Print Friendly and PDF

Translate

Sinema Yogası...Filmle ilgili tepkilerim benim hakkımda ne söylüyor?

|



Bu kitap sizi " Filmle ilgili tepkilerim benim hakkımda ne söylüyor?" sorusu üzerine düşünmeniz için içsel bir yolculuğa çıkaracak. Tav Sparks , film yapımcılığı dünyasının derin bilgi birikiminden ve neredeyse çeyrek asırlık kapsamlı, olağandışı bilinç durumlarıyla terapötik çalışma deneyiminden yararlanıyor . Sonuç, en popüler eğlencelerden birinin ruhsal ve duygusal dönüşüm aracı haline gelebileceği benzersiz bir araçtır .

Tav Kıvılcımları

Takdir ve minnetle

Her şeyden önce, güvenleri, ilhamları, yaratıcılıkları, inançları ve destekleri için sadık arkadaşlarım ve yayıncılarım Kylia Taylor ve Jim Schofield'a . Ayrıca Kinoyoga projemizin doğuşunda vizyonu, kurgusu ve tam doğum yardımı için Kayliya'ya .

Ayrıca Leslie Keenan, İlham perisi. Bu kitabın kapağında güzelliği, huşu ve gizemi yakaladığı için Sunny Strasbourg'a teşekkür ederiz. Yoga düzenlemesi ve düzenlemesi için Ted Riskin'e de teşekkürler.

Ve tabii ki en yakın film yogilerinden birkaçı - oğullarım Aison ve Brin, karım Carey, Christina ve Stan Grof, Matthew Stelzner ve Mark Stelzner, Kathleen ve Jack Silver, Jay Uttal, Diana Medina, Njenka Merbis, Patapate Lulu, Linda Gribenau. Ve dünyanın dört bir yanındaki seminer ve toplantılardan, ruhumun labirentlerinde dolambaçlı yollarda kendimi sonsuz bir dizi film izlemeye çektiğim tüm arkadaşlarıma ve meslektaşlarıma. Umarım zihinsel olarak iyisindir.

Anneme, 57 yılının o yağmurlu öğleden sonra, okuldan sonra vagonumuz Macon, Georgia'daki Mulberry Caddesi'nde sürüklenirken gözlerindeki ateş için ve ani bir ilhamla aniden bana, kız kardeşlerime ve bana döndü. "Bence Oz Büyücüsü'nü izlemek istersin" diye sordu.

Ve son olarak, tarihteki her film yapımcısının ve izleyicinin yaratıcı ruhuna, sinema yoluyla gerçek benliklerimizle daha derin bir bağ hissetmemizi sağlayan kutsanmış hediye için.

Devamı İçin Sinema Yogası

Önceki Yazı
« Prev Post
Sonraki Yazı
Next Post »

Benzer Yazılar