayacağım .(2)

                  Ben istersem, hiçbir yere gitmez! Duruma göre       hareket edeceğim .                                                                         (3)

11.           İstemediğin bir adam seni baştan çıkarmak istiyor

                  Bırak kullansın - benden kaybetmeyecek (0)

                  Beni istiyorsun? Ama seni istemiyorum! (1)

                  ben evliyim (2)

                  Beni istemiyorsun, sadece sikişmek istiyorsun. Daha kolay birini bul... (3)

12.           Gözünüzün önünde sevgilinizle flört ediyor!

                  Kıskançlıktan öleceğim (0)

                  Ona sadece sert bir BDSM için bir partner aradığımızı fısıldadığımda - sol flört duracak (3)

                  Sevgilime söyleyeceğim: "Ondan bu kadar hoşlanıyorsan, hemen şimdi buharlaşabilirim." (2)

                  Haber vermeden kaybol ve beni aramalarına izin ver (1)

13.           Kocanız sizden artan taleplerde bulunmaya başladı.

                  Eşleştirmeye çalışacağım (0)

                  Diyeceğim ki seni seviyorum ama bu kadar inat edersen aşkımızı öldürür (2)

                  Diyeceğim o ki: Sen de günahsız değilsin. Parmaklarımı kıvırmaya başlamamı ister misin? (3)

                  Beni ben olduğum için kabul edecek birini bulacağım.(1)

14.           Meslektaşlar, patronun size kayıtsız kalmamasını kıskanıyor

1.               Ev yapımı turta ve şarapla konumlarını iade edeceğim (0)

2.              Diğerlerinin önünde bana eskisinden daha katı davranması için patronla hemen anlaşacağım ... (2)

3.              Meslektaşlarımın artık kariyerlerinin kaderinin benim ellerimde olduğunu anlamalarına izin verin. (3)

4.               Ve umurumda değil! (1)

2'yi test etme anahtarları

1.     Manipülatör "Nergis ve pofigist" (15-20)

Sloganınız: "Bana kendisi gelmeli." Ani hareketler yapmamanız gerçeğiyle çekin.

Gerçeği göz göze söylemeyi seviyorsunuz, sinirlerinize nasıl oynayacağınızı ve duraklamalara nasıl dayanacağınızı biliyorsunuz. Bahaneler üretmek ve davranışlarının sebebini açıklamak senin tarzın değil.

Ya nefret edilirsin ya da sevilirsin. Haklısın ve bunu herkes kabul etmeli. Ya arzularınızı doğrudan beyan edersiniz ya da tek kelime etmeden kendi işinizi yaparsınız. Genel olarak, bu dünyayı kendiniz için bükmeyi başarırsınız. Tek bir sorun var: Kendin gibi olan insanları seviyorsun.

Narsistler ve kafirler arasında, her iki cinsiyetten bekarların en büyük yüzdesi. Ve talep görmedikleri için değil - yalnızlığı seçiyorlar, çünkü taviz vermekten ve kayıtsızlık maskesini çıkarmaktan korkuyorlar.

Özet

Benimle uğraşmayacak kadar zeki olan zeki insanları severim.

2.     Manipülatör "Tatlı" (20-30)

"Ben de harika bir diplomat olurdum" diye düşünürken diğerleri sizin ikiyüzlülük ağına dolanıyor.

Tanıdık bir yere beddua duymadan göndermeyi, beceriksiz bir soruya cevap vermemeyi, köşeleri yumuşatmak için övmeyi ve övmeyi bilirsin...

Genel olarak, tavırların ve gülümsemenle iyi rüşvet verirsin.

Kendinizle istediğiniz kadar gurur duyabilirsiniz - tek bir sorun var: sanatçılığınızı artırmak, kişisel cesaretinizi kaybettiniz.

Alışılmış yaklaşımınız, boğa boyunlu ve benzeri alışkanlıklara sahip kişiler için çok rahatsız edici olabilir. Ve sadece onlar değil...

O yüzden tatlılığınızı azaltın. Bazen ellerinizi ne kadar acı verici bir şekilde çarpabileceğinizi göstermek yararlıdır.

Özet

Kampanyanızda çok tatlı olmayın yoksa sizi şeker gibi yerler!

3.     Klasik Manipülatör (30 yaş üstü)

Sert ve esnek - sadece bir boa yılanı! Sıradan insanlar sadece merak edebilir: onun için her şey nasıl bu kadar sorunsuz gidiyor?

Nasıl ve kiminle davranacağınızı biliyorsunuz - nerede bir boa yılanı olduğunuzu göstereceğinizi ve nerede boş bir hortum gibi davranacağınızı biliyorsunuz.

Ne istediğini biliyorsun ve ona nasıl ulaşacağını biliyorsun.

Her zaman ve her yerde kendini gerçekleştirmeye çabala.

Hayvan içgüdüleri hakkında devam etmekten korkmayın: baskı yapmak, gözyaşlarına boğmak, oksijeni kesmek ...

Aynı zamanda çok iyi bir çocuk da olabilirsin! Ve tüm neden? Çünkü yeterli tepkiniz sizi bir anda dönüştürebilir.

Tebrikler! Manipülatör olsun ya da olmasın hemen hemen herkesi boğabilirsiniz. Ancak bunu yapıp yapmamak tamamen size kalmış.

Özet

Bir başkası için çukur kazma - bu senin mezarın olabilir!

4.     Henüz bir manipülatör değil (10'dan az)

Dünya senin istediğin gibi değil...

Ortağınız kornalarınızı mı çalıyor? Nezaketiniz işte suistimal ediliyor mu? Saçınızı yolmayın - çocukça maksimalizmden kurtulun!

Dünya siyah beyaz değil, sonsuz yarı tonlardan oluşuyor. Bunu görmeyenler pembe gözlüklerle kurtulamayacak.

Bazı insanlar senin ne istediğini bilmediğini söylüyor. Böyle diyenlere bakın.

Analiz edin - boğazınıza basanlardan öğrenin. Her şeye sahip olmaları ve bunun için hiçbir şeyleri olmaması için orada nasıl hareket ediyorlar?

Sağlıklı bir sinizm edinin ve dünya sizinle yüzleşmek için dönecektir.

Özet

Ne düşündüğünü söyleme, ama ne söylediğini düşün.


 

Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »

Benzer Yazılar