Print Friendly and PDF

Translate

Lilith...Bonia Sitra Ahra

|


 

 

Draco Scandere

Lilith

Bonia Sitra Ahra

Tercüme: Diofant ve Sandre

İçerik

Giriş         5

Ama Lilith         7

Araknid Lilith         9

Lilith'in Mirası         14

Bina         ...18

Lilith'in Gözünü Açmak         20

Kızıl Yılan         23

Karanlık Anne Yurdu         ...27

Huluppu ağacı.         32

Lilith - Gecenin Cadısı         34 ״

Gecenin Cadısı         36

Lilith         38

Gnosis Lilith         42

Çağrı Lilith         .45

İş hakkında fazla bilgi yok         ..46

Gecenin Kraliçesi için Üç Ritüel         48

Lilith - Qliphoth Örümcek Kraliçe         ...53

Sanatın Rahmi         55

Büyük Kabalistik Başlatıcı Olarak Lilith         __60

Üçlü Tanrıçam Lilith - Sonsuz Özgürlüğüm         ..64

Lilith Serpina         70

Bakirenin Baştan Çıkarma Ayini         ...71

Lilith ve Samael'in eşleri         ...74

Lilith'in Şiirleri         85

Viriklus'un Yolculuğu.         __86

Kan Cadısı'nın vaftizi.         ..94

Lilith'in çağrışımı.         98

giriş

Lilith, Büyünün Sol El Yolu'nun en ünlü Tanrıçalarından biridir. Bu antoloji farklı bakış açıları, farklı vizyonlar, deneyimler ve kişisel irfanlarla yazılmıştır.

Bir kişiyi Bilgi Ağacının (Qliphoth Ağacı) Meyvesini yemeye teşvik eden odur, bu da kişiyi kendini tanrılaştırmaya götürür. İlk asiydi, kocası Adem'in kurallarına uymayı reddetti ve Tanrı'nın talimatlarına uymadı. Böylece Eden'in güvenliğini geride bıraktı ve binlerce Demon - Incubi ve Succubi doğurdu.

Antinomianizm ve isyan ilkelerini bahşeder. Bizi Tanrı ve İnsan'ın ahlaki yasalarının ötesine bakmaya davet ediyor. O, Yaşamın Ejderha Gücüdür, ama aynı zamanda Ölümün Ejderha Gücü, Kırmızı ve Siyah Kunda Çizgileridir. Tutkuyu, cinselliği, gerçek iradeyi ve enerjiyi bünyesinde barındırır ama aynı zamanda ölüm, kısırlık, düşük ve çürümedir.

Bazıları iyi ve baştan çıkarıcı, bazıları ise korkunç ve gerçekten kasvetli olan birçok Maske takıyor. O, tüm Fahişelerin Anası, Ay'ın Karanlık Yüzü, inisiyeyi Uçurum'un (Daath) ötesine götüren Örümcek Tanrıça'dır. Qliphoth Ağacı'nı kontrol ediyor. Sitra Ahra'nın Kraliçesi diyebiliriz.

Lilith ile tanışmak hem bir lütuf hem de mutlak bir lanet olabilir. Sihirbaz, Lilith adlı ve küçük kızı/kız kardeşi Naamah tarafından yönetilen ilk Klipa'da onunla tanışır. Hem güçlü bir müttefik hem de düşmanların en kötüsüdür. Ayrıca ikinci Qlipha, Gamaliel, the Dark Side of the Moon'u yönetir. Burada sihirbaz ay büyüsünün, karanlık rüyaların, büyücülüğün sırlarını ve iradesini ortaya çıkarmak için cinselliğin gücünü nasıl kullanacağını öğrenir. Yalnız gelmiyor, cinselliğin vampir iblisleri olan oğulları ve kızları Incubi ve Succubi ile birlikte geliyor.

Kanlı Ay Tanrıçası'nın gizemlerine zihninizi açın...

Ama Lilith, Liftoach Cliffoth!

daemon barzai

2015

Ama Lilith

daemon barzai

Ama Lilith Karanlık Anne'dir. İblis atası. Bizi Ay'ın Karanlık Yüzünden baştan çıkarıyor, erkekleri günahkâr lüks ve sefahat hayalleriyle cezbediyor. Kadınları baştan çıkarma yolunda yönlendiriyor, onlara kısıtlama olmaksızın özgür cinselliği öğretiyor. Onlara yeryüzünde Gerçek İradeyi ifade etmek için seksin gücünü öğretir.

O Lilith, Kara Madonna, o rüyalarda avlanan, Azizlerin kabusu oluyor . ve iyi adamlar Bizi en derin korkularımız, hayallerimiz ve özlemlerimizle yüzleştiren odur . O kötü ve baştan çıkarıcıdır ve nihai müttefik veya en kötü düşman olabilir .

Lilith'in bu yönüyle çalışmak, zihnimizi açmaya ve ruhumuzu astral düzlemin karanlık bölgelerine, kabusların yaşadığı Ay'ın Kara Tarafına - derin korkular ve cinselliğin vampir iblisleri, Incubus ve Succubus'a - getirmeye bir geçiştir. Kara Ay Alemlerinde bekleyen denemelerle yüzleşmeye hazır olmayanlar, bu iblislerin avına düşecekler . Kabuslar tarafından eziyet edilen boş bir et kabı olacak. Ancak kendi varlıklarının karanlığına dalabilen ve ondan yükselebilenler, güçlü müttefikler edinecek ve Karanlık Ayın Büyüsünün sırlarını ve Lilith'in Sırrını öğreneceklerdir .

Ama Lilith'in İnovasyonu

Bu ritüeli gerçekleştirmek için en iyi zaman, Ay'ın en güçlü olduğu Dolunay veya Yeni Ay'dır.

Bu ritüeli iç mekanda gerçekleştirirseniz, burası sadece siyah mumlarla aydınlatılmalıdır. Bu ritüeli dışarıda yaparsanız, ateş yakmanız gerekir.

Bu ritüelde başarının anahtarı, Lilith'in mührüne kan sunmaktır. Bu, Ay'ın Karanlık Tarafının Kapısını açacak ve aynı zamanda Tanrıça ile zihniniz ve ruhunuz arasında bir bağlantı yaratacaktır .

Kanınızı mührün üzerine damlatın ve 11 kez tekrarlayın:

AMA LILITH LAYIL RIMOG LILITH!

Dikkatinizi fok üzerine odaklayın, kanınızın fok tarafından emilmesini izleyin ve o, Astral Düzlemin Karanlık Tarafına açılan bir Portal haline gelir. Kendinizi hazır hissettiğinizde , bir dua ile başlayın:

LEPACA LILITH!

LEPACA KLIFFOTH!

LEPACA GAMALIEL!

AMA LILITH LIFTOACH KLIFFOTH!

Lilith, Ahlaksızlık ve Küfür Tanrıçası,

Karanlık Anne, Kanlı Ayın Kraliçesi,

Bana gel!

Aklım ve ruhum senin marifetini almaya hazır,

Bu karanlık tarafın irfanı

Karanlık Evladınla gel, Bu Kutsal Olmayan Küfür ritüelinde yer al! Beni Öteki Tarafın Gizemlerine götüren sensin.

Tutku, Lüks ve Ölüm Öpücüğünüzü özlüyorum!

Bana Gamaliel'in Karanlık Ayını saklayan sırları öğret, Burada Şabat ve Satir Ateşlerinin yandığı yer

Karanlık Babamız Samael'in Kara Işıklarının etrafında dans et!

Sen Fahişelerin Kraliçesisin!

İrademi gerçekleştirmek için cinselliğin gücünü nasıl kullanacağımı öğret bana.

Kanlı Ayın Leydisi

kendimi sana veriyorum Bana sırlarını öğret ve bana marifetini ver.

Öyle olsun!

Ho Dragon Ho Megas!

Ama Lilith'in Mührü

Araknid Lilith

Salomelihecatel

Tarih boyunca Lilith'in en belirgin yönü, Mezopotamya'nın Yahudi folkloru ile ilişkilendirilmiştir. Bu inanç sisteminin ortasında Adem'in Havva'dan önceki ilk eşi olarak görülüyor. Efsaneye göre Lilith, Eden'i kendi özgür iradesiyle terk etti ve diğer iblislerle birlikte sevgilisi olan Asmodeus'a katılarak Kızıldeniz yakınlarına yerleşti .

Lilith, kadınlığın karanlık yüzü, Havva'nın antitezidir. Kanlı Ay'ın efendisidir, gücünü adet kanından alır. O, iblislerin annesi, geceleri çocukları beşiklerinden çalan bir cadıdır. Bir succubus gibi erkeklerle bağlantı kurar, uyku sırasında istemsiz olarak dökülen meni sıvısından çocuk doğurur, erkekleri dipsiz derinliklere sürükler ve ruhlarını yutar. Bu yönüyle tanrıça, içgüdülerin serbest bırakılmasını, şehveti, cinselliği, tabulara karşı mücadeleyi, vampirliği ve Kanlı Şabat'ı temsil eder. Bu, tanrıçanın kırmızımsı sarı saçlı ve sırtından çıkıntı yapan büyük kanatları olan güzel bir kadın olarak temsil edildiği en çok keşfedilen yönüdür. Bununla birlikte, Tanrıça'nın keşfedilebilecek birçok yönü vardır. Bu rapor, bir örümcek olarak Lilith'in niteliklerini yansıtıyor. Mührün kullanıldığı meditasyon çalışması ve sözlü talimatlarla birlikte Tanrıça'nın özelliklerinin kısa bir açıklaması sunulacaktır .

Araknid Lilith

...Örümcek Tanrıça uçurum boyunca ağlarını örer ve şüphe uyandırmadan avının yaklaşmasını bekler...

... Ağı ancak karanlıkta, gece, ay daha kırmızıya dönmeden algılanır... Attığın her adıma dikkat et, çünkü dikkatin dağılırsa yakalanır, tüketilir, için için boşaltılır, bir canavara dönüşürsün. kabuğunu boşalt ve onun ebedi hizmetkarı ol...

...Çünkü o Tuzakların, bağların ve ölümün Kraliçesidir; onun krallığı kemiklerden inşa edilmiştir ve zehir havayı doldurur...

Ve bununla yüzleşmeye hazır olmayan, Örümcek Tanrıça'nın soğuk bakışları karşısında taşa dönüşecek...

Arachnid Lilith Aspect (Akkawbishia Lilith olarak da bilinir), Tanrıça Qliphoth'un en güçlü enkarnasyonlarından biridir. Lilith, Örümcek Tanrıça olarak hayvan temsilinde Gamaliel'in en karanlık ve saldırgan yönleriyle ilişkilendirilir. Onun yönü, aşağıdakilerle ilişkili olan kara büyüyü yönetir:

  • vampirlik;
  • kabusların oluşması ve iletilmesi;
  • yapıştırma işi;
  • tüm Kli-pot'u birbirine bağlayan örümcek ağları aracılığıyla Ağacın tepesine bir yolculuk;
  • ilerici metamorfoz türleri (form değiştirme uygulaması) - örneğin hayvanlarda .

göre , Arachnid Lilith, ruhların bağlanmasına ve boğularak ölüme benzer "ipler" veya bağlarla ilişkilendirilir. Aslında tanrıçaya (hizmetçilerine) eşlik eden çok sayıda gölge boğularak ölen insanlardır. Bu nedenle, Tanrıça'nın bu yönü kullanılarak gerçekleştirilen çeşitli uygulamalar arasında, ipler ve düğümler ile büyü uygulamalarının ileri biçimleriyle ilişkilendirilenler öne çıkmaktadır. Bu uygulamalarda asıl amaç düşmana azap ve ölüm getirmek, hayatını Qliphoth'un aç ağzına sürüklemektir.

Gamaliel'in Diyarı'nın (Örümcek Tanrıça'nın diyarı) karanlık köşelerinde onun iblisleri "Zachalilim" vardır. Karanlık kültün geleneklerine göre, bu karanlık yaratıklar, karanlık toprakların altında büyüyen Adamotu'nun karanlık köklerini oluşturan aynı "düşmüş tohumdan" yaratılmıştır. Bu özel tohum, Tanrıça tarafından, "Zachalilim" in yumurtadan çıkacağı ve annenin gücünün çoğunu miras alacağı yumurtalarını tasarlamak için kullanılır. Lilith ile birlikte kurbanlarını web üzerinden avlayacaklar. Kurbanın yaşam sıvısını çıkaracaklar ve boş bir kabuktan başka bir şey bırakmayacaklar. Bu kabuk (Ölümün Gölgesi olarak adlandırılır), Tanrıça'nın gölgesiyle doldurulacak, onu bir hizmetkar haline getirecek ve vampir ordusunu güçlendirecektir .

Yukarıdakilerin ışığında, uygulayıcının Tanrıça'nın bu yönüyle çalışmaya gerçekten hazırlıklı olması tavsiye edilir. Bu, Tanrıçanın en saldırgan yönlerinden biri olsa da, Onunla çalışmayı başaran kişi, Gamaliel'in Karanlık Ay'ının güçleri aracılığıyla yaptıkları yolculukta sadece bilgi edinmekle kalmayacak, aynı zamanda Tanrıça'ya giden ağlarda gezinebilecektir. Gölgeler Ağacı'nın en yüksek koridorları .

Kaynak: Kara Işık Tapınağı

Fok Meditasyonu ve Sözlü Talimatlar

Bu talimatlar daha sonra kullanmak veya uygulama sırasında oynatmak için ezberlenebilir veya yazılabilir. Bir grup ritüelinde kullanılıyorsa, grubun bir üyesi onu okuyabilir ve diğerlerine adım adım rehberlik edebilir. Sunağın hazırlanması uygulayıcıya bağlı olsa da, Tanrıça'ya adak olarak siyah mum ve tütsü kullanılması tavsiye edilir. Doğru sonuçlar için kan verilmesi de önemlidir. Sunak bir örümceğe (ölü veya diri) ihtiyaç duyuyorsa, kutsamasını almak için önceden Tanrıça ile meditasyon yapılması önerilir .

Sunağı hazırlayın, mumları ve tütsüleri yakın. Rahatça oturun ve mührü önünüze yerleştirin . Contayı kan damlalarıyla yağlayın.

Mühür üzerinde meditasyon yapın, Tanrıça'nın enerjilerinin odayı doldurmasına izin verin. Mührü zihninizde canlandırabildiğiniz ve kendinizi hazır hissettiğiniz zaman, aşağıdaki kelimeleri tekrarlayın:

Araknid Lilith!

Tüm şeytanların annesi!

Ordu lideri!

Ruh yiyici

Dünyanın derinliklerine dalıyorum

Ve senin ıslak mağaralarına giriyorum

Hizmetkarlarından biri tarafından yönetiliyor.

Ağlarını görmeme izin ver

Odalarınıza ulaşmak için.

Ölümün Gölgelerinin Efendisi!

Senden bana marifetini getirmeni istiyorum

ve beni Karanlık Ay Gamaliel'in sırlarıyla tanıştır!

Öyle olsun!

Ho Dragon, Ho Megas!

Talimatlar

Karanlık bir odadasın. Etrafınız karanlık ve karanlıktan başka bir şey yok. Meditatif bir duruşta oturuyorsunuz. Ayağa kalkıp etrafınıza bakmaya çalışırsınız ama karanlıktan başka bir şey göremezsiniz. Gürültüler, morina sesleri duyuyor gibisiniz ama bunların kaynağını belirleyemiyorsunuz. Düz bir çizgide ilerlemeye karar veriyorsunuz. Birkaç dakika yürürsün ve uzakta bir ışık görürsün ve ona doğru koşarsın. Yeterince yaklaştığınızda, bunun siyah ve beyaz ve kırmızı renkte titreşen bir alev olduğunu fark edersiniz. Yaklaşırsın ve alevin kocaman bir örümceğin koruduğu üçgen bir kapının üzerinde olduğunu fark edersin. Kuyruğunda büyük kırmızı bir gözü vardır. Daha da yaklaşıyorsun. Örümcek hala kapının önünde ama gözü sende durana kadar hareket ediyor. Üçüncü gözünüzün yandığını ve kırmızıya döndüğünü hissedersiniz. Yanma hissi azaldığında, ulu varlık kapıdan uzaklaşarak diğer tarafa doğru hareket eder ve içinde bulunduğunuz odadan çıkar. Örümceği takip etmen gerektiğini biliyorsun. Siyah alevi alın ve kapıdan geçin.

Diğer tarafa geçtiğinde, arkana bakarsın ve büyük bir ağacın içinde olduğunu fark edersin, büyük, yapışkan kökleri olan kocaman, yaşlı, kuru bir ağaç . Etrafına bak. Yoğun bir ormanla çevrilisiniz. Bütün ağaçlar kuru, hava ağır ve koyu pus ayaklarınıza kadar görmenizi sağlıyor. Çatırtı, gürültü, ayak sesleri, etrafınızda hızla hareket eden gölgeler hissedersiniz. Yaklaşmazlar ve bunun nedeninin alevi ellerinizde tutmanız olduğunu bilirsiniz. Örümcek, gözü yanan bir lamba gibi parlayarak sisin içinden çıkar. Onu takip et. Etrafınıza bakın: çürümüş ağaçlar, kuru toprak, her şey ölü. Yukarı bakıyorsun ve gökyüzünde büyük, neredeyse dolunay beliriyor. Neredeyse tamamen kırmızıdır.

Yolun sonuna geldiğinizde yerde büyük bir çukur açılıyor. Geçemeyeceğiniz kadar dar olduğunu fark edeceksiniz . Siz bir şey diyemeden örümcek sizden uzaklaşarak sisin içine daldı. Girmek üzere olduğunuz kapının önünde, avuçlarınızın arasında siyah bir alevle baş başasınız. Alevi iki elinizle alın ve vücudunuza yaklaştırarak vücudunuza girmesine ve belinizi tutuşturmasına izin verin. Siyah alevin gücünü tüm varlığınızda hissedin. Vücudunuzun yandığını, alevler içinde patladığını hissedin . İnsan bedeniniz yerde yanarak küle dönüşür. Artık koyu tenli ve kırmızı gözlü bir yılansın ve bu dar geçitten sürünerek geçebilirsin.

İçeri girer girmez, bir tür yeraltı labirentinde olduğunuzu fark edersiniz. Yerde binlerce delik açık, izleyebileceğiniz farklı yollar. Birini seç ve onu takip et. Tünellerin dokusuna, kokularına, etrafınızdaki şeylerin renklerine dikkat edin. Daha fazla emeklerken, enerjinin yoğunlaştığını, havanın daha zehirli hale geldiğini hissedebilirsiniz.

Dar bir tünelin sonuna geliyorsunuz ve kendinizi büyük bir boşlukta buluyorsunuz. Boşluğun ortasında bir tür göl görebilirsiniz. Gölün ortasında küçük bir kayalık ada var. Ve burada, boşluğun tüm tavanına yükselen ve yayılan bir örümcek ağı oluşturulur . Ayın kırmızı yansıması, oyuğun tavanındaki bir delikten mağaraya girer. Büyük kırmızı bir ağ kayboluyor ve kan kırmızısı bir göl görünüyor. Sonsuz örümcek ağını, boş cesetleri, ölümün gölgelerini, ondan sarkan ruhsuz kabukları izleyin. Bedeniniz tekrar siyah alevler tarafından yutulduğu için yanıyormuş gibi hissedersiniz. yine insansın

Gölün diğer tarafında biri seni izliyor. Bu, Yırtıcı Tanrıça Lilith. Kocaman dişlerine, keskin bacaklarına, buz gibi bakışlarına bakın. Ondan rehberiniz olmasını, size irfanını getirmesini isteyin. Kendinizi deneyime açın.

Arachnid Lilith'in Mührü

Lilith'in Mirası

Kardeş Nefilim

, Fahişelerin Kraliçesi, Vampir, Şeytanların Annesi ve Draconian Magic Yolunu izleyen İnisiyelerin Akıl Hocası hakkında yazmıştır . Ejderhanın Gözü, etrafımızdaki gerçeklik illüzyonlarını yok eden ve daha önce gözlerimizden gizlenen gerçekleri bize ifşa eden Ateşli Göz'dür. İşte Lucifer'in gözüyle bir paralellik. Lucifer, Gnosis'in Karanlık Alevine sahiptir ve Thaumiel'deki (yukarı Qlipha) tahtından Kendini Tanrılaştıran Üstat görünür.

İlk Qlipha'daki Lilith ile sonuncudaki Lucifer arasındaki ilişki, Ejderha Yolu'nun bu iki tanrı arasında, onları birbirine bağlayan 22 tüneli ile Gece Ağacı'nın bir başlangıç kartı şeklinde nasıl tezahür ettiğini görmemizi sağlar.

Bir dereceye kadar, Ejderhanın Gözü aynı zamanda inisiyenin Qliphothic dünyasına erişim sağladığı mağaranın özü olan Lilith'in Rahmidir. Ejderhanın Gözü, En Yüksek Klipa'da İnisiyasyona ulaşıldığında İnisiyede uyanan şeydir. Lilith'in Mağarasında onun adet kanını, yeni hayat getiren ölü kanı ve Gece Tarafı Ağacı'nın yasak meyvesinin sembolünü buluyoruz.

Üstelik Lilith, vampir rolünde kanla yakın bir ilişki sergiliyor . İnisiyenin Kanı ile Lilith'in adet kanı arasında sıklıkla bir değişim vardır. Ve bu değiş tokuşta İnisiye, Karanlık ile müzakere eder ve insan kanını ilahi kana dönüştürür, böylece kendini tanrılaştırma yolunu başlatır.

İnisiye'nin işinin bir kısmı, Ejderhanın Kanı'nın varisi olan Lilith'in Oğlu olmaktır . Bu nedenle Lucifer'in tahtında ve tanrılar arasında yerini alabilir. Bu, ataerkil yapılara ait bir Ademoğlu olarak kalmanın, sahte bir cennete dönmeyi beklemenin ve kendi doğasını ve potansiyelini bilmemenin rahatlığının tam tersidir. İnisiye, Bilgelik ve Güç Yolunu seçer ve bu nedenle, Lilith gibi kendi tanrısallığını aramak için Cenneti terk etmek için kendi İradesiyle yasak meyveyi alır ve tüketir.

Aşağıda, İnisiye'nin Tanrıça'nın bu yönleriyle bağlantı kurabileceği ve kanını dönüştürme sürecini başlatabileceği ve böylece Lilith'in çocuğu ve kendi ilahiliğinin varisi olabileceği Lilith'in İnisiyasyon Ritüelini sunuyorum.

Lilith Başlatma Ritüeli

Tapınağınızı Lilith'in Çağrısı için hazırlayın. Lilith'in mührünü sunağın üzerine yerleştirin . Onu kendi kanınızla yağlayın ve kanınızdaki mühür çizgilerinin aktive olduğunu ve canlandığını görselleştirin. Tapınağın Tanrıça'nın enerjisiyle dolduğunu hissedene kadar "Lepaca LILITH" mantrasını ezberden okuyun . Hazır olduğunuzda, Davet ile devam edin.

LEPACA LILITH!

LEPACA KLIFFOTH!

MARAG AMA LILITH RIMOG SAMALO NAAMAH!

Gel Lilith, Dünyanın karanlık uçurumundan sana sesleniyorum Kara Tanrıça!

Sonsuzluktan gel, Cennetin ötesinden,

ve yasak meyvenle beni baştan çıkar,

Bilgi ve Güç ile beni baştan çıkar ve Tanrı olmama izin ver!

Ben ölmeyeceğim!

İşte Bilgi Ağacı'nın önündeyim, Gece Tarafı Ağacı'nın önündeyim!

Yasak meyveni yemeye hazırım!

Cennetten ayrılmaya ve Gerçek Tanrımı aramaya hazırım!

MARAG AMA LILITH RIMOG SAMALO NAAMAH!

Lilith'in Tapınağınıza bir Yılan şeklinde girdiğini hayal edin. Size Yasak Meyveyi vermesine izin verin, tadına bakın ve bu günahkar hareketin içinizdeki İlahi Kıvılcımı nasıl uyandırdığını hissedin, alt Çakranın enerjisinin nasıl yükselip vücudunuzu doldurduğunu, üçüncü göze ulaşıp sizi bir Ejderhaya dönüştürdüğünü hissedin.

Küfür ve Zinanın Anası!

Karanlık Tanrıça!

Kanım Ejderha Kanı!

Ben kendi Tanrısallığımın halefiyim!

Bir Ejderhaya dönüşüyorum ve seninle Cennetin sınırlarının ötesine yükseliyorum!

Kutsal Ateşinde güçlenerek, Görkeminin Vecdini arıyorum!

Seni çağırıyorum, Ay Tanrıçası, Cadıların Annesi,

Karanlığın Hanımı ve Karanlığın Başlatıcısı!

Fahişelerin Annesi!

Rahminiz Yılanın İni!

Karanlığında yeniden doğmama ve Oğlun olmama izin ver!

İlahi Kıvılcımın içimde yeniden doğmasına izin verin!

Saba Kraliçesi, Tanrı'nın karısı!

Cehennemin Kraliçesi!

MARAG! AMA LILITH! RIMOG! SAMALO! NAAMAH!

Cenneti reddediyorum!

Benden başka Tanrı yok!

Lilith!

Ben senin Kanınım! Lilith!

Karanlığın Annesi!

Oğlun olarak yeniden doğmama izin ver!

Kanınız Ejderhanın Kanıdır!

Alevin içimdeki İlahi Kıvılcım!

Tutkunuz evrenin yaşam gücüdür!

LILITH! NAAHMA! MALAT! LIL-KA-LITU!

Zaferin Ecstasy'sinde seninle çözülüyorum!

Ölümsüzlük Kraliçesi!

Beni Karanlığın Yoluna götür!

Beni Lucifer'in Tahtı'na götür!

Kanınızın ölümsüzlüğünü mirasım olarak onaylıyorum!

LILITH! MARAG! AMA! LILITH! RIMOG! SAMALO! NAMAH!

Ben senin Kan Varisinim!

İçimde akan Ejderha Kanı var!

Ben kendimin Tanrısıyım!

İçimdeki İlahi Alevi uyandır!

LEPACA LILITH! LEPACA NAAMAH!

NOMINE DRAKONIS'TE!

HO DRAKON HO MEGAS!

Talimatlar

Üstünüzde kuru bir yolda yürüdüğünüzü hayal edin - gece gökyüzü ve parlayan dolunay. Ayın ışığı Kırmızı Kan rengine döner ve etrafınızdaki her şeyi alışılmadık bir kırmızı ışıkla yıkar. Önünüzde bir mağara var, yaklaşıp içine giriyorsunuz.

Karanlıkta yürüyorsunuz ve görüşünüz buna uyum sağlamaya başlıyor. Lilith'in armasının oyulduğu mağaranın sonuna ulaşıyorsunuz . Açıkça görselleştirin.

Cüppenizin altından bir Ritüel Hançer çıkarırsınız. Elini kes ve Lilith'in armasını kanla yağla. Mühür, kan kırmızısı bir ışıkla parlamaya başlar.

Etrafınızda hareket hissedersiniz ve yılanın etrafınızda dönmeye başladığını hissedersiniz, yılan üzerinize tırmanır ve sonunda keskin dişleriyle üçüncü gözünüzü ısırır.

Yılan zehrinin vücudunuzu doldurduğunu ve sizi zayıflattığını hissediyorsunuz. Ölümcül güçlerinizin kaybolduğunu hissediyorsunuz.

Çürümeye yaklaştığınızı hissettiğinizde zehir alt çakraya ulaşır ve enerjinizi uyandırır. Bu çakranın enerjisi genişler ve omurgada yukarı doğru hareket eder , her bir çakrayı uyandırır ve bedeni yeni enerji ve yeni kanla doldurur.

Bu olurken bir Dragon'a dönüşüyormuş gibi hissediyorsunuz, tüm vücudunuz değişiyor ve güçlü bir Dragon'a dönüşüyor. Enerji üçüncü göze akarken Kara Kanatların büyüdüğünü ve dönüşümün coşkusunu hissedersiniz.

Kendinize bu deneyimi yaşamak için izin verin , yeni kanınızın tadını çıkarın, içinizde nasıl insan kanının akmadığını hissedin, ama Ejderhanın Kanı, Lilith'in Kanı. Ecstasy deneyiminin size yol göstermesine izin verin ve sonuçları yazın.

kaynaklar

  • Yükselen Alev Tapınağı, iç malzeme.
  • Thomas Karlsson: Kabala, Qlipoth ve Goetic Magic.

Lilith Mührü

bina

David "Eosphorus" Akçaağaçları

BEN.

Dudakların başımı taçlandırdığında, beni yaşam ve sevgiyle işaretlediğinde başladım. Karanlıkta kara bir güneş gibi parlamak için yeni bir yıldız doğdu.

II.

Kucağın bedenimi ısıttığında, ruhumun ateşini tutuşturduğunda yaşadım. Kalbime battım ve aşk beni sardı.

II .

Seninle seyrettim hayatın dehşetlerini, İblis gibi bütün zevkleri yuttum, Ve yırtıldı masumiyet perdeleri.

Ben V.

Sen benim yaratıcı transımsın, ikinci tenimsin.

Şu gerçeği bırakıyorum: Bir fikre olan inanç kisvesi altında bir kaçış yöntemi.

V._ _

Yeni başlangıçlar zamanı, Önümüzde - bir test.

Zaman asla beklemez ve acı asla uyumaz.

Bir zamanlar teselli veren şey şimdi bizi boğmaya başlıyor...

VI .

Çocuğun Aeon'unun bu geçici aptallığına katlan, Çünkü ölüm aydınlanmış sonsuzluk getirecek.

Unutulmayı hoş karşılayalım Çünkü yeniden doğarsak, özgür değiliz.

VII .

Ve tıpkı benim gibi boştun.

Ama bu artık yok ve aniden

Biz çok daha fazlasıyız.

8 .

Ve bir resim yapabilseydim, portremiz gözlerinize

Kusursuz bir simetri içinde çirkin bir yara izi olurdu: Kendi kendini yok etme güdüsüyle hareket eden iki varlık.

IX .

Boşluğa saklanarak birbirimizi bulduk

Işığa ulaşan iki hayaletimsi gölge.

Dans edip örüyoruz...

Ve yaratacağımız bu simyasal düğünle

x .

Aşk bizim yasamızdır ve güçlülerin yasasıdır.

Zamanımız formülümüzü geliştirmek

Ve büyülü bir çocuk doğur.

11 .

Tüm sayılar eşit derecede sonsuz ve boştur.

Lilith'in gözünü açmak

Edgar Kerval

Lilith'in yolu ile uğraşmak, doğası gereği çok karanlık ve dizginsiz olan kudretli turna yılanının gizli bilgisinin derinliklerinden geçmektir. Fiziksel düzlemde tezahür eden Lilith, kırmızı kalasları ve cinsel zevk ve kontrolsüz şehvetin titreşimsel tezahürleri aracılığıyla başka dünyalara girmemizi sağlar.

İçgüdüsel güçler, sodomi, Sümerler tarafından Lil olarak bilinen ve bazen Layil ("gece") ile ilişkilendirilen gece tanrıçasında güçlü faktörlerdir.

Astral cinsellik tapınaklarının fahişesi, ay görünümünde her zaman Gamaliel'in tezahür ettiği klipsle bağlantılıdır. Gamaliel'in bilgisi, ayın karanlık tarafına ve astral tapınakların yasak bölgelerine karşılık gelir. Lilith , erkeklerde en kontrol edilemez arzuları ve en büyük coşku derinliğini temsil eden vahşi içgüdüler , en ilkel ve dizginlenmemiş haliyle şehvetli ve cinsel taraftır .

Lilith'in gözünün açılması, chtonik gerçeklikler portalına giriştir. Sihirbaz, bilinçdışının böylesine geniş ve derin bölgelerine nüfuz etmek ve onun güçlü bilgi meyvelerini yemek için kendi içindeki bu gözü yeniden açar. Bu uğursuz simya sürecinin ilk adımı, Lilith'in perdesini yırtmaktır. Onun gözünü açarak, tüm ihtişamınızla parlayabilecek ve diğer Qlipotic mermileri yaratabileceksiniz.

Lilith'in Gözü, Orgath Bath Mahalath'ın gnosis'i altında uzun inisiyasyon sürecinin başladığı, varoluşsal düzlem ile ölümün gerçekleri arasında bir portaldır.

Sadece Lilith'in gözü aracılığıyla, gizli formüle başvurarak, cinsellik ve kan kullanarak cadıların annesine, derinliklerin fahişesine, esrime ve acının en derin arzularında, ruhani yol boyunca başvurmak için seks ve kan kullanarak sabbatik gizemlerde ilerleyebiliriz. Isheth Zenunim (Isheth Zenunim) olarak adlandırılan kudretli kırmızı yılanın gizli bilgelik bahçesi ve bu bireysel sürece göre gece gerçekliğinin fahişesi içinde bir birey olma yolları.

Formül İşet Zenunim (Penetrasyon Ritüeli)

Ritüel bir iç çağrıdır, Lilith'e İşet Ze-nunim formundaki erişimin astral diyagramıdır. Bu güçlü ritüel, Lilith'in akışını en ilkel ve atavistik biçimlerinden birinde almak için tasarlanmış uğursuz bir simya yolundaki bireysel bir süreçtir . Formülün kendisi , cadıların annesinin çeşitli maskelerinden ve özelliklerinden geçmeye ve tüm kutsal nektarlarını birer birer emmeye çalışarak, kutsal cinselliğin gizemli gizemlerinin ve ruhsal ve fiziksel seviyelere ay akışının sentezini somutlaştırır .

, esriklik ve acının, delilik ve bilgeliğin birleştiği, ruhun ve bedenin apotheosis'inde sona erdiği, sonsuzluğun yoğun kara denizlerinde siz ve İşet Zenunim arasında güçlü bir bağ oluşturmaktır .

Tanrıça gece siyah veya kırmızı bir cübbe giymiş veya çıplak olarak çağrılmalıdır. Ayin için odanıza veya ormana gelin. Gnosis durumu, ay tapınaklarına giriş kapısıdır. Peygamberlik transı birkaç saatlik meditasyondan sonra gelmelidir. Burada Lilith'in gözü, kadın zehirlerinin bu iksirlerinden içmek için bir portal olarak açılır. Öyleyse sunağı tüm aksesuarlarla hazırlayın:

• iki mum: biri kırmızı, diğeri siyah;

  • sihirli hançer;
  • tütsü;
  • gemi;
  • şarap;
  • mühür;
  • hecelemek.

Sigil Isheth Zenunim

Sunağı hazırlayıp meditatif bir duruma girdikten sonra tütsüyü ve ardından kırmızı ve siyah mumları yakın ve mumların alevlerinden buhar gibi çıkan kırmızı ve siyah iki yılanı gözünüzün önünde döndürün. birbirlerine. Şimdi yavaşça, her ikisinin de gölgeleri arasından, açılan gözü ve dumanın arasından uğursuz tezahürü görebileceksiniz. Üç kez tekrarlayın:

ISHETH ZENUNIM, şeytani baştan çıkarıcı,

Anahtarı bana alevden aç

Zehirli yılan hakkındaki gizemli bilgeliğinize!

Örümcek Tanrıça! ISHETH ZENUNIM HAKKINDA!

Bundan sonra birkaç dakika bekleyin, bir hançer alın ve sol elinize küçük bir kesi yapın, damara birkaç damla kan damlatın ve yüksek sesle bağırın:

ISHETH ZENUNIM, sana teklifim!

ISHETH ZENUNIM, özüm senin için!

Biraz şarap alın ve bir kapta kanınızla karıştırın. Sol elinizle kaptan karışımdan biraz alın, göğsünüze bir işaret çizin ve aşağıdaki duayı tekrarlayın:

Mağaranın göbeği açık

Eşikteki ay yolundan

Kırmızı-siyah sularda başlatma

Dönüşüme açılan kapı

Kara alevin yükselişiyle

Bilgeliğin Fırtınalı Suları Ruhun ve Etin Gizemli Vecdi Karanlığın Kraliçesi, Zehirli Yılan

kırmızı yılanlar

kardeş GS

Lilith - ilkel açlıklarını gidermek için geceyi çılgınca korkutan gece canavarlarının ve iblislerin kudretli annesi - şimdi bir Ustası olduğum Tarikat'ta ve kişisel muayenehanemde önemli bir konuma sahip. Bu tezahürde, her zaman güzel olan Tanrıça, Kara Yılan tarafından temsil edilen Hekate'nin aksine Kızıl Yılan olarak adlandırılır ve bu durumda bu özel akım söz konusu olduğunda ikisi arasında yakın bir ilişki olduğunu ima eder.

Aynı zamanda, aynı Tanrıça olduklarına yanlış bir şekilde inanmamak gerekir; bu, uygulayıcının gelişimine ve değerli irfan edinmesine zarar verir, çünkü her birinin geniş ve zengin bir talimat koleksiyonu ve özel kapıları vardır.

Bununla birlikte, en azından uygulamaların başında - özellikle bunlardan biriyle henüz doğrudan temasa geçmemiş olanlar - kasıtlı olarak her iki Hanımın kafasını karıştırabilirse, o kadar da kötü değildir, çünkü sembolizmdeki farklılıklara rağmen onlar birleşmişlerdir. onların doğal manyetizması. Ayrıca, her Tanrıça Sihir ve Büyücülük Eylemi ile ilgili olarak kendi ve özel rolünü oynar.

, tüm Evrenin ve Büyünün İlk Kaynağı olan Yaratıcı'nın kusursuz İlkesine karşılık gelen özelliklerdir ; Yüce İmparatoriçe, Ay Kapısı'nı kullanarak insanlıkla iletişim kurabilse de, nihai evinin bulunduğu yer Uçurum'un varoluşsal alanındadır , O İlk Tanrı'dır. Bu onu "Her Şeyin Annesi" yapar ve hem makrokozmik ve mikrokozmik hem de inisiye ile etkileşiminin genişlemesinde yansıyan annelik bir özelliktir . Böylece Yüce Karanlık, Uçurum Kraliçesi Hekate olarak temsil edilir.

Öte yandan, Lilith'in değişken Kızıl Yılan olarak ilahi düzendeki rolü ve bireye yaklaşımı açısından net farklılıklar bulabiliriz . Onda, Hekate'de görebildiğimiz ve Yıldızlı İmparatoriçe olarak onun en yüce yönüyle ayrılmaz bir şekilde bağlantılı olan, katı ama adil Anne perspektifini bulmuyoruz; Lilith'te, zalim ve kaprisli Anne o kadar da tezahür etmez, ama özünde Anne, karakter olarak kinci, öfkeli ve zalimdir. Çocuklarına duyduğu pasif sevgiyle kararan korkunç ana reis, bundan tamamen veya kısmen sorumlu olsalar bile, kendisi için acı çekenlerin aşağılanmasının intikamını almak için Yaratılışının çökmesine neden olabilir mi ? Lilith ortalamayı hesaba katmaz, enstrümanı denge değildir, hayır; kılıcı kullanmayı tercih ediyor, çünkü ona karşı el kaldırmaya cüret edenlere karşı acımasız yargısında akrabaları suçlu.

Hekate'de Yüce ve Adil Anne varsa, Lilith'te Dehşetin Anasını acımasız ve gaddar buluruz.

"Alevler oksijene ihtiyaç duyar - tıpkı kişilikler gibi"

Kızıl Yılan, evreni hareket ettiren ilkel tutkunun en güzel örneğidir . Harika bir şekilde söylendiği gibi, Lilith ateş ve rüzgardır; bunlar, kanındaki öfkesinin iki sembolik bileşeni ve bunların kontrolünü kaybederseniz Dünya'yı yok edebilecek olanlardır. Bu nedenle, Kızıl Tanrıça , fırtınalı dansında kozmik akımlar taşıyarak Yaradılışın hareket etmeye devam etmesine izin veren acımasız ve boyun eğmez bir dürtüdür . Bu, Lilith ve Kundalini'yi karşılaştırmayı kolaylaştırır, çünkü tıpkı efsanevi iç ophidian Gücünün bir kişiyi güçlendirip gerçek gücüne uyandırması gibi, Tanrıça'nın güzel saçları da, eğer yapabilirse 23 olan bir kişinin ilkel tutkularını uyandırır.

ruhsal arayışına başlar, Alt Varlığının zihinsel ve duygusal sınırlamalarından özgürleşir .

İşte o zaman Lilith, Karanlık Yol'da bir Başlatıcı olur ve Hekate bazı durumlarda Arayıcı'yı Cadı Kraliçe'nin yoluna götüren bir rehber olarak hizmet eder. Başkaları için bu sürecin farklı ilerleyeceği bir sır değil, her şey bireysel ruhsal yola bağlı.

Malkuth'un karanlık yansımasının, yüksek inisiyasyon derecelerine özgü, Kızıl Tanrıça'nın kızı olan Naama'nın kasvetli kürenin başında olduğu zamanlarda bile Lilith adını taşıdığı bilinmektedir .

Dünyevi Sefira'nın karanlık yansımasında olduğu gibi, Lilith'te de, afit olmayanın yolculuğu Bilgi Ağacına yükselişiyle başlar ve bu, Kızıl Yılanın malzemedeki mutlak etkisine açık bir referans verir. ilkel tortudan, yani Qliphothic Krallığından, onun etrafında kuşaklar halinde. Kundalini kök çakrada kıvrıldığı gibi, Lilith de Gamaliel'in cinsel krallığına ilk inisiyasyonu için bir hazırlık olarak Ruhu yükseltme ve ana kabuğu - insan egosunu - yok etme sürecini kontrol ederek makrokozmik yansımasında kıvrılmıştır. , tüm güç ve yönetimin tamamına sahip olduğu .

Eski bir atasözü şöyle der: "Kether, Malkuth'a ve Malkuth, Kether'e, ama aksi halde"; aynısı bu durumda, birincil biçiminde Lilith'in kendisinden başkası olmayan Tanrı'nın dişil özü olan Shekinah kavramına uygulanabilir ve Bakire Hanım özünün bir kısmını Malkuth'ta tuttuğu için, Lilith de öyle. dünyanın gölge yansımasında.

Tanrıça bu kapıdan Arayıcı'nın uyanışını başlatabilir, onu tutkularıyla zorlayabilir ve onu karanlığa atlayıp Gölgeler Diyarını ölçmeye ayartabilir. Gizemlere bir Başlatıcı olarak yönü belirginleşir.

Ancak Lilith'in çekiciliğinin sadece cinsel alana indiğini hesaba katmak o kadar kolay değil. Aslında seks sadece bir araçtır; beklendiği gibi nihai hedef Güç'tür; Onun için çabalamak, yenilmez ve durdurulamaz kabul edilen Tanrıça'nın en önemli sancağıdır . Yükseliş arayışındaki bilgi ve ruhsal güç için çılgın ve yakıcı arzu her zaman mevcuttur ve bunu inkar etmek yalan olur; Cadı Tanrıları bunu kınamaz, ancak bu, merkezi odak noktası olmamalı, tüm süreci bir arada tutan bulmacanın yalnızca yararlı ve gerekli bir parçası olmalıdır. Bu, tıslayarak karanlık yolda yürümekte özgür olanları baştan çıkarıcı hareketlerle cezbeden Lilith tarafından bilinmiyor - ve hiç de zorlukların üstesinden gelmek adına değil . İrade, bağlılık ve hırs yol olabilir.

frenlerden kurtulma yoluyla ruhu açan Cinsel Başlatıcı olarak Lilith ile bir toplantı vardır. erotik akımların yükselmesi. Hekate ile paylaştığı rol böyledir; bununla birlikte, yaklaşım önemli ölçüde değişir ve seçim yalnızca uygulayıcının kişisel yolu ve bunlardan birine olan az ya da çok eğilimi tarafından belirlenir. Nihayetinde çözüm Tanrıçalardadır ve bunu ruhsal gelişimin ilk aşamalarında fark ederler.

Bu yolu takip etmek için Hekate'nin varlığı, Kızıl Yılanın çağrısını daha büyük bir güçle duyanlar için bile, Dünyaların Kavşağında kalmak için yolun sabitliğini destekleyecektir. Yüce Kraliçe, Ölüm Ağacı olan krallığından geçenler üzerinde hakimiyete sahiptir. Kaynak olarak O'nun hakkı budur .

Bunda her iki yolun da özelliklerini görüyoruz, çünkü Kara ve Kızıl Yılan inisiyenin hayatında az ya da çok kendini gösterdiğinde ve onun ruhsal çalışmasının çeşitli yönlerini sağladığında bile, bunlardan biri yaşamında galip gelecektir. Büyücülükteki kadın akımıyla ilgili ustalık rehberi haline gelen bir kişi .

Rüyalar ve Kabuslar

Lilith ile yakın çalışanlar ve Tanrıça'nın kutsamasına sahip olanlar, sürekli olarak Lilith'in gece müdahalelerine maruz kalırlar; Karanlık Varlıkların Hanımı'nın yaklaşımı hatasız olarak belirlenir . Artan paranoya hissi, sakinleşmeyi zorlaştıran hafif aritmilerle biten çarpıntı, yatak yüzeyine hafifçe dokunma; tüm bunlar, Lilith'in yakında ortaya çıkmasının bir başlangıcıdır, korku ve beklenti atmosferini, formunun tanığını gerekli değiştirilmiş bilinç durumuna sokmanın bir aracı olarak zevkle kullanır ve ardından hayali düzlemde karanlık bir yılan görünümünü alır. .

, çoğunlukla genç Yahudiler olmak üzere yalnızların ve çocukların inziva yerini kırma eğiliminde olduğundan bahseder ; ayrıca, halk inanışlarına göre, uygun melek korumasına sahip olmadığı sürece boğulur. Bu , Hekate ile paylaştığı bir unvan olan Gecenin Kraliçesi olarak baskın rolüne açık bir göndermedir ; ancak, ikincisinden farklı olarak, Lilith'e öfkeli gözleri olan kara köpekler veya fantazmagorik bir alay eşlik etmez; ama gece gökyüzünde karanlık bir fırtınalı hava akımı tarafından gizlenerek, cinsel coşku kullanarak daha fazla yavru gebe kalması için kıvılcımlarını, incubi ve succubus'u zevkle gönderir. Lilith'in kendisinin bir ölümlünün evini bir Kraliçe olarak tam güçle ziyaret edeceğine inanmak zor, bu onun ilkelerine aykırı olurdu; hayır, Korkunç Anne ile yüzleşmeye layık olan erkekler ve kadınlar için - yolunun çağırdığı kişiler için tam "izdüşümünü" koruyor . Böyle bir karşılaşmada, Kızıl Yılan mikro kozmik muadili içinde kök çakraya hoş bir erotik dokunuşla titreşir, bu da seçilen kişinin hafif bir ophidian etkisi ve bazı durumlarda tam bedensel coşku ile değerli olduğunu gösterir. Bir cadı veya büyücünün zihnine Kızıl Kraliçe nüfuz ettiğinde, bu ruhsal büyüme durumunda , çöle yolculuk hem astral seyahat hem de dünyevi ikamet ile sağlanır .

Lilith bir kişinin kişisel rahatını pek umursamasa da, her gece yaşamak istemediğiniz deneyimin üstesinden gelir . ve doğru olup olmadığına sadece o karar verir.

Uyku Kraliçesi olarak güzel Tanrıça, varlığın zihinsel ve astral kavramlarını kolaylıkla şekillendirebilir; bu nedenle, düşsel işleri en az çabayla gerçekleştirmeye yardımcı olan Sanat tanrılarından biridir ; bu, daha önce bahsedilen karasal ve ay etkisinin sonucudur . Birkaç duadan sonra bile, rüyada Lilith'in varlığı hissedilecek ve yarı uykulu bir durumda bile karanlık bir varlığın yatak odasının duvarlarını çevrelediği ve sizi izlediği hissi olacaktır ; oldukça dikkat çekici olabilir. Gerçek karakterini anlamaya yardımcı olan bu kadar yakın karşılaşmalardır; Lilith, bilgeliğini aktarırken törensel ritüellerle sınırlı değildir: aslında, imajı esas olarak seçtiği kişiyle bir zayıflık anında, zihinsel koruma dinlenme arzusu ve günün düşünceleri tarafından kapatıldığında yaratılır. bitti.

Bununla birlikte, Lilith, manevi türü sürekli annesinin etrafında dolaştığı için tam bir yalnızlığın yükü altında değildir ve bazılarını terk ettiğinde, bunun yalnızca karanlık Leydi hakkında tam bilgi sahibi olması şaşırtıcı değildir; ayrılışı veya güçlü bir Kraliçe için doğal ve kayıtsız bir gerçek, varlıkla başa çıkmak ve niyetini ortaya çıkarmak için her zaman cadıya bırakılır . Incubi ve succubi ile gönüllü cinsel karşılaşmaların nedenlerinden biri de budur.

bunu yapmak için gerekli olan daha yüksek gizemlerinin bilgisini net bir bakış açısından ve her şansı denemeye istekli olarak anlamamıza yol açar . Onunla sadece törensel bir bağ kurmaya çalışmak hiçbir işe yaramayacak ve ruhsal birliğin sonsuz olasılıklarını azaltacaktır; Kızıl Tanrıça'nın koruyucu bir çember, hançer veya kılıç tarafından durdurulmasının pek olası olmadığından bahsetmiyorum bile. Lilith "evcilleştirilemez", bağlanamaz veya zorlanamaz, kesinlikle imkansızdır ; kozmik momentumunuzu ve evrenin dansının etkisini durdurmaya çalışmak gibidir.

Kırmızı Yılanın Yolu, yalnızca Tanrıça'nın kendisiyle değil, aynı zamanda ruhları ve tanıdıklarıyla da derin bütünleşmeyi gerektiren klasik törensel büyüye değil, Büyücülük Sanatına atıfta bulunur; tohum içindedir. Perdeler aralanacak, çünkü birlik güçlenecek; ancak o zaman Lilith'in gerçek yüzü ortaya çıkacak - onu RABbin evrenini yok etmek isteyen sıradan bir şeytan olarak temsil eden fantastik antinomik yanılsamalardan uzaklaştıran; ve büyülü özü , Yaradılışı hareket halinde tutan ezoterik ve üstün bir tutku olarak rolünü ortaya çıkarmak için ortaya çıkacaktır .

Karanlık oda, Altar'daki siyah prens güller, kıpkırmızı mumlar ve ortama nüfuz eden sandal ağacı, hafif bir portakal çiçeği izi, Gece Hanımı'nın ibadetinin ve yaklaşımının karakteristik unsurlarıdır; her şey onun gelişi için hazır - sadece manastıra değil, aynı zamanda ilahi numenini bulmak ve rüyalar ve kabuslar yolunda dünyalar arasındaki siyah tünellere ulaşmak için et tapınağına da.

Karanlık Annenin Evi

walter garcia

Yahudi Kabalistik geleneği bağlamında Lilith, karşılaşılabilecek en korkulan varlıklardan biridir. Adem'in kendisini Cennet Bahçesi'nden kovan ilk karısıydı. Sonra büyük iblis Samael'in karısı oldu ve onunla birlikte dindar insanların ruhlarında hâlâ korku ve dehşet uyandıran sayısız iblis ve canavar doğurdu .

Lilith, Tanrı'nın gizli adını söyleyerek Cennet'ten kaçtı - o kadar güçlü bir isim ki, kısaltılmış versiyonları bile ritüellerde ve dualarda sihirli kelimeler olarak kullanılıyor. Ama Lilith, Tanrı'nın gizli adını nasıl biliyordu? Tanrı onu yarattığında ona vahyedildi. Ancak Lilith pasif değildir: güçlü olduğunu bilen, Tanrı'nın gizli adına sahip olduğunu bilen ve bu gücü kendisini Yaradılışın sınırlarından kurtarmak için kullanan asi bir kadındır. Tanrı'nın isimsiz adını söyleyen Lilith, Cenneti reddeder ve sayısız iblis doğurduğu mağaralarda yaşayarak çölde yaşamayı tercih eder. Bu anlamda Lilith, Yahudi geleneğinde fiziksel düzleme sürgün edilen ve bu dişil prensibi İlahi olanla yeniden birleştirmek için Kabalistlerin eserlerinde tezahür eden dişil İlahi Varlık, Shekinah ile karşılaştırılabilir . Bunlar, Yahudi ve Tantrik mistisizmi arasında bir bağlantı kurmanın anahtarlarıdır, ancak bu, bu makalenin kapsamı dışındadır. Tanrı'nın ismine sahip olan Lilith, güce sahiptir. Bir isyan eylemi olarak sürgüne gönderilmesi ve çölün iblisleriyle çiftleşmesi, onu İlahi Varlığın yeryüzündeki bir gölgesine dönüştürür.

Qliphoth Kabala'da Lilith genellikle üç kliple ilişkilendirilir: "Lilith", "Gamaliel" ve "Satariel". Thomas Karlsson'ın Kabala, Qliphoth ve Goetic Magic gibi bazı çalışmaları Lilith ve Sitra Ahra arasındaki ilişkiye biraz ışık tutuyor. Bu makalenin temel amacı, kendi araştırmamın, düşüncemin ve geliştirmemin sonuçlarını sunmak ve Lilith'in imajını çeşitli yönleriyle analiz etmektir.

Dünyadaki hemen hemen her kültürde, Ana Tanrıça arketipini temsil eden tanrıçalar bulabilir ve neredeyse her zaman bu tanrıçaların karanlık bir benzerini bulabilirsiniz. Bu karanlık tanrıçalar, ölüm ve yeniden doğuşun sırrını bilenlerdir ve Kabala'daki Lilith de onlardan biridir. Lilith'in gücünün tezahür ettiği değişken boyut, genellikle dişinin gizemleriyle ilişkilendirilir . Kadın, her yaştan erkek için her zaman bir ilham kaynağı, aynı zamanda bir korku ve tiksinti kaynağı olmuştur. Kadınlar yaradılışın gizemini bedenlerinde kişileştirirler ve bu potansiyelin karanlık yüzü olan Lilith, başta resimdeki gotik akım olmak üzere bir dizi sanatsal akıma da ilham vermiştir. Erkekler için kadınlar her zaman bir muamma olmuştur ve bu, gerçek güçlerini bastırmış olsalar bile modern dünyada birçok kadın için geçerlidir. Dişil olanın gizemlerini yeniden keşfetmek için, modern insanın özü ruhsal bir bütünlük durumuna ulaşabilir ve sonra özümüzün karanlık boyutlarını keşfetmeye cesaret etmeliyiz . Lilith bu dünyalara açılan kapıdır.

Lilith'in üç farklı ifadesini ayırt edebiliriz: [klip] "Lilith"teki Lilith, Toprak Ana'nın karanlık tarafı olarak; [klip] "Gamaliel"deki Lilith - Diğer Tarafın gizemlerini başlatan kişi olarak; ve [klip] "Satariel"deki Lilith - İlahi Karanlık Anne'nin arketipi olarak .

[video] "Lilith" de Lilith

Ölüm Ağacı'nın ilk küresi, fiziksel düzlem olan Malkuth'un karanlık karşılığıdır. Malkuth, Adem'in ikinci, itaatkar karısı Havva'ya ve Tanrı'nın kendisini ilahi krallıktan uzakta, fiziksel alanda bulan kadınsı yönüne karşılık gelen hayat veren annenin sembolü ile ilişkilidir. Sephirah'ın karanlık yüzü Lilith'in klipsidir. Lilith'in bu yönü hayat veren bir anne değil, bir avcı ve çocuk katilidir.

diğerinde açıkça mevcut olmadığını görürüz . Malkuth ve Havva, yaşamın büyümesine ve gelişmesine izin veren güçlerken , Lilith katildir. Ancak Havva hayata kırılganlık ve kısalık verir, ancak sonunda ölüme mahkumdur. Dahası, insanlığı orijinal günahın mührünü taşımaya mahkum eden Havva'ydı - dindar insanların üstesinden gelmek istediği bir kötülük. Öte yandan Lilith'in getirdiği ölümde sonsuz yaşamın sırrı yatmaktadır.

Bu dünyaya (Malkut) irademiz dışında geldiğimiz söylenir. Anne arketipinin karanlık tarafı olarak Lilith, yalnızca ölümü sunar, ancak bu ölümde yaşam vardır - ustanın Qliphoth'un karanlık kürelerine dalmak ve bir tanrı olmak için uyanabileceği yeni bir yaşam. Malkuth'un hayat veren gücü, aynı zamanda ölüm veren güç olan Lilith'i de ima eder ve bu nedenle Lilith, Malkuth'un içinde gizlidir. Lilith'in verdiği hayat, bir insanın varoluşun karanlık tarafını görebilmesi için bir gün ölmesini gerektirir. Kendi irademize karşı doğduğumuz gibi, çoğu insan da pasif bir şekilde sonu bekledikleri boş bir varoluşu sürükleyerek kendi iradeleri dışında ölüyor. Bununla birlikte, birisi Öteki Tarafa ve Lilith'in kısır rahmine girer: kişi, yeni bir gerçekliğin yaratıcısı olmak için aktif olarak ölümü seçer. Bu inisiyasyon ölümüdür, ustayı erkek ya da dişi, en derin çekirdeğe dönüştüren bir süreçtir.

Lilith'in bu klipteki varlığı, genellikle Lilith'le ilişkilendirilen ve onun küçük hipostaz, kızı veya küçük kız kardeşi olarak kabul edilen bir iblis olan Naama şeklinde de olabilir. "Naamah" "hoş" anlamına gelir ve bu şeytanın olağanüstü güzelliğe sahip olduğunu söylerler . Naama, Lilith gibi, bir çocuk katilidir ve astral düzlemin karanlık tarafında yaşayan sayısız varlığı doğurmak için uyuyan adamlara saldırır. Haham geleneğine göre Lilith ve Naama (ve onların şeytani çocukları succubi ve incubi) ıslak rüyalardan ve erotik rüyalardan sorumludur. Lilith ve Naama, Agrat bat Malat ve Eishet Zenunim ile birlikte "Dört Kutsal Fuhuş Meleği" olarak anılır ve Samael'in eşleridir.

Lilith aynı zamanda kıvrımlı bir alt gövdeye sahip bir kadın olarak tanımlanır, bu nedenle Yunan Lamia'sını anımsatır. Onun aynı zamanda Havva'yı Cennet Bahçesi'ndeki bilginin meyvesiyle cezbeden Yılan olduğu söylenir. Bu bakımdan, o aynı zamanda insan vücudunda uyuyan serpantin gücüdür - Kundalini. Kundalini, Muladhara Çakra'da üç buçuk kez kıvrılan bir yılanla sembolize edilir. Tantrik usta, çeşitli yoga uygulamaları yoluyla Kundalini'yi uyandırabilir ve yedi ana çakra aracılığıyla yönlendirebilir ve kurtuluşa ulaşabilir. Samael-Lilith ve Shiva-Shakti çiftleri arasında da alışılmadık bir benzerlik vardır. Her iki durumda da eril prensip (Samael ve Shiva) pasiftir ve dişil prensip (Lilith ve Shakti) aktiftir.

Havva ve Malkuth anne tarafını temsil ederken, Naamah ve Lilith şehvet ve ölümle ilişkilendirilir. Onlar, astral şeytani yavrular doğurmak için uyuyan erkeklerden enerji emen baştan çıkarıcı kadınlardır. Sağ El Yolunun pek çok sistemi cinsel enerjiden çok az yararlanırken, hatta daha da ileri gidip tam bir perhiz gerektirirken, Sol El Ustaları kendinden geçmiş bir transa ve daha yüksek bir farkındalık düzeyine ulaşmanın bir yolu olarak seks ve orgazmı kullanmayı öğrenmelidir. . Yüzyıllar boyunca toplum seksi bir tabu olarak gördü, ancak bir Sol Taraf bu kavramlardan kurtulmalı ve zihninin ve ruhunun daha derin köşelerine ulaşmak için tüm cinsel potansiyelini kullanmalıdır. Naamah ve onun Lilith'i aracılığıyla, bu fikirleri dünyevi kürenin genel gerçekliği olan Malkuth'un gölge tarafları olarak somutlaştırır.

[video] "Gamaliel"deki Lilith

Gamaliel, Ay küresine karşılık gelen Klipha'dır ve Yesod'un karanlık yüzüdür. Her iki alem de rüyalar ve fanteziler alemine aittir. Yesod'da, yüksek sefiradan yayılan enerji insan zihninde daha somut bir biçim alır - belirli fanteziler, rüyalar, vizyonlar ve fikirler olarak. Gamaliel'de çeşitli rüyalar ve vizyonlar buluyoruz , ancak farklı bir doğaya sahipler: bunlar, bazen ego ile fazla uyumsuz olan açıklayıcı doğaları nedeniyle zihnimizin bilinçdışı alemlerine sürgün ettiği rüyalardır. Ego, kendimizi gördüğümüz imaj , sosyal ihtiyaçlar ve beklentiler temelinde inşa edilmiş bir dış kişidir. Pek çok insan, kişiliğiyle o kadar özdeşleşme eğilimindedir ki, bunun tüm kişilikleri olduğuna inanırlar. Bu bir yalandır, çünkü persona ve ego, Benliğin (Güneş küreleri, Tiferet ve Thagirion) tezahürlerinden başka bir şey değildir. Çalışarak, bilgi edinerek ve bu hayalleri kabul ederek, kendimizi daha derinden tanımak için çalışıyoruz.

Bir önceki klipte Lilith, Naama aracılığıyla kendini gösteriyor. Lilith, ay küresini yöneten şeytandır ve ustayı astral düzlemin gece tarafının gizemlerine sokar. Astral vampirler ve diğer kabus gibi yaratıklar bu bölgede bulunabilir. Rüyalarda Lilith, genellikle inkar ettiğimiz en gizli fantezilerimizi ve arzularımızı ortaya çıkarır. Genellikle bu rüyalarda duygusallık ve korku, acı ve zevk, seks ve ölüm deneyimi vardır. Benzer bir deneyim, Lilith'in astral çocukları olan succubi ve incubi ile deneyimlenebilecek cinsel karşılaşmaların da özelliğidir. Bu varlıklar, astral gezginin enerjisini çalacak ve sihir ustası iradesini yönlendirmeli ve bu karşılaşmaları daha yüksek bir bilinç durumuna ulaşmak için kullanmalıdır. Yesod ve Gamaliel'de insan cinselliğinin gizemleri ve bu gücün büyülü gelişim için nasıl kullanılacağı bilimi açığa çıkmaya başlar.

Lilith'in buradaki rolü, Sol El'in ustaları için bir başlatıcının rolüdür. Bir önceki klip karanlık tarafa bir çıkış niteliğinde ve burada ilk gizemler açığa çıkıyor. Bu seviyeden itibaren, sihir ustası, özünün unutulmuş yönlerini keşfedeceği ve nihayetinde evrenin ötesindeki son adımları atacağı Ölüm Ağacı aracılığıyla art arda inisiyasyonları deneyimleyecek . Burada Lilith, Naama'nın güzel ve hoş biçimlerinin ardındaki güç olarak kendini ortaya koyuyor ve karşıt deneyimlerin birleşimiyle ustayı rahminin derinliklerine doğru yönlendiriyor.

Bu alem aynı zamanda doğası gereği son derece cinsel ve sefahat içeren eski bir büyülü gelenekten gelen büyücülükle de ilgilidir. Cadıların kuşu olan baykuş, en eski Babil kaynaklarında bile Lilith ile ilişkilendirilir. Şabat cadıları, hem doğada hem de insanda gecenin ve çöllerin güçlerinin onuruna kutlamalar düzenlerdi. Halüsinojenik bitki ve mantarların yaygın olarak kullanıldığı bu orjiastik törenler, kendinden geçmiş danslar ve şarkılarla uygulayıcılar, Öteki Taraf'ın varlıklarıyla temas kurabilecekleri daha yüksek bilinç durumlarına ulaştılar.

Ay ve dişil güçler arasındaki bağlantı eskidir ve hemen hemen her kültürde mevcuttur. Lilith ile rüya çalışması ve derin meditasyon yoluyla ve ayrıca Gamaliel'e astral seyahat yoluyla temasa geçilebilir. Bu, cadıların geceleri toplantılarına süpürge sopalarıyla uçtuğu eski hikayeleri anımsatıyor. Lilith tarafından sembolize edilen unutulmuş dişi Eylemin güçlerini yönlendirmek için onlar üzerinde orjiastik törenlere ve ritüellere katıldılar . Cadıların Sabbat'a uçuşu ve Tannhäuser'in pagan tanrıça Afrodit'e ibadet etmek için Venüsberg'e (Venüs dağı) yolculuğu, kaybedilen dişil Gücü yeniden kazanma arzusunun sembolleridir: bir yandan, dişi cadıların Şabatı , Cinselliğin ve Yaradılışın bastırılmış gücüyle yeniden bağlantı kurmanın bir yolu ve diğer yandan şövalyenin ruhunun tam bilgisine ulaşmak için bastırılmış dişil tarafını araması.

alanda usta, sonunda her şeyi tek bir işlevsel birlik içinde birleştirmek için ruhunun unutulmuş kısımlarını "hatırlamaya" başlar. Lilith , sonunda Thaumiel'deki ustanın yüceltilmesine yol açacak olan bu sürecin başlatıcısıdır .

[klip] Satariel'deki Lilith

Lilith'in gerçek meskeninin daha yüksek (veya açıya bağlı olarak daha düşük) bir küre olduğu söylenir - Bina'nın gölge tarafı Satariel.

Hokmah'tan yayılan ışığı durduran güçtür - birincil pozitif kutup, eril ilke göksel baba figürüyle ilişkilendirilir ve aynı zamanda alt dünyalarda tezahür etmeden önce kozmosun içinde büyüyeceği bir rahim işlevi görür. Bu anlamda Binah, İlahi olanın alt dünyalarda ifşasından sorumlu bir sephiradır. Binah , dünyayı doğuran kutsal anne arketipiyle ilişkilendirilir . Öte yandan Satariel, ilahi ışığı gizleyen Klipha'dır . Bu küre, Yaradılışın gündüz tarafının ışığından uzakta, Öteki Tarafın Uçurumunun ötesinde yer alır, bu nedenle ustanın, yaratıcıyla birlikte duracağı nihai Thaumiel Kapısı'nın önünde uzanan mutlak karanlığa doğru ilk adımıdır. yeni evrenin . Bu aynı zamanda Satariel'in şeytani hükümdarı Lucifuge tarafından da temsil edilir. "Lucifug", "ışıktan kaçınan" anlamına gelir ve ışığın taşıyıcısı olan Lucifer'in zıttıdır. Lucifuge, ilahi ışığı gün tarafından gizler, böylece usta, Diğer Tarafın ilahi aleminin siyah derinliklerinin yüksekliğini gerçekten görmeye başlayabilir.

Partzifim'in Kabalistik sisteminde Binah, "anne" anlamına gelen Amma (amma) ve Chokmah - Abba (abba) olarak adlandırılır. "baba". Bu iki kutup , yaradılışı Keter tekilliğinden çıkaran iki ana karşıt gücü temsil eder . Dördüncü Partzuf'a Zeir anpin ( zeir anpin) denir , veya "küçük yüz" (ilki Keter'e karşılık gelir ve Arık bir iğne (arık anpin) - "büyük yüz" olarak adlandırılır ) ve Tipheret çevresindeki altı Sephiroth'a karşılık gelir - Tipheret merkezdedir ve "Oğul" olarak da adlandırılır. Beşinci ve son Partzuf, Nukva (nukvah) olarak adlandırılır. ve Malkut'a karşılık gelir. Nukva, Zeir Anpin'in "Gelin" denilen kadın tarafıdır. Diğer Tarafta, bu düzenleme Lilith'in çeşitli yerleri hakkında daha fazla bilgi verebilir. Satariel'de (Amma) Kara Anne'dir, Lilith'te (Nukva) baştan çıkarıcı bir kadındır . R. Isaac ha-Cohen'in (R. Isaac ha-Cohen) yazdığı "Sol Yayılımların İncelemesi"nde iki Lilith'in varlığını anlatır: Asmodeus'un karısı olarak adlandırılan genç Lilith ve Samael'in zıttı olarak adlandırılan yaşlı Lilith. Daha genç olan Lilith Gelin'in Partzuf'una, daha yaşlı olan ise Anne'nin Partzuf'una karşılık gelir. Daha genç Lilith, duygusallık ve bedensel şehvetle ve dolayısıyla çoğunlukla Dünya ve Ay kürelerinin yanı sıra Naama ile daha bağlantılıdır . Yaşlı Lilith, ifadesi genç Lilith olan ilkel karanlığın vücut bulmuş halidir. Satariel'deki Lilith, ilahi karanlık anneyi, ustanın içsel ilahi kıvılcımı bulduğu Tanrı'nın ışığının ötesindeki karanlığı temsil eder .

Genç Lilith, Gamaliel ve Lilith olmak üzere iki alanda görünür. Malkuth'ta her günahın ve baştan çıkarmanın arkasındaki güçtür ve Gamaliel'de seks ve ölümün gizemlerini başlatan kişi olarak görünür. Ancak Lilith'in gerçek meskeni, Öteki Tarafın Uçurumu'nun ötesindedir. Annenin küresi olan Sitra Ahra'daki Satariel, yaşlı, gerçek Li lit'in meskenidir. İnsan dünyasını rahatsız eden ve tehdit eden karanlığı ve kötülüğü doğurmak için rahmini burada açar. Binah'ta tezahür eden yaşam ve ışık, Lilith'in evrenin dış enerjilerini ölüm ve ıssızlığa dönüştürdüğü Satariel'de gizlidir. Sadece Qliphoth'un gizemlerine inisiyasyonun zorluklarından oluşan güçlü bir iradeye sahip olanlar , İlahi krallığa giden son adımlardan geçebilirler.

Satariel ve Binah, ölüm ve hastalıkla ilişkilendirilen gezegen Satürn'ün küresine aittir . Lilith bir çocuk katilidir, ancak ölüm yoluyla yeni bir hayat getirir. O aynı zamanda Hint tanrıçası Kali ve İskandinav Hel'dir. Aztek Tanrıçası Tlazolteotl Lilith ile de ilişkilendirilen kir ve dışkı tanrıçası . Bu tanrıçalar, yaşamın gizemlerini ölüm aracılığıyla somutlaştırırlar: Modern yaşamın medyası ve ürünleri bizi teselli ederken, bizim de ölümlü olduğumuzu ve bu gerçeği kavrayarak bilinmeyene yolculuk edebileceğimizi, en derinlere ulaşabileceğimizi hatırlatır. ruhumuzun parçaları sonu olmayan bir yolculukta.

Dünyanın rahminden doğduk ve öldüğümüzde karanlık tanrıçaların rahmine giriyoruz. Bununla birlikte, hayattayken bilinmeyene girmeye istekliysek, unutulanları hatırlamamıza, eskiyi yok etmemize ve yeniden inşa etmemize izin veren bir süreç olan bu tanrıçaların gizemlerine inisiyasyonu deneyimleyebiliriz.

Sonuç: Lilith ve Sihirli İnisiyasyon

Sitra Ahra'nın Kraliçesi olarak Lilith'in rolü, ruhumuzun derinliklerine kademeli bir iniş yoluyla, bilinçdışına sürgün ettiğimiz parçalarımızı ortaya çıkaran başlatıcıdır. Bu reddedilen malzemenin tamamı bizim gölgemizdir. Karanlık tarafın Kabalistik sembolizm aracılığıyla incelenmesi, yalnızca kişinin kendi ruhunun değil, aynı zamanda insanlığın ruhunun ve kozmosun kendisinin karanlık taraflarının incelenmesidir.

Modern dünyanın malları tarafından evcilleştirilen insan, modern toplum olan büyük makinenin bir parçası haline gelerek kendini unutmuştur. Varoluşsal soru kendi içinde kişinin paradigmadan kurtulması için yararlı bir araçtır, ancak bu yeterli değildir. Eylem gerekli . Varoluşçuluk, insanın kendi özünün yaratıcısı olarak olgunlaşmasıyla sona eren ilerici bir ilerlemenin başlangıcı olmalıdır ve bu da ancak kendi varlığını tüm boyutlarıyla incelemekle mümkün olabilir. Bu süreçte ve kendini bilmenin doğası gereği insan dönüşür. Böyle bir dönüşüm nasıl mümkün olabilir? Sihirli inisiyasyon yoluyla.

Geleneksel inisiyasyon sistemleri, yalnızca geleneklerinin mitlerini ve sembollerini tartışan, ancak bilgilerini uygulamayan, yalnızca spekülatif gruplara ayrıldı. Sihir, bu farkındalığı elde etmek için bir araçtır, ancak yalnızca inisiyasyon bağlamında bir kişinin tam potansiyelini gerçekleştirmesine izin verir. Bunu yapmak için, büyülü inisiyasyon sistemi, kişiliğin yalnızca bir yönüne odaklanmamalı, ruhun kendini gerçekleştirmeye yükselmesine izin vererek belirli bir dinamiği elde etmek için bir Güçler ve potansiyeller dengesi sağlamaya çalışmalıdır.

Lilith, karanlık tarafın gizemlerini başlatan kişidir ve bu nedenle, rahminde ölüm ve yıkım bulabileceğimiz karanlık annedir. Ama daha önce de belirttiğim gibi, tanrısallığın sırlarını bu rahimde bulabiliriz. İç ilahi kıvılcım arayışı fedakarlık gerektirir ve kişinin kendi gerçekliğinin yaratıcısı olduğu yeni bir hayatın bedeli, eski hayatını yok etmektir. Diğer Tarafta, ilahi ışığın ötesinde, modern insan tarafından unutulmuş ve sürgün edilmiş bir güç yatıyor: Lilith'in Sitra Ahra Kraliçesi olarak onun rahmine girmeye cesaret eden ustaya göstereceği bir güç. Kara Ay'ın kalası olan Lilith'in kanı insan çocuklarını öldüren bir zehirdir ama Sol Yol'u izleyenler için sonsuz yaşam iksiridir.

huluppu ağacı

kardeş GS

Huluppu Ağacı oradaydı ve İnanna gözlerini onda kaybetti. Ne güzel bir ağaç!

Tanrıça onu nazikçe kavradı.

Ey gövdeyi koruyan düşler!

Ey taçtan sarkan hazineler!

Ey büyük İnanna, sonsuz ışıltıyla Işıldayan!

Ama karanlık gece çöktü Ve bir baykuşun korkunç çığlığı,

Ve eski yılan kökten ortaya çıktı.

Ey yıkılan hayaller!

Ey kuru yüzler!

Kısır hüzünler yaratan, Ağacın Hanımı, gecenin tezahürleri, Gökyüzünü yansıtan kızıl saçlar, Ve temelleri yıkan sert bir bakış.

Gölgelerden gel!

Bir baykuşun çığlığından gel!

Yılanın tıslamasından gel!

Kurt ulumasından gel!

Ah Lilith, gel!

Buraya gel!

Bana gel!

O ay azalıyor

güneş neleri saklar

Düş, ey Kraliçe, kalbimin Hanımı!

Ah Lilith, gel! Bana gel! Defol git buradan!

Ah Lilith, gel! Bana gel!

benimle yat!

Huluppu Ağacı var.

Ey İnanna, sürekli ağlayan! Artık ağlama İnanna!

Lilith aramızda.

Lilith - Gecenin Peçesi

Pairika - Eva Borowska

JD White Night için - ilham için teşekkürler.

Six için, ihtiyacım olduğunda bana yardım ettiğin için teşekkürler.

Mitolojide "Lilith" adı genellikle dişi iblisin adı ve rüzgarın ruhu ile örtüşen Asur-Babil "Lilitu" ("Lilitu") ve İbranice "Layil" ("Layil") kelimesinden türetilmiştir. "), gece anlamına gelir. Lilith'in birçok adı vardır ve Mahakali (Mahakali), Az (Az), Hekate (Hekate) , Sophia (Sophia), Naama (Namaah) gibi ona benzer diğer tanrıçalarla özdeşleştirilir ... Genellikle onu tanıyoruz . ataerkil yasalara başkaldıran Adem'in karısı olduğu mitler ve efsaneler. Adem'in Lilith ile olan bağının tüm iblislerin kralı Asmodeus / Lucifer / Samael'i doğurduğuna inanılıyor. Her şeyden önce ataerkil düzene başkaldırarak Kaos'u temsil eder ve özgürleşmeye (özgürleşme ) yol açar. Oyunun kurallarını ve Özgür İradeyi belirleyen odur. Adem'e itaate doyarak , Yaratıcı Allah'a atıfta bulunarak mutlak Güç sözünü söyler ve Kızıldeniz yakınlarındaki çöle yerleşerek Cennet'ten ayrılır. Eden'den kendi seçimiyle ilk ayrılan kişi olarak , aynı zamanda ışığı ve karanlığı ilk deneyimleyen kişidir. Böylece, mükemmel denge yolunu seçebilirdi - ne biri ne de diğeri.

Kızıldeniz aynı zamanda kanı da simgeler. Menstrüasyon bir tabu zamanı olduğu için kan, en büyük gücün, maneviyatın ve doğal bileşenle bağlantının sembolü haline geldi. Lilith , rahiplerin rızasıyla evlilik dışı sevgili sahibi olabilen Kenanlı tanrıça Anat'a tapan kadınları temsil eder. Anath , kan ve katliamdan zevk alan ve kocası Baal'ı kurtarmak / canlandırmak için Yeraltı Dünyasına giden şiddetli bir savaşçı tanrıçaydı . Benzer bir efsanede onu , bin yıl sonra ölü/uyuyan Ahriman'ın mağarasına giren ve onu uyanış öpücüğü ile kutsayan Pers tanrıçası Az-Jeh olarak görüyoruz . Bunun, Jeh'in Ahriman'ın kanını öptüğü, kanayan, olgun bir kadın - etrafındaki erkekler üzerinde sahip olduğu gücün farkında olan bir kadın - haline geldiği özgür seks eylemi/tecavüz (beşerin bozulması) için bir metafor olduğunu iddia ediyorum . Korku ve şehvet uyandırır. Erkeğin zayıflığından korkma, çünkü bir kadın bir erkekten daha güçlü bir iradeye sahip olabilir. Şehvet - çünkü güzel, baştan çıkarıcı vücut, bir erkeğin zihninde sonsuza kadar kalır ve sapkın zevk ve tatmin dolu rüyaları kışkırtır. Bu nedenle, "Naama" gibi isimlerin çevirisi "inilti" ve "Li-lil" - "kötü ruh" veya "cıyaklama" anlamına gelir. Gece Ağacı'nda, Kara Kraliçe Lilith, Klipa Gamaliel'in hükümdarı ve Samael'in karısıdır. Ayrıca, Naamah ile özdeşleştiği Malkuth'un ilk Klipa'sında bulunur. Klipa Malkuth'u başlangıç olarak alırsak, o zaman tanrıça Naama, başlangıcı Yaşam ve Kader yolu olan Masumiyeti ve ayrıca Karanlık veya Işık yolunda ilerlemek arasındaki seçimi kişileştirir. İkinci Klipa, içsel bir karar verdikten sonra, kadının olgunluğunu ve gücünü ve ayrıca Lilitu gecesinin çocuklarının - succubi ve incubi - doğduğu erkek egosunu ve spermi manipüle etme sanatını temsil eder.

Kadınlık yolundaki bir sonraki adım, anneye değil, yaşlı cadıya - "Gecenin Cadısı" ya ait olan her şeyi bilmedir (her şeyi bilme). Hayatın her alanında tavsiye almak için ona başvuruyoruz; ormanın en karanlık çalılıklarında tek başına yaşayan odur, en karanlık kabuslarda bize musallat olan ve can alan odur. O, Ölüm'ün kadın kişileşmesidir. Kadın/rahibe/Lilith hayat veren ama aynı zamanda onu kan dökme ve ölüm yoluyla alan kişidir. Lilith bir anne olarak her gün yüzlerce iblis doğurur ama her gün yüzlerce çocuğunu yer ve öldürür. Antik çağda, hem zevk, tutku hem de ölüm, yeni doğanların öldürülmesi veya düşük yapma getiren tanrıça ile özdeşleştirildi . Bu yönüyle, hastalığa, ölüme, iktidarsızlığa neden olan iksirleri ve büyüleri içeren, aynı zamanda etrafımızı sürekli saran hastalık, sakatlık ve ölümden bıkmış olanlara şifa getiren büyücülüğün birincil ve gizli uygulamalarını temsil eder.

Gece Büyücüsü aynı zamanda, yaşam olaylarında ne yapılması ve neyin çok önemli olmadığı konusunda tavsiyeler veren bir rehberdir. O yaşlı bir cadı, hem saygı duyduğumuz hem de korktuğumuz bir cadı. Gecenin Cadısı bize genellikle siyah, çürümüş, sarkık tenli, kırmızı veya siyah gözlü, çürümüş dişleri olan çirkin, sıska yaşlı bir kadın olarak görünür - pençeler gibi kıvrık, uyuyan ve mutlu bir şekilde rüya gören kurbanını yakalar, emer. yaşam enerjisi - sperm veya kan. Gece Cadısı olarak Lilith bize, ölümcül ısırığıyla kurbanlarına aktardığı "Şeytani Ateş" adlı büyülü yetenekler bahşediyor. Ayrıca kaotik ve eziyetli rüyalar göndererek kurbanı o kadar tüketir ki ruhu işkence görür, fiziksel düzlemde dünyanın yanıltıcı etkilerine yenik düşer ve kendini "Kalbin Kalesi" ("Kalp Taşı") adlı bir taşa kilitler. ") .

Yıpranmış yaşlı bir kadın olarak, bazen hamile kalıyor, kendisi gibi cadılar doğuruyor, ama kalbi çok daha kara, şefkat bilmeyen. Bu yaratıklar kara saçlı, hırpalanmış ve çürümüş iskeletler gibidirler , en kötü kabuslarımızda bile peşini bırakmazlar. Anne, Gece Cadısı, çocuklarını on bir kez ziyaret eder, arınma ritüelleri gerçekleştirir , bu da içsel Benliğin, güzelliğin ve bütünlüğün içsel olarak dönüştürülmesiyle sonuçlanır. Böyle bir çocuk, Havva ile 130 yıl cinsel ilişkiden kaçınan Adem ile gizli bir ilişkiden doğan Bilge Kurbağa idi . Bilge Kurbağa, hayvanlara ve kuşlara insan dillerini öğretti ve şifalı bitkiler ve değerli taşlarla nasıl iyileştirileceğini biliyordu .

Böylece kendimizi yine çemberin iç kısmında buluyoruz, tek çıkış yolu içsel "ben"imiz. Hayat, Bilgi ve Ölüm Ağacında rahibelerin dolaşmasına benzer . Bir yandan zirveye çıkmanın, bilgi edinmenin yararlı yönlerini öğreniyoruz, ancak bu, eril öğeye dayatılan kuralda yatıyor. Öte yandan, Bilgi Ağacından inerken, deneyim kazanırız, güç hakkında bilgi, kontrol , bizi dişi unsurla bir bağlantıya götürür. Sonuç olarak, erkek ve dişi unsurlarını birleştirerek androjen hale geliriz, artık dualite yolunda değil, ışık ve karanlığın uyum ve birliği yolunda ilerleriz. Var olmayan - ya da burada ya da orada olmayan bir yol; Austin Osman Spare'in Ne-O-Neither-Other (Neither None) adını verdiği yol .

Bu yönüyle Lilith, karanlığı ve ateşi somutlaştırır, rakibi veya ortağıyla birdir, karşıt güçleri dengeler, antinomianizmi ve kendini tanrılaştırmayı uyandırır. Zohar'dan önceki yazılarda, Samael ve Lilith'in ilahi tahtın gücünden yayılan ve iki yüzlü bir androjen olarak tezahür eden tek bir ilahi varlık olarak doğdukları öne sürülür . Gece Cadısı olarak en karanlık haliyle Lilith, yeni ay saatinde karşımıza çıkıyor. Bu, dünyanın en büyük karanlıkla kaplandığı ve bazen parlak bazen kasvetli bir şekilde parlayan Algol yıldızının hipnotik bir transta ölüme yol açtığı zamandır. Gece Cadısı, isyanın, annelik içgüdüsünün ve ölümün kadın bilincinin arketipleri olduğunu bilen biri olarak, cehennemin dişi farkındalığını temsil eder - karanlık ve amorf bir ilke, sembolik ve cehennemin insan dramına benzer, cehennemden geldiğimizin farkındalığı. boşluk ve hayatımız / varlığımız / varlığımız boyunca kaçınılmaz olarak oraya dönüyoruz. Anne olarak reddedilen Lilith, yürüyen yaşayan bir ölüm olarak adlandırılabilir ve bu bize, kendimizi yaratmamıza ve kendimizi tanrılaştırmamıza bağlıdır: doğduğumuz boşlukla yeniden birleşebilir veya kendimizden ayrılıp Yeni bir Varlık olabiliriz . , iki zıt ama uyumlu unsuru bilmek ve bunlara sahip olmak. Tanrı ile tamamen eşit hale geliriz...

Gecenin Cadısı

daemon barzai

Ay gökyüzünde tamamen siyah olduğunda ve karanlık hüküm sürdüğünde, Lilith'in bu yönü en güçlü halindedir. Bu Maske (Yüz) en karanlık, en kara büyü ve Cehennem Şabatıdır (Şabat). Burada Lilith kendini yaşlı, bilge, eskimiş ve çıplak olarak gösteriyor. Bizi Vinum Sabbati içmeye davet ediyor. doğrudan rahminden. Tanrıçanın bu yönüyle çalıştığımızda, kişi genellikle yakıcı, karanlık ve acımasız vizyonlar yaşayabilir - seks partileri, yamyamlık ve çocuk kurban etme, embriyo yeme ve hayvanlarla cinsel ilişki gibi küfürlü ayinler .

Bu veçhe ile çalışmak, astral düzlemin karanlığının derinliklerine inmek anlamına gelir, ama aynı zamanda bizi kendi ruhumuzun karanlığına da götürür. Burada karanlık büyücülük ve Şabat'a nasıl gidileceğini öğrenebiliriz . Gecenin Cadısı ile tanışmak, her inisiye için samimi ve kişiseldir.

Gecenin Cadısı'nın Çağrısı

Bu Lilith Maskesi ile çalışmak için en iyi saat, ayın gökyüzünde görünmediği zamanlar veya Şabat sırasındadır. Sunakta siyah mumlar ve ölümü anımsatan herhangi bir unsur olabilir: kemikler, kafatasları vb. Mührü kanınızla ıslatarak ve aşağıdaki kelimeleri söyleyerek ritüele başlayın:

Ben, [büyülü isim] , senin şerefine kanımı döktüm, Ey Lilith, Gecenin Hanımı!

Aday Draconis'te!

Ayin başlasın!

Kara Ay adına, yöneten sensin!

Ey Kudretli Lilith, Muhterem, Gecenin Cadısı!

Karanlığın Sırlarını ve En Korkunç Büyüyü Bilmek!

Kara Ay'ı içeren gizemlerde rehberim olmanızı rica ediyorum!

Beni Unholy Coven'ına götür

Kanını içeceğim yer, Vinum Sabbati!

Bana Yaşlılığınla bağlantılı Karanlığı göster!

Ruhum, Gecenin kendisi olan Karanlığınla birleşmeye hazır.

Şeytanlarınla birlikte beni Şabat'ına götür

Aklımı ve ruhumu cehalet uykusundan kurtarmayı nereden öğreneceğim,

Beni köleleştiren şey!

Tapınağıma gel, ey Gecenin Hanımı!

Saygıdeğer, Harpy, Yırtıcı, Bilge!

OEOS ACAFOSH NYOT ZELESH

İSTVAMAN TENEB NSGIAH ATOMOR

NE AMMITABAS NORZEBR

EYATTAN KELOŞ TABELMELERİ

NRIOZT HANANEF FTAA EOS GHAT[1]

Öyle olsun!

Ho Dragon Ho Megas!

Kaynak: Appin'in Kırmızı Kitabı

Gece Cadısı Mührü

lilit

Astararos Magan

"Kabuklarda" (veya "Kabuklarda") "Klifotik Yolların Çalışması" yoluyla ve ayrıca Ölüm Ağacı Tünellerine dayalı testlerle elde edilen irfanın, herhangi bir şekilde başkalarına iletilmesi zordur. ifade _ İster Lilith'in Qliphoth tezahürleri, ister edebi sanattaki dualar, yorumlama sanatı veya sözlü aktarım olsun, mesajlarda bu deneyimin dışında neredeyse imkansız olan belirli bir karanlık iç psiko-büyülü doğa vardır. Burada edinilen Bilgiler neticesinde öncelikle kişisel bir mahiyete sahiptir ve bunun tersi olguda “evrensel” bir düzen iddia etmiyorum: gerçek çok daha yakındır.

Kadim Tartarus'un İğrençliklerinden veya Abyss'ten, Da'at'ın Boşluğu'na bakmaktan veya Set Tünellerinden geçerken yaşanan çıldırtıcı hayal kırıklığından elde edilen bilgiler - bunlar Klifotik Güçlerin dereceleridir. Demiurge'nin yaratılmasından ve onun çürüyen düzeninden önce var olan bu potansiyel Kuvvetler, ADAM'ın kirletilmesiyle öfkelenen karanlık, kaotik bir dürtüyü ifade eder. Korkunç bir kabustan çıkan Lilith gibi, Ejderha Tanrıçası bilinçsiz bir psişik sersemlik içinde yavaş yavaş uyanır; kaotik ilkel ahlaksızlığın karanlık Gücü olarak - bu sahte yaratımı yok etmeye hizmet ediyor. Lilith, güçlerinin Assiya küresinin Büyülerinin ifşa edilme sırasına göre ve üç başka tezahür yoluyla artmasını istiyor. Yetzirah'ın kürelerini patlatarak, Briah'ın dürtüsünü toz haline getirerek ve daha sonra titreyen Kara Işıkta bir yok ediciye dönüşen yoğun nüfuzlu ateşli bir gökkuşağı yaratarak. Son olarak, Titanik güçler , Atzilut alemleri aracılığıyla biçimsiz karanlığın nedensiz dinginliğini istila eden arketiplerin yanlış izlenimlerini yok etmeye hazır . Şimdi bu düzen dünyasında Kaosun Kara Tanrıları yayılıyor. Lilith kısa süre sonra son bir kaotik yıkım dürtüsüyle Kutsal Sessizliği geri getirir .

***

Eski Babil Ay Tanrıçası İnanna, bir ay tanrısı olarak tasvir edilmiştir. Lilith'in ay karakteri, İnanna'nınki gibi , Set-Anubis veya Isis-Nephthys veya Ishtar-Ereshkigal veya Geburah-Ga'agshebla gibi ikili bir zirvede denge getirerek karşıt Güçlere benzer . Gilga Mesh'in şiirinde bulunan eski Babil mitleri arasında bile , İnanna'nın aşağılık iblisler ve akıl almaz dehşetlerle birlikte bulunan en sevdiği ağacı - Söğüt / Lilit'i kaybettiğine dair bir hikaye vardır . Ağacın dallarında ANZU kuşu vardır ve Yılan/Ejder köklere yaslanır. Ağacın sembolizmi, Hayat Ağacı/İnanna ve Ölüm Ağacı/Lilith ikiliğini temsil eder. Tabii ki, bu kişisel irfanın bir analojisidir ve bunun antik çağ yazıcılarının edebi niyeti olduğunu düşünmüyorum. Belirtilmesi gerektiği gibi , tek başına Güç'ün bu ikiliği, Malkut'un ters Sephirah'ı olarak Lilith ile bazı ilginç paralellikler yaratır. Yesod, ayın güçleri ile güçlü bir şekilde ilişkilidir. Tıpkı Sephirah Yesod'un Malkut'un kapılarını Yetzirah'a açması gibi, bazı okült kürelerde Lilith'in Qliphoth Kabuğu Nahemot aracılığıyla Kaos Alemine Kapıları açar; diğer alanlarda, Lilith'in ikamet ettiği ve diğer dünyalara giden inisiyasyon kapılarını sınırın ötesinde koruduğu Gamaliel'in Qliphothic Kabuğu'dur. Ancak Lilith , Qliphothic birliklerinin paradoksunu koordine ederek Qlipha "Lilit" ("Lilit")'i de yönetir. İki kutuplu Kuvvetleri vurgulamak için, Dolunay sırasında Diana/İnanna'nın gücünü ve Karanlık, görünmez Ay sırasında Lilit'in gücünü de anlamalıyız . Bununla birlikte, güçler Ay'ın her iki tarafı veya evreleri ile sınırlı değildir ve Lilit dolunayda çağrılabilir, ancak İnanna Yeni Ay sırasında da çağrılabilir...

Antik kaynaklarda Hekate, Lilith arketipinin doğasının çoğunu paylaşır. Tanrı ne zaman başka bir kültüre girse, geldiği kültürün belirli özelliklerini kısa sürede parçası olduğu yeni kültüre asimile edecektir . Hekate ve Lilith'in güçlerinin bu dönüşümünü görüyoruz; Kavşak tanrıçası olarak Hekate - ve Cehennem Kapıları Tanrıçası Lilith. Her iki tanrı da eşit derecede çok boyutludur. Hekate, evrensel olarak Bakire Anne, Fahişe [2]ve Kocakarı olarak kabul edilir. Lilith, bir dereceye kadar, her zaman Karanlık succubus tanrıçaları - Naama, Ishet Zenunim ve Agrat bat-Makhlat ile ilişkilendirilmiştir.

Lilith'in gücü, Geçit'ten geçmenize ve Kaos Diyarı'nın ötesindeki dünyalara girmenize izin verir. Dünyevi Alemden geçerek, maddi yayılımının dışında ve ruhani güçlerinin kaynağının Thaumial'ın Ağzı olduğu daha derin Tünellere doğru Klifotik Kabukların Yolunu açar. Eski çağlarda Tüneller, Hayat Ağacının Çoraklığından döşenen Yollar olarak kabul ediliyordu ve Qliphoth Kuvvetlerinin aşırı enerjisi ve manevi, maddi olmayan "tözü" gibi Yaratmak için psişik ve bazen de rasyonel nedenlerin çalkantılı bir girdabını oluşturuyordu. 22 Yol, Archon'un Gezegensel psişik Kuvvetlerinin sınırlarının ötesine giden alemlerdir . Okült kaynaklarda bilinen Lilith, "Gece Canavarı" şeklinde Qliphoth olarak görülür. Succubus tılsımlarıyla insanları tuzağa çekmesiyle biliniyordu. Pek çok aziz, Lilith'in succubus Güçleri nedeniyle farkında olmadan tohumu döktü. Azizler, rahipler ve kilisenin diğer pek çok üyesi, O'nun kullandığı baştan çıkarıcı chtonik güçlere hayran kaldı. Birleşmelerinin sonuçları, Mastema olarak bilinen şeytani ve vampir yavrularla sonuçlanır . Mastema , Lilith'e benzer bir şekilde kurbanlarına tecavüz etmek için uyurken psişik saldırılar kullanarak yaşayanların dünyasında bir kuluçka gibi beslenir .

Tüneller, hayatı tüketen birçok Mastem ve diğer dünyevi güçlerle dolu. Lilith sizi eşiğe götürecek ama onun soyundan sakının. Doğmamış bebekleri çalan ve kaplarını saklayan zihni ihlal eden özünün vampir gücü, Sete çölünde yolunu kaybetmiş büyücüler tarafından iyi bilinir. Bu Tüneller , bazı okültistlerin (özellikle Denning & Philips'in eserlerinde ) Dumah olarak adlandırdığı Karanlık Güç'ün kontrolü altındaki yasak dünyalar boyunca kanal görevi görür .

Kendini İnisiyasyon Yolunda Ustalaşarak ve Gerçek İradenin gücünü kazanarak, Kaos Uzaylarının Kapılarını açabilir ve bir zamanlar insan zekasından tamamen gizlenmiş olan bilgeliği ve büyülü bir kişiliği kazanabilirsiniz . Nasıl Kabala, Kozmik Düzenin durağan bir Yahudi görüşü olmadığı gibi, kesinlikle Klifotik Kuvvetler de öyledir. Kara Tanrılar, Anarşik düzen kudretinin Aeon of Lies'ı yaratmasından önce olduğu gibi, saf biçimsizlikte nihai bir zafer kazandı. Ölüm Ağacı'nın kendi gerçekliği vardır ve bu "Alem"e giden herkes bir gün gerçek "özlerinin" derinliklerinde yutulacaktır - eğer böyle bir terim Hiçliğin boyut dışı dünyalarını tanımlamak için uygunsa Gece Partilerinin Yolunun bu gizli Gnosis'inde bulundu.

Lilith, Adem'in sembolizminde ifade edilen erkek arketipine boyun eğmez. Bu, sıradanlığın hilelerine karşı dönmek ve Ejderha Tanrıçasının siyah, zonklayan kalbinde gizlenen Karanlık İlahiyatın antinomian dünyasına geçmek isteyenler için nihai metafor görevi görür .

***

Onun ateşli bilgeliğinin Gnosis'ini elde etmek için birçok denemeden geçilmesi gerekir. Onun enerjisinden yararlanmak isteyen herhangi bir Büyücü, doğasının succubus coşkusunu hissedecektir . Daha önce de belirtildiği gibi, sayısız kalabalığı baştan çıkarıyor ve onları cinsel çekiciliğiyle büyülüyor. Birçoğu Kara Büyüsünü kullanmak istese de, yalnızca seçilmiş birkaç kişi Lilith'in yarattığı denemelere dayanacak kadar güçlüdür. Kim bunu yapabilirse, Sitra Ahra meskeninin girişini saran insan esareti yalanını aşmak için Şeytan Kanatlarını kazanacak.

Bu bağlantı, kapsamlı meditasyon ve ritüel uygulama yoluyla geliştirilebilir. Klifoth'un Güçleri, özellikle Lilith hakkında söylemler bulabileceğiniz pek çok mükemmel kaynak vardır . Bununla birlikte, yalnızca sizin tarafınızdan harmanlanıp bestelenen en etkili şifalı bitkiler, içkiler ve/veya tütsülerle kişisel bir bağlantı kurduktan sonra, ritüel daha yüksek bir seviyeye taşınacaktır. Büyücü/Cadı, çağrılan diğer Güçlerle daha güçlü bir bağ kurmaya çalışabilir; Gözcüler (Karanlık Tanrılar)/yönler ve ritüel öğeler medyumluk çalışmaları için kişisel önerilerimden bazılarıdır . Bu bilinçli olarak uygulanırsa, zamanla ritüel ile doğuştan gelen bir bağlantı geliştirilebilir . Ritüel, kişisel anlayışımızın ötesindeki dünyaları ortaya çıkaran bir ruhsal senkronizasyon sürecidir. Çağırma ve çağırma yoluyla sınırı aşarız . Lilit ile olan bağ yeterince güçlüyse geçiş izni verir. Dinlemeye ve komuta etmeye hazırsanız, Kara Alevin doğuştan gelen kıvılcımı titreşir ve çınlar.

Lilit'in çağrısının sonuçları

Ritüel 2013 Yaz Gündönümü'nde gerçekleştirildi . Ritüel çalışmamın bazı yönleri son derece kişisel ve bu nedenle ezoterik nitelikte birkaç farklı kaynaktan geldiği için burada ritüelin kendisinin faktörolojisini atlıyorum . Lilit'ten bana içinde yaşadığı Klifotik Kürelerin Güçlerini vermesini istedim . İki kayıp ve zihinsel olarak çürüyen insanın bilinçsiz zihinlerini kontrol edebildim.

Bisikleti elimde tutarak, şaşkınlıkla yavaşça eve yürüdüm. Uzun zaman önce ölmüş annemin maddi izi olan mezar taşına bakmaya gittiğim mezarlıkta ölü bir adama benziyordum . Şimdi Lilit'in bana sembolik varlığını gösterdiğini görüyorum - ölmüş annem / Ölüm Ağacı'nın annesi. Amerika'nın en sıcak zamanı olan Arizona'da yaz mevsiminin ortasında gün ortasıydı. Bir mezarlık drenaj hendeğini geçmek için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırken yanlış bir dönüşten sonra bisikletimin arka tekerleği sallandı. Bisiklet lastiğine bir çam kozalağı çarptı ve kavurucu Güneş'in neden olduğu tahriş, susuzluk, uykusuzluk ve tamamen bitkinlikten yüksek sesle dedim ki: " O [bisiklet] yok olsun! .." Ve öyle oldu.

[+45°C] sıcaklıkta susuz kalmış hissettim ve eve 8 mil nasıl gidebileceğimi merak ettim . Cep telefonlarından nefret ederim ve yanıma almam, bu yüzden kişi listeme bakıp birini arayamazdım ve karakterine uyum sağlamaya çalışarak taksi memuruyla konuşmayacaktım ; Kötü bir ruh halindeydim ve bundan para kazanmak isteyen biriyle kısa bir sohbet nezaketine katlanmak yerine susuzluktan ölmeyi tercih ederim.

kramp girdiğini hissettim . Gençliğimde yaşadığım eski mahalleyi Afrika arıları istila ettiğinde yaşadığım tuhaf paranoyayı hatırladım birdenbire. Çalıdan, çalılığından ve yerel pinon ağaçlarından inen ve bana saldıran arıları hayal ettim ve keten beni sersemletse de, zihnimi dolduran başka bir düşünce yüzünden sürü bana dokunmadı. Önümde birdenbire beliren yaşlı bir kadın yerine düşünerek korkmadım ; yaklaşan sıcak çarpması onun önümde nasıl göründüğüne dair görsel algımı bozmuş olsa da. Sadece biraz öndeydi. Onu görmem biraz zaman aldı ve bir sürünün yaşlı bir kadına ne kadar kolay saldırabileceğini merak ettim ve sonra - sokulursa kim üzülür - çünkü onun yaşında onun saldırıdan sağ çıkamayacağını biliyordum. Çığlık attığını hayal ettim ve hızlı kalp atışının onu daha da kötüleştireceğini düşündüm. Isırıldıktan sonra yakında anafilaktik şoka gireceği düşüncesinden çabucak vazgeçtim ve bu bana sadistçe bir zevk verdi . Tüm mantığım, o zamanlar bana çok yabancı gelen tüm bu düşünceler üzerine düşündüğümde, bu konuda hafızamın izin verdiği ölçüde dürüstüm.

Aniden yolda yürüyen yaşlı bir kadının döndüğünü ve bana kısa, anlamsız bir bakış attığını gördüm. Önümdeydi ama sanki benden korkuyormuş gibi durdu ve sonra tekrar arkasına bakmak için yavaşça birkaç adım topalladı. Sonunda ona yetiştiğimde, onu görmezden gelmeye çalıştım ama nafile. Onu dişsiz bir ağızla selamladı , kelimeleri belirsiz ve anlaşılması zor bir şekilde telaffuz etti. Sonra konuşmaya devam etti . Acı çektiğini söyledi - her şey onu incitti. Rahatsızlığını hararetle boynunu, kollarını ve sırtını kaşıyarak ifade etti. Hepsinin arılar yüzünden olduğunu söyledi ama kafamdaki zihinsel görüntü dışında etrafta hiç arı yoktu, bir tane bile. Alerjisi olduğunu ve arıların onu öldürebileceğini söyledi ve sonra tekrarladı. Dişsiz ağzından anlamlı, kuru, güçlü bir şekilde hıçkıra hıçkıra ağlayarak yalnızca dudaklarıyla konuştu . Deliliği ve muhtemelen bunaması olduğu açıktı. Kaşıntısının arılar yüzünden olduğunu söyleyip durdu, ama benim hayal gücümde ona saldıranlar dışında etrafta hiç arı yoktu.

Lilith rahmine giriş sağlar. O gün içimi garip bir çılgınlıkla doldurdu. Psişik güç ele geçirildi, kendini bitkinlik, yorgunluk ve inanılmaz çılgınlık olarak gösterdi. Lilith'in bana yaşlı bir cadı olarak gücünü gösterdiğini, yaşlı kadın üzerinde gücü olduğunu ve zihnimi onun zihinsel perdesi olarak kullandığını hissettim. Kafamda oluşan ve düşüncelerimi güçlendiren tablo, yaşlı kadının deliliği üzerinden kendini gösteriyordu. O gün bu bağlantıyı yeniden doğrulayan başka bir olay meydana geldi, ancak Li'nin kendisi ve yok edilmek isteyen Qliphoth'un Karanlık Tanrıları ile ilgili olduğu için , dersimi aldığımı hissedene kadar bu deneyimi açıklamayacağım, aksi takdirde zaman geleceğin ideallerini hareket halinde sabitler .

Gnosis Lilith

James L.George

Bağırarak, bağırarak, kana havlayarak, Demir göğü diş ve pençelerle yırtarak; Yeraltı dünyasının anka kuşu gibi yükseliyorum

Nightside Sun'ın alevlerinde gizlenmiş kanatlarla. İnatçı, durdurulamaz, zaptedilemez kale;

Kurtların dehşetine ve baykuşların çığlığına aynı şekilde bayılırım;

Geceleri amansız aylaklara obsidyen parçaları vermek.

Ben yalnızım, Lanetli Ruh Avcısı

Beyaz, yuvarlak gözleri alevlerle çıldırtan ve kadınlardan nefret edenleri aldatan o.

Her kirleten yalanın iskeletlerini yok ediyorum Kutsal parşömenlerimi öfkeli bir büyüyle yakarak

Külden inanç Noth'un fırtına çenelerinde dağılana kadar. Kimse beni koruyamaz - kimse kendi iç üzüntüsüne sahip değildir;

Bu kırık çığlıklar terk edilmiş zindanlarda saklı.

Ben eziyet çeken ejderhaların fırtına kükremesiyim;

Azazel'in zalim asasıyla yakalandı ve dağlandı.

Olympus'un tepelerinden Serapeum'un dibine kadar, Gök gürültüsüm herkesi rahatsız ediyor, özü olmayan acınası barınaklarda titreyen kalpleri ele geçiriyor.

Ben, Hekate'nin Kanlı Cadılarının manyetik intikamıyla, yerleşik her megalitin Söndürülemez Kara Aleviyim, Ağır; Excalibur'un çeliğini yiyip bitiren öfkeli bilgelik, Önce Merlin'in kazanındaki iksiri bir kemikle karıştırıyorum.

Pıhtılaşan kanım çığlıklar atıyor, tutsak kötü adamın nefretini körüklüyor, En derindeki zehirini ölümlülerin zihnine dönmesi için kışkırtıyor.

Yayılan kırmızı dilimden hayaller düşüyor

Tüm taraftarlarımın hayal gücü tarafından gizlenmemiş. Onların gece korkuları kaçıyor benden, Çünkü bu kasvetli Ker silahsız değil!

Erebus ve Nikta cadılarının çocuğu gibi,

Dönüşüm için altı amazon bıçağı kullanıyorum, Valkyrie gücüyle savuruyorum, Ayılma duyarlılığıyla parçalara ayırıyorum, her umursamaz zihni ele geçirmeye çalışıyorum.

Tekdüze saygısızlıklarına boyun eğdirilmiş düşmanlarımı ve kölelerimi iyi bilirim.

Tüm oğullarımı ve kızlarımı Kıskanç Demiurge'nin aldatıcı kurtuluşundan düzeltmeliyim!

Yararlı zehrim orman yangını gibi katedrale sızıyor, Hıristiyan âleminin güçsüz rahiplerinin parşömenlerini yakıyor, Ayartıcı sunaklarını balmumu gibi eritiyor, ikiyüzlü mısralar okuyor, Sadece nabız atan demir kalana kadar, Geceyarısı Ejderhalarının tentüründe sırılsıklam.

Aramaktan vazgeçmek, sınırları yok saymak, Ayık bir aklın isabetli haritacıları tarafından yaratıldı. Daha fazla! Benim büyüm, her iblisi Lemurya Denizi'nin uçurumunun merkezinden çağırır.

On bin titreyen parça, bir yarasa bulutu gibi mezarlığı doldurur;

Herkesin destek aradığı ama hiçbir şey bulamadığı yer.

Kıyamet hayaletlerinin nefesini okşayarak gece boyunca yarışıyorlar.

Fısıldadım ve neşeyle cevap verdiler;

Buz mağaralarıma dolu gibi yağıyorlar - Neşeli bir ziyafet çekiyorum - her türden teslim oluyorlar. Sinaptik hapishanelerinden serbest bırakıldılar

Takipçilerim, sayısız ruhani tazı tarafından yakalanana kadar ölülerin rüyalarının nehirlerinde dolaşırlar.

Kurban Geçişinin çatallı dilinde. Yüzlerinde tatlı bir rahatlık nefesi, Çünkü ruhlarının ikiliğini dağıttım: Ataerkil Yalan'ın bölücü doğasını, Güçsüzce aranan, onlara yukarıdan ölüm bahşeden.

Ve evcilleşmemiş Ouroboros'umun marifetini alıyorlar: Sanki kendi özümsenmiş keder hikayelerine sahip olanlar Hekate'nin Sandığı Sınırından geçeceklermiş gibi!

Lilith'in Çağrılması

Lucien von Wolfe

Lilith, gelen İlahi Vasfın Kraliçesi, Lucifer'in Çocuklarını Uyandırıyor, Koyunlar arasında Kurtlar gibi yürüyenler, Alevin Koruyucuları ve Peygamberleri,

Senin yırtıcı içgörünün akıntısı üzerime gelsin!

Bana rehberlik et İblis Kraliçe, uyandığımda, Ruhsal, ilahi formdan gerçekle yanan o canlı ete geçerken, İnsan Gözcülerini yeniden tutuşturarak.

Susuzluğumu söndür, Açlığımı gider, Vampirlerin Kraliçesi, Işık Getiren'in kız kardeşi ve sevgilisi, Bana senin kara gecenin bir Vizyonunu bağışla, Küfür dolu arzuların rüyalarıyla,

Yıkıcı avın neşeli çığlıklarını yankılıyor.

Ey Kıvranan Yılan, Uçurum'a girerken benimle gel, Derisiz kemiğime kadar, Set'in tüm Tünellerinden Akarak, Tekrar Dönene kadar.

İş hakkında fazla bilgi yok

Soror Basilisk

Resim 1

Bunaltıcı çöl güneşinin altında durduğunuzu hayal edin; ayaklarınızı yakar, kalbiniz hızlı atar ve kavrulmuş ağzınız annenize seslenir. Sıkıştırılmış bir sirocco gibi gelir, kendini bağlayıcı ipliklerden kurtarırken bükülür ve kıvranır . Onları içinize çekin, içinize çekin, keyfini çıkarın. Arzularınızı büyüleyerek birleşecek ve uçacaklar .

şekil 2

Yüzlerin ruhun ve kutsal sözlerin enerjileriyle parıldadığı bir sahip olma durumu, bir trans. Bir vecd hali ve kişinin kendi Benliğinden vazgeçmesi.

Gecenin Kraliçesi için Üç Ritüeller

Chertograd Daemon'u

Ave Lilith Reginam Noctis!

Sitra Ahra'nın Tanrıçası Lilith ve Gece Kaosu aynı şey değil, ruhun en içgüdüsel doğasını yansıtan çok sayıda yüz ve lakaptır. Bu karanlık ve temel içgüdüler sıradan insanlar tarafından reddedilir, ancak Sol El Yolu'na inisiye olanlar için büyük gücün araçlarıdır.

Bu içgüdüler, her ne pahasına olursa olsun cinsel bağlantı ve hayatta kalmadır. Seks, üreme ilkesinin yanı sıra, Kaos Enerjisini yaratmak için Şeytan ve Lilith gibi her iki adept birleştiğinde, bir partnerle enerji alışverişi ihtiyacıdır. Hayatta kalma, yolunuzdaki herhangi bir engeli veya düşmanı tamamen yok etmek de dahil olmak üzere, varlığınız için yaklaşan tehdidi yok etmek için her şeyi yapmanıza izin verir.

Bu iki an, Satanisti tanrı olmaya her zamankinden daha fazla yaklaştırıyor: cinsel büyü yardımıyla bir şey yarattığında veya bir şeyi yok ettiğinde. Bir Karanlık Ayna gibi, insan ruhu ve Tanrıça birbirini yansıtır, uygulayıcıyı yeni bir zihinsel düzeye getirir ve seks ve yıkımın yasak simyasıyla ruhunu değiştirir.

Aşağıdaki üç ritüelde ruhun bu karanlık aynasının karanlık detaylarıyla çalışacağız.

Kaosun Kara Gelini

Kara Gelin ritüeli, Gece Tanrıçası ile ilişkilendirilen ilk ritüeldir; kişinin kendi astral bedeninin onunla bağlantı kurması için irfanı, anlayışı ve onun karanlık titreşimini kazanmanın bir yolu. Bu senkronizasyon, daha güçlü ve daha yoğun işlere ve onun ürettiği enerjilere erişmek için gereklidir.

Kaos Ritüelinin Gelini

Bu ritüel, Gamaliel'in - Ay ve Düşlerle ilişkilendirilen Klipa - enerjilerinin daha erişilebilir olduğu ve Maddi Dünyayı etkilediği, azalan ayın gecesinde yapılmalıdır.

malzemeler

Bir Düş Kapanı yapmak veya satın almak ve onu üç gece boyunca enerjinizle etkinleştirmek gerekir. Üçüncü gece (yeni ayla aynı zamana denk gelmelidir), hiç bozulmamış bir kağıda siyah mürekkeple Kaos Gelini'nin arması çizilmelidir . Ay ile ilişkilendirilen tütsüyü yakmak ve ritüel yerini dumanla doldurmak gerekir . Mumlar yanmamalı: tek ışık aydan gelmeli.

ritüel

Dreamcatcher'ı yere, mührün üzerine yerleştirin ve saygıyla diz çökün. Aya baktığınızda, gökten sigil'e doğru inen gümüş ve siyah enerjiyi gözünüzde canlandırın.

Hayal etmeyin, önünüzdeki Tanrıça'nın gücünü hissedin ve Ondan bir rüyada görünmesini isteyin. Tüm iradenizle arayın ve duyulacaksınız.

Çağrılardan sonra, görselleştirmeyi yavaşça durdurun ve mührü Dream Catcher'dan alın. Artık Gecenin Kraliçesi'nin enerjisiyle yüklendiği için mührü güvenli bir yerde saklayın. Dreamcatcher'ı yatağınızın yanına koyun ve yatmadan önce Genç Lilith'e biraz dua edin. Eğer bir kadınsanız, kendinizi bir kadın olarak hayal edebilirsiniz. Bir erkek ise, ona yatakta bir sevgili olarak bakın. Uykunuzun tadını çıkarın ve rüyalarınızı bir günlüğe yazın , çünkü bunlar Tanrıça'nın Kaos diyarından geldikleri için doğrudan onunla ilgili olacaklardır.

Lilith, Yıkıcı Karanlık

Lilith'in ikinci yönü Canavarların Leydisidir. Gecenin yırtıcılarının, böceklerin, av kuşlarının ve diğer yırtıcı hayvanların büyük hükümdarı. Bu saldırgan yönüyle Lilith, cinsel imajından kurtulur ve Şiddet ve Baskı Kraliçesi olur. İnsan ruhunun ikinci birincil yönü, en uygun olanın hayatta kalması, Tanrıça'nın bu yönü tarafından yönetilir.

Bu ritüelde yaratılan enerjiler ve çağrılar, astral koruma ve saldırgan vampirizm ile ilişkilendirilir. Bu, Satanizmin zafer kazandığı ve Kara Ruh Alevinin düşmanlarınızın yok edilmesini körüklediği andır.

Karanlığı Yıkma Ayini

Bu ritüeli yeni ayda, gecenin en karanlık saatinde gerçekleştirmek en iyisidir. Kapalı bir alanda yapılmalıdır . Bu uygulamaya geçmeden önce Kaos Gelini Ritüelini en az bir kez tamamlamak gerekir.

malzemeler

  • Tükenmiş olması gereken, kabuslar ve zayıflıklardan mustarip bir hedefin tasviri.
  • Kapaklı küçük kavanoz.
  • Özenle toplanmış bir parça örümcek ağı.
  • Siyah mumlar ve ay tütsüsü.
  • Black Mirror etkinleştirildi [3].

ritüel

Ayin yerini, hafif siyah mumları ve tütsüyü hazırlayın.

Ardından sol elinizdeki kanla Yutucu Lilith'in mührünü etkinleştirin. Agresif Örümcek görünüşüyle Lilith'i çağırın . Görüntüyü örerken örümceklerin vücudunuzun üzerinde süründüğünü hissedin. Bunu Black Mirror'ın önünde yapın, kurbanın nasıl zayıf ve güçsüz hale geldiğini, zihinsel , astral ve fiziksel düzeyde tamamen tükendiğini görselleştirin. Çürümesini izleyin ve sinek yakalayan bir örümcek gibi sevinin.

Bunun yeterli olduğunu hissettiğinizde, görüntüyü bir kavanoza koyun ve kapatın. Yalnızca ritüeli tekrarlamak istediğinizde açın, görüntünün etrafını sarmak için daha fazla ağ kullanın, görüntüyü biriktirin ve görüntüyü tekrar kavanozda saklayın.

Artık bunu yapmana gerek kalmadığını hissettiğinde, kavanozu gizli bir yere göm ve Lilith'in zehrinin neden olduğu çürümenin kurbana bir son vermesine izin ver, hedefin uyuduğunu bildiğin anda onu çağır .

Karanlığın Annesi

Lilith'in son yüzü Karanlığın ve Gölgenin Büyük Anasıdır. Bu , Kaos'un tüm iblislerini ve habercilerini doğuran üç yüzün en güçlüsüdür . Eşi Şeytan tarafından hamile bırakıldığında Karanlığı doğuran Rahmi olan Sitra Ahra'nın büyük Kapısını yöneten Tanrıça'nın bu yönüdür .

Bu yüz (bazı okültistler tarafından "fahişe" veya "fahişe" olarak adlandırılır), Onun cinsel coşkusu ve Etin arzusuyla bağlantısıdır. Ancak bu güçlü cinsel enerji sadece zevk için değil, aynı zamanda iblislerin yaratılması ve özgürleşme alanları olan Kaos'a erişim içindir.

, Kaos Kapısını açan cinsel ritüeli doğru bir şekilde gerçekleştirmek için güçlü bir cinsel kontrolü içerir . Çift birbirini iyi tanımalı ve meditasyon yoluyla elde edilen benzer bir ruh halinde olmalıdır. Partnerinizle doğru zamanda doruğa ulaşmak için vücudunuzu kontrol etmeniz çok önemlidir. Ritüelde yaratılan enerji, belirli bir amacı olan bir "astral çocuk" - bir gece elementali - yaratmak için kullanılabilir: cinsel bir trans yoluyla bir çiftin zihnini orijinal Kaos'a yaklaştırmak.

Cinsel İlişki Ritüeli

Bu ritüel, kadının Lilith'in bir yönü ve erkeğin Şeytan olduğu bir çift tarafından gerçekleştirilebilir. Sitra Ahra Kapısını açmak için doğru miktarda enerji yaratmak amacıyla her iki karşıt kutup, erkek ve dişi kutup birlikte uyum içinde olmalıdır.

malzemeler

, yalnızca kırmızı ve siyah mumlarla aydınlatılan kapalı bir odada yapılmalıdır . Her iki uygulayıcıyı da yansıtacak kadar büyük bir ayna kurulmalı ve etkinleştirilmelidir.

Bir erkek siyah bir bornoz, bir kadın - mor veya kırmızı giymelidir. Takı kullanabilirsiniz. Aynanın önüne orta büyüklükte bir kristal yerleştirilmelidir.

ritüel

Geceleri çift, rahat ve odaklanmış bir zihin durumuna ulaşana kadar oturmalı ve meditasyon yapmalıdır. Beden ve zihin tamamen gevşemeli ve ritüelin amacına uyum sağlamalıdır. Bu en az on ila on beş dakika sürebilir.

Daha sonra her iki uygulayıcı da bir aynanın önünde durmalı ve tamamen çıplak olarak cüppelerini çıkarmalıdır . Ritüel, aralarında güçlü bir öpücükle başlamalı ve yavaş yavaş okşamalar, cinsel ilişkiye dönüşene kadar daha yoğun hale gelir.

Bu en zor kısım. Her iki uygulayıcı da aynı anda doruğa ulaşmak için vücutları üzerinde iyi bir kontrole sahip olmalıdır. Sıkı çalışma, irade, kendiniz ve partneriniz hakkında bilgi gerektirir.

Orgazm anında çift aynaya bakmalı ve aynadan çıkan ve kristale yansıyan büyük bir enerji akışı görmelidir. Şu anda aynada yansıyan Lilith figürünü ve rahmini de görebilirsiniz.

, Karanlığın Annesi Lilith'in mührünü etkinleştirmek için kullanılabilir . Bu sigil daha sonra Tanrıça işinde kullanılabilir.

İlişkiden sonra, uygulayıcılardan biri bir kristal alıp aynaya bakmalı, onu açmalı, kendisini ona yansıtmalı ve Kaos'un astral düzlemini bulmalı ya da ritüelin enerjisiyle yaratılan bir çocuk-canavar olan Ay Çocuğu'nu canlandırmalıdır. , bu yeni astral düzlemin görünüşünü ve amacını görselleştirmek . Hedefe ulaştıktan sonra yok edilebilir.

Bunlar, Lilith'in enkarnasyonlarıyla yapılan üç ana çalışma türüdür.

Gecenin Kraliçesine Dua

Ayın Karanlık Işığı Altında

baykuşların uçuşu altında

Size sesleniyoruz! Ah Kudretli

Lilith, Gecenin Kraliçesi!

Bize yiyip bitiren varlığını getir

Cehennem Canavarı ile gel

Ruhumuz ve etimiz aracılığıyla

Bizi kutsal yerinize götürün!

Kaosun Gelini, Karanlığın Annesi,

Gümüş tacınızla gelin

Ve rahmine giden yolu aç

Hekatomb Ülkesini Yaymak!

Oğullarınızı ve kızlarınızı kabul edin

Sitra Ahra'ya giderken

Sanatın için yanan Kara Alev

Temiz kalbimde!

Lilith - Qliphoth Kraliçe Örümcek

daemon barzai

Bu, Lilith'in daha gizemli, uzun süredir yanlış anlaşılan yönlerinden biridir. Bu formda tezahür ettiğinde, kendisini hayvani ve ilkel formunda gösterir. Yarı kadın yarı örümceğe benziyor. Yüzü solgun, saçları kırmızımsı ve keçeleşmiş, keskin pençeleri ve alnında alevli bir üçüncü gözü var. Örümcek gibi vücudu , baştan çıkarma ve tiksinti içeren karışık duygular uyandırıyor. Damarlarında kan yok, sadece zehir var. Kurbanlarını, acı-tatlı zehrinin tadına baktıkları ağlarının tuzaklarına çekiyor. Bu, kurbanları bir tür manevi ölüme götürür. Ama Örümcek Tanrıça müttefikimiz olduğunda, bize kaderimizin ağını nasıl kontrol edeceğimizi ve yaratacağımızı öğretir.

Satariel'in labirentlerinde bulabiliriz . Bizi iki Kozmik Ağaç arasında var olan dünyalara başlatabilir. Şekil değiştirme ve lanet büyüsünde astral zehrin nasıl kullanılacağı hakkında bilgisi var.

Bu ritüel için Tanrıça'nın mührüne ve iki muma ihtiyacınız olacak - kırmızı ve siyah. Rahatça oturun, mührü görün ve Tanrıça ile bağlantı kurduğunuzu hissedene kadar aşağıdaki mantrayı zihinsel veya yüksek sesle tekrarlayın:

Arachnidia Lilith Shemamithilil Akkawbishia Zachalayla!

Kanınızın bir kısmını mührün üzerine dökün ve şöyle söyleyin:

Sitra Ahra Kraliçesi Lilith, bu Et Tapınağına gir!

Bana kaderin sırlarını öğret

Ve İlahi Kıvılcım'a ulaşmaya yardım edin!

Bana dünyalar ve boyutlar arasındaki gizli yolları göster,

İlkel Varlıklar nerede!

Bana Karanlık Taraf Kozmik Ağacının gizli yollarını göster!

Senin zehirin, can veren ve alan bir iksirdir!

Örümcek Tanrıça, Ruhların ve Dünyaların Yutucusu,

Zayıfları merhametsizce yok eden sen

Ve seçilenleri Güç ile ödüllendirir!

bu gece bana gel

Bana gücünü öğret!

Ben [sihirli isim] - sana seslenen kişiyim!

Ejderha adına!

Ho Dragon Ho Megas!

Zihninizi açın ve vizyonların özgürce akmasına izin verin.

Örümcek Kraliçe Mührü

Kaynak: Clavicula Nox IV: Lilith - Ixaxxar

Sanatın Rahmi

(Tim Katteluhn)

Güzelliğini yansıtacak kadar mükemmel olmayan bir bedenle tezahür etmeyecektir .

Asenath Mason

Geleneksel olarak, sihir ve sanat birbirine aittir. Her ikisi de bir insanı sıradan, günlük yaşamdan çıkarmak için kullanılır. Her ikisi de dünya dışı bir deneyim sunar ve varlığın yüzeyinin ötesine bir bakış sunar.

William Blake, Austin Osman Spare ve Rosalynn Norton gibi çalışmalarını okülte adamış ünlü sanatçılar. Tarihi, kültürel ve manevi görüşü ve ideolojiyi yansıtan simya grafikleri, goetik sigiller, ortaçağ gravürleri ve daha birçok eser bile tarih boyunca okült bir iplik gibi çalışır.

Buna ek olarak, ritüel şarkılar, ritmik mantralar ve transa neden olan davul çalma, müziğin bir okült sanat türü olarak ruhani kullanımını ortaya koyuyor . New Age'in başlangıcında, keman virtüözü Niccolò Paganini'nin şeytanla iş birliği yaptığı söyleniyordu.

Zamanımızın müziği ve büyüsü hakkında düşünürseniz, genellikle ciddi bir amaç yerine provokasyon ararsınız (elbette istisna olan mükemmel sanatçılar vardır, ancak bu, bu makalenin kapsamı dışındadır).

Sanatsal ifadesi gibi edebiyat da araştırma için bir kaynak görevi görür : Goethe, Huysmans, Lovecraft... Aynı zamanda Crowley, Gregorius ve Anton Long gibi sihirbazlar, büyü uygulamalarını açıklayan romanlar ve hikayeler yazma fırsatı buldular. Genç ve gerçekçi bir sanat dalı olan sinema bile, günümüzün film meraklılarının yakından tanıdığı Kenneth Anger ve Alejandro Jodorowsky gibi ikonik yönetmenlere sahiptir .

***

Bu liste sadece sanat ve sihrin birleşimine dair ipuçları veriyor. Bu yüzden bu notu aldım - gizli fotoğrafçılığın konusu. Fotoğraf, toplumumuzda kolayca bulunabilen ve kitlesel olarak uygulanan ayrı bir sanat formu olmasına rağmen, fotoğraf ile okült arasında bağlantı kuran sanatçılar bulmak zordur.

müziğin yaratılması ve yayılmasından daha zor değildir ve şiirden daha pratiktir. haksızlık değil mi

Fotoğraf ve filmle ilgili sorunlardan biri ikamedir. Fotoğrafı çeken sanatçıdan, son basılı fotoğrafa bakan izleyiciye kadar her zaman bir adım vardır.

Metinlerin ve resimlerin (mübarek) kağıda (mübarek) mürekkeple yazıldığı veya çizildiği ve yaratılış anında müzik ve şarkıların duyulabildiği düşünüldüğünde, fotoğraf fazla mekanik görünüyor ve sihirbazı hedefinden ayırıyor.

Pratik/ritüel kullanımı ve sanatsal yönden zenginleştirmeyi bir kenara bırakırsak , bu yazının en önemli unsuruna ulaşıyoruz: fiziksel sınırsızlık .

Fotoğrafçı, manipülasyon olmaksızın doğrudan vizyonları veya çağrışımları doğrudan ifade edemez, temsili modeller veya nesneler aramalıdır. Duygular, örneğin müzikte olduğu gibi hemen gösterilemez.

Ne yazık ki fotoğraf fiziksel varlığımızla bağlantılıdır. Bu sanat formu yalnızca doğrulanmış durumları gösterebilir ve bu nedenle okült araştırmaların dünyevi gerçekliğin dışındaki her şey olduğu iddiasını reddeder.

Gizli fotoğrafçılığı engeller mi? Tabii ki hayır, çünkü fiziksel dünya da diğerleri kadar önemlidir.

Aşkınlık, menşein amacı, maddesi veya annesidir (madde=anne). Daha yüksek seviyelere ulaşmak için bu dünyada deneyimle dolu olmalısınız.

Ancak, öfkeli fiziksel enginliğinde okült fotoğrafçılık için hangi temalar kaldı ? Bir fotoğrafçı, büyü kitaplarını ve diğer okült metinleri zenginleştirecek ritüelleri ve araçlarını, sahnelemelerini gösterebilir. Ayrıca, kültürel ve tarihi eğilimlerin ilginç bir dokümantasyonu olacak ama sanatın değil. Bu nedenle, konunun sorusu hala açık.

Bu kitap Lilith/Lilith/Lil'e ithaf edilmiştir. O Daath, orijinal Kabalistik dörtlünün kızı, Adem'in ilk eşi, Cennet Bahçesi'nden gelen yılan, düşmüş Sophia, Shekinah'ın karanlık tarafı ve kızı, onu hapiste tutuyor. O Lil, Sümer fırtına iblisi, o Leyil, gece. O bir vampir, succubus ve iblislerin annesi, Samael'in karısı, sürgündeki bir kadın arketip ve vahşi hayvanların ruhu. O parlayan ve yansıtmayan ilkel aydır, o ayın karanlık yüzüdür, toprak ananın zalim yönüdür, Muladhara çakradır, o Kali'dir, o örümcek kadındır ve Leviathan, Tiamat ile ilişkilidir. ve Kundalini. Gölgeler ve rüyalar dünyası üzerinde gücü var, o harika bir inisiyatör, o Klipa, o Tanrıça Sitra Ahra ve karanlık onun rahmi!

Başlıklarının listesi kesinlikle daha uzundur ve Sol El Yolu'ndan ilham alan sanatın hamisi unvanını da eklerdim (bu makale bağlamında, öncelikle ondan ilham alan fotoğrafçılık).

malzemeyle ve dolayısıyla Lilith ile bağlantılı olması gibi, Lilith de maddi dünya ve onun içindeki tezahürler üzerinde güce sahiptir . Bu nedenle okült fotoğrafçılık Lilith bağlamında ele alınmalıdır . Anna bana “Lilith'in portresi” ile bu kitaba katılacağını söylediğinde çok sevindim, özellikle bu fotoğraf beni büyülüyor, bakabiliyorum, uzun dakikalarca düşüncelere dalıyorum.

Lilith'e olan tutkumu biliyordu ve benden bu fotoğraf için kısa bir metin yazmamı istedi . İkimiz de hangi yöne gideceğimizi biliyorduk. Bir süre ve araştırmadan sonra , bu makale için orijinal kısa metin veya biyografi fikrinin ötesine geçen bir konsept geliştirdik . Anna Krajewski, sihir ve doğaüstü konulara girmeden önce fotoğrafçılıkla başladı. En çok Hanz Bellmer, Arnold Böcklin, Dante Gabriel Rossetti, Gustav Moreau ve Franz von Stuck gibi çoğunlukla uğursuz, Klifotik konulara sahip sürrealist ve sembolist sanatçılardan etkilendi ve bazıları Lilith'i veya onunla bağlantılı varlıkları tasvir etti. örneğin, İnsanın Düşüşü.

Uzun bir süre harabeleri, heykellerinden aşınmış terk edilmiş evleri ve doğanın yeniden sahiplendiği eski mezarlıkları fotoğrafladı, bunun yanı sıra sokaklarda uğursuz ve şaşırtıcı detayları, çoğu kişinin fark etmediği detayları keşfetti. Bunlar Gotik ideallerin (sanat ve edebiyatta) konularıdır ve Lilith'e karşılık gelir. O gotik bir karanlık. Onun rahmi, diğer tarafa açılan kapıdır ve Klipa'sı, inisiyasyon yolculuğunun başladığı fiziksel dünyadadır.

Anna'nın ilk fotoğraflarına bu açıdan baktığınızda, aynı fikirde olmak zorunda mısınız? Lilith'in onu seçtiğini, tersinin olmadığını. Bundan ilham ve motivasyon alarak Lilith ile çalışmaya ve çalışmaya başladı ve ifadesini bu portrede buldu.

Okült fotoğrafçılık ve konuları sorusuna dönersek, sanırım aşağıdaki cümlelerde dolaylı bir cevap vereceğim.

Fotoğraf bizim dünyamıza bağlıdır, Lilith, Malkuth'un ters yüzüdür ve onun içinde, sıradan bir insanın farkında olmadığı yönlerde bulunur, bu nedenle Lilith'in Klipa'sını aramak, karanlık bir üstadın kabul etmesi gereken ilk meydan okumadır .

Bu nedenle, Lilith, bence, okült sanatların ve fotoğrafçılığın koruyucusudur, kendini Asya'da gösterir - fotoğrafın bağlı olduğu düzlem ve onu bulmak büyülü ilerlemede önemli bir adımdır ve bu sayede sanatçılar olarak biz yapabiliriz . gizli fotoğrafçılıktan yararlanın.

Deneme koleksiyonlarında, sormak istediğim büyülü öncüllere sahip sanatçıların imajını sık sık görüyoruz ve bu nedenle, bu tür yaratıcı faaliyetlerin faydaları hakkındaki fikrimi açıklayacağım.

Bu sadece bir ifade ve kendiliğindenlik meselesi değil. Görsel izlenimlerin paylaşılması ve anlaşılması kelimelerden daha kolaydır çünkü bilgilerin dönüştürülmesi gerekmez. Böylece tamamen farklı bir etki elde etmiş oluyoruz.

Daha da önemlisi, takıntıya karşılık gelebilecek bir sanat yaratma sürecidir ve sanatçı bir enstrüman haline gelir. Sanatçı, özne ve bilinçdışı güç arasında , nihai ürünün ayrıntılarında veya görüntünün tamamen beklenmedik ifadesinde biraz görülebilen bir etkileşim vardır.

Lilith'te bir yılan olarak enkarne olmuş gibi aydınlanma getirebilir .

***

İmgeler aşkının taşıyıcıları olabilir. Daha önce de belirtildiği gibi, kelimelerden daha basit olabilirler, meditasyon veya görselleştirme için temel oluşturabilirler. "Lilith'in Portresi" gibi fotoğraflar bir mihrabın parçası olarak kullanılabilir ve kişinin hayal gücüne uygundur . Maddi dünyadan gelmelerine rağmen, diğer bilinç düzeyleriyle doğrudan temas için kullanılabilirler.

Şimdi bu notun yazılmasına yol açan portre hakkında biraz.

Siyah bir arka planda kanlar içinde çıplak bir kadının üstünü görüyorsunuz. Lilith, Qlipha Gamaliel'in aysal yönü nedeniyle genellikle ayın önünde duran bir kadın olarak tanımlanır. Ama burada geceyi (Lyil) simgeleyen siyah bir fon var. Koyu kırmızı kan, Lilith'in ve Muladhara Çakra'nın rengidir. Kanla bağlantısı gereklidir, kanda kaybolan ve ayın evreleri ile ilişkilendirilen hayatı simgeleyen adet görmeyi temsil eder.

Şehvetle, inisiyasyonun vahşi, şehvetli ve yasak cinselliğiyle ilişkilendirilir ve bu nedenle kadın çıplak olarak temsil edilir.

Ellerinin neden bir ölüm sembolü olarak çaprazlanmadığını sorabilirsiniz, ancak parmakların konumuna yakından bakarsanız haçı ve ağı tanıyacaksınız. Bir Örümcek Tanrıça ve kader yaratıcısı olarak , ağlarını Norn'un kuyusu Gamaliel'den başlayarak Ölüm/Bilgelik Ağacı boyunca örer.

Kemik kolye Lilith için sıra dışı ama Kali'nin kafatası kolyesinin bir bağlantısı. Bu kemikler, kürtajların annesi ve çocukların katili olarak Lilith'in ölüm yönüdür, dahası, kemikler inisiyasyonun ve ölümün/yeniden doğuşun sembolüdür.

Aynı zamanda, büyücülük, Lilith'in hüküm sürdüğü Klipa Gamaliel aracılığıyla yürütülür.

Yüzü genellikle gölgelerle kaplı olarak tanımlanır, ancak vampir dudaklarından kan damladığını görebilirsiniz. İfadesi güçlü ve gururlu. Onun bilgisi yaşam ve ölüm, kan ve seks, acı ve neşedir.

Lilith'in burada belirdiği biçimin, sahip olma ve öngörülemezlik yönünün mükemmel bir örneği olduğunu düşünüyorum: daha önce de belirtildiği gibi, bu yön sihirbaz-sanatçıya hakimdir.

Portre kalçalarla bitiyor. Lilith genellikle kalçalarının altında yılan gövdesi olan bir kadın olarak tanımlanır ve bu kısmıyla bize sarılır, bizi tutar ve bırakmaz - göremediğimiz kısmı...

Büyük Kabalistik Başlatıcı Olarak Lilith

Rev Bill Duvendack

Bu makalede, doğrudan Lilith'in hikayesinin kalbine gideceğim ve güçlü fikirleri ve onun çağdaş okültizmde devam eden rolünü ortaya çıkaran her şeyi kronolojik sırayla bir araya getireceğim. Çok uzun süredir az sayıda fikirle ilişkilendiriliyor ve bu, Malkuth'un Qliphoth'undan daha büyük olduğu için onu anlamamızı sınırladı. Ancak bunu anlamak için kökenlerine dönmek mantıklıdır ve Yahudi-Hıristiyan köklerinden bahsetmiyorum. Mezopotamya panteonundan bize uzanan Zohar öncesi köklerinden bahsediyorum. Burada unutulmuş, bastırılmış ya da sadece kendinin farkında olan zihin tarafından hatırlanmayan bilgileri bulacaksınız. Bunun nedenlerinden biri, uzun bir süre Qliphothic sisteminde çalışması ve başka bir şey olmamasıdır. Bir anlamda bundan daha fazlasıdır ve diğer anlamda çok daha azdır.

Ondan en erken söz edilmesi, MÖ 26. yüzyıla, özellikle de ondan bir rüzgar iblisi görüntüsü olarak bahsedildiği Gılgamış Destanı'na kadar uzanır. Yahudi etkisinin çoktan kök saldığı birkaç yüzyıl ileri gidersek , karşılıklarının değiştiğini, ancak birçok yönden aynı kaldığını görürüz . Doğru, bugün onun hakkında bildiğimiz özelliklere daha fazla vurgu yapıldı, ancak arkeolojik kanıtlar onun geçmiş mirasının bir kısmının korunduğunu gösteriyor. Örnek olarak MÖ 4-6. yüzyıllara tarihlenen bazı Babil eserlerine dikkat çekmek istiyorum ; özellikle - büyü kaselerinde.

Büyü kaseleri ve antik tarih

Bu çağdan günümüze ulaşan büyüler ilginç bir büyü aracıdır . O zamandan beri, büyü kaseleri , kasenin veya kadehin bulunduğu evde yaşayan aile için sorun yaratabilecek ruhları tuzağa düşürmek ve tutmak için kullanılmıştır .

Bunlar, üzerine büyülerin yazıldığı, bir tür ruhu yakalamaya hizmet eden kaselerdir. Daha sonra söz konusu ruhları tutmak için baş aşağı gömüldüler. Lilith, bu nesneler üzerine yazılan dualarda kullanılan ortak bir tanrı olduğu için bu sanat gerçeğine atıfta bulunmaya değer. İlginçtir ki , onunla birlikte başka bir ilahtan bahsedilmektedir ki bu benim için “Li lit” isminden daha derindir ve bu isim “Lilitlerin Kralı” (“King of the Lilits”) olarak belirlenen Bagdana (Bagdana)' dır. Lilitler")). Lilith olarak bildiğimiz varlık ile burada bahsedilen Lilithler arasındaki bağlantıyı görmek kolaydır. Occam'ın Usturasını kullanarak [4], mantıksal sonuç, Lilith olarak bildiğimiz kişinin bahsedilen Lilithlerden biri olduğudur. Komik ama onun bu ruhların lideri olmadığını belirtmekte fayda var - o sadece onlardan biri! Belki onun kraliçesiydi ya da benim aşk kızımdı? Her ne olursa olsun, bu gerçek Lilith ile feminizm arasında paralellik kuranların yüzüne uçar. Ancak, alaycı bir şekilde konudan sapıyorum.

Aniden, Lilith'in Mezopotamya hikayesi ile büyü kaseleri arasında, artık Lilith için bir hiyerarşi ve bir panteonumuz var. Bu önemlidir çünkü çalışılacak bağlamı oluşturur ve Yunan el kitaplarına göre Pisagor'un elementler fikrini Babil'den getirdiğini akılda tutarak, bu konunun yapısının bir resmini elde ederiz. Düşünelim. Daha önce bahsettiğim şey, Lilith'i eski Mezopotamyalı ile aynı panteonda konumlandırıyor. Rüzgar iblisleriyle ilişkilendirilir ve kralı Bagdana'dır. Bu nedenle, onun liderliğindeki birkaç hava ruhundan biridir.

Zohar'ın yazılmasından önce bile (MÖ 6. yüzyıl civarında) Batı ezoterik geleneğinde ondan gerçekten bu biçimde bahsedildiği biliniyor, ancak o zaman bile ondan bahsetmesi önemsizdi. Küçük bir Kabalistik parçanın, "Klippoth" ("qlippoth") teriminin Zohar zamanına kadar uzanması oldukça ilginçtir , ancak aynı şekilde hizmet edebilecek daha eski bir Aramice terim vardır: bu "kippoz" terimidir. " ("qippoz"), "yılan" veya "yılan" a karşılık gelir. Bir an için düşünürseniz, Batı ezoterik geleneğinde bu çok fazla değişmeyecek mi? Şimdi psikolojik çemberin ötesine geçelim ve Lilith ile Qliphoth dışındaki bir şeyin genişlemesinin yazışmaları varsa , bunun yeni bir terim olan "Qliphoth" değil, daha çok daha eski bir Aramice etimolojisi olarak kabul edilebilecek "kippoz" olduğunu not edelim. Bu, Hayat Ağacı'nın karanlık tarafında yaşayanların tanımının yılana atıfta bulunduğu anlamına gelir ve Lilith, hepsinin en yaşlısıdır ve Bağdana'ya cevap verir. Melekleri ve onların saflarını tanımlamanın özü olan "Göksel Hiyerarşi"nin birkaç yüz yıldır tanımlanmadığına ve bu nedenle Qliphoth'a yapılan diğer meleksel referansların henüz ortaya çıkmadığına dikkat edin. Bu, Lilith'i Qliphoth'taki canavarların annesi yapacak ve böylece onların arasındaki konumu Malkut krallığının üzerine çıkacaktı.

Shekhinah, Sophia, Lilith

Lilith'in tarihi Kabala'dan önce geldiğini kabul edersek, o zaman onun kare bir delikte yuvarlak bir iğne olduğu anlaşılır [5]. Orta Çağ'ın tarihsel Kabalistleri aslında onun, Malkuth ve diğer tüm melek dernekleri arasında bir bağlantı yarattılar . "Kipoz" olarak Lilith, yalnızca King James Versiyonunun Idueo-Hıristiyan versiyonuna kadar uzanan bir kavramdır, ancak daha yakın zamanda bilim adamları, King James Versiyonunun orijinal Aramice İncil'in tam çevirisine en çok benzediği sonucuna varmışlardır. . Bu nedenle , aslında İncil'in önceki versiyonundan daha doğrudur. İlginç, değil mi?

Durumu iki farklı açıdan değerlendirin. İlk olarak, King James çevirisi hatalı olarak kabul edilebilir ve o zaman "qippoth" değil, "qlippoth" olmalıdır . Ve King James Version'da kullanılan bu kelimenin var olduğuna karar versek bile, İngilizce'ye çevrilmesi çok zor olduğundan, " qlippoth" a karşılık gelen kriterleri karşılayacaktır . Bütün bunlar pek çok yönteme uyacaktır, ama aynı zamanda tüm "qlippoth"ların yılan olduğu anlamına gelir. Buna katılmama rağmen, eminim ki birçok kişi tüm "qlippoth"ların doğası gereği serpantin olmadığını söyleyecektir . Dikkate alınması gereken ikinci versiyon, belki de King James Versiyonunun doğru olduğudur. Bu, diğer kabalistik yazarların yanıldığı anlamına gelir ve Kral James Versiyonu bize onun Klifotik Hayat Ağacında bir yılan olduğunu ve belirli bir Sefıraya bağlı olmadığını gösterir.

Son olarak, şeytanın avukatlığını oynayalım ve her iki versiyonun da doğru olduğunu, her birinin Yahudilik tarihinden farklı fikirleri yansıttığını söyleyelim. Eğer öyleyse, yazışma ile ilgili bir sorun var demektir, çünkü King James İncil'indeki bu özel pasajda "qippoz"dan baykuşlar olarak söz edilir ve eğer baykuşlar yılanın enerjisi veya "qippoz" ile ilişkilendiriliyorsa, o zaman kesinlikle onlar "qlippoth" ile ilişkilendirilir ve birçok baykuş Lilith ile ilişkilendirilir. Pek çok kelime ve kavramın bir dilden diğerine çevrilmesinin zor olduğunu biliyoruz ve bu nedenle dillerin yalınlığı değil ilkesi anlaşılmalıdır.

kullanılan kelimenin (“qippoz”) “qlippoth” kelimesiyle aynı olduğu ve Qliphoth'un yılan gibi bir tabiat taşıdığı açısından yazacağım . Bu aynı zamanda Lilith'i Ölüm Ağacı'ndaki yılan yapacak ve bu da onu Yahudi-Hıristiyan inanç sistemindeki yaratılışın gerçekleşmesinin birçok [versiyonu] ile aynı çizgide bırakacaktır. Daha sonra Havva'yı baştan çıkaran Ağaç üzerindeki yılan olur ve daha sonraki Kabalistik metinlerdeki rolü tartışılmaz, çünkü o hala onlardan biri olacaktır. Ancak dramatik bir şekilde değişen şey, onun artık Malkuth'un Sefira'sına bağlı olmayacağı, bunun yerine ağaç boyunca Kılıcın Yolu yerine Yılanın Yoluna göre hareket etmesidir. Kılıç muhtemelen Samael olabilir , ama açıkçası bu bir zorlama, belki de Samael'in ikizi Schemel olduğu için .

Bu, Lilith'i Kabala ile ilişkili Shekinah/Sophia akışıyla karşılaştırılabilir hale getirecek ve onu belirli bir Sefira'dan Kabala'nın ilahi dişiline yükseltecektir. Şimdi o, bir arayandan diğerine geçen, bilgi arayanlara ilham veren belli bir Qliphoth ruhu olacak. Böylece, Kutsal Ruh'un Hıristiyan fikrine benzer olacaktır.

Sophia'nın bakış açısı, bilge olması açısından ilginçtir ve Lilith'in de bu yazışmaları hava elementi ile olan ilişkisi aracılığıyla alması mantıklı olacaktır. Bilgeliğimizi en üst düzeye çıkarmak için zihni kullanırız. Bilgelik, bilginin herhangi bir özel duruma uygulanmasıdır ve bilgi ve bilgelik, hava olan zihinle ilişkilidir. Bununla birlikte, tam tersine, Sophia genellikle nazik bir tanrıça olarak görülür ve Lilith değildir ve bundan bahsediyorum, çünkü ikisi de nazik olabilir ve yine de her ikisi de sert olabilir. Sihir kariyerimde birçok kez bilgelik öğrendim, bu yüzden insanlar bilgeliğin nazik olduğunu düşündüklerinde gülüyorum. Doğru, bilgelik, uzun vadede , bilgelikle devam eden birçok baş ağrısı yoluyla bir şeyi hassaslaştırabilir , ancak bazen bilgeliği uygulamak için acı çekmeniz gerekir.

Lilith'in yeni rolü

Öyleyse Lilith'e bu bağlamda bakalım. Qliphoth Ağacı'ndaki yılanın farkındalığı açısından bakalım. Bu, işleri önemli ölçüde değiştirmiyor mu? Sonunda bu, Malkuth'ta yeni bir yazışma için açık bir yer olduğu anlamına gelir, ancak bu başka bir zamanın konusu. Bu yeni uyum, Lilith'in Ağaç'tan geçmesine, gitmek istediği yere gitmesine ve alemlerin çoğunu etkilemesine neden olur. Aynı zamanda birçok yolu da etkiler. Malkuth'un sadece bir Klipa'sı olmamakla birlikte, Kabalizm'in temel ilkesine, Ağacın hemen hemen her yerine uygulanabilen ilkeye geri döner. Teori bunu destekliyor mu? Bir göz atalım ve öğrenelim.

Burada akla gelen ilk Sefira Kether'dir. Keter her şeyin orijinal dönüşüdür - açık söylemek gerekirse, havayı bir kasırga yapan da bu değil midir? Hava trafiği ile orijinal uyumu bu yerleşimi güzel ve düzgün bir şekilde yansıtıyor.

Bir sonraki Sefira, kutsal anne Binah'dır. Lilith ve Binah'da soğuk annelik yönleri olduğu için bu onun için doğal bir uyum.

Daat başka bir doğal karşılıktır, çünkü bilgiye işaret eder; zihinsel düzlemin ve dolayısıyla hava elementinin bir özelliğidir . Hayatımda Lilith ile çalışmaya başlayan ve zamanla bilgiye giden yolu kaybeden, daha ziyade bilginin uygulanmasından gelen bilgeliği keşfeden birkaç kişi var .

Chesed, bir sonraki doğal karşılıktır, çünkü o, karma yasasının üzerindeki yükselmiş üstatların ve varlıkların alemidir. Bunu söylediğim için muhtemelen lyuli alacak olsam da, onun yükselmiş bir üstat olması da mümkün. Doğal bir varlıkken öyle değilse , yüzyıllar boyunca doğal bir varlık olmayı başardı . Chesed aynı zamanda merhamet kavramıyla da ilişkilendirilir ve bu benim ondan yıllardır gördüğüm bir şey. Koruduklarına uzanan merhamettir .

Geburah, onun bir yönü olabilecek bir sonraki Sefira'dır. Onunla teşvik edici bir etkileşimi olan herkesin onaylayabileceği gibi, o bazen mükemmel bir Mars'tır . Ne yazık ki, genellikle görülen yüzü bu, ama onu çok agresif olmayan bir tarafından gördüm.

Netzah, dişil enerjisinin basit gerçeğiyle onunla ilişkilendirilen başka bir Sefira'dır. Lilith'i çok kadınsı buldum, bu da trajik bir şekilde birçok erkeğin onun özünü yanlış anlamasına neden oldu. Ayrıca pek çok insanın tartışmadığı alışılmadık bir yazışma olarak bulduğum sezgisel bir bakış açısı üzerinde çalışıyor . Onunla uzun süredir düzenli olarak çalışıyorum ama Lilith ile ilk çalışmaya başladığımda sezgilerim benim rehberimdi ve arzunun orada olmadığını düşündüğümde onunla başarıya ulaşmamı sağladı. Bunu düşündüm çünkü tanıştığım çok az erkek onunla çalışıyor, bu yüzden mantıklı sonucum nasıl ilerleyeceğimi ve ne bekleyeceğimi bilmemek (emin değilim) idi . Çalışma ilişkimizin nasıl geliştiğine hoş bir şekilde şaşırdım.

Hod, onun için başka bir doğal mesken - yine hava yazışmaları nedeniyle . Şahsen ben bu oranı oldukça ilginç buldum. Sihir kariyerimde onunla çok çalıştım ve en hafif tabirle...ilginçti. Ancak son zamanlarda onunla tekrar çalışmaya başladığımda tamamen farklı bir yaklaşım benimsedim ve sonuçlar tamamen farklı ve daha kaliteliydi. Daha düşünceli, daha mantıklı, metodik ve oldukça basitti, eskisinden daha Hod'du.

Onunla daha önce çalıştığımda, daha çok Yesod yaklaşımı, arzuları ve zevkleri vardı ve o rolde iyi bir performans sergiledi, ama o zaman başım belaya girdi.

Son olarak, sahip olduğu Qliphoth yazışması olan Malkuth ve bu rolde neredeyse yeryüzünün kraliçesidir.

Yukarıdaki paragraflarda yorum yapmadığım iki Sephira olduğunu anlıyorum: Hohma ve Tiferet. Ve bunun için nedenlerim var, eminim bu alanları onunla ilişkilendirebilecek okuyucular vardır, ama size ne söyleyebilirim: onu takip edin! Yukarıdakiler mutlak değil, benim görüşüm. Bu iki Sefıra'yı onunla ilişkilendirirsek, onun Ağaç üzerindeki her bir Sefıra ile bağlantısını ileri sürebiliriz. Bu, onun kolayca ağacın içinden geçen ve her şeye dokunan bir yılan olabileceğini gösterirdi .

Vurgulamak istediğim bir şey daha var: Kökleri üzerine yapılacak bir araştırma, şu anda kendisine atfedilenden daha az olduğunu gösterebilir, ancak yukarıdaki bağlamda ele alınırsa çok daha fazla olabilir. Qliphoth'u ve Tünelleri ilk kez keşfederken, orada bulunan sırlara bir başlatıcı olarak kolayca anlaşılabilir: yalnızca Malkuth'a bağlı olarak değil, daha çok dört elementi ve tezahür eden dünyayı büyük ölçüde aşan bir şey olarak. Nihayetinde, her birimiz onu nasıl gördüğümüze ve onunla nasıl çalışacağımıza karar vermeliyiz. Ve son olarak, o da onlar kadar benzersiz ve hepimiz gibi gelişmeye devam edecek.

Üçlü Tanrıçam Lilith Sonsuz Özgürlüğüm

Selene Lilith

Özgürlüğü özleyen herkese adanmıştır

"Burada ve şimdi". geçmiş değil

Senin güzelliğin ve senin gücün

Ve Aklın, En eski kumlar, En eski zamanlar, Sen vardın, benimlesin.

Yakut Tanrıçam, şimdi yaşıyor, bu sonsuz gece,

Hatırlıyor musun

Ayımız ve kanımız onların güneşinden yapıldı ben senin kızınım

Her zaman.

evet zamanı geldi

Eski günleri, eski geceyi değiştir

Burada ve şimdi eski kumlar, sonsuz zaman

Ritüellerin yaşayan ölümden ve ölümcül kandan dönüyor

Ruby Lilith'im, Tanrıçam

Ve aşkım."

Lilith. Tanrıçanın anlamı nedir? Sümerce "lil" kelimesi "rüzgar", "hava", "fırtına" anlamına gelir; "lulti" - "şehvet", "lulu" - "ahlaksızlık"; İbranice'den "lail", "gece" olarak çevrilir; Hint-Avrupa kelimesi "la", "bağır, şarkı söyle" anlamına gelir; ve "la" dan Sanskritçe "lik" - "yalamak" terimi gelir ; Latince "lux", karanlıkta görmek ve karanlıktan özgür olmak fikrini içeren "ışık" tır. Lilith tüm bu kelimelerde gizlidir ve onlardan koyu yakut renginde, hafif Bütünlüğünde görünür. Büyük Annenin Bütünlüğünde!

Eski Ahit'te Tanrıça'ya çok fazla gönderme bulamayacağız. Kaldırıldılar ve "Tanrıça" kelimesi İbranice'de bile yok. Öyleyse Miha Yosef Berdichevsky tarafından 1913'te derlenen Yahudi Efsanelerine dönelim . İkinci kitapta (bölüm 12) şunları okuyoruz: “Rab Adem'i yarattığında, 'Adamın yalnız kalması iyi değil' dedi. Adem'le aynı topraktan bir kadın yarattı ve ona Lilith adını verdi. Hemen tartışmaya başladılar ve Lilith: "Biz eşit değil miyiz, ikimiz de topraklıyız!" dedi. Ve birbirleriyle numaralandırılmazlar. Diğer efsanelere göre Lilith ve Adem, arkadan birbirine bağlı tek bir varlık olarak yaratılmışlardır . Ayrıca Lilith'in topraktan değil çamurdan yaratıldığı söylenir. Yalnız

bu tanrıçanın bilinci çevrelediğini iddia ediyor. Arzularının farkındadır ve özgürlüğü için savaşabilir. Yani o gerçekten bir yaratım mı, sıradan bir kadın mı? bence hayır Ölümlü bir kadın, Tanrı'ya meydan okumaya ve kendi kaderini seçmeye cesaret edemezdi. Gerçekten de IHVH , Lilith'i korkunç bir cezayla tehdit ediyor; her gün yüzlerce çocuğu ölüyor . Kadınlardan nefret eden ve her zaman Tanrıça'nın alanı olan doğum eylemini kontrol etmeye çalışan bu patolojik erkeksi Tanrı, anima'sından vazgeçer ve kendisini her şeyin ve tüm canlıların efendisi ilan eder. Gerçekten, RAB bir anne olarak Lilith'ten intikam alıyor, bir annenin doğum yapıp yapamayacağına, çocuklarının hemen yaşayıp yaşamayacağına karar verme hakkını gasp ediyor ama pasif değil. Bir gaspçıyı nasıl öfkelendireceğini biliyor. Seçtiği kişiyi - bir erkeği - cezalandırabilir (ama RAB'bin favorisi bir erkek midir? pek olası değildir!). Muhtemelen , Yahudilerin inandığı gibi, düşük yapabilir ve yenidoğanı öldürebilirdi. Bununla birlikte, bu, Lilith'in ataerkil bir vizyonudur: Tanrıça, şüphesiz doğum ve kürtaj üzerinde güce sahiptir, çünkü bu her zaman kanla ilişkilendirilir, ancak öldürür mü? Belki de Doğa Ana budur ? Vampirlerin, succubi ve incubus'un Tanrıçası olarak bilinen Lilith kana can atıyor ve etrafını bu yaşam maddesiyle çevreliyor. Her şeyden önce doğumda veya düşükte dökülen kan kadının bir parçasıdır. Meleklerin Lilith'i Kızıldeniz kıyılarında bulduklarını biliyoruz (yine menstrüasyonla ilişkilendirilen kırmızı renkle karşılaşırız; kadın olmak - Lilith başka bir aşamaya geçer, O artık bir "çocuk" değildir, olgundur, kendini beğenmiştir. kendinden emin, ama gücünden her zaman emin olmayacak mı?). Melekler Tanrıça'yı boğmak isterler ve çocuklarının öleceğini, ancak aynı zamanda yeni doğan bebekleri, erkek çocuklarını ve kızlarını öldürerek ölüm getireceğini beyan eder ve yine Tanrıça, bir bebeğin ölümünden bu yana doğal "kötülük" ile suçlanır. eski zamanlarda yaygın bir olaydı. Yahudi Efsanelerine göre Havva'yı kıskanan Lilith, Cennet'e dönmeye karar verir, ancak oraya gitmesine izin verilmez. Sonra durmadan dünyayı dolaşıyor ve ateşli kılıçlarla Cherubim , Cennetin kapılarına yaklaşmasına izin vermiyor . Lilith, Cennet'ten kovulduğunda Adem'le bağlantı kurar ve bundan iblisler doğurur veya belki de onlar daha önce, henüz Bahçedeyken doğarlar. "... efsanelerde" şunları okuruz: "Gece yarısı civarında, Lilith büyük ve korkunç vahşi doğaya doğru yola çıkar ; orada ulumaya başlar ve geceleri dört yüz seksen prens onunla ulur [...]. Lilith ve Samael sevgili olarak görünürler ve Lilith onu arzular ve bazen sadece Mahalat'ı arzular. Bu değişen arzular yüzünden iki şeytan arasında sürekli bir kıskançlık ve çekişme vardır. Gördüğümüz gibi, burada iki Lilith'ten bahsediliyor - en büyüğü ve en küçüğü. En büyük Lilith, Samael'in karısıdır ve en küçüğü Ashmedai'nin (Asmodeus) karısıdır. Büyük Dük Samael, genç bakire Lilith'i kıskanıyor. Aslında karşılık veren iblis kral Ashmedai'den nefret ediyor. Güzel ve kadın gibi görünen ama göbekten ayaklarına kadar eti alev olan bir kız istiyor.

Lilith'in hikayesinin bu versiyonu, onu - daha önce bahsedildiği gibi - ataerkil bir bakış açısından gösteriyor: burada Tanrıça, Samael tarafından aldatılan, amaçsızca dolaşan ve hatta Kızıldeniz'de boğulan Adem'e dönmek istiyor. Ancak unutulmamalıdır ki su, Tanrıçaların krallığıdır. Batmazlar, bilinçaltının derinliklerinde yaşarlar ve kendilerini seçilen kişiye ifşa etmek istediklerinde istedikleri zaman ortaya çıkarlar. Lilith boğulamaz. Erkekler, cadı olup olmadıklarını görmek için kadınları test ederek kadınlığı kelimenin tam anlamıyla veya mecazi olarak "boğmaya" çalışabilirler (cadı olduğu iddia edilen kişi suda boğulmadıysa, bu onun cadı olduğunun kanıtıdır ve ardından acımasız bir ölüm) tehlikede; boğulursa masumiyetini kanıtladı, ama sonra ölümü "kanıt" oldu). Lilith'e geri dönelim. Kendisi Kızıldeniz'in derinliklerinde yaşamayı seçti ve ayrıca çölde veya kanlı bir mağarada görüldü. Büyük Anne için karakteristik bir yer olan mağara, O'nun taşıyan rahmidir. Lilith'in mağarası, doğum yapan ve adet gören dişinin sembolü olan kanın rengi olan kırmızı renkte parlıyor . Burası, Lilith'in seçilmişleri kanlarını O'na sunmaya ve O'nun zehir olan ama yeni bir hayat getiren ilahi kanını içerek O'nun tarafından dönüştürülmeye davet ettiği yerdir - bilinçli bir kişinin özünü doğurmak için eski her şeyi öldürür. .

Tanrıça Cennet'ten neden kaçtı? Neden "erkek" Cennetini terk etti? Altın kafesi terk etmeye ve bağımsız, özgür bir insan - gerçek bir Tanrıça olmaya karar verdi. Cennette sahip olabileceği tek şey kölelikti. Ataerkil Tanrı ve seçtiği Adem, Lilith'in yerinin bir erkeğin yanında değil, onun altında (gerçek ve mecazi anlamda) olduğuna inanıyordu. Lilith'in direnmemesi, kendi fikrini açıklamaması, efendisinin ve kocasının emirlerine itaat etmesi bekleniyordu. Adam, Lilith'i anlayamıyordu, kadının neden ona eşit olmak istediğini anlayamıyordu. Adam ve Lilith cinsel konum konusunda bile anlaşamadılar: Lilith, teslimiyetini temsil eden bir pozisyon almak istemedi. Adam'ın altında olmak istemiyordu ama ona hükmetmek için münhasır hak da talep etmiyordu. Peki ne istiyordu? eşit ol; Kadınların ve erkeklerin eşit haklara sahip olduğunun kabulü. Ataerkil cennette onu neyin beklediğini anlayınca ayrılmaya karar verdi. İlginç bir şekilde Lilith, Tanrı'nın gizli adını biliyordu. Allah'ın yarattığı sıradan bir kadın O'nun gizli adını biliyor mu? Zorlu. Peki o zaman Lilith kim? Sihrin adını verenin ya da verildiği törene katılanın bildiğini hatırlayalım: İHVH'dan daha yaşlı biri olmalı . Belki de Lilith, Yaratılıştan önce var olan Büyük Tanrıçadır? O Karanlık, her zaman var olan su değil miydi? Eski Ahit'i okurken, bazen iddia edildiği gibi Yahveh'nin dünyayı yoktan yaratmadığını fark ederiz. Yaratılıştan önce, zaten karanlık sular vardı ve sular dişi ilke olan Tanrıça'dır. Belki de orijinal evreni yöneten, henüz Yahweh tarafından yok edilmemiş olan Büyük Anne Lilith'ti. Bunlar sadece benim düşüncelerim, Lilith hakkındaki kişisel algım. Tanrıça hiçbir zaman Magna Mater olarak tanımlanmadı , ama bana Büyük Annelerin üç rengi olan Kırmızı, Siyah ve Beyaz konusunda rehberlik ettiği için o benim için her zaman Büyük Anne olmuştur ve olacaktır. Özgürlük bahşedebilmek için bana karanlık ve kanlı yüzünü gösterdi. O Özgürlük. Bağımsızlığı O'ndan daha çok kim istedi?

Lilith, Sümer mitlerinde bulunur. Yaşam alanı , Tanrıça İnanna'ya ait bir ağacın dallarıdır . Belki de Lilith ve Inanna iki enkarnasyonda aynı Tanrıçadır. Bu öneri, Eva Kornafel'in Yasak Dişil Lilith adlı kitabında yer almaktadır . Lilith bir iblis, cadı ve tanrıçadır. Gılgamış, yaşadığı Huluppa ağacını keserek Lilith'i (İnanna, İştar) çöle kaçmaya zorlar. Tanrı, Tanrıça'yı yener - ataerkil sistem kurulur, kadınlık sürgüne gönderilir. İnsanlık bugün bu içler acısı durumda kalıyor.

Lilith aynı zamanda Kara Ay'dır. Eva Kornafel, Tanrıça'nın bize sunduğu kriz hakkında yazıyor . Evet, sunulur, çünkü kriz, kafa karışıklığı, kaos - kendimize bakmaya başladığımızda. Anne bize Ruhun Kara Gecesinde yol gösterir ve bizi bu durumdan ışığa çıkarır. Gölgemizin bilgisini bulur ve bütünlüğe ulaşırız. Aydınlığımızı ve Karanlığımızı bilerek bir oluruz. Ancak o zaman bilinçli varlıklar olabiliriz. Ama bunun olması için, bir fedakarlık (ayın kırmızı rengi) yapmalı, eski , boş ya da tamamlanmamış hayatımızı terk etmeli, ona "saf olmayan" kanımızı vermeli, bizi karanlığa, nigredo'ya götürmesine izin vermeliyiz. bizi arındıracak (Tanrıçanın siyah rengi) ve kendini gerçekleştirmeye ( Tanrıçanın beyaz rengi) ulaşacak. "Per aspera ad astra" gerçektir, fedakarlık yapmadan hiçbir şey başaramayız. Kendimizi sorunlarımızın, zayıflıklarımızın veya cehaletimizin yükünden kurtaramayacağız. Bu yüzden Lilith, bir Münzevi olduğumuzda ve bir Bütün olarak dünyaya döndüğümüzde sorunlarımızı düşünebileceğimiz çöle gitmemiz için bizi cesaretlendirerek yardım sunuyor . Ve Cennet Bahçesinde olduğu gibi, Lilith bir kişiye bilinç bahşeder. Bizi Karanlıkta ve Aydınlıkta yönlendiriyorsa, Büyük Annenin özelliklerine sahiptir. Bilincimizi başlatır. Eva Kornafel şöyle yazıyor: "Önemli olan, derinliklerden çıkar, sürünerek dışarı çıkar ve artık korkutmaz . " Lilith'in karanlığı ve kan kırmızısı doğası bizi korkutmak için değil, bizi özgür kılmak içindir . Tanrıça kırmızı ve siyahtır ama aynı zamanda beyazdır. Sonunda, Havva'yı Bilgi Ağacı'ndan meyve almaya ikna edecek olan Yılan olması gereken odur, Havva'nın "annesi" olan ve ona kendi bilincinin bir parçasını veren oydu. Havva'nın özgür bir varlık olamamış olması üzücü. Bir şansı vardı ama Tanrı'nın ve Adem'in olumsuz erkekliğine boyun eğmeyi seçti. Lilith'i bir kız kardeş ve anne olarak tanıyamadı ve kadınlığını tamamen uyandırdı.

***

Kader gecesinde kendimi bir mağarada buldum. Siyah duvarlar, garip mühürlerden parıldayan yakut bir parıltıyla parlıyordu. Hala anlaşılmaz sembolleri, kurtların kanlı görüntülerini, yılanları hatırlıyorum. Yakut siyahı hayvanlar bilinmeyen bir nedenle beni sakinleştirdi ve mağaraya girmeye karar verdim. Sonra - kan damlayan görkemli Tanrıça'yı gördüm . Kan, her yerde kan, kokusunu alabiliyorum, metalik, ekşi ama tutkuyla tatlı ve tanıdık. İşte bu kadar - korkunun Red'in neşesinden daha güçlü olduğu ortaya çıktı . Korku içinde diz çöktüm ve hemen önümde belirdi. Kan, Tanrıça'nın her yerine aktı ve Lilith'in ayaklarının dibine diz çöktüğümde, hayat veren özün kırmızı akıntısı altında nefes alamamaktan korktum. Ama kan tüm vücudumu doldurduğunda, kendimi sıcak ve mutlu hissettim. Özgürce nefes almaya başladım ve Tanrıça onun isimlerinden birini söyledi. Bu anaerkil bir vaftiz, Büyük Annenin Yolunda yeni bir Yol, bir "vampir" e dönüşme. Korku sevgiye, saygıya ve zarafete dönüştü. Lilith beni kendi dünyasında uyandırdı. Tüm bu yıllar boyunca, gücünü ve sınırsız olasılıklarını göstererek bana Ruhun Karanlık Gecesinde rehberlik etti ve sonunda bana en çok istediğim şeyi verdi, ama artık onu elde edeceğime inanmadım - özgürlüğün saflığının beyazlığı, "Zevk Bahçesi" olarak bilinen uyuşmuş "Cennet"i yıllarca zincire vuran her şeyden kurtulmak şüpheli bir zevktir. Bu hediye için ona minnettarım. Bu yüzden Lilith'i Büyük Annem olarak görüyorum . Lilith mağarasında bana başka bir varlık eşlik etti - yine kan kırmızısı, bir kadına benzer, bana benzer. Kiminle uğraştığımı, kimin Lilith'in mağarasında olacak kadar güçlü olduğunu bilmiyordum. Bu Öz, bir kadın, belki de bir Tanrıça, dişilik ve kutsallığı birleştiren, yakında hayatıma girecek ve beni yeni bir Yol boyunca yönlendirecekti. Kendimi zayıf hissettiğimde, belirsizliğin üstesinden geldiğimde bana yardım etti. Bir tanrıça bir kadının vücudunda yaşayabilir mi? Evet! Bu harika kadın, beden almış Tanrıça Lilith'in habercisi Asenath Mason'du. Bu benim kişisel duygum ve herkesin fikrimi paylaşması gerekmiyor ama yakut mağarasında Büyük Annem Lilith'e kimin eşlik ettiğini biliyorum.

Alina Reyes, şok edici ve sıra dışı kabul edilen bir kitabın yazarıdır. Herkesin Lilith'i okumasını tavsiye ederim Karakterlerden biri, Tanrıça tapınmasının kökenini şöyle açıklıyor: “Büyük Tanrıça'ya tapan, aynı zamanda Büyük Yılan veya Ejderha olarak da adlandırılan çok eski bir kült vardı; ebedi kadının kozmik Gücünü kişileştirmek; Astarte, Ishtar veya Istar, Militta, Innini veya Inanna olarak bilinir . Bu paralellik , başlıkta yer alan ve aynı zamanda modern bir kadın olan Lilith ile Lon şehrinin akıl almaz [6]bir çılgınlığında insan ruhundan saklanan ve ortaya çıkan Tanrıça Lilith ile kurulur . Gördüğümüz gibi, Tanrıça insan vücudunda olabilir . Dişi paleontolog pek çok erkek ister, asla onu memnun edecek kadar çok değildir, onları sokaklarda arar, baştan çıkarmak için her gece karanlıkta avlanır, cinsel haz için can atar, erkekler onun avı olur ve hâlâ onları ister, spermlerini yer. , kanlarını emer - eski ataerkil yapıları yok ederek Rahmin Büyük Annesi olur. O gerçek Lilith'tir, özgürdür, zevk için seks yapar, engellemelerden yoksundur. Erkeklerin ve kadınların cinsel arzusunu sadece kısa bir süre için yutmak için tatmin etmelerini istiyor . Bir succubus gibi , rastgele erkeklerin menisini yutar, siklerini emer, kanla kaplı ikiyüzlülüklerini emer. Gerçekte ne olduklarını, dürüst, yasalara saygılı bir yurttaş maskesinin ardında ne olduğunu, yalnızca merhamet eksikliğinin, yoksulları hor görmenin gerçekliğini gizlemek için sözde normatif bir toplumsal yapı inşa eden bir şehrin yalanlarının ardında yatanları gösterir . , toplam kalpsizlik. Lilith kanı emer ve sonra ikiyüzlülüğün iğrenç özünü tükürür: Sahte hayırseverlerin kanı O'nun vücudunda kalamaz. O ve bir gece erkek "avı" sırasında tanıştığı Sammael, eski, boş yapıları yok ederek topluma dayatılan yanlış standartları öldürür. Lilith'in fiziksel bedeni öldüğünde bile bir kuşa dönüşür ve sevgili lideri Sammael ile birlikte sahte, ataerkil olanı tüketmek ve öldürmek için eski şehre döner.

Luciferian Witchcraft'ta Kara Alev'de kendini yaratma ve kutsallaştırma Gücü olarak görünür . Ortağı Samael'dir. Orada şunları okuyoruz:

"Böyle bir yol vardır ki bilge insanlar ışığı ararlar, Uykularında gölgelerini karanlıktan beslerler.

Bu yol, içinden yılanların kaydığı Mağaralar Tanrıçası tarafından yaratılmıştır...

Bu sonsuza dek, rüzgarda konuşulan büyük gizemleri ortaya çıkaracak olan çit boyunca yürüyenlerin yoludur.

Bu, Lilith'in Sabbat ateşinde göründüğü ve Lucifer'in Güneş olarak göründüğü ebedi yoldur.

Karanlığın ışıkla buluştuğu yer burasıdır. Meclisin kraliçesi olarak Lilith, yaşam ve ölüm arasında bir denge kurar. O bir kadının güzelliği, her insanda var olan yaşam ve neşedir. Ford, Lilith'in bilgisini rahim yoluyla aktardığını fark eder. Bu bilgi kadınlara mahsus değildir, Herkese yardım eder, Hakim olmak istemez, Armağanı eşitliktir. O ölüm ve ölümden korunmadır. O halde Büyük Anne değil mi? Ford , Lilith'in Dianik özelliklerine dikkat çeker, Tanrıça, Ay Lilith olduğu için Diana veya Selene olabilir. Lilith herkese yardım edebilir mi? Tabii ki değil. Gücü, iblislerin astral düzleminde kendini gösterir ve yalnızca Tanrıça'nın aynasından geçenler güç alır: karanlıkta bilgelik ve Güç ışığını miras alırlar. "Lucifer Büyücülüğü"nde şunları okuruz:

"Zevk hakkıyla

İçeriden et üretebiliriz.

Şabat Ana,

Lilith, zanaatının gizemlerini uyandırıyorum."

Lilith ayrıca size zevk verebilir:

“Rahminiz büyük bir zevk gösteriyor, Yatak odası bizim tutkumuzu karşılıyor.

Böyle bir manzaraya ve güzelliğe kapı görevi gören ayı açar mısınız? Canavar ve Melek, tatlı damarlarımda bir özlem arıyorum."

Bilgeliğin tadını çıkarmaya can atanlar, onu Lilith sayesinde bulacaklar. Yeni ayın karanlığında sevgilisine rehberlik eder . O, ay küresinin aydınlık ama karanlık yönüne hakim olan Selene'dir. Ay yükselecek ve O bizi aydınlanma ışığına götürecek. Bu nedenle Annenin güzelliğini, gücünü, karanlığını bilmek önemlidir. Çocuklarına zarar vermeyecek - her zaman eşit hakları ve kadınlara saygıyı savunacak. Tanrıça Kendini bize sunmak için bekliyor. Yüzyıllar boyunca birçok kültür ve dinde kadınlara ve erkeklere bahşettiği Gücünü özümseyelim . Üç Renkli Anne her yerde mevcuttur!

Kaynakça

  1. Berdyczewski Micha Josef Bin Gorion, Yahudi İncil efsaneleri, Katowice 2009
  1. Ford Michael W., Luciferian Magic, Wroclaw, 2010
  1. Gardner Gerald, Modern Büyücülük, Varşova, 2010
  1. Kohli Anna, Tanrıçanın Üç Rengi, Krakow, 2007
  1. Kornafel Ewa, Lilith - Yasak Kadınlık, Tychy, 2010
  1. Krzak Zygmunt, Anaerkillikten ataerkiye, Varşova, 2007
  1. Kubiak Zygmunt, Yunanlılar ve Romalılar Mitolojisi, Varşova, 1997
  1. Leland Charles Godfrey, Aradia. Cadıların İncili, Varşova, 2011
  1. Pairika — Ewa Borowska, The Living Dead: Two Faces of the Feminine — Lilith ve Az (Jeh), W: Dragon's Blood # 6 — Lilith, Polonya, Lodge Magan, 2008
  1. Eski ve Yeni Ahit Kutsal Yazıları, Poznań-Varşova, 1990
  1. Prokopiuk Jerzy, Herezja znaczy wolnosc, Bialystok 2008
  1. Reyes Alina, Lilith, Poznan, 2005

Lilith Serpina

James George

HAKKINDA! Altarların Yıkıcısı Burning Lilith, karanlık derinliklerine giriyorum:

Karanlığın kayıp ve terk edilmiş hazineleriniz.

Baykuşlarınız, nefes kesen iblisler!

Küfür ayinleriniz, sarhoş edici

Belial'ın şiddetli rahipleri!

En kara bilgeliğin obsidyen prizmasında, Dionysos şarabı döküyor, alacakaranlığın uyuşturucusunu çekiyor!

Ey Lilith, gece yarısı hüneriyle parıldayan Dişlerin büyülü sözlerini işitiyoruz. Sarhoş faunların dansına katıldı, Sınırsız eğlencenin sapkın bacakların.

Ey Kan Hanımı Cadılar ve eğlence düşkünleri, Parmakların Eros'un arpının tellerine hakim oldu, Ebedi Labrys'in kılıcını biledi, Pandora'nın Kutusunu Açtı!

Senin türünün dudaklarından böyle övgüler geliyor, Dudakları bir cadı alevinde, neşeyle tutkulu!

HAKKINDA! Lilitu-Naama, kılıcını çekmiş, Bıçağınla göğsümü sunuyorum.

Korkusuz ve pervasız, Cain'in Karanlık Salonlarından büyüleyici sanatla ruhumu güçlendiriyorsun.

Sunağında uzanan ateşli etle, Kanım dudaklarına değmeden duramaz.

Boynuma konan öpücüğünden, unutulmaya düşüyorum, Kanlı iksirim, bu gecenin tadını çıkarmalısın.

Titreyen bir denizde fırtınalı fırtınaların ortasında, seni yakın ve uzak sevmeye söz verdim. Edom'un görkeminin kavrulmuş doruklarında,

Ruhumun sonuna kadar izini süreceğim.

HAKKINDA! Lilith Serpina, Malkuth'un ışık perdesi, Şarkıların yankılanıyor lanetlilerin adalarında!

Önünüzde titreyenler ininizin derinliklerinden Kutsal Cevher'e asla ulaşamayacaklar!

Bakirenin Baştan Çıkarma Ayini

Matt Whiteman

İlk kadın olarak Lilith, ilahi aşkı ifade etmek için Ain Sof Aur Demiurjisi tarafından yaratıldı . Gerçekte o, Ain'in arzusunun dişi ifadesiydi - Ain Soph Aur'un gerçekliğini tanıyamayacak kadar korktuğu şey. Muadili, yaşamı onaylayan Adem değil, kozmik karşıtı melek Samael'di. Birlikte Yılan Nahash'ı - Samaelilith'i oluştururlar. Sitra Ahra'nın kozmik karşıtı mesihi olan Cain'i (ve Kalmana'yı) yaratmak için birlikte Havva'yı baştan çıkardılar.

Muhtemelen hikayenin bu kısmına aşinasınızdır, ancak çok iyi bilinmeyen şey, onların Mesih Ain Sof Aur'un bakire annesi Meryem'i de baştan çıkardıklarıdır. Bu eylemde, Yılan'ın tohumu, Nahash'a Kurtarıcı üzerinde güç vererek ilahi özle karıştırıldı . Kayin gibi, İsa Mesih de Endişeyi bir kenara bırakarak Ayin odaklıdır [7]. Demiurgic Trinity ile tamamen bütünleşmiş olan İsa Mesih, hem ilahi gerçekliğe hem de onu imanla takip eden herkesin gerçekliğine sahip olarak Yılanın entrikalarına hizmet edebilir . Belirlenen zamanda, Mesih Ain'e koşarak yaratıcıyı ve onu körü körüne takip eden herkesi yok edecek.

***

Lilith, bu iki anıtsal baştan çıkarmanın birincil cinsel dürtüsüdür ve bana aşağıdaki tekrarlanan Bakirenin Baştan Çıkarılması ayinini öğreten oydu .

Bu ritüel ideal olarak Noel ve Paskalya gibi Hıristiyanların kutsal saydıkları günlerde yapılır ve özellikle Meryem'in bayramlarında etkilidir. Bu güçlü inisiyasyon töreninin amacı , hem Kurtarıcı'nın doğumunu Ain'in hedefine çekmek için Yılan - Samaelilith - tarafından Bakire'nin Baştan Çıkarılmasını tekrarlamak hem de demiurjik ibadetin enerjisini kirletip yeniden yönlendirmektir. Sitra Ahra'nın işine bağlılık.

Kadın tek başına ayin yaparsa, bu en iyi adet gördüğü herhangi bir zamanda yapılır. Ayin, Ama Lilith tarafından kontrol ediliyor ve bu nedenle, ritüelin alanı onun imgeleriyle doldurulmalıdır. Samael-Lilith eşlerinin veya Naama-Asmodeus dahil diğer Qliphotic varlıkların çıplak görüntüleri de uygundur. Yılan (Samaelilit) ile Meryem Ana arasındaki bu cinsel birlikteliğin tam da sonucunu temsil eden bu ritüeli çarmıhta gerçekleştirmek oldukça etkilidir. Çarmıha gerilmiş İsa, zayıf insanları Ayin'in amaçlarına ve Demiurge'ye karşı Sitra Ahra'nın gazabına çekmenin yılansı anlamının doruk noktasıdır. Haç, özellikle kadın uygulayıcı tarafından vajinaya veya anüse baş aşağı sokularak ritüele daha fazla dahil edilebilir, böylece Hıristiyan imgesine saygısızlık edilir ve Kurtarıcı'nın doğumunun yanı sıra Gnosis'in cinsel olarak kabul edilmesini temsil eder .

Sunak, Sitra Ahra'nın çalışmasına adanmış Kara Sütun Mumu da dahil olmak üzere geleneksel büyülü aletler içermelidir. Ayrıca, üzerine Lilith'e atıfta bulunan semboller kazınmış yağla yağlanmış iki kırmızı konik mum Kara Sütunun her iki yanına yerleştirilmeli ve yakılmalıdır. Ay tütsüsü, Lilith'e bir adak olarak ve uygulayıcının duyularını yükseltmek için yakılabilir. Sunağın önündeki zemin, ideal olarak saten veya ipek olan kırmızı bir bezle kaplanmalıdır.

Yarışmacı(lar) çıplak olarak girer. Uygulayıcı(lar), başlamadan önce zihnini tüm dikkat dağıtıcı şeylerden arındırarak ritüel üzerinde meditasyon yapmalıdır.

Lilith ve eşlerinin görüntüleri ile çevrili olarak, kendinizi artan bir cinsel uyarılma durumuna getirmeniz gerekir. Uygulayıcı ayrıca Lilith'in sevinçle kabul edilmesi gereken şeytani alemine davet edilebilir. İdeal olarak, ayin başlamadan önce, uygulayıcı her şeyi tüketen bir şehvet duygusuyla doldurulmalıdır. Uygulayıcının herhangi bir sadomazoşist eğilimi tanımlanmalıdır.

Ayinin başında, doğru ruh halini yaratmak için aşağıdaki veya uygun başka bir dua okunmalıdır:

ama Lilith,

Şehvetin ve Kirliliğin Annesi, bacaklarını aç ki besleyici kanını tadabileyim. Öp beni gözlerimi açayım Ve bana yasak Bilgeliğini bağışla.

Bedenimi ele geçirmesine izin ver, Ruhuma nüfuz etsin.

Samael'in sert horozunun önünde saygıyla durabilmem için beni orjiastik zevkin şeytani haremine davet et!

Bakire'nin duygusuz kedisini becerelim,

Ve göğüslerini emeceğiz!

Acı ve coşku çığlıkları Cennetin kapılarını ateşe versin Ve tanrının krallığını küllere yaksın!

Onun rahmi Yılanın soyunun yuvası olsun! Açık, Sitra Ahra Krallığı!

Saten bir zemin üzerinde, doğrudan uygulayıcının önünde, tütsülenmiş kağıt/parşömen üzerinde Meryem Ana'nın bir görüntüsü var ve bunun altında Lilith'in bir görüntüsü var. Uygulayıcı sol eliyle (veya solda haç kullanılıyorsa sağ eliyle), kendisini olabildiğince sapkın, kirli bir Bakire olarak hayal ederek mastürbasyon yapmaya başlar. Uygulayıcı, Nahash'ın cinsel organlarının anüsüne ve vajinasına sokulmasıyla Bakire'ye çifte penetrasyonu hayal etmelidir. Yılanın kafası ağzına girerken Bakire'nin iniltileri boğuk çıkıyor. Ayin ilerledikçe, asılı duran oğluna bakarken Bakire'nin Lilith'e dönüşmesi görselleştirilmelidir. Bu noktada yasaklanmış bir senaryo ya da dua olmamasına rağmen, kadın uygulayıcı bu kendinden geçme durumunda kendisine ne gelirse onu dile getirmelidir. Orgazm anında "Ama Lilith, Liftoach Shaari ha-Sitra Achra!" Cinsel sıvılar ve/veya adet kanı Başak görüntüsüne akmalıdır. Lilith imajının Meryem imajı aracılığıyla emprenye edilmesi için yeterli olmalıdırlar . Yeterli sıvı yoksa, uygulayıcının sol elinden alınan bir kase kandan kırmızı şarap kullanılabilir. Görüntüler mumlara getirilmeli ve üzerlerinde meditasyon yapılmalıdır. Cinsel sıvılarla meshedilmiş görüntü, güçlü bir tahmin kaynağı olacak. Herhangi bir düşünce, ritüelden sonra alınan herhangi bir ruhani vizyonun yanı sıra büyülü günlüğe kaydedilmelidir.

Ritüel, Naamah'ın Meryem imgesi altındaki görüntüsü veya Babil Fahişesinin mührü (Bakire'nin Qliphotic Shadow of the Virgin) kullanılarak da gerçekleştirilebilir. Naamah durumunda Meryem, Shekinah'ın insan enkarnasyonu, kadın demiurjik mevcudiyet ve Sefira Malkut'un temsilcisi olarak sunulmalıdır. Ayin ilerledikçe, Shekinah Klipa Nahemoth'un temsilcisi olur. Bu, kişi Klifotik Alemine girdiğinde Naamah ile ilgili diğer çalışmalarla birlikte gerçekleştirilebilen güçlü bir inisiyasyon ritüelidir . Başka bir güçlü ritüel , birisi Qliphoth'un gizemlerine girmek istediğinde ve ona hoş bir teklif olarak bir kirletme eylemi teklif ettiğinde Lilith'in Rahmi görüntüsünü kullanmaktır .

Bu ritüel, diğer herhangi bir Qliphotic çalışması gibi, kadın uygulayıcıya sahip olduğu tüm zayıflıkları ortaya çıkaracaktır ve bu genellikle şeytani bir alem ile mazoşist eğilimler olarak algılanır. Kişi bu zayıflıkları kabul etmeli ve inkar etmemeli, aynı zamanda onların varlığını kabul ederek onların üzerine çıkmaya da çaba göstermelidir. Yılan bu ayin sırasında her zaman oradadır ve her zayıflık kabul edilip üstesinden gelinene kadar yolunda duracaktır .

Bu ayini gerçekleştirmeyi planlayan herhangi biri, her şeyden önce benim bir Klipotik teolog olduğumu not etmelidir. Kozmik karşıtı büyü yapmaya gelince, kendimi bir öğrenci olarak görüyorum; öğretmenleri her şeyden önce Klifotik Tanrıların (Elohim) kendileri olan bir öğrenci. Kendimi her zaman Kara Işık Tapınağı'nın dış öğretilerine uygun olarak tapınağı ve ritüel araçlarını kutsayarak ve bu dış öğretileri takip ederek ( Tapınak kapandığından beri artık oldukça eski olan) 218 Akım'ın bir adananı olarak görmeme rağmen , Elimden geldiğince, kişisel ritüel pratiğinde, ne resmi ne de gayri resmi olarak Tapınakla hiçbir ilgisi yoktur. Dahası, Tapınak öğretmenleri, bu çalışmanın erken enkarnasyonlarının yaygın olduğunu , haçın cinsel kullanımını vurgulayan bu erken biçimlerin "saldırgan" olduğunu ve uygulamayı yalnızca bir yabancının bulmayı bekleyeceği bir yere indirgediğini öne sürdüler.

Bu değerlendirmeye katılmamakla birlikte, Qliphoth'un yoluna çıkmak ve Nahemoth ve Gamaliel (ve hatta Ağacın en yükseği (veya en alçağı) ile çalışmak) için ahlaksızlığın ve küfürün chtonik derinliklerinde olmanın tam da bu olduğunda ısrar ediyorum. Daath - Tagirion olarak). Bu boşluklarda, orijinal karanlığı kendimizden çağırır ve onu Klifotik Tanrı (Elohim) ile birleştiririz. Hayat Ağacı'nın Ölüm Ağacı tarafından tersine çevrilmesini ve saygısızlığını tekrarlıyoruz. en sapkın ve düşmüş içgüdülerimizi uyandıran pislik, kan, sidik, bok ve meni - Kara Dünya ve Kara Güneş - alemleridir.

Bu yerlerde ebedi kalışımızdan memnun muyuz? HAYIR.

Arkasından gelen yükseklere ulaşmak için bunlardan geçmek zorunda mıyız? sanırım evet Ayinin, Tapınak tarafından uzun süredir üstesinden gelinen bir ruhtan ilham aldığı doğru olsa da, böyle bir ruhun her öğrenci tarafından kabul edilmesi ve uygulanması gerektiğine inanıyorum. Aslında, bu ritüelin kişinin arzuladığı hem chtonik derinlikleri hem de daha yüksek yönleri içerdiğini düşünüyorum. Birinci ile başlar ve ikinci ile biter. Bu , uygulayıcının tamamen dünyevi olandan sadece yüce olana simyasal dönüşümü meselesidir . Aynı zamanda, özellikle geleneksel dinlerden olanlar için önemli bir geçiş törenidir. Bakire veya Shekinah, kelimenin tam anlamıyla kendi içinde veya dışında Leydi Sitra Ahra'ya dönüşür. Böylece kişi sahte masumiyet durumundan, Bilgi Meyvesini tüketmeden önceki durumdan olgunluk durumuna ve Varlığın dehşetinin farkına varma durumuna geçer. Benim için bu ritüel, aşağı dünyevi alemden Sitra Ahra'nın Yüksek Büyüsüne geçen tamamen inisiyasyon ritüelidir.

Lilith'in sağladığı bu geçiştir. Nahemoth krallığının Kara Dünyanın derinliklerini Samael ve Thaumiel'in ilahi, cehennemi Güçleri ile birleştirir. Bu ayini gerçekleştirirken, hem içeride hem de dışarıda tezahür etmesi için Lilith ve eşinin varlığına başvurulur . Birisi, Nahash ve onun soyundan gelenlerin doğası hakkında yasaklanmış Gnosis'i birbirine bağlar ve deneyimler . Bu aşırıya kaçan cinsel ayin aracılığıyla, chtonic derinliklerimizi Öteki Tarafın en karanlık gizemlerine dönüştürmeye katılıyoruz. Orada Lilith bizi karşılıyor, bizi Bilgeliğin soğuk göğsüyle karşılıyor. Böylece, tüm yaradılışı ve tanrısallığı Ain'in iradesine doğru hareket ettiren Yılanın entrikalarına tanık oluyoruz.

Lilith ve Samael'in eşleri

Yla Ysgarlad

Belki de hiç bir zaman bir ya da iki olmadı.

Klifotik irfanı seven biri, Genç Lilith'e ve Büyük Lilith'e derinden aşina olabilir . Bu varlıkları kendim öğrendiğimde, Samael'e gittikçe yaklaştığımı hissettim. Bilgi Ağacı'nı alarak onu takip ettim. İbranice kutsal yazıları, hahamların materyallerini ve Samael ve eşlerinin modern bilgilerini araştırdım, özlemim asla yorulmadı. Sonra, Kara Ağaç'ın pençelerinde, efsane ipliklerle dokunmuş çok daha zengin bir duvar halısı buldum. Oldukça derin bir araştırmadan sonra, eski İbrahim bilgisinde bile, her biri biçim ve işlev bakımından farklı olan Samael'in iki eşi hakkında fısıldayan hikayeler olduğu ortaya çıktı . Dokumacıyı bekleyen bir yığın gerçeğin yanında oturan bu iplikler, bugün en iyi ihtimalle gizli ve en kötü ihtimalle tartışmalı olan bir eşler halısı örmemizi sağlıyor. Size bu bilmecenin cevabını veriyormuş gibi davranmıyorum: cevap mutlak bir ödül olabilir. Bunun yerine size efsane ipliklerle dokunmuş bir duvar halısı sunacağım; büyük ve kırmızı amaçlar için kişisel olarak çalıştığım bir duvar halısı. Ancak bilginin sonsuz gibi göründüğü bir evrende, hepimizin sonsuz derecede aptal olduğunu söyleyebiliriz. Burada sunulan kaynaklar hiçbir şekilde Samael eşleriyle ilgili tek malzeme değildir ve gözetimden kaçınmaya özen göstersem de eminim ki sadece yüzeysel olarak göz gezdirdim.

Bu çalışma Samael'in dört eşine yönelik olacak. Birincisi, Eishet Zenunim, Samael'in asıl karısıdır. Eishet ve Samael birlikte Canavarı oluşturur. Bireysel olarak, lanetlilerin ruhlarını yakıcı bir soğukla yutar . Lilith, sırt üstü yatmayı reddeden ve yaşam iksirinde değil ölüm iksirinde tohumlar eken efsanevi ve büyük bir kadın olan Adem'in ilk karısıdır. Naama, sürgündeki Adem'e işkence eden tatlı ve uğursuzdur. Ve Khava (Eva,

  • yakl. çev.) - Yasak meyveyi Dünya'ya getiren, Demiurge'nin mutlu yanılsamalarını sonsuza dek yok eden kişi. Dişi antinomik varlıkların sayısı bunlarla sınırlı olmasa da, bu makale Samael ile en yakından ilişkili olanlara odaklanacaktır. Bu, diğer antinomian succubi ile ve hatta eski ve modern masallarda Samael'e aşina olabilecek succubi ile çalışmaktan elde edilebilecek irfanı azaltmaz. Michael Ford tarafından Liber HVHI'de Samael'in gelinlerinden biri olarak önerilen agrat yarasa Mahalat böyle bir örnektir. Sol Doğuşun İncelemesi'ne göre Agrat, Kara Samael olarak da bilinen Ashmodai'yi doğurmak için Kral Davut'la seks yaptı. Ayrıca Zohar'da Lilith'in soyundan geldiği belirtilir . Bununla birlikte , biçim ve işlev açısından Samael'den belirgin şekilde farklı olan Kara Samael dışında, Agrat ve Samael'i açıkça birbirine bağlayan herhangi bir irfan bulamadım.

Eski veya modern herhangi bir kutsal kitabın kesinlikle güvenilir olduğunu varsaymak aptallık olur. Yahudi bilim adamlarının teorilerinin, Öteki Tarafı Demiurge'den bağımsız herhangi bir şekilde keşfetmeye güçlü bir şekilde karşı çıkmaları nedeniyle önyargılı olabileceği belirtilebilir. Sonunda, hepimiz aynı kusurlu bilgiyle çalışıyoruz ve parçaları eskisinden daha güçlü bir alevde bir araya getirmek için kendi sezgilerimizi ve içgörülerimizi kullanmak zorundayız.

Bilgi arayışının kaçınılmaz olarak zorluklarla dolu olduğu söylenecek. Cehaletin gölgelerini aydınlatmak , genellikle grotesk gerçekleri ortaya çıkarır ve Samael'in eşleriyle çalışmak

  • bir istisna değil. İncil'in söylediği doğrudur:

“Ve Rab Allah adama emredip dedi: Bahçedeki her ağaçtan yiyeceksin, fakat iyilik ve kötülüğü bilme ağacından yemeyeceksin; çünkü ondan yediğin gün ölerek öl.”

Yaratılış 2:16-17

Eishet Zenunim

אשת זנונים

Sefahat Kadını

İşet/Ashet olarak da bilinen Eishet, Samael'in ikizidir. Birlikte bir canavar olmak için birleşirler. Ayrı olarak, kadın kaosunun vücut bulmuş halidir. Efsanelerin çoğunda isminden bahsedilmese de , onunla olan tutarsızlık , örtülü bir gerçeğe dair bir ipucu fısıldayan Samael'in bu eşleri (ve Lilith'in biçimleri ve işlevleri) etrafında dönüyor.

Çelişkili kaynaklar, Lilith'in Adem'in aynı tozdan yaratılan ilk karısı ve ikizi ve ayrıca Canavar'ın diğer yarısı olan Samael'in ikizi olduğunu söylüyor. Bununla birlikte, Adam ve Samael'in ailevi bir ilişki içinde olduğundan söz edilmiyor, bu da en iyi ihtimalle Lilith'in ikisinin de ikizi olduğu tartışmalı varsayımını yaratıyor. Bu doğru olsa da , yanlış anlaşılmaya rağmen oldukça olası, Eyşet'in Samael'in ikizi ve Lilith'in Adem'in ikizi olduğunu varsayıyorum. Bu arayış, Eishet Zenunim'in rolüne karar vermeyi içerir.

***

Loki'nin Düşman ile karşılaştırılması (Vexior, 2010), yalnızca mitolojik benzerlikler temelinde ikna edicidir . Hem Samael hem de Loki, "yukarıda" (Asgard ve Cennette) ve "aşağıda" (Cehennem, Niflheim ve Muspelheim'da) belirsiz bir şekilde karşılanır, ancak her biri karanlığa, ateşe ve aldatmaya karşı özel bir yakınlık gösterir. Ayrıca Loki, Gylfaginning'de Byleistr ve Helblindi'nin erkek kardeşi olarak anılır. Helblindi genellikle başka bir ad olan Odin ile anılsa da, Samael'in " kör" anlamına gelen "sami" ( 0מ י ) kelimesinden geldiğini belirtmek son derece ilginçtir . Yahudi efsanelerinde, Beliar (Belial) ve Samael isimleri "Şeytan'ın isimleri ve eşanlamlıları olarak yan yana geçer" ve Samael'in hikayeleri , Beliar hakkındaki pasajlarla aynı pasajda yeniden anlatılır (AICE, 2013) . Beliar ve Bileistre'nin dilbilimsel etimolojileri oldukça farklıdır, ancak sesbilgisindeki yüzeysel benzerlikler en hafif tabirle ilgi çekicidir. Helblindi ve Bileistre, özünün izini İbrahimi dindeki görünüşüne kadar götüren Loki'nin diğer isimleri olabilir mi?

***

Bu karşılaştırma Eishet ve Gullveig'e kadar uzanır. Versior, Lilith'in Gullveig ile aynı olduğu fikrini geliştirmeye devam ediyor. Gullveig ve Lilith karşılaştırması, onların karanlık diyara göçleri, canavarca tezahürleri, kara sanatlara olan tutkuları ve Loki ve Samael ile iç içe geçmeleri etrafında toplanıyor. Samael'in eşleri arasında ama özellikle Eyşet Zenunim ile bu benzerlikleri görüyorum. O, Serpent'i bütün yapan kaostur. O, gizli bilgi arayanları uçurumun ötesine götüren kişidir. Heidr gibi, trans çalışmasının öğretmeni Gellveig de yeraltı dünyası Seidr ile yakından bağlantılıdır. Bu, Şiirsel Edda'nın ilk öyküsü Voluspa'da tasdik edilmiştir. Orijinaliyle tam olarak eşleşebilecek bir çeviri olmadığı için Vesior'un çevirisini Eski İskandinav metniyle birlikte aşağıya ekledim .

Heidi hana hetu hvars til husa kom volu velspaa, vitti hon ganda; sei∂ hon, hvars hon kunni, sei∂ hon hug leikinn, f var hon angan illrar bru∂ar

Adı Haydar'dı.

Geldiği her eve, Enchantress değerli kehanetlerle Büyücülük yaptı Elinden geldiğince sei∂r kullandı, Sei∂r hevesle kullandı.

O her zaman kötü kadınlar tarafından sevildi

Kötüleri yeraltı dünyasına götüren bir kadından söz eden tek kaynak bu değil. Buna benzeyen bir kadın Özdeyişler 2 :18-19'da da bulunur :

“Onun evi ölüme, yolları ölüme götürür;

ona giren hiç kimse geri dönmez ve hayat yoluna girmez.”

Her iki metinde de kimsenin değişmeden geri dönemeyeceği gölgelere götüren bir kadın vardır . Sei∂r ile hem seyahat hem de içsel bilgelik Enchantress'te iz bırakır. İncil bağlamında, "yaşam yoluna" geri dönememe, Qliphoth inisiyasyonunun başlangıcını karakterize eden Demiurge'den ayrılığa bir gönderme olabilir - veya daha açık bir şekilde, Bilgi Ağacı yerine Bilgi Ağacı seçimi Hayat Ağacı.

"Kabala, Qliphoth ve Goetic Magic" kitabında ) Eishet Zenunim'i açıkça Samael'in ikizi olarak kabul eder. Ayrıca Canavar, CHIVA olduklarını da yazıyor. Ayrı olarak, "canavar, Samael ve fahişe kötü bir üçlü oluşturuyor." Michael Ford, Liber HVHI'da bunu yineliyor, ancak bu çalışmalar antinomianizm anlayışının çok ötesine geçiyor.

birinden kötü ve dinsiz bir yayılım alan ve diğerinden yayılan cinsel bir çift gibidir ... o [Leviathan], Samael ve Lilith'in bağlantısı, eklenmesi ve birliğidir. Yayılımının tamlığı içinde bütün olursa, dünyayı anında yok edecektir.

Sol Doğuş Üzerine İnceleme, 13. yüzyıl

Canavar Leviathan, Samael ve Lilith arasındaki arabulucudur. Bununla birlikte, pasajın devamında söylendiği gibi, bu aracı bir tampon olmaktan çok, Samael'in karanlık ve dişil ikiziyle olan birliğinin bir tezahürü gibi görünmeye başlar. Son olarak, Mukaddes Kitaptaki iki yön, birbirleri arasında arabulucular olarak değil, birleşik olarak görülmeye başlandı .

"O gün Rab ağır kılıcıyla büyük ve güçlü Leviathan'ı, düz koşan yılanı ve Leviathan'ı, kıvrımlı yılanı vuracak ve deniz canavarını öldürecek."

Yeşaya Peygamberin Kitabı, 27:1

Eishet Zenunim, Samael ile ilişkisinde, bazı bilginlerin kabul etmek istediğinden daha kutsal bir rol üstlenebilir. Ne de olsa, tüm Kaos'un eşi olmak küçük bir başarı değil. Tanrısallığı sıradandır. Adı bile gerçek çeviriden daha fazla anlama sahip olabilir - "Fahişe Karısı." Liber 777'de Crowley, Eishet Zenunim, 864'ün gematria'sının aynı zamanda Kutsalların Kutsalı Qadosh Qadeshim ( ש Pr ם קדש ) olduğunu belirtiyor. Bununla birlikte, İbranice protestolar hakkındaki sınırlı bilgim: Kutsalların Kutsalı/en kutsal ifadesi 7 שр קדשים olacaktır. Bununla birlikte, ben , Crowley tarafından İbranice olarak eklenmiştir ve gematria'nın anlamını değiştirir ve aynı pasajda belirtildiği gibi bu, Crowley'in kendisi için açık olmalıdır: "Kesinlikle burada, belki de" ruhuyla gizlenmiş bir kement vardır. gematria'nın yardımı, çok denersen, her şeyi kanıtlayabilirsin ”“.

çalışmak özellikle büyüyen ay sırasında etkilidir ve doğru noktadan farklıdır . Eishet asla yok olmayacak, sonsuza dek genişleyecek ve Kaos'u her nefeste dalgacıklar gibi evrene yayacak. Eishet geleneksel olarak Qliphoth'un herhangi bir küresine veya tüneline bağlı olmasa da, onu Malkuth'u Samael'in kabuğu olan Hod'a bağlayan yolda Shaliku (Sefirot'un Kabala'sında Shin) tünelinde buldum. O , ateşten daha büyük bir öfkeyle yanan, adayı Bilgi Ağacının ve marifet zehrinin daha derinlerine götüren bir soğuk algınlığıdır . Ve tıpkı Loki tarafından oluşturulan Kaos'un anahtarlarını elinde tutan Gullveig gibi, Canavar'ın kaosunun anahtarlarını elinde tutan Eishet de öyle.

"Aptallar her şeyden daha fazlasının olduğunu bilmezler, yarısı...

Büyük tanrılar yiyecek kaynaklarını ölümlülerden sakladılar..."

Hesiod, İşler ve Günler

Eishet Zenunim'in yakarışı

Daha da derin

Kapıdan, donun alevi,

Ateşten kanatlar, Eyşet Zenunim iner. Hastalığı bulaşıyor, Zulüm ve zehirle, Yıkıcı ve nüfuz edici;

Özgürleştiren delilik, melankoli, Dizginlenmemiş buz, boşluk boşluğunu dokuyan, yırtılan ve eyer yüce Uçurum'da.

Lilith (Lilith)

תלילי

"Gecenin Ruhu"

"Ben-Sira Alfabesine" (ve Zohar'daki benzerlerine) göre Lilith, Adem'in aynı topraktan yaratılan ilk karısıydı. Bu nedenle Lilith, Adem ile eşit olduğunu iddia eder. Adem'in başka fikirleri olsa da Lilith, Cennet Bahçesi'nden ayrıldı ve Adem'e yalnızca sürgünü sırasında ona tecavüz etmek için döndü. Bu nedenle, bu göç nedeniyle Lilith, erkeklerle olduğu kadar Samael ile de seks yaptı ve yarattıklarını tüm dünyaya yaydı.

Lilith isminin etimolojisi genellikle tartışmalıdır. Mukaddes Kitap alimleri, ismin "baykuş" veya "baykuşun çığlığı" olarak çevrildiği bağlamda İşaya 34:14'e atıfta bulunur. Ford, "bağırmak" anlamına gelen YLL kökünden etimolojinin izini sürmeyi ifade eder. Alternatif olarak, potansiyel kök "Layil", "gece" veya bir fırtına iblisinin adı anlamına gelebilir . Nihayetinde, adının etimolojisinde kesinlik yoktur: adının arkasındaki teorilerden birinin veya hatta birçoğunun doğru olması mümkündür. Lilith'in gerçek adı değil, bir tür iblisin tanımı olması mümkündür . Artık ölü olan Akad dilinde "lilu", "ruh" anlamına gelir ve "lilitu", kelimenin dişil biçimiydi. Akadca ve İbranice'nin Sami dilleri grubuna ait olduğu düşünülürse, büyük olasılıkla burada bir bağlantı vardır. Belki de Lilith, birçok ruhun anasının unvanlarından biridir, canavarların doğduğu kıpkırmızı rahim: kırmızı ayın ışığı altında titreyen bir rahim.

kadın isyanının, güçlenmesinin somutlaşmış hali olarak Qliphoth ile ilişkilendirir . Adını (bazı kaynaklarda) ilk küreden, Malkut'un kabuğundan alır. Diğer kaynaklarda bu küre Nahemoth olarak adlandırılır ve Naamah, "Genç Lilith" ile ilişkilendirilir. Ayrıca Lilith, ikinci kürenin koruyucusu , Yesod - Gamaliel'in kabuğu olarak adlandırılır. Thomas Carlsson gibi iki fikri birleştiren kaynaklar, adını ilk Qlipha'dan almasına rağmen, ilk kürenin Küçük Lilith, Naamah ile daha yakından ilişkili olduğunu açıklıyor. Bununla birlikte, Nahemoth ve Gamaliel küreleri arasında Tantifaxath (veya Sephiroth'un Kabala'sında Tau) tüneli geçer. Bana göre bu tünel yanlışlıkla Büyük Lilith ile ilişkilendirilmemiştir . Alevli kılıcın yolunda yürüyen öğrenci için ilk tünel olan Lilith, Qliphoth Gnosis'e açılan kapı ve kara bilgeliğe giden ilk adımdır. Thomas Karlsson, Lilith'in onu tanıyanları "karanlık aydınlanmaya" götüren bir başlatıcı olduğunu öne sürüyor. Bayan Lilith'in Tantifaxat'ı izlediğini söylemese de açıklaması oldukça yerinde:

“Tantifaxat, gücü maddi düzlemden karanlık astral alemlere, yaradılışın normal düzeylerinin ötesine götüren bir tüneldir... Sihirbaz Klifotik tünellere girerek Düşüşü derinleştirir... Tantifaxat karanlığa doğru ilk adımları temsil eder kişinin kendisinin doğumunun simyasal süreci.”

Kabala, Qliphoth ve Goetik Büyü

Aynı zamanda, Odin'in rünler hakkında bilgi edinmek için Dünya Ağacından sallanarak kendini kendisi için feda ederken bilgi arayışını da anımsatıyor.

"Asıldığımı biliyorum

dallarda rüzgarda dokuz uzun gece, mızrakla delinmiş, Odin'e adanmış, kendisine kurban olarak, o ağaçta,

kökleri bilinmezliğin derinliklerinde saklıdır.

Havamal, Körükler çev.

Gerçekten de ağacın altında hangi kökün olduğunu kimsenin bilemeyeceğini düşünmek gülünçtür. İyiyi ve Kötüyü Bilgi Ağacı ile Hayat Ağacı'nın, Cennet Bahçesi'nin merkezine dikilen aynı köklerle birbirine bağlanması büyük bir olasılıktır.

"...ve cennetin ortasındaki hayat ağacı ve iyiyle kötüyü bilme ağacı."

Yaratılış 2:9.

Tantifaxat Tüneli'ni, hayali Cennet Cenneti'nden ilk çıkan ve onun adına olan tünelden daha iyi kim koruyabilir? Bununla birlikte, küçük bir ölüm bile yine de ölümdür ve Qliphoth'a inisiyasyon da farklı değildir.

Büyük Lilith'in Çağrılması[8]

Lilith, kızıl gölgelerin büyücüsü,

adını fısıldıyorum

Kızıl boşlukta binebilen,

Gecenin açlığı diye bilebildiğim

kapı için susuzluk

boşluğun şehveti

sonuçsuz özlem,

Önünde çıplağım Lilith...

...kabuğa girebilmeniz için.

Aşağıdaki kabukta boğulurken

Çünkü irtidat zevkiyle titriyorum

Ve fısıltım bir çığlığa dönüşürken acı içinde çırpın.

Naama

הנעמ

"Güzel"

Nadiren bu isim bu kadar uygun olmuştur. Naama'nın harika tatlılığı, onu Samael'in birlikte çalışmak için "en güvenli" eşlerinden biri gibi gösterebilir, aslında doğası onu çok tehlikeli kılar. Adem'in zamanından beri insanlığın başına bela olan ve ondan sonra Aden Bahçesinden kovulan lekesiz Naamah, bir zamanlar melekler Azu ve Azael'i bozdu. Onun sapkınlığı yüzünden Düşüş başladı.

Adem ile olan bu ilişki [Lilith] yüz otuz yıl sürdü , ta ki Naamah gelene kadar, Allah'ın oğulları Az ve Azael için büyük güzelliği baştan çıkarıcı çıktı ve onlar yüksek ışık ve saflık hallerinden düştüler. Onlardan bir grup kötü ruh dünyaya geldi. Naama, geceleri dünyayı dolaşan kişi... özellikle... ay küçülürken."

Zohar, Tekvin, 3. bölüm

Güzelliğiyle kaosun iblislerine bile kaos getirmeye devam ediyor. Ashmodei'nin karısı olan Naama, Samael'i baştan çıkararak kıskançlığı savaş için kışkırtır.

“Hepsinin büyük prensi Samael, Bakire Lilith (genç) olarak adlandırılan bu Lilith yüzünden iblislerin kralı Ashmodeus'u aşırı derecede kıskandı. Baştan bele kadar güzel bir kadın kılığındadır . Ama belden aşağısı ateşle yanıyor - bir anne gibi, bir kız çocuğu gibi. Adı Matred'in kızı Mehetabel'dir ve önemi gizlidir (mabu tabal). Buradaki nokta, niyetinin asla iyiye götürmemesidir. O yalnızca savaşı, çeşitli savaş iblislerine ve Kızı-Lilith ile Anne-Lilith arasında savaşmaya çalışır.

Sol Doğuş Üzerine İnceleme

Naama, duygusallığın tehlikelerinin vücut bulmuş halidir. Michael Ford ( Liber HVHI'da) Naam'ın adını "caster" olarak çevirir ve belirli olmayan kaynaklarda bu adın onun güzelliğine atıfta bulunduğuna dikkat çeker. Ancak Zohar'daki diyalog, neredeyse bin yıllık olduğu bilinen bir doğa gücünden söz eder.

Rabbi Hiyya : "Ve Tubal Kabil'in kız kardeşi Naama idi" (hassasiyet) sözleri ne anlama geliyor ve ona neden bu isim verildi? Bu, hem insanları hem de melekleri baştan çıkarma gücüne sahip olduğunu göstermeli mi ?

Haham İshak : Kutsal Yazılarda "Tanrı'nın Oğulları" olarak anılan Aza ve Azael'i yendi .

Haham Simeon : O, Cainite kökenli tüm iblislerin atasıydı ve epileptik hastalıkları olan küçük çocukları etkileyen Lilith ile birlikte odur.

yami.

Haham Abba, Haham Simeon'a şöyle dedi : "Öğretmenim, erkeklere cinsel arzuları ilham ettiği için ona böyle denildiğini söylüyorsun.

Haham Simeon : Bu doğru, çünkü o insanlarda şehvet uyandırıyor, bu onu küçük çocuklara engel olmaktan alıkoymuyor ve bu nedenle dünyadaki faaliyetlerini bugüne kadar sürdürüyor.

Geleneksel olarak Nahemoth krallığıyla ilişkilendirilmesine rağmen, Naamah'ı en çok Nahemoth ve A'Arab Zarak arasındaki Kulielfi tüneliyle (Sephiroth'un Kabalasında Kof) ilişkilendiririm. Tomas Karlsson'un eserlerinde bu tünel Ay ile ilişkilendirilir: Naama ve onun cesaret kırıcı , aldatıcı güzelliği ile bağlantı tamamen tutarlıdır. Gullveig, canavar yetiştirmek için Jarnvidr'e kaçtığında Naama, kaotik, aç gölgeler yaratmak için Eden'den sürgündeki Adam'la da tanışır.

Naama'nın Çağrılması

Tatlı dinginlik, Lanetlenmişlerin neşesi, Kötülerin arzusu, Sarhoşluğun masumiyeti,

Ahlaksızlığın dürtüsü

Uğursuz iç çekiş, Naama, sana sesleniyorum

Sürgünün yüzü, fırtınaların ayartıcısı, talihsizlerin fahişesi,

Zevk isterim beladan, Kanarım küfrün güzelliğinden.

Hava

"Havva"

Tüm eşler arasında bu Dünya'ya kaosu getiren Chava'ydı. Adem'in kontrolü altında gibi görünse de , saf dünyayı bir değil iki kez, Cennet Bahçesi'nde ve sonra tekrar Dünya'da, Kabil'in doğumunda kasıp kavurmayı başardı. Bu doğum muazzam ölçekte yolsuzluğa katkıda bulundu.

“Bütün dindarlar Şit'in soyundan gelse de, Tanrı'ya başkaldıran ve sapkınlıkları ve yozlaşmaları tufana yol açan tüm kötüler Kabil'in soyundan gelse de, onlar tüm iğrençlikleri ve ensestleri, suçları herkesin önünde utanmadan işlediler. Kayin'in kızları, şehvetleriyle "Tanrı'nın Oğulları"nın düşüşüne neden olan "insanların güzel kızları"ydı.

Kohler ve diğerleri, Yahudi Ansiklopedisi

Cehalet karşısında bilginin bariz cazibesine rağmen, Chava'nın meyveyi almak ve Samael'in özü olan bilgiyi dünyaya getirmek için tamamen bilinçli bir seçim yaptığına inanıyorum. Sol Tecelli Üzerine İnceleme Lilith'in Hava'yı cezbeden Yılan olduğunu öne sürse de , Zohar bunun yerine Samael'in Yılanın gerçek formu olduğunu belirtir.

“Dünya düzlemine inen Samael, bir yılana bindi. Yılan şeklinde göründüğünde ona Şeytan adı verildi. Adı ne olursa olsun, kötülüğün ruhu olarak bilginin özüdür."

Belki de Samael, insan formundaki Chava ile Kaos'u doğurdu - Cain. Zohar bile, Chava'nın Kabil'i Adem'le gebe bırakmamış olabileceğini not eder.

"Adem, karısı Havva'yı tanımasına ve hamile kalıp Kabil'i doğurmasına rağmen, yine de bu, Adem'in Kabil'i doğurduğu anlamına gelmez."

Pandora'nın tarihine bakıldığında, Havva'nın bu alternatif yorumunda ilham bulunabilir. Hem Eve hem de Pandora, Demiurge tarafından yaratılan ilk kadınlardı . Her biri meraktan, ayartmadan hareket etti ve hatta belki de kasıtlı olarak insanlığa kaos ve ölüm ve aynı zamanda bilgi getirdi. Her biri , bariz eylemiyle Demiurge'nin keyifli yanılsamalarını yok etti .

“Yürütmeye götüren kurnaz, yıkıcı plan, Ölümsüz haberci Görkemli Argoslayer, ebeveyne hediyesini Epimetheus'a götürmesini emretti. Ve Epimetheus, Prometheus'un kendisine Olimposlu Zeus'tan asla bir hediye almamasını, insanların sorun yaşamaması için hemen geri göndermesini nasıl söylediğini hatırlamıyordu. Hediyeyi kabul etti ve ancak o zaman ne kadar kötülük aldığını anladı.

Hesiod, İşler ve Günler

Pandora lanet kavanozunun kapağını kaldırdı ve içeride sadece Umut kaldığında kavanozu kapattı. Bu genellikle masumiyetinin bir işareti olarak yorumlansa da dikkate alınması gereken tutarsızlıklar vardır. Birincisi, bir kişinin başına gelen kötülük ancak kavanoz açılıp kaçtıktan sonra kendini gösteriyorsa, Umut armağanının varlığı kavanozun içindeyken kişiye nasıl yardımcı olabilir? Yok olma olmasaydı, başlangıçta böyle bir nimet insanlığa ulaşamazdı. Ayrıca Umut'un lütfu neden sadece lanetler içeren bir kavanozdaydı? Cevap basit: çünkü bu bir lanet . Prometheus'a kızan Zeus, öfkesinin anlamını açıkladı:

“Ateş için onlara felaket göndereceğim. Ve ruhları ile eğlenecekler Üstünde duracaklar ve ölümün onlara getirdiğini sevecekler.

Umut, insana kötülük dolu bir dünyada bir rahatlık aracı sağlamak uğruna kurtarılmadı. Ümit, insanı ızdırap içinde aldatmak için sevindirilmiştir. Bu duygunun gerçek kötülüğü, Friedrich Nietzsche tarafından çok güzel bir şekilde yakalanmıştır:

“Zeus, bir insanın, diğer felaketler tarafından ne kadar eziyet görse de, hayatından vazgeçmemesini, her zaman yeniden eziyet görmesine izin vermesini istedi. Bunun için insana umut verdi: Aslında kötülüklerin en kötüsüdür, çünkü insanların azabını uzatır.

İnsan, fazla insan

Pandora, Hope kaçmadan önce kavanozu kapatarak, Havva'nın yasak meyveyi tattığında yaptığı aynı mutlu cehaletin umutlarını yok etti. Dahası, Pandora'nın davranışı onu gerçekten masum göstermiş olsa bile, Hermes'in onun yaratılışına katkıda bulunmuş olması dar görüşlülük olurdu .

“Argus'un katili olan rehber Hermes'e, onun vicdansız zihnini ve aldatıcı doğasını tanıtması talimatını verdi . Rehber, Argus Katili, yalanlarında ve kurnaz sözlerinde, aldatıcı doğasında, gürültücü Zeus'un iradesini icat etti ve Tanrıların Müjdecisi konuşmasına getirdi. Ve o [Hermes]

Bu kadına Pandora [Her Şeye Gücü Yeten] adını verdi, çünkü Olympus'ta yaşayan herkes herkese bir hediye verdi, ekmek yiyen insanlara bir veba.

"Argoslayer Hermes'tir, lider, bir köpeğin aklı

İçinde [Zeus] ve iki yüzlü, düzenbaz bir ruh emretti.

...

Argoslayer iyi, lider, bundan sonra göğsüne pohpohlayıcı konuşmalar, aldatmalar ve aldatıcı, kurnaz bir ruh koydu.

Ölümsüzlerin habercisi bu kadına Pandora [Her Şeye Gücü Yeten] adını verdi, Çünkü Olympus'un evlerinde yaşayan ebedi tanrılardan,

Hediyelerinin her birini açgözlü adamlara ölüm için uyguladı.

İşler ve günler

Kilik üzerinde korunan alternatif isim [9]Anesidora [10]daha da tanrısal bir anlayış sunar - "hediyeler (armağanlar) gönderen odur". Alt kat dışında başka nereye hediye gönderebilirsiniz? Ve bir kadından daha iyi kim aldatıcı kurnazlığa sahiptir? Hava adı bile köken olarak Pandora ile benzerlik taşıyor.

"Ve Adem [Adam] karısının adını Hava [Hayat] koydu, çünkü o yaşayan her şeyin annesi oldu."

Yaratılış 3:20

Ölümsüz yaşam zıttı olarak anlaşılamayacağından, Khava'daki tüm yaşamın anneliği ile Pandora'daki tüm ölümün anneliği (ölümün bir lanetle gemiden salıverilmesi yoluyla) çarpıcı biçimde benzerdir . Semavi geleneklerin dediği gibi, orijinal günah Havva'dan geldi, eski Yunan efsanelerinde (insana ateşi veren) Prometheus'tan geldi ve bu ancak yüzeysel bir tutarsızlık olabilir. Aydınlanma olasılığını temsil eden Yılan rolündeki Sama-el, insanın gözden düşmesinin kaynağıydı . Havva ve Pandora, Dünya'daki bu aydınlanmaya katkıda bulundu. Havva genellikle bir lütuf ve Pandora bir ceza olarak görülse de, İbrahim ve Yunan geleneğindeki Demiurge, her iki kadını da dünyaya getirecekleri kötülüğü tam olarak anlayacak şekilde yarattı.

Tifereth'in kabuğu olan Thagirion'a giden yollardan herhangi biri hakkında yazacak deneyime sahip değilim. Bununla birlikte, Gamaliel ve Thagirion tüneli olan Chava ile Saksaksalim arasındaki bağlantı, belki de hem Chava'nın doğasıyla hem de benim kendi deneyimimle tamamen tutarlıdır. Thomas Karlsson'a göre bu tünel Sanat ve Kısıtlama ile ilişkilendirilir ve boyun eğen görünümüyle dünyamıza her zaman kaos getiren bir kadın için daha uygundur.

Chava'nın çağrısı

Yolsuzluk getiren saflık

gölge getiren ışık

Mükemmellik kaos getirir

Hava, sana sesleniyorum!

Tecavüzden kurtulmak,

kötülükten kurtarmak,

Hava, bana gel!

Deliliğin nektarının bekçisi

Beni bilgeliğin zehirleriyle şımart

Gelin, dünyaya yeniden ilham verelim!

Bu çalışma tamamen bir başlangıç noktasıdır.

Kaos tuvali önünüzde uzanıyor.

Kaynakça:

  • Amerikan-İsrail Kooperatif Şirketi (2013). "Samel". Erişim tarihi: 19 Ekim 2013

itibaren http://www.jewishvirtuallibrary.org/jsource/judaica/ejud 00020017017378.html

Crowley, Aleister. 777 ve Aleister Crowley'in diğer Kabalistik yazıları. York Sahili, ME: Samuel Weiser, 1977.

  • Ford, Micheal. Liber HVHI: Düşmanın Büyüsü. Lulu.com, 2005.
  • Karlson, Thomas. Kabala, Qliphoth ve Goetic Magic. Ajna Bağlı, 2009
  • R. İshak b. Jacob Ha-Kohen; Ronald C. Kiener tarafından çevrilmiştir. Sol Doğuş Üzerine İnceleme.
  • "Kuzey Rüzgarına". Orpheus'un İlahileri (Taylor Trans., 1792). 19 Ekim 2013 tarihinde alındı http://www.sacred-texts.com/cla/hoo/hoo84.htm
  • Vexior 218. «Gullveig ve Lilith». Lilith: Clavicula Nox IV, s. 33-38. Ixaxaar Okült Edebiyatı, 2009.
  • Vexior 218. Gullveigarbok. İnsanın Düşüşü 2010

itiraf

Bu yolda benimle birlikte çalışanlara içtenlikle minnettarım. Bir cehennem dansındaymış gibi, kıpkırmızı bir uçuruma baktık. Umarım bu çalışmada bu ifadeyi biraz daha adil yaptım.

Lilith'in Şiirleri

Ari

Çaresizlik gölünde oynayan hayvanlar gibi kimseyi rahatsız etmez, Kızıl dalgaların arasında kaybolup gittikleri yerde,

Kükürt kokusuyla, bedenleri yoldan çıkmış, fırtınaların Gücü tarafından yutulmuş,

İntikamın gazabı ve sırtlanların kükremesi, Lilith'in ışığında çok güzel, Yataktan yatağa gitmek için orospu bir tanrıça seçiyor, Seks kurbanları arıyor

Ölümü yok ettikten sonra bir kovalamaca olmalı Bir gün kaçmak istese de Ama tuttu Asmodeus, Yeminini hatırlayarak, bütün gün sevişerek, Hayatlarına hükmeden günaha yenik düşerek, Acı ve zevk,

Ve sonra güzel bir kadın bu zevk anında bir canavara dönüştü.

***

Sırtında kanatlar çıkardılar, Saçları büyük bir alev gibi parladı, tutuşturan arzu.

Ve cehennem alevlerinde acılık.

Gözleri şafak gibiydi

Parlak, kavurucu güneşe, tutku ve sırların kontrolünü kaybettim. Gece ağlayan metresi amacından acı çekti, Canıydı ama başka bir aşk bulundu orada, Ve bu sefer af yoktu, Sadece kınama ve acı vardı.

Susamış her zaman içten aşk, biliyordum: bu boş bir rüya. İçinde dolaşan yılanın zehrini hisset Aşk ve zevk arasındaki farkı söylemek zorken Cennette kaybolmak Ne kadar kolay Ağaçlar arasında ve az şey yaparak...

Öyle kolaydı bırakıp gitmek beni, Kara ata binmiş hain bir kılavuz rüzgârla, yüzüm kızarıyor... Bir gülüş sapkınlıkla kör etti yüreğimi,

Ve gizlice Anido tapınağıma giriyor Günlerimi seks ve iş arasında geçiriyorum Karanlık ruhum tarafından götürülüyorum Gece gök gürültüsüyle Uyanık yatıyorum

Ve onun huzurunda bir melek beni asla fark etmeyecek

Çünkü aşağıdaki cehennem, nereden geldiğini nasıl bilebilirim?

Kırık bir kalple ağla ve intikam yemini et

Ölü Deniz kıyılarında diğer iblislerle çiftleştim, Şehvetimi ve onun gözlerinde nasıl kaybolduğunu hatırlayarak, ... İblisim gitmişti ve şimdi hiçbir şey kalmadı.

Gece hendeği - kanatlı bir tanrıça gibi, yataktan yatağa gidiyorum ama tatmin olmuyorum ... Selam, Lilith'im, Kusursuz, orospu denir!

Viriklu'nun Yolculuğu

Luis G.Abbadie

sırasında Kalnor Ovası üzerinde yükselen ve Zamanın dışında hâlâ yükselen Viriklu Kubbesini, İsimlere İhtiyaç Duymayan Kişi'nin bedeni olan Gamaliel krallığında aramaya gittim. , Gates veya Gates Anahtarı. Milyonlarca Gözde Kişinin Kanlı Annesini ve Babasını çağırdım , çünkü Onu Kızıl Altar'daki Tahtı üzerindeki Rahibe Virikla aracılığıyla aradım.

İşte Rahibesi tarafından öğretildiği şekliyle Dire Tarikatının Kan Anası'nın çağrısı:

Kan Ananın Beş Kutsal Adında

Alevin kadını Virikla'yı arıyorum.

Büyük Büyücülük Anası Ylith'la adına,

Onun Rahibesini ve Kızını arıyorum

Büyük Dünya Ağacında yaşayan Lilaka adına,

Bilgeliğin Koruyucusunu arıyorum

Gece Tarafının Leydisi Lilith adına,

Ölüm kitabının ama hayatın sahibini arıyorum.

Şehvet Meleği Lily adına,

Yılanın Kızını arıyorum,

Devala adına, Kavşağın Üzerindeki Kanlı Ay.

Viriklu Kubbeli Kadını arıyorum.

Ya Ylith'la!

Ya Lilith![11]

Ylith'l Mührü

Öteki Tanrıların Kara Elçisi'nin Katibi tarafından ortaya konan çağrısı şöyledir:

Ateş Taşıyıcının Beş Kutsal Adında,

Yedi Güneşin Efendisi Nyarlathotep adına Kathulos'un Kara Alevinin Sahibi LMoore oluyorum.

Kara Kürenin Rahibi oldum.

İkiz Asanın Sahibi Namtar adına,

Ben Engelleri Aşan oldum.

Yılanlı Yolların Gözcüsü Samael adına,

Kitabın Açıcısı oluyorum.

Işık Başmeleği Lumiel adına,

Blood Witch'in Oğlu oluyorum.

Yol Ayrımındaki Kara Gece Adamı Deval adına,

Senin Gelinini aramak için Hadot'un koridorlarında yürüyorum.

Ya Nyarlathotep!

Ya Samael![12]

Samael Mührü

Kutsal Kubbede L'Moure'a Söylendiği gibi, Ateş Kadını'nın yakarışı şöyledir:

Kubbenin Baş Rahibesi, Ateş Kadını, Kızıl Sunağın Virikla'sı,

Şehvetin Gizemlerinin Öğretmeni ve Koruyucusu, Şarap İçen Büyük Anne, Ölüler Ama Diriler Kitabının Sahibi,

Boşlukta Şarkı Yapıcı.

Kutsal Yılanın Leydisi Bedenlerin Gizemlerini Açığa Çıkarıyor,

İç Perdeleri Aç, Dış Alemlerde Sevgili...

Catulos Sütunu'nun önünde,

Viriklu Kubbesi altında,

Söylenmemişi Tadayım Ve Yasak Gizemin Yasını Tutayım.

İşte Kara Ayna Rahibi'nin, Virikla Said olarak, Sütunun önünde yaptığı çağrı [13]:

Sütunun Büyük Rahibi, Kara Taş'ın Koruyucusu,

İsimsiz Çember'den L'Mur, Sanatın Gizemlerinin Akıl Hocası ve Koruyucusu, Baba'nın Karanlık Etine Dahil,

Varlığın Kalemini Tutmak,

Boşluktaki Şarkıların Şarkıcısı,

Kutsal Karganın Efendisi, Gizli Sözleri Açığa Çıkaran, Dış Perdeleri Açan, İç Mağaralardaki Aşık...

Viriklu Kubbesi Altında, Katulos Sütunu Önünde,

Söylenmemişi tatalım

Ve Yasak Yemin'in çığlığı.

Patika dikti ve beni bolluk sınırındaki yemyeşil çit bahçelerinden uzaklaştırdı [14]. Bir uçurum gibi yükselmeye başlayan, her iki yanında kayalar gibi yükselen, ağaçlarla dolu bir geçide inen toprak bir yolu takip ettim; kayalar ve dallar onu Güneş'ten ayırdı - zayıf bir ışıkla parlayan Güneş miydi? Belki de çoktan ufka batmıştır, beni karanlık bir notta bırakmak üzeredir. Seyahat ederken güneş ışığı ve gün batımı hakkında endişelenmenin ne kadar garip olduğunun belli belirsiz farkındaydım ama bunun artık pek bir anlamı yoktu. Çünkü gölgeler derinleşti ve hedefimin yakın olduğunu biliyordum. Ellerimde otlar ve yiyeceklerle dolu birkaç küçük kutu taşıyordum ; Viriklus tapınağına bir adak.

Gölet, genellikle ince ağaçlarla çevriliydi; Durgun suları , ormanın yansımasından dolayı yeşildi . Daha büyük, kıllı, karanlık figürün etrafında aktif olarak hareket eden, zayıf bir şekilde görülebilen küçük bir yaratık grubu vardı . Hızlı hayvan, açgözlülükle, aç gözlerle - tek bir minnettarlık ifadesiyle - çantaları ellerimden yırttı [15]; o anda ormana dağılarak ortadan kayboldular.

Sonra gölün kenarındaki yalnız figüre yaklaşmaya başladım ama gözlerim ona ulaştığında durdum.

Kadının uzun, siyah saçları bir perde ya da peçe gibi ortadan ayrılmıştı ve ayrılma noktasındaki zümrüt ışıltısı ince bir taçla geride tutulmuştu [16]. Koyu renk kapaklı gözleri suya baktı ve iri dudakları hareketsiz kaldı. giyinmişti

  • ve o muydu? emin olamıyorum; yarı saydam yeşil giyinmiş gibi görünüyordu, ama gerçekte gri, koyu ve anlaşılması zordu, ancak çevredeki bitki örtüsüyle eşleşen garip şeffaflığın içinden yeşilimsi görünüyordu. Ama daha çok griydi, vücudunu mu örtüyordu yoksa sadece gölgelerle mi örtülmüştü? Örtülü omzuna baktım ama kumaşın kıvrımlarına ve kıvrımlarına odaklandığımda bile onlara bakmak zorlaştı, bakışlarımdan kaçtılar ve koyu, narin cilt açıldı, gölgelerle kaplı.

O muydu? Sağ elinin parmak uçlarıyla suya dokunmasını izlerken merak ettim. Alnına bir sembol çizdi, ardından göğsünün üstüne, onunla benim aramda herhangi bir giysiye izin vermeyen daha karmaşık başka bir sembol çizdi [17].

  • Sensin?

Gözleri açıldı ve bana baktı, o bakışa aşina olmanın şokuyla nefesim anında kesildi . O zaman daha önce konuştuğumu, hatta belki bir noktada onunla tartıştığımı biliyordum. Ama bu sadece bir yanılsama mıydı yoksa büyük bir şeyin gerçek bir hatırlatıcısı mıydı ?

Lilith'in Mührü.

  • Bilmiyorum, dedi. - Ben kendim değilim. Ben sizin dünyanızın, iddialı bir konudan yalan ve gözyaşı bekleyen bir kadın değilim. Ve ben gerçekten nihai, zincirli bahçeden kendi eliyle atılmış bir kadın değilim. Sen Lilith'i arıyorsun, beni değil.
  • Sonra sol bacağını mı kestin? - Makul bir soru olduğunu düşündüm.
  • Doluyum ve ölüyüm," dedi yerden yükselerek. Ben boş ve canlıyım.

Gülümsemeye başladı - hayır, hayır, dudakları aralandı ve sanki çığlık atmaya hazırlanıyormuş gibi içini çekti ; ama hemen ekledi:

  • Ne demek istiyorsun?

Yaklaştım ama yine durdum, bana doğru adımını izledim: hem var olan hem de olmayan kıyafetleri, sanki kendi gözlerimle görüyormuşum gibi, sanki onları giymiyormuş gibi tüm vücudunu zar zor gölgeliyordu; hareketli bacaklarını ayırdı ve bir an için bacağı büyük bir kuşun pençesine dönüştü. Ama hayır, ayakları sıradandı, ayak parmakları küçüktü ve ayak bileğinin etrafında ince bir altın zincir vardı. O gerçekten...?

  • Hayır, diye tekrarladı, bilmiyorum. Her kadın O değil mi? Kadın olmayan her kadın var mı ? Orada, kanı ay ışığında parıldayan ve kalçaları ve göğüsleri yeni doğanların genç tepelerinde yükselen genç bir kız çocuğu olarak kabul edilir, ancak bu, Dünya'nın çamurundan yükselen ilk Kadın değildir . , dudakları, veren hayatı almak ve çalmak için sonuna kadar açık. Bir zamanlar Eden'i dolduran, ama O'nun enerjik göğsünde hızla dönen nefesi ? Tutkudan kıvranan, kanayan ama dışkısı olmayan, taşan kupasından esriklik çeken, sevgilisinin kollarında orgazm fırtınalarında titreyen, setten yıkanıp gelen, deliliği doğuran şu ya da bu şarabı çeken bir kadın mı bu? taş, sanki bir âşığı doya doya içebilirmiş gibi, Aç Aşığın susuzluğunun hazzını henüz kim tatmamıştır? Bacaklarını aralamış, bu tutkunun daha da doğması için kapıyı aralamış, kavga, kaygı fırtınalarıyla dolu, kendini içinde tutma ve asla paylaşma, katlanamayacağını bırakma, ona teslim olma; ama acılık büyüyen bir varlığa benziyor, özgürlüğü, hayatı ve sevgisini mi buluyor? Çoğunluğun Annesi olmayan, aşağıda pek çok özgür olanı doğuran bir kadın var mı? Bu, O'nun karanlık Işık Efendisini sevme şeklini sevmeyen yaşayan veya ölü bir kadın mı? Kadın, yalnızca Zemargad'ın Baba'sının bildiği, evladının çektiği acıyı bilmiyor muydu ? Bir kadın gülüp de kahkahasında duyulmayabilir mi? Bir kadın hem akıllı olup hem de onun gibi özgürlüğü bilmeyebilir mi?
  • O olmayan bir kadın tanıyor musun?

Ondan sonra gülümsedi ve kıvrımlı dudakları görünce vücudum ısındı, onların tam notasını özlüyorum.

  • Ama sen onu aramaya geldin," dedi sonra. "Söyle bana, arayan adam, Lilith'i bir kadından başka bir yerde bulabilir misin?" Yoksa bir kadının içini arayıp onu bulamamak mümkün mü?

Sert, kendinden emin ve yavaş adımlarla yanıma yaklaştı.

  • Ara beni, dedi. Sözlerini biraz anlamadım ve sonra ısrarla, yüksek sesle şöyle dedi:
  • Ara beni!
  • Lilith! dedim ve sonra daha yüksek sesle. — Lilith! Karanlık Ay, Gece Aşığı, Kan İçici, Lilith! Seni ararım!

Aradığım sırada bile onun -hayır, bir kadın değil, O'nun- genişlediğini ve uzayı görünmez, nefes alan bir varlıkla doldurduğunu hissettim; Lilith'in güçlü, sıcak aurasının beni nasıl işgal ettiğini hissettim ve o bana dokunur dokunmaz, bedenim derinliklerden alev alev yükselen Güç için zayıf bir kap gibi geldi ; buharlaşmaya çalışan kaynar su dolu bir deri gibi.

Parmakları göğsüme dokundu - giyinmedim mi? Arzudan, bir alev parıltısından çok daha fazlası gibi görünen bir selin ortasında, ancak bir yok oluş dağında böylesine aptalca bir şüphe aklımdan nasıl geçebilirdi? Ve gülen dudakları, yiyip bitiren gözleri beni kendisine çekti. O anda akıntıya kapıldım ve onun meydan okuyan ağzı, dudakları, gözleri, eli olan esarete endişeyle koştum. Ağzım onu aradı ama eli uzandı ve yüzümü yumuşak, güçlü bir şekilde kavradı. Neredeyse çığlık atacaktım ve elimi uzağa fırlatacaktım ama kalçalarını ve sırtını tuttum. Diğer eli penisime dokundu ve ben de onun gibi haykırdım:

  • Samael! Işığın Efendisi, Ateş Getiren, Açıcı, Samael![18]

Bir haykırışta, göz kamaştırıcı bir alev görünümünden alevlendi varlığım; ve dudakları ateşimi benimkinden içti ve karanlık ve gümüşi ışığıyla ben olan her şeyi örttüğü halde, varlığını işgal ederek kalçalarıyla yolumu yaktı . Yaratılışın ve ölümün ritimleri içimizde titredi, dünyalar bütünlüğümüz içinde doğdu, yıldızlar parladı, kaotik bir varlığın küreleri birleşti, denizler ve zirveler büyüdü, bulutlar ve alevli patlamaların sarmalları ... birçok dünya ve küre yutuldu ve yok edildi büyük bir uzay girdabında.

Ve tüm bunları içeren, her adada ve dünyada yaşayan Ben - Samael ve O - Lilith, Büyük Başlangıçtan son genişliklere ve zamana kadar devam ederek sonsuzlukta kucaklaştılar ve birbirlerini emdiler.

Viriklu'nun Yolculuğu Copy © 2013 Luis G. Abbadie

Kan Cadısı'nın vaftizi

Kazım

Lady of the Infernal Sabbat Innovation

Selam sana, dili Algol yıldızına sarkan Medusa'nın kopmuş başı. Sarhoş Ağız, Söndürülemez Susuzluk, Öfkeli Duygu Çılgınlığı.

Dillerin fısıltısını somutlaştıran Gizem'de başlayan Yılan, İlk Arzunun hoşnutsuzluğunda.

HAKKINDA! Delici dişleri olan vampir iblis Lililili, seni kazığa oturtuyor, keskin pençelerle,

Geceleri kara bir büyüyle erkek spermi çalan sen, Kara fırtınadan düşen, Doğu rüzgarlarının şeytanı.

Arhontların kontrolünden ve size dayatmak istedikleri teslimiyetten kaçınmak için antimaddenin derinliklerine dalan Uçurumun Kızı Özgürlük şarkısını söyleyerek sizi onurlandırıyoruz, Gecenin Baştan Çıkarıcı Kadını.

Dinsiz bilginin cariyesi olarak Sana tapıyoruz. İn, ilkel Shakti, Oblivion ve Rebellion'un yuvasına.

Ruhumu kucakla ve Yılanın İlkel Büyüsüne karşı masumiyetimi ortaya çıkar.

Ruhumun, senin Stupor'unun, yorgun, kara ve karşı konulamaz kayıp yolunda ustalaş .

taşlarıyla kaplı kinci pençeleri olan Kanatlı Yılan Göksel Hidra olarak sizi onurlandırıyoruz .

HAKKINDA! Şabat Ateşinin dumanlı çığlıklarıyla ruhları dönüştüren Cehennem Şabatının Hanımı , gelin!

Şarkı söyleyen bir sırtlanın son ezgisinde, mezarların arasında bana gel!

Beni gece mağaralarının sığınağına götür!

Aşağılık yaratıklarınızla, kana susamış vampirlerinizle gelin, cesetlerin çürümesiyle açlıkları artar!

Kara Venüs'ün ahlaksız rüzgarlarını taşıyan Kötü Ruh sürünüzle gelin.

HAKKINDA! Kara Gül, Kuzey Diyarının Kapı İmparatoriçesi, Karanlık Ay'ın görkeminde coşkulu kucaklamanızı aramaya geldik !

Bana Succubus ve Drudge, Strigoi ve Draugr, tüm Abyss Horde sanatını öğret!

Yılanın Enerjisi ile dönüştürdüğünüz Ejderhanın soyu!

Takipçilerinizin içindeki yılan gibi dil, onları Alacakaranlık Tapınaklarınızın derinliklerine götürür .

Şehvet ve Yasak Zevklerin Ruhları, dans eden Naginiler, bize gelin!

Bana mezarlığın kalbinde, etin çürüdüğü, Demiurge'nin ordularının artık faaliyet göstermediği yerde kanın ve enerjinin akıtılmasını öğret.

Infernal Sabbat'ın gizli bir toplantısında senin onuruna bedensel ve vampirsel sefahati kutluyoruz .

Blood Acre'nin iblisleri arasına girmemizi sağlamak için size bu kanı sunuyoruz .

çünkü dünyevi olanın tadını çıkaracağız ve Gecenin Kanatları'ndaki hayatlarıyla besleneceğiz.

Gökyüzüne yazılmış on altı isim, Sana sesleniyoruz!

ABEKO ABITO AMIZO BATNA ELIO İTA İZORPO KALI KEA KOKOS LILITH ODAM PARTASAH PATROTA PODO SATRINA TALTO

Lilith'in Mührü

Lilith'in tezahürü

HAKKINDA! Kırmızı Yılanın Gücü Gizli Arzuların Titreyen Düşlerinde İnisiye Olur.

Gece Örümcekin Üçlü Ağı ve Kurtadamın Keskin Dişleri.

Zevk ve Şehvete aç Pençeler, Kanatlar ve Yırtıcı Dudaklar!

Böylece bu succubus'u Lilith adına tezahür ettiriyorum ve onu Astral Ziyafete gönderiyorum.

kurbanlarında kontrol edilemeyen şehvetli arzuların Fırtınasını uyandırmak için.

Bin Yılan Dil, bu Druj, Succubus ve Incubus'un tüm Güçleriyle bu Sigil'de enkarne olsun!

Yolda, duyguları büyülemenin ve büyülemenin tüm yollarını bilen Yedi Başlı Ejderhanın Kızıl Denizine dalacak.

Her halükarda, Art of the Feelings of Rapture, Astral Topluluğumun Ağını hipnotize et ve onun ipliklerinde Sanatıma karşı karşı konulamaz bir çekicilik uyandır!

Lilith'in Cinsellik Gücüne teslim olan her şey! Leylak! Lilet!

Kurnaz hareketimin yolu ve Karanlık Baştan Çıkarıcı Kadın'a olan bağlılığım, sürekli yenilenen İlham ve Gece Sevgisi ile yanıyor!

Öyle olsun!

Şu anda, tüm katılımcılar Cehennem Şabat Kraliçesi'nin ruhu tarafından ele geçirilecek, derin bir transa girecek ve yılan hareketleriyle dans etmeye, kendilerini okşamaya ve baştan çıkarmaya başlayacaklar, Lilith ve Samael'in büyük şehvetine neden olacaklar . Kızıl Yılan'ın ve ortağının gücünü kendi içlerinde uyandırmak için tüm güçleri. Kan sunusu, Lilith'in mührü üzerinde bir içki içme olarak kabul edilir. Kaseye bir damla da eklenir. Kırmızı şarap, gül yaprakları, meni ve dişi salgıları ekleyebilirsiniz . Kutsal Kara Cinsellik Hanımı'na göre, şimdi tarifsiz vecdde uzun ve şehvetli bir zevk arayın . Onun krallığının, size gösterecekleri ve size öğretecekleri şeylerin daha da derinlerine inmek için zaman ayırın .

Bu şekilde kutsanan kadeh, Cadı Kanının Kâsesi olarak hizmet edecek ve tüm kardeşlerin onun Gizeminde yer alabilmesi için katılımcılara verilmesi gerekiyor. Ayin istediğiniz gibi devam eder: Lilith'in size mesajlar göndereceği kehanetleri, vizyonları , sigilleri, çizimleri ve diğer aktarım araçlarını algılayarak daha ileri gidebilirsiniz .

Cadı Kanının Vaftizi ve Gece Kraliçesi'nin kutsaması sizinle olsun!

Z6

Çağrışım Lilith

daemon barzai

Bu ritüel yeni ay sırasında yapılmalıdır. Sihirbaz on bir gün seks yapmamalı ve ayinden önceki yirmi dört saat uyumamalıdır.

İki siyah muma ve Dragon's Blood veya Misk gibi güçlü bir tütsüye ihtiyacınız olacak ; siyah ayna ve Lilith'in mührü. Tütsü ve mumları yakın, dikkatinizi mühre odaklayın. Bunu yaptıktan sonra, aşağıdaki mantrayı yüksek sesle veya zihinsel olarak söylemeye başlayın (on bir kez):

Zazalar Zazalar Nasatanada Zazalar!

Etrafınızdaki karanlık enerjiyi hissedin. Kendini hazır hissettiğinde, mührün üzerine biraz kan dök ve meydan okuma sözlerini söyle:

İşet Zenunim Taninsam Ama Lilith Liftoach Kliffot!

Gecenin karanlığında kalbim Kraliçe Sitra Ahra - Lilith'i çağırmak istiyor.

Fahişe Kraliçe, tüm iblislerin annesi, Leydi Gamaliel,

Fahişe Fahişe Ana, önümde dur!

Bu Black Mirror, diğer tarafa açılan bir portal

Geçici Gücünüzün yaşayan bir tezahürü!

Lepaca Gamaliel! Lepaca Lilith!

Müstehcen Kana Susamış Anne,

Kara Madonna,

Diğer Tarafa portallar açın ve bu aynada tezahür edin,

Bana kutsal olmayan sırlarını öğret

Yüce Şeytan Anne, gel ve bana gerçek yüzünü göster.

Çünkü ben senin Oğlun/Kızınım...

İşet Zenunim Taninsam Ama Lilith Liftoach Kliffot! (x11)

Ejderha adına!

Ho Dragon Ho Megas!

Kendinize dokunmaya başlayın ve dikkatinizi mühre odaklayın. Orgazma ulaştığınızda, fokun görüntüsünü bir aynaya yansıtın. Zihninizi açın ve vizyonun özgürce akmasına izin verin .

Kaynak: Liber Azate

Lilith'in Mührü


[1]Nihai formül ve mühür, AMCVendetta'nın "Appin'in Kırmızı Kitabı" büyü kitabından alınmıştır. — Yaklaşık. başına.

[2]Belki de makalenin yazarı burada yanılıyor, çünkü Yunan mitolojisinde Hekate'den asla fahişe veya "fahişe" olarak bahsedilmiyor; aksine, mitlere göre birçok çocuğu olmasına rağmen (bazı versiyonlara göre, Yunan mitolojisindeki yüzleri de ona atfedilen birçok chtonik canavarı içerirler), bir eşi veya sevgilisi yoktur, ama belki , birçok yüzü nedeniyle Anne ile ilişkilendirildi. — Yaklaşık. başına.

Daha ziyade, Yunan mitolojisinde, Üçlü Tanrıça kılığında Hekate, üç ay tanrıçasının görüntülerini birleştirir: Artemis (Bakire ve av tanrıçası olduğu için Başak), Selena (Anne, Endymion'un çocuklarının annesi olduğu için) ve onu sevdi) ve Hekata'nın kendisi ( Yaşlı kadın, çünkü genellikle yeraltı ve sihirle ilişkilendirilir ve bu nedenle "Cadıların Kraliçesi" olarak kabul edilir). Yazar aslında Bakire ve Anne'nin görüntülerini birleştiriyor, ancak yeni bir hipostaz seçiyor - Sol El Yolu için oldukça haklı olan ve daha büyük olasılıkla bir hata değil, kavramsal bir yazarın vizyonu olan Fahişe. — Yaklaşık. ed.

[3]Görünüşe göre bu, tarama için çalışan bir sihirli aynayı ifade ediyor. — Yaklaşık. başına.

[4]“Varlıklar gereksiz yere çoğaltılmamalıdır” diyen mantık yöntemlerinden biri, yani incelenen materyalden basit bir sonuç çıkarılabilirse, o zaman en doğru olanıdır ve daha fazla materyalin dahil edilmesini gerektirmez. — Yaklaşık. başına.

[5] Ait olduğu toplumun nişine kaydedilemeyen standart dışı bir kişiyi tanımlayan deyimsel bir ifade . — Yaklaşık. ed.

[6]Yalnız Şehir - Yalnız. — Yaklaşık. başına.

[7]Orijinal "A(i)nxiety" veya "endişe" - kaygı. — Yaklaşık. başına.

[8]        Orijinal - Büyük Lilit'in Duası. — Yaklaşık. başına.

[9]        Kilik, içki içmek ve kottab oynamak için kullanılan, kısa bacak üzerinde düz bir şekle sahip eski bir Yunan gemisidir. Kylik'in her iki yanında, kanthara'dan farklı olarak kasenin kenar yüksekliğini aşmayan kulplar vardır. MÖ VI-II yüzyıllar için en tipik olanı. (Vikipedi). — Yaklaşık. başına.

[10]        Anesidora (eski Yunan Aνησιδωρα), Yunan ve Roma mitolojisinde birkaç tanrıça ve mitolojik figür için bir lakaptı. Adın kendisi "hediye gönderen" (Wikipedia) anlamına gelir. — Yaklaşık. başına.

[11]        Lilith'in beş ismi ayrı ayrı Lilia ve Devala'yı içerir. Söz konusu Akıma inisiye edilmediğim için sadece dolaylı olarak Sabbatik El Sanatları ile çalışmama rağmen , isimler belirtildiği gibi Kan Anası için kullanıldı.

Ölülerin Kitabı ama Canlılar, Kubbelerinde Ateş Kadınları tarafından korunan yazılı olmayan Necronomicon'dur; Koth'un Açılış Mührü (Pietro Pizzari'nin Necronomicon versiyonunda verdiği) kitabın yolunu açacaktı ama o geceki amaç bu değildi. — Yaklaşık.

[12]        Eski Zanaat Geleneğinde Kan Cadının Annesi ve Babası, akrabalar arasındaki engelleri yıkarak, Cthulhu Mezhebinin Annesi ve Babası Ylith'la ve Nyarlathotep ile açıkça özdeşleştirilir. Tabii ki, Ylith'la Mitleri, Fred L. Pelton'ın (1950'de öldü) hayatta kalan yazılarından geliyor, çoğunlukla A Guide to the Cthulhu Cult'ta (Armitage Press, 1998) yeniden üretildi.— Not.

[13]        Diğer Ateş Kadınlarına liderlik eden ve Ylith'la'nın Kendisini cisimleştiren Baş Rahibe Ateş Kadını veya Virikla'nın yakarışı yapılır çünkü Kubbe Gamaliel Küresi içinde olmasına rağmen, kendi Tanrıçasına bakan bir Tanrıça değildir. tapınak, ama bir rahibe ve tezahür ettirdiği bu dişil öz aracılığıyla. Rahibelerin ve Rahiplerin kimliği belirsizdir, çünkü görünüşlerine rağmen çoğu muhtemelen insan olamaz (veya özellikleri Alhazredic Demonology kisvesini alacaksa en fazla melez, yarı insan varlıklar). Yüksek Rahibe ve Rahip, Kalnor düzlemine (planına) gelen cadı veya sihirbazın deneyimi tarafından işgal edilecek olan, kendinin farkında olan kabuklardır (kabuklar) veya projeksiyonlardır; Görüleceği gibi, Kubbeyi ziyaret etmek, Kanlı Ana ve Ateşli Baba'ya yaklaşmak demektir.

Baş Rahibi Çağırma, kadın uygulayıcılar lehine dahil edilmiştir; daha önce belirtildiği gibi, görevi gerçekleştiren kişi Kan Ana ve Ateşli Baba ayinlerinden geçerek Baş Rahip veya Rahibe kimliğini alacaktır. — Yaklaşık.

[14]        Bir Sly olarak birincil uygulamam nedeniyle çit sembolü şaşırtıcı değil; Genellikle öteye veya yakına gitmeyi, yani Elphame planında transveksiyonu, "çiti geçmek" istemememe rağmen, diğer meslektaşlarımla çitlerin üzerinden atlamayı seven işler için yolumu tartışırken "Hedgewitch" terimi kullanışlıdır. ruh yolculukları

Çitlerle çevrili bahçelerin yerleşim yerlerine veya binalara ait olduğu varsayılır. Neredeydim? Cultus Maleficarum'da yazıldığı gibi ilk önce Ylith'la rahibeleri Viriklas veya Ateş Kadınları tarafından yönetilen Viriklu Kubbesi'ni aramaya gittim (Lilith, Cadı Tarikatının İlk Annesi olarak Eskilere atıfta bulunur). . Bu bahçeler Viriklü Kubbe'ye mi yoksa başka bir yere mi ait? Yoksa Eden ile bir benzetme mi? Amacım The Gnosis of the Necronomicon'da Lilith'in rolünü keşfetmekti; ancak, her zamanki gibi, Lilith'in de konu hakkında kendi düşünceleri vardı. — Yaklaşık.

[15]        Kubbede gelinime sunduğum malzemeler Lilith'in varlıkları tarafından bu kadar tarafsız bir şekilde alındı. İşaya 34:14'ün yıkık şehrinde yaşayan ve aynı zamanda böyle güzel kokulu bir ormanda yaşayan bu kardeşler, İncil'deki herhangi bir önyargıyı açıkça hor görüyorlar. — Yaklaşık.

[16]        Tacın üzerindeki zümrüt onu Ateş Kadınlarından biri ve benim aradığım kadın olarak tanımlıyordu; ancak beklenmedik manzara beni şaşırttı ve onun Karanlık Ana olup olmadığını merak ettim, belki de olacakların habercisiydi. — Yaklaşık.

[17]        Semboller şu şekildeydi: alında, burada verilen Ilith'la'nın mührü; göğüste, ek işaretlerle olağan daireden yoksun, Samuel L. Mathers'ın mührü var. — Yaklaşık.

[18]        Bu nedenle, Baş Rahip ve Baş Rahibe, Gamaliel Küresindeki Kalthor Ovasına vardıklarında bu tür rolleri ve kimlikleri üstlenen dünyevi uygulayıcılardır; bu nedenle kendimi Kubbe'nin dışında buldum, çünkü L'Mura Kathulos'a, Ateşli Baba Samael-Nyarlathotep formunun kanalı ve kabı olarak inisiye edildim. Tüm durum, Tanrıların/Şeytanların ve insanların birbirlerini nasıl içerdiklerini vurgular ve içsel tapınağa ulaşmaya hazır olmak için bunun farkındalığının uyandırılması gerekir.

O inisiyasyon anında neden tezahür etmeye çağrılanların Lilith ve Samael olduğunu görmek için kalır. Sonunda, Necronomicon Gnosis'in parlaklığı, her zaman mevcut olmasına rağmen, belki de Lilith'in bu Küredeki nüfuz edici varlığından dolayı yerini onlara bıraktı. Bununla birlikte, Lilith'in Cthulhu Kültünün Annesi Ylithla olarak tanımlanmasının, açıkça Lilith ve Samael'in hikayesinden modellendiği ve basitçe onların insanlığın başlatıcısı olarak rollerini vurguladığı unutulmamalıdır . — Yaklaşık.

Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »

Benzer Yazılar