Print Friendly and PDF

Translate

SİNEMA VE EDEBİYATTA CİNSELLİK

|


Cinsel işlevin istikrarı ve güvenilirliği nasıl sağlanır? 

Aşk oyunu sanatında nasıl ustalaşılır?

Aşkın özü nedir? Cinsel ilişkideki diğer duygu ve motivasyonlardan ayırt etmeyi mümkün kılan kriterler nelerdir?

Harika filmler - Andrei Tarkovsky'den Solaris, Luchino Visconti'den Venedik'te Ölüm, Bernardo Bertolucci'den Paris'te Son Tango ve Stanley Kubrick'ten Otomatik Portakal - bunlar ne hakkında?

Eşcinsellerin üzüntüleri ve sevinçleri nelerdir ve bunlar film ve edebiyata (bilimkurgu ve fantezi dahil) nasıl yansır? Sapmalara eşlik eden bir gölge gibi nevrotik bozukluklardan nasıl kurtulur?

Sanat - sadomazoşizm ve pedofili - ışığında cinsel sapıklıklar nasıl görünüyor? Tehlikeli ve canice cinsel arzuları bastırmaya yardımcı olan ve onların gerçekleşmesini engelleyen nedir?

Mikhail Beilkin bu ciddi ve karmaşık konuları tartışıyor, ünlü yazarların eserlerini ve onların romanlarından ya da kurgu dışı senaryolardan yapılmış filmleri analiz ediyor.

Kitap, ünlü "Lolita" nın gizemlerini ortaya koyuyor - Vladimir Nabokov okuyucuya içinde ne söylemek istedi? Neyi saklayacaktın? Romanın yazarı neyin farkında değildi?

Bu sorunların tartışılması, seks psikolojisi alanına, aşk deneyimleri ve maceraları dünyasına heyecan verici bir gezidir.

seksolog tarafından yazılan kitapların altıncı ve en ilginçidir.‑

 

OKUMAK ÇİN 

Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »

Benzer Yazılar